Vi tar imot tvillinger

 Svangerskap med tvillinger, selvfølgelig, forskjellig fra bærer et barn, men kalenderen graviditet ukentlige tvillinger eller tvillinger nesten ikke annerledes. Mange fremtidige mødre alvorlig frykt for graviditet, fordi magen vokse og utvikle seg bare to små mirakler. Derfor er det litt mer oppmerksomhet til seg selv og barna.


 De første sendebud for multippel graviditet


Vi tar imot tvillinger

 Det viser seg at det er noen tegn som kan avgjøre multippel graviditet. Naturligvis, de er alle forhold, og bekrefter at du har flere barn i magen kan bare ultralyd. Likevel lytte til deg selv og legge merke til følgende symptomer:

 •  tretthet og utmattelse. Mange moms på forum sier at pleie tvillinger, bare kollapset ned fra utmattelse og sovnet på farten. Kvinner "i familien måte" generelt krever ekstra hvile og søvn, og når barn to ganger, henholdsvis, og økt stress på kroppen, og tid til å fullføre rekreasjon trenger mer;


 •  "Double" på strimmelen. Et annet sikkert tegn på tvilling graviditet. Å ha en graviditetstest strimmel, i stedet for en smal, kan vises rik, uttrykks;


 •  alvorlig toxemia. Lese anmeldelser tvilling graviditet, mange mødre sier at morgenkvalme og oppkast under graviditet tvillinger følte mer akutt og alvorlig enn ved normal graviditet;


 •  arvelighet. Selvfølgelig, hvis du har en familie, spesielt min mor på linjen er tvillinger, har alle sjansen for å få tvillinger.


 •  Funksjoner av graviditet


  Vi tar imot tvillinger

   Vanligvis eggstokkene hos kvinner ikke fungerer på samme måte. Så noen ganger eggløsning kan skje samtidig i begge eggstokkene. Med denne forståelsen av tvillinger blir født, vanligvis heterofile barn. Hvis de befruktede egg deler seg, blir tvillinger født, barn med samme genetiske koden svært lik utseende. Men uansett hvordan unnfangelsen skjedde under en tvilling graviditet bør være klar over noen problemer:

 •  feilaktig presentasjon av fosteret. Naturligvis, de to babyer i livmoren plassen er begrenset. Derfor øker risikoen for bekken eller kryss presentasjon av en eller begge av den lille;


 •  sen toxicosis. Pleie tvillinger, kvinner er mer utsatt for giftighet i siste trimester. Men alt avhenger av den enkelte organisme;


 •  anemi. Mest sannsynlig, vil legen forskrive de første ukene du ekstra vitaminer for å hjelpe takle lav hemoglobin, mangel på jern og andre problemer;


 •  ujevn utvikling. Ett foster kan utvikle seg normalt, men den andre kan henge etter i utviklingen.
   Ikke bare redd. Det er mulig problemer ikke oppstår ofte, men likevel diskutere alle alternativene med legen din slik at barna ble født sterk og sunn.


 •  Nyttige tips


  Vi tar imot tvillinger

   Husk at de fleste av tvillinger født for tidlig. Være forberedt på alt på forhånd. Siden barna vanligvis veier mindre, henholdsvis sannsynligheten for pauser og lange krefter redusert. Men belastningen på mor etter levering vil være enorme. Ikke nøl med å be om hjelp fra sin mann, mødre og bestemødre. Tilpass deg selv og dine kjære i at den første gangen du trenger å justere å sove, hvile og fôring babyer. Når utryasetsya planen vil være mye enklere.
   Ikke vær redd for din "dobbel" interessant situasjon. Selv en drøm der en tvilling graviditet drømmer, lover dobbel fortjeneste, men for å få det, du virkelig prøve. Og så er du hvis du vil prøve veldig, du får sammen med to nydelige lille karen dobbelt så mye kjærlighet og lykke.  
  Hemmeligheter barnas lykke


   Likevel foreldre føler deg usikker, de går gjennom, ikke alltid går slik de ønsker. Foreldre likevel forstå fullt ut forsvare og beskytte barnet mot skuffelse og tap umulig.
   Jo eldre barnet blir, jo mer han trenger å frigjøre boareal. Resultatet er oppkjøpet av erfaring ikke bare lykkelige øyeblikk, men med skuffelser. Men tror ikke at å være lykkelig med barnet ditt ikke kan. Problemet er også en del av livet, og barnet bør lære å overvinne dem og fortsatt være fornøyd.
   Foreldre kan lære barn å nyte livet under noen omstendigheter. Grunnleggende behovene til barnet - å bli elsket dine fedre, for å se hvor glade folk nært at de har en så stor gutt, skulle han føler ingenting skjebne mamma og pappa. For å gjøre dette, trenger du bare å holde mer av sin smårolling, presset til henne. Dette ser ham rett i øynene, smile og si gode ord.
   Det er viktig ikke å skamme seg over sann manifestasjon av ømme følelser for barnet ditt. Det er sant, fordi barnet føles nært forhold til det. Hvis barnet føler at du gjør det bare fordi det er nødvendig, men ikke fordi du bare hyggelig å gjøre, kan det mister du troverdighet.
   Det er viktig å hjelpe barnet å lære å forstå de øyeblikkene av lykke og lære å sette pris på dem. Aksje og levd med det for en rekke merkelige øyeblikk, smil, kysse i ryggen og presse deg selv til barnet ditt.
   Det er pjokk begynner å skille disse øyeblikkene av nærhet og tillit relasjoner. I et forsøk på å gjøre barnet glad vi ikke skal glemme at, til tross for at det fortsatt er liten, men likevel fortjener personlige plass, ikke bare fysisk. Tillate det å være i harmoni med seg selv, vil han definitivt sette pris på det, kanskje ikke umiddelbart, men setter pris på.
   Du bør alltid være sammen med barnet, men samtidig lære å stillhet. Du bør gi barnet ditt noen frihet. Lær barnet ditt å tenke positivt. Fortell ham at optimismen - nøkkelen til lykke. Barnet bør se på dere lære at selv de mest vanskelige situasjonen du kan finne ut.
   Du trenger ikke å fortelle ham om den "strek" i livet, må barnet se den i forskjellige farger, som regel bedre hvis de er lyse. Ikke la barnet ditt fråtse i lidelse. Forklar at i livet er det ulike situasjoner, blant annet den ekle og de må håndtere.
   Så du lære et barn å være lykkelig, så vil din drøm.  
  Fullfør barna alltid beundret


   Epidemien av XXI århundre?
   Verdensomspennende antall overvektige barn hver tretti år dobler. Noen barneleger kaller det en "tidsinnstilt bombe" fordi "fett load" ikke bare påvirker strukturen i menneskekroppen, men også fører til endringer i arbeidet med alle etater.
   Og Ukraina er ikke noe unntak - vi registrerer hvert år 18-20000 nye sykdommer fedme. Ledende pediatrisk endokrinolog Brain Ukraina Natalia Zielinska sier er ca 103 000 barn lider av denne sykdommen.
   Men inntil nylig trodde man at barndommen fedme er nesten umulig å bli syk, barnet vokser, så - krever mye energi. Og til tross for det faktum at fettvev under vekst har et høyt innhold av fettceller pr masseenhet, har legemet høy metabolsk aktivitet.
   Med andre ord, er de fettsyrer utnyttet tungt muskulatur. For eksempel såkalte brunt fettvev hos spedbarn omtrent 1% av kroppsvekten. Cellene er i tre alders barnet begynner å lagre fett. Denne fremgangsmåten bidrar til å opprettholde kroppstemperaturen.
   Det er en spesiell fettvev, som hindrer ansamling av overskytende vekt for sin evne til å gi energi som varme. Men i dagens individuelle kjennetegn ved barnets utvikling kan føre til fedme.
   Om fedme som en epidemi av XXI århundre nylig mange eksperter sier Verdens helseorganisasjon (WHO). Hun nylig forskere gjennomført en studie. Det viste seg at undersøkelsen 72 000 ungdommer i alderen 13-15 år hver tredje dag å gjennomføre en dataskjerm eller TV i mer enn tre timer. WHO Eksperter mener at dette er den viktigste årsaken til alvorlig sykdom XXI århundre.
   Dietary oppskrift.
   Innenlandske leger tror barna får fett før på grunn av usunn spising og irrasjonell kunstig fôring i perioden fra fødsel til ett år.
   Studenter allerede glemt hva hjemmelaget smørbrød i mellom leksjoner og næringsrik lunsj: første, andre og kompott. Men det er velkjent at smaken av chips og søte drikker!
   Et annet merke - mat system over natten.
   Ikke undervurder som stillesittende. Allerede etablert en klar sammenheng mellom tid brukt ser på TV og fedme hos barn: vekten økte med 2% for hver time visning.
   Ikke i noe tilfelle ikke kan glemme om arvelighet, er det kjent at hvis man overvektige foreldre, barna det vil skje i ca 40% av tilfellene (og hvis du lider av både far og mor - barn får fett øker risikoen for å 80%).
   Halvparten av barn som har opplevd fedme før de fyller fem år, og deretter lagret vektig. Selvfølgelig, bortsett Unødvendig å si at årsakene til disse problemene er endokrin sykdom: forstyrrelse av skjoldbruskkjertelen, binyrene, forsinket seksuell utvikling.
   Fordi fedme bør betraktes som et resultat, og som årsak til sykdommen.
   Men effekten av barndommen fedme, kan de være svært uforutsigbar på grunn av utviklingen av relaterte sykdommer som inntil nylig lidd voksne. Det høyt blodtrykk, høyt kolesterol, forstyrrelser i lipidmetabolismen. Som et resultat - utvikling av diabetes mellitus type II, arteriosklerose, reproduktive lidelser, kreft og hjerte-og karsykdommer, åreknuter, felles patologi, etc.
   Oppdage og forebygge fedme i tid - ikke en lett oppgave. Bare en lege kan finne ut den egentlige situasjonen og gjøre en diagnose basert på individuell behandlingsregime og gjøre spådommer.
   Enda vanskeligere å forholde seg til denne sykdommen. Det er som om hver kosten intervensjon i familien, og på landsbasis. For eksempel i Storbritannia som tilbyr en skatt på sjokolade. De sier det er like skadelig som alkohol eller sigaretter. Men initiativtaker til innovasjoner skotske kostholdsekspert David Walker, ingen selv visste den akademiske verden - og forslaget mislyktes totalt.
   Restriktive tiltak prøver å holde og WHO, og tilbyr ekstra skatt hurtigmat. Men i Romania var det et forsøk på å øke skatten på "usunn" mat, men mislyktes - motstanden var sterkere. Angivelig, ingen forventet det lukrative fastfood virksomheten bevisst overgi posisjon.
   Men er fullt mulig hvis som en nasjon av "fast food" ikke går å kjempe på nivå med hver enkelt familie. "Det er viktig å spise en balansert, - sier Galina Ermolova, barnelege, forsker avdeling for kardiovaskulær sykdom hos gravide kvinner og barn. - For eksempel juice som inneholder mye karbohydrater, samt kaker, kjeks, bagels boliger bør ende på seks om kvelden ".
   Den sakkyndige er overbevist om at den beste måten å forebygge og behandle fedme - en balansert kosthold og sunn livsstil. Og det er det som bør bekymre foreldre, oppmuntre barn til å gå, svømme mye, ikke sitte ved datamaskinen i timevis.
   Denne tilnærmingen godkjenne av presidenten og hans kone "landet fete mennesker" Michelle Obama - slutten av mars hun mottok prisen for kampen mot barndommen fedme i programmet for Det hvite hus "La oss gå!"  
  Яндекс.Метрика