Temperaturen for et barn. Hva gjør jeg?


 Hvis et barn har steget høy temperatur 385 grader C eller 39 vente med piller, tross alt - en tablett gjort av kjemiske midler, og ikke en fordel for barn. I de fleste tilfeller kan du takle temperatur og uten bruk av narkotika.

 Hva gjør jeg?


 Først må du åpne et vindu i et ventilert rom virus er mulig. Så, ikke vær redd for å sette en baby til å sove med vinduet åpent, men ta hensyn til temperaturen i rommet, bør det være 17-18 grader C. Sørg for at huset var ingen utkast.
 For det andre bør barnet være rozdyahty, i alle fall ikke kjæle ikke dekk til med et varmt teppe, bleie dekke det bedre.
 Tredje, tørke babyen med varmt vann, ikke varm og ikke kald, og i nærheten av kroppstemperaturen til barnet, bør alkohol ikke tørke også, dette kan forvirre kroppen og bakover for å øke temperaturen. Tørk bør bremse ned siden da hender, mage, rygg.
 Fjerde, gi varm drikke, kan det være et avkok av rose hofter, kamille, hvis sår hals melk med honning eller grønn te med honning, saft av solbær, tranebær. Gi drikke så ofte som mulig, som ved høy temperatur, vannbalansen i kroppen synker kraftig (svetting).
 For det femte, frosset i isbiter vikle klut eller gasbind, gjelder områder av kroppen til barnet, hvor store fartøy, det lyske og armhulen regionen. Du kan sette en kald håndkle på hodet til barnet hvis det er dette enklere.
 Nå kan du gjen måle temperaturen på barnet, hvis temperaturen falt til 05 grader, mens C er greit fortsette å utføre prosedyren ovenfor. Hvis temperaturen forblir den samme eller øker, så ikke gjøre uten antipyretika. Det kan være i sirup, tablett eller oppløst i vannet som barn liker, men prøv å bare gi halvparten av anbefalt dose noen ganger er dette nok.
Temperaturen for et barn. Hva gjør jeg?

 Hva du ikke bør gjøre på en forhøyet temperatur for et barn


 Dekker barnet vått ark eller håndkle. Legging baby bad i kjølig, sveve føtter ukutuvaty i et varmt teppe, slitasje ullsokker, sette sennep eller banker til selvmedisinering med råd av venner og gi medisiner ikke foreskrevet av legen din.
 Ikke la barnet ditt alene, tillater ikke å se på TV (tegnefilm), hvis barnet kan lese, ikke tillater ham å gjøre det bedre du gjør det, lese en favoritt historie eller eventyr.
 Ikke tvinge et barn til å ligge hvis han ikke ønsker og ikke tvinge et barn til å gjøre hva han vil. Lurer på hva barnet ønsker (drikke, spise) sin kropp han vet at han er bedre, og i alle fall ikke skyve den i tankene lett og sunn mat (kroppen kjemper temperatur, er det ikke nødvendig å kaste bort sine ressurser på fordøyelse).
 En annen veldig viktig ting. Når barnet ditt er syk, han trengte bare deg, din varme, godhet, mild stemme, fremmer helbredelse, mye raskere enn medisiner. Denne moren ofte glemmer og forlate et barn alene i et rom med sin virus, og bringer bare te og tabletter.
 Taktil kontakt med en du er glad i er svært viktig under sykdom, noen ganger også gjeld temperatur er ikke på grunn av et virus, men på grunn av den psykologiske tilstand (ingen mor, følelse av verdiløshet). Så også hjelpe barna sine.
Vitrianka hos barn: symptomer og behandling


 Som for de voksne som klarte å fange sykdommen, de er veldig mye i fare for å undergrave kroppen din.
 Infisert med vannkopper kan slimhinnen øye og øvre luftveier. Med andre ord dråper. "Catch" sykdommen kan være hvor som helst: i klinikken, barnehager, skoler og andre offentlige institusjoner. Det er derfor barn som går på offentlige institusjoner, er risikoen for å pådra mye raskere enn andre barn.
 Ingenting galt med denne sykdommen der. Som nevnt ovenfor, barn er veldig lett å bære sykdommen, så er det bedre perebolet vannkopper som barn enn å lide i voksen alder.
 Som for symptomer, kan de ikke vises i løpet av én til tre uker fra tidspunktet for infeksjon i kroppen. Dette kalles inkubasjonstiden. Når denne perioden utløper, stiger barnets temperatur raskt til trettini eller trettini og en halv grader, hodepine, vises svakhet. Men det mest slående symptom på vannkopper er utslett. Men for den lille detalj, kan vannkopper bli diagnostisert som forkjølelse.
 So. Det samme utslett i utgangspunktet ikke godt synlig - bare små rosa flekker som er svært vanskelig å se. Men noen timer, disse flekkene vokse og fylles med væske, som ekstrudere strengt forbudt humør.
 Det er et utslett over hele kroppen, og dermed påvirker ikke bare huden, men også slimhinnene i øyne og munn. Utslett frustrerende ikke bare fra et visuelt synspunkt, er det også svært kløende, og leverer et barn mye ubehag som utslett kan ikke klø under noen omstendigheter, som når grer sår, sår dannet, noe som lett kan få en infeksjon. Også, hvis en kam pest i stedet vises umiddelbart noen nye.
 Typisk, forekommer i bølger barn sykdommen. Med andre ord, vises nye blemmer hver tredje eller fire dager, etter som sykdommen dramatisk bremser utviklingen deres og la bak blemmer skorpe, som selv faller av uten å forårsake noen barn lider. Med riktig behandling etter vannkopper hos barn er igjen noen spor og arr.
 Som for behandling? Først av alt, husk at vannkopper, viruset ikke er behandlet med antibiotika, selv om noen leger foreskrive medisiner. Faktisk er det veldig enkelt: vannkopper behandlet svært enkel måte. Heller ikke er behandlet, men bare forsinker hastigheten for dannelse av nye blemmer. Det bør bare utføre noen enkle regler:
 •  Ikke bade babyen. Varicella zoster virus multipliserer hvis det suge, betyr at vannet ikke får blemmer på;

 •  Ofte endre undertøy og sengetøy. I dette tilfellet, reduserer du risikoen for infeksjon. Den bare lov til å ta et bad bare når fortynnet i vann mangan, men være en svak løsning;

 •  Diet. Hvis vannkopper strengt strengt forbudt å bruke allergener: jordbær, bringebær, kål, fersken, etc. D. I stedet anbefales det å drikke rikelig med væske, drikker melk og planteprodukter;

 •  Og den mest kjente - strålende grønt! Hun smurte utslett så lenge sår ikke tørker ut og begynner å falle av.

 •  Selvfølgelig, med vannkopper ikke kan gjøre uten antipyretika. Generelt, vannkopper hos barn - det er ingen grunn til panikk, og vanlig infeksjon som ikke truer fryktelige konsekvenser for barn.  
  Hva hvis et barn ikke si bokstaven "P"


   Men barn vokser opp, og sammen med dem forbedret sitt språk leseferdighet. En sjelden barns utvikling er en måte av bokstaver og vokabular uten forstyrrelser. En slik fangst på vei til den korrekte uttalen er bokstaven "R", så vel kjent for mange foreldre.

   Nesten alle barn har vansker med uttale av bokstaven "P". Skal jeg bare fortvilelse og tror at barnet vil fortsette å advare eller for å rette det av seg selv, eller legge litt innsats for å hjelpe barnet ditt riktig uttale?

   Umiddelbart verdt å nevne at til barnet er fem år gammel, ikke slå alarm hvis det er feil å si bokstaven "P". I en alder av fem, kan man trene ungen i form av spill, for eksempel "growling som tigre" eller "potsokat språk som en hest."

   Godt å først sette barnet med bokstaven "D", og etter - "P" som han ytret - "IN", så det vil være lettere å lære.

   Du kan øve på babyens navn på venner, sannsynligvis i hans krets er Roma Kyryllы Valery, Barbara. Barnet vil søke å riktig uttale navnet hans venn (det kan også være et kallenavn av din favoritt dyr eller tegneseriefigur).

   Så, mens et lite barn bør bare utvikle det, utvikle motoriske ferdigheter, uttale nøyaktighet diskret lære, huske ord. Snakk med ham, fordi barn elsker å kopiere oppførselen til foreldre og, når mamma eller pappa alltid snakke riktig, barnet ubevisst begynne å kopiere den.

   I eldre alder koble patters.

   Du kan prøve denne øvelsen: å komme til toppen av himmelen. Sterkt puster ut, mens det bør forbli der. Dette forsterker barnets vibrasjon effekt og etablerer musklene i tungen. Hvis barnet ikke gå alene for å gjøre det mamma kan bidra til å flytte fingeren fra bunnen venstre til høyre språk.

   Vel, hvis barnet kan åpne rte språk i jern himmel overhead eller oppførsel av en lukket munn.

   Mange mødre lære sine barn på en myk "G", og si, for eksempel, "serha." Det hjelper virkelig fordi barna lettere å snakke myk "G".

   Husk at trening bør gjøres i etapper, ikke Toorop barn, han likte det.

   I alle fall hvis barnet er 6 år fortsatt guttural, er det best å se en spesialist. Logoped vil undersøke barnet og fortelle deg at trening er mer effektiv i ditt tilfelle, pozaymayetsya han med seg, etablere årsakene til feil uttale.

   Ved konstant innsats fra foreldre på jobb og kompetent spesialist, kan et barn lære den harde "G". Og kanskje en måned, kanskje et par dager, vil du høre fra barnet ordet "traktoren" med et fint sett med bokstaven "P".
  Яндекс.Метрика