Hvordan lære din pjokk å snakke?


 Selvfølgelig, foreldrene til en ikke-samtidig utvikling fører til panikk. Men det er ingen grunn til å slå alarm hvis naboens barn dukket opp litt "boltlyvee." Hvis barnet ditt harmonisk utviklet resten, er stillheten bare å si at hans tid ikke har kommet ennå. Dermed prosessen med taleoppfattelse og forståelse voksne "pratsom" har ingen effekt.
 I tre år, er den gjennomsnittlige barnet i stand til å snakke muntert, men hans vokabular må fornyes og styrkes. Dersom barnet spiller høyt uten problemer, og kan kombinere dem, det er greit, og du kan ikke bekymre deg. Ellers bør du ta kontakt med en kvalifisert fagperson.
 Barnet vil sikkert ha nytte hvis han vil betale mer oppmerksomhet. Finger gymnastikk gode for utvikling av språk i baby. Det er også nødvendig for barnet på lik linje, det må prøve å uttale enkle og, viktigst, tilgjengelig for et forslag.
 Å trene et barn som trenger oppmerksomhet hver dag for å engasjere seg i 10 minutter på å lese bøker og gradvis øke denne tidsfordriv. I tilfelle han fort lei og distrahert, må du visuelt distrahere barnet. For eksempel, se på bilder eller bilder. Emosjonell lesning, og enda bedre med en klar demonstrasjon av kunstneriske tegn (endre tone og hastighet lesing) - denne metoden vil sikkert interessere barnet. Les babyen barnerim, synge sanger - alle veldig godt fremmer hans minne.
 Levende dialog vil hjelpe i å kommunisere med babyen. Involver barnet i diskusjonen, ikke glem å stille ham spørsmål, overbevise ham om at hans mening er viktig og, selvfølgelig, riktig. For eksempel, hvis du gi barnet ditt et eple, ikke glem å spørre - er velsmakende eller ikke, han liker fargen, likner skjema. Babyen INEC i hjertet av saken, er det nødvendig å snakke sakte og rolig. Barnet vil huske mye raskere fraser som trengs hvis du setter spørsmålet flere ganger. Barnet ikke forvirre repetisjon, og sannsynligvis enda liker å snakke om det samme.
 Noen ganger et barn blir låst i en eller sjenert. I slike tilfeller, ved hjelp av rollespill. Kostyme showet riste den. Men ikke glem at du må matche bildet ditt - ikke angre kosmetikk og gjenskape bildet av din karakter. Et barn skuespiller følelse, sikkert slappe av, stresse ned og blitt mye mer trygg på meg selv.
 Artikkel utarbeidet ved hjelp av materialet "Hvordan lære din pjokk å snakke?", Www.MaminPapin.ru  
Hvordan kle barnet


 Mange foreldre mener alvor om hvordan du skal kle barnet ditt. Og altfor ofte gjør, som min bestemor fortalte eller rådet nabo. I dette tilfellet, kan de bare sympatisere.
 Riktig kledd barn - er først og fremst en sunn baby. Når kommer kald, trenger å kjøpe varme klær. Vil du kjøpe dem gjennom nettbutikken for barn eller ta på den nærmeste markedet - i utgangspunktet ingen rolle, det viktigste å velge de riktige materialene. For eksempel bør halsen bluse og bukser være laget av naturlig bomull, er det en liten innblanding av syntetisk, ull, men noen barn kan være allergisk. Best å kombinere disse materialene for syntetisk stand til å fjerne overflødig fuktighet. En naturlig materiale holder på fuktigheten, men mye bedre beholde varmen. Nå med syntetiske materialer gjør en veldig god klær. I noen tilfeller er det mye varmere og mer holdbar enn ull.
 Når du først kjøpe klær enhver produsent barneklær, bør du nøye undersøke alt som er skrevet på etiketten. Og det er ikke nødvendig å lytte til selger, som sier at verden er den høyeste kvalitet barneklær. Handle denne lille basert pensjonsordning, hvor du kan se på et øyeblikk produsenten og alt av hva denne saken er.
 Når du er alt kjøpt og satt på et barn på gaten, er det viktig å huske at et barn under ett år bør kle seg som meg selv, pluss en ting. Du fremdeles flytte, men det vanligvis er i en rullestol. Hvis barnet ditt er eldre enn ett år, så ting bør tillate ham å bevege seg fritt. Dette er normal blodsirkulasjon, og barnet vil ikke fryse. Flytt barn veldig mye, så du må hele tiden overvåke barnet ditt er ikke svett.
 I tillegg var han allerede på gaten, for å vite om barnet ditt komfortable. Ganske enkelt, primært frosset hender, føtter og hode, fordi de har høy varme. Derfor, hansker, lue og viktigst, ikke trange, varme sko nødvendig. Hvis et barn porozhevily kinnene, betyr det ikke at han frøs, bare vanlig sirkulerende blod. Tegn på at et barn kan betraktes fryse bleke kinn, nakke kald, rød nese, is armer eller ben, men ikke bli forvirret hvis de underordnede hender kult så - okay. Og hvis barnet ditt kan allerede snakke, ingen tvil, frossen baby vil ikke være stille.
 Det er også viktig ikke perekutat barnet. Hvis han svettet i gata, er det sannsynlig avkjølt. Likevel deg på gaten og ikke helt normal hvis barnet er veldig varme hender og føtter og ansikt og nakke. Hvis barnet ditt er svett eller frosset, må det gjennomføres umiddelbart og hjem å kle. Alltid være forsiktig og lytte til deres barn. Prøv liksom kle, så vel som han, og deretter spille snøballer sammen, det vil gi deg stor glede og gi bedre forståelse av barnet ditt.
 Av Olesya Arslanhareeva.  
Venter barn


 Og mens du er på en tur, møte mange jenter i en interessant situasjon - baby boom i ett ord!
 Men som du vet, å fullt engasjere seg i status som "lykkelig mamma" for å overleve i alle faser av å bli en spesiell, og starter med det faktum at du er ni måneder er i modus for absolutt lykke og forventning, forberedelse til den ønskede møtet, presentere tanker: hvem ser ut som din lille mirakel, som du skal kalle ham, og absolutt unne når barnet vokser opp. Som et resultat av den etterlengtede time kommer, bør du være fullt forberedt !!! Og sørg for å forberede alt som er nødvendig for barnet ditt for første gang.
 Selvfølgelig, vi er alle veldig overtroisk i denne forbindelse, huske at å kjøpe ting på forhånd - et dårlig tegn, men også for å bringe en baby inn i et tomt rom du som en omsorgsfull mor, bare ikke har rett! Så det beste alternativet ville være å se og bestemme på forhånd at du må kjøpe en familie til du vil være på sykehuset.
 Naturligvis slektninger og venner nadaruvav hav av forskjellige sorter, leker, rangler, men ansvaret ligger først og fremst på skuldrene til far og besteforeldre. Hvilken farge bør være møblert for baby, barnevogn satt for utslipp? Hvor mange bleier, sorochechok, bleier og cap bør høstes? Takk Gud, Barnas bruk er svært mangfoldig, det er nok å velge egnet for deg på pris, trenger produsentene ikke spart om omfanget av og kvaliteten har penger, sier de. Fordeler vanligvis gitt naturlig.
 I nærvær av fantasi og fritid, så lenge barnet er født - du har mye av det, kan du gjøre håndlaget, for eksempel, gjør Sling-perler - svært fasjonable og nyttig ting. Forresten, kan du bruke den mest. Også i tillegg til dette kan du sy en slynge. Hvis du hører disse ordene for første gang, kan jeg anbefale å registrere for en av kvinnenes fora, begynner å chatte med jentene, det er alt over, de hjelper og råd, og du raznoobrazysh sin fritid.
 Gjøre en utveksling av unge mødre, som forteller om fødselen som kreves er nyttig når man bærer og matet babyen, passerer samtale med barnelege, og viktigst, mentalt justere for lys levering, gjøre gymnastikk, lære å puste riktig. I tillegg bør du være svært teoretisk klar for baby, lese blader og artikler relatert til morskap, trapper å gå med de som allerede kjenner gleden av å være en mor - alt dette vil være nyttig for deg i fremtiden. Men ikke glem det viktigste at barnets utdanning er best å lytte til din intuisjon og mors instinkt, så rolig og forstå barnet ditt bedre enn deg, kan ikke noen ekspert, aller viktigst - vent på det med ærefrykt og kjærlighet, konvolutte varme og hengivenhet, gi omsorg når det vises i din familie.
 Babyen - indikator på humøret, så vær tålmodig og holde ut sine luner. Han bryr seg ikke hvem hans foreldre: Liker du møbler fabrikken regissør, eller midlertidig arbeidsledig, mener han å være viktig i livet ditt, tilgi min taftolohyyu. Smil når du kommer til barnet og ta ham til å utlevere å snakke med ham, gå en tur. Det er her moroa begynner: når barnet begynner å utvikle seg, vokse, kopiere dine ansiktsuttrykk, vaner, blir en person. Den første tannen blir sett på som en ferie, det første smilet - så ubeskrivelig lykke! Men du ga verden et annet liv som du føler takknemlighet skjebne! Du vil aldri glemme når barnet vil kalle deg "mamma" og hvor stolt du skal fortelle om de første skrittene og fall. Lykken er der og det er de menneskene som omgir oss!
 Forfatter: Victoria Hlestkyna.  
Dysleksi hos barn


 Barn som lider av dysleksi kan i andre områder av livet, ikke bare være helt normal, men viser betydelig evne. De kan oppnå stor suksess i idrett, god maling, synge, danse, interessert i teknologi, etc.


 Virkningene av dysleksi Dysleksi hos barn medfører noen konsekvenser, og, avhengig av alvorlighetsgraden av sykdommen, kan de være forskjellige.

 Her er noen av effektene av dysleksi i et barn:

 •  han sakte leser og skriver;


 •  Han har mange ganger lese reglene;


 •  husker syk verbale instruksjoner;


 •  forvirrer eiendomspronomen og demonstrative pronomen;


 •  vanskeligheter med verbbøying;


 •  forvirre bokstaver og stavelser;


 •  skriftlige meninger ofte dårlig uttrykt og usammenhengende;


 •  vanskelig evaluerer viktige nøkkelpunkter i teksten.


 •  Dysleksi er en viktig årsak til svikt i skolen og til slutt kan føre inhabil til visse yrker. Dersom familien, på skolen og i andre samfunn som omgir barnet, gi nok oppmerksomhet til sine problemer, kan barnet helt mister interessen for lesing fordi det han må legge stor innsats. Den kan kommunisere med andre, som en verbal kommunikasjon med dem er ikke nok. Derfor er tidlig diagnostisering av dysleksi viktig at det er lurt å starte med en omfattende undersøkelse av barnet i tverrfaglig pediatrisk klinikk som involverer barn nevrologer, pediatriske psykologer, logopeder, defectologists.


   Symptomer på dysleksi   Avhengig av alvorligheten av sykdommen, symptomene kan variere fra ett barn til en annen. Barn som lider av dysleksi kan ha problemer med å anskaffe en eller flere ferdigheter. Som regel barn bør gradvis (avhengig av alder) for å lære:

 •  skal ordne bokstavene i alfabetisk rekkefølge;


 •  skilles fra hverandre ord, sammensatt av de samme bokstaver, men er anordnet i omvendt rekkefølge (som "søvn" og "nesen");


 •  lese teksten, lese ord av stavelser, lese for å forstå;


 •  å tydelig uttrykke sine tanker skriftlig;


 •  klart uttrykk for sine tanker i ord;


 •  skille mellom høyre og venstre;


 •  skille mellom matematiske symboler;


 •  løse matematiske problemer;


 •  lære gangetabellen;


 •  vinne treghet med lekser;


 •  vinne impulsive utbrudd av atferd.


 •  Hvis du lære en av disse ferdigheter foreldre ser varige plager, kan det bli sett på som et symptom på dysleksi. Men mer for å appellere til barnas medisinske spesialister bør rådføre seg med læreren, dette symptomet manifesterer seg i skolen. Hvis en omfattende undersøkelse bekrefter diagnosen, er det nødvendig å starte behandling i barne logoped. Dysleksi Tidlig oppdagelse og rettidig behandling startet tale terapi i stor grad kan legge til rette for videre liv.

   For å hindre svikt i skolen barnet må nøye overvåking. Dersom graden av dysleksi er svak, er det sannsynlig at sykdommen gradvis forsvinne. Barn med mer alvorlig dysleksi holde symptomer, men det er alltid mulighet til å rette opp situasjonen til det bedre.

   Barn moderne legesenter "Markushka."  
  Яндекс.Метрика