Lagre ømhet og helse


 Barnas hud er svært delikat og hver mor vil ha henne til å være det i noen tid. Dette krever nøye vare på den. Denne fremgangsmåte er svært tidkrevende.
 Babyens hud er annerledes. Epidermis er løs, og har et tynt stratum corneum som fremmer forbruker sårbarhet og mottakelighet for irritabilitet. Også bidrar til lungeskade skjøre sammensatte epidermis og det nedre lag av huden, dermis. Barnas hud er litt svette kjertlene er ansvarlig for svette. I denne forbindelse, vil barnet lett overopphetes eller pereohlazhdaetsya. Talgkjertlene jobbe med større kraft, slik at huden er utsatt gneis, søt, nyfødt akne. Av huden har et nøytralt miljø som er gunstig for patogene mikrober.
 Mange viktig rolle i hudreaksjoner til ulike pleie spiller et immunsystem som ennå ikke er dannet. Det kan være en allergisk reaksjon på kremen med en kompleks struktur. Ikke utsett babyens hud i de samme kremer som du gjør deg selv hjemme, håndmikser å blande naturlige ingredienser. Det er nervøs med alvorlige problemer.
 For tiden er det mange serier av barns kosmetikk. Grunnleggende krav til det er: kosmetikk skal være laget av høy kvalitet på råvarer, alle komponenter bør være tillatt for bruk hos barn må være bestått alle tester for sikkerhet, emballasje indikerer produsent og produktsammensetning.
 La oss nå avtaletyper av kjøretøyer. Lotion - vandig-alkoholholdig løsning, for barn den ikke har noen form for alkohol, og er designet for å rense huden mot forurensing og dens avfetting. Det finnes kremer som beskytter mot solen.
 Cream er den ultimate i huden omsorgen for barnet. Det er mange forskjellige kremer med forskjellige formål. Noen kremer anvendes for å fukte, som andre anti-inflammatorisk middel, og andre - til behandling av bleien dermatitt.
 Pulver eller støv, som hovedsakelig brukes for omsorg av hudfolder. På slike steder, høy fuktighet, og ved hjelp av sin overflødig pulver fjernet. Men man bør være svært forsiktig med å bruke det som pulver kan skatatysya i klumper, som vil fortsette å levere barnet ubehag.
 Såpe for barn er mindre alkali innhold. Det beskytter mot uønsket tørr hud. Men det er nødvendig å bruke såpe måte, for å unngå problemer med huden.
 Omsorg bør bli utsatt for grundig skrittet barn som ofte utvikler bleie dermatitt. Årsakene til sin forekomst kan være svikt immunitet, bytte til flaske-fôring, økt urin ammoniakk baby, og, selvfølgelig, langvarig eksponering for våte bleier. Manifest bleie dermatitt hud rødhet og utslett liten i skrittet. Barnet blir rastløs og lunefulle på grunn av kløe og smerte.
 For behandling ved bruk av sinkpasta spesialbehandling krem. Du må nøye tørk huden til barnet, skifte bleier ofte. Badstuer la huden puste bedre.
 Holde alle regler babyens hud, sparer du det sunt for en lang tid.  
Hvordan lære et barn til å sove alene


 Hvorfor ikke ønsker at våre barn til å sove alene?


 Sannsynligvis hver mor gjentatte ganger falt i en situasjon hvor det barnet nekter å sove alene, krever at det har armer og ristet; gråter når mor begynner å bevege seg bort fra sengen; skriker så snart det er satt i sengen, etc. Vel, hvis denne situasjonen er midlertidig, og hvis - permanent? Hele tiden utmattet, irritabel mor - handler om en drøm om din husstand? Selvfølgelig ikke. Så hvordan utbedre du situasjonen? Først må du finne ut årsaken til feilen å investere seng.
 Begrunnelse for avslaget barnet sovne på egen hånd kan være følgende:

 •  Et barn redd for å sove alene i mørket.

 •  Barnet er redd for en karakter fra filmen, film, skrekkhistorier, etc.

 •  Barnet ønsker å fortsette et interessant spill.

 •  Barnet ønsker ikke å skille seg av med sine foreldre.

 •  Barnet rett og slett ikke kan sove alene.


 • Hvordan lære et barn til å sove alene

   Generelle råd til foreldre


   Følgende tips vil hjelpe deg å hjelpe barnet ditt til å venne uavhengig sovner:

 •  Ikke lære et barn til reisesyke i armene. Det er bedre å sette ham i en krybbe til rett tid i det øyeblikket når han er rolig og bo hos ham, snakke, fortelle historier og så videre, helt til han sovner. Når barnet blir vant til å sovne alene i sengen i nærvær av min mor, kan du gradvis redusere tiden denne nærvær så lenge avslutningen av natten vil bli redusert til å kysse og ønsker hyggelige drømmer.

 •  Under tilvenning uavhengig sovner svært viktig rolle barnet bevissthet om det faktum at sengen - bare for søvn og vice versa, for å sove - bare seng. Under ingen omstendigheter bør du la barnet ditt spille crib. Hvis du trenger å forlate ham alene en stund på et trygt sted - bruk arena. Og vice versa. Ikke la barnet sovne hvor som helst unntatt barneseng (lekegrind, seng foreldre). Det absolutt vil fortsette å fremme en sterk og sunn søvn som barn og foreldre.

 •  Alle, uavhengig av om han eller en annen voksen baby, kan han sovne på egenhånd eller ikke, våkner med jevne mellomrom opp ved midnatt. Så ikke kjøre til skrap hode barnesenger elskede avkom i første knirker. Bedre å vente en stund - kan barnet sovne uten din deltakelse.

 •  Bruk av ekstra verktøy, for eksempel brystvorte eller rangle før sengetid bare ytterligere komplisere oppgaven du - det vil ha å avvenne barnet og de vanlige attributter.

 •  Noen barn ønsker ikke å gå til sengs, fordi absolutt ikke ønsker å avslutte stykket, noe som er svært viktig for en lur. Denne sekvensen av handlinger er enkel - er et barn bør være så aktiv, opptatt, er barnet trøtt. Men i 30-40 minutter før sengetid bedre å sette et barn på en rolig, mindre interessante leksjoner. Da babyen med stor glede, tok med seg en favoritt bamse, gå i dvale.


 •  Frykt for de mørke og skumle tegn


   Frykt for mørket kunne lett nederlag forlatt natten slått på en natt lys. Nattlampe kan slås av etter at barnet sover. Spesielt disse alternativene, er det mange lamper. Barn som mini natt lampe satt direkte inn i stikkontakten, i form av ulike dyr, helter favoritt tegneserier, dukkene.
   Frykt for visse tegn eller tegneserier å oppdage viktige historier. Jo før, jo bedre. Straks du har "finne" den skyldige mareritt, du vil trassig med hans "venner", og dermed knuste alle barn frykte.
  Hvordan lære et barn til å sove alene

   Metodene hjelper ikke


   Foreldre ofte prøve å "forhandle" med sine røyk, for eksempel tilby ham noe deilig, men i stedet en avslappende søvn. Men fungerer denne metoden vanligvis det motsatte. Etter å ha spist godteri, trenger barnet den neste, så en til og en annen. Som et resultat, halv forpint kid - det ikke bare tvunget til å gå til sengs, men også ikke gi godteri og sinte foreldre - deres tålmodighet har nådd sin grense.
   En feil foreldre - inkonsekvens. Noen vane, inkludert sove rolig, ikke dannet over natten. Det tar tid, minst 2-3 uker. Så vær tålmodig og dag-til-dag må du være tålmodighet.

   Kosthold og kveldsritualet


   Det viktigste aspektet av lyd søvn - en forberedelse for det. Hvis du gjør visse prosedyrer i samme sekvens på samme tid hver kveld, vil barnet forstå at tiden investert for å sove. Daglig tilslutning til dag hjelp satt opp de biologiske klokke chips. Kroppen etter hvert blir vant til alternative tidspunkt på dagen. Når passende tid til å gå til sengs, vil barnet føle seg trøtt og frivillig gå til sengs. Det viktigste for å bli fristet til å bryte den etablerte regimet, slik som å inngå en favoritt barnet til sengs tidligere.
   Kveld planlegge "action" kan være omtrent som følger:

 •  Bading bedre med aktive vannleker.

 •  Lett stryking massasje.

 •  Varm melk eller yoghurt før sengetid.

 •  Å lese en favoritt fortelling.

 •  Historien at alle leker og venner har sovet.

 •  Kiss Goodnight og ønsker. "


 •  Deretter må du forlate rommet. Hvis barnet begynner å gråte, må du gå tilbake og sitte med ham litt med ordene "jeg sitte med deg en stund og deretter gå til sengs også." Gradvis, den tiden du bruker nær sengen mens barnet sover, må du kutte. Over tid, vil prosessen med å sette søvn bare være å kysse og ønsker hyggelige drømmer.
   Husk at nøkkelen til suksess - tålmodighet, ro og konsistens i dine handlinger. Det viktigste - ikke gi opp!
  Hvordan til fødselspenger kapital


   Innhold:

 •  Hva er den overordnede kapital?

 •  Hvem kan få svangerskaps kapital?

 •  Hvordan og hvilke dokumenter som er nødvendig for å få et sertifikat?

 •  Sikt og bruk

 •  Hva kan bruke penger?


 •  Den russiske regjeringen i 2007 med en politikk som tar sikte på å korrigere den demografiske situasjonen ved å øke fruktbarheten. For å gjøre dette, gjennomført en rekke tiltak for å støtte familier med barn. Og en av dem var "fødselspermisjon kapital". La oss se hva det er og hvordan du får det.

   Hva er den overordnede kapital?
   Dette er en variant av statlig støtte russiske familier som har brakt opp barn, som er et sertifikat, utestående ved fødsel eller adopsjon av andre og påfølgende barn som har russisk statsborgerskap. Forutsatt at foreldrene ikke fikk bruke sin rett til å fortsette å motta flere statlige støttetiltak. Dette sertifikatet er utstedt i alle regioner i Russland, uavhengig av avstand fra den sentrale delen.

   Hvem kan få svangerskaps kapital?
   For fødselspermisjon kapital, må du ha følgende vilkår er oppfylt:

 •  Disse midlene kan en kvinne som ble født, og ble vedtatt av de andre eller påfølgende barn. Hvis en familie ble født eller adoptert en tredje eller påfølgende barn, kan den overordnede kapitalen utstedes i tilfeller der familien ikke har mottatt statlig sertifikat ved fødselen av hennes andre barn.

 •  Få kapital kan far om han ville være den eneste forelder eller adoptiv forelder til den andre og påfølgende barn.

 •  Attesten kan også utstedes og barnet igjen uten foreldrenes omsorg. Det kan gjøre det til den kommende av alder, eller hvis det lærer kontor dagen, til 23 år.


 •  Hvert år, mengden av morskapitalutvidelser. I 2007, størrelsen på MC var 250 tusen rubler i 2012 beløp seg til foreldre om 388 000, og i 2013 - er 408960. Beløpet MK 2014 er ennå ikke bestemt, men det vil være høyere, da det avhenger av inflasjon.
  Hvordan til fødselspenger kapital


   Hvordan og hvilke dokumenter som er nødvendig for å få et sertifikat?
   Etter at familien ble født eller adoptert et sekund eller påfølgende barn, bør foreldrene ta kontakt med registraren å innhente alle nødvendige dokumenter for barnet. Etter at papirene bør kontakte pensjonsfond i samfunnet og sende inn en søknad om sertifikat. Søknaden må legge til følgende dokumenter:

 •  Russisk pass.

 •  Sertifikater: pensjons-, forsikring (SNYLSы) søkeren og hans barn; fødselen av personen som gjør en uttalelse; ekteskap, fødsel av barn.


 •  Påfør på flere måter: å bringe personlig eller sendes i posten. Nylig ble det mulig å søke om MC med en enkelt portal Ekte Innovations (www.pgu.mos.ru) over internett, noe som selvfølgelig gjør det lettere for unge foreldre til oppgaven og reduserer tiden brukt på å besøke offentlige etater.
   Etter innsending alle dokumenter til Pensjonsfondet og spesialister en måned vil vurdere søknaden din. Ved utløpet av gjennomgangen skriftlig du vil bli rettet avgjørelse. Dersom vedtaket er positivt, vil du bli varslet. hvor du kan få et sertifikat. Dette er vanligvis den samme distrikt avdeling av PF, som kan gi deg dokumenter.

   Sikt og bruk
   I dag er programmet får en "mors kapital" er gyldig frem til utgangen av 2016.
   Ved lov, kan du bruke fasilitetene på sertifikatet, tre år etter utseendet på din familie andre eller påfølgende barn. I løpet av denne tiden, du bare bestemmer deg for at du trenger å sende penger. Til tross for at varigheten av programmet i 2016, alle som har mottatt et sertifikat fortsatt kunne bruke den på ubestemt tid. Vi har betraktet regninger å forlenge programmet.
  Hvordan til fødselspenger kapital


   Hva kan bruke penger?
   Pengene kan ikke settes på egen konto eller bruke, for eksempel å kjøpe en bil eller betale gjeld på lån og verktøy.
   Pengene overføres ikke kontante midler. For tiden er det flere organisasjoner som tilbyr kontanter midler MC. Ikke bli lurt av provokasjon. Disse handlingene er ulovlige, svindel og er straffbart.
   Men du kan alltid sende disse midlene for formålene som er tillatt ved lov, inkludert:

 •  Forbedre levekår, som inkluderer: kjøpe et hjem, egenkapital boliger, bygge et hus på egen hånd, som betaling for et boliglån.

 •  Får utdanning av barnet, noe som betyr at barnet støtte betaling i barnehage eller skole.

 •  Forming del finansiert alderspensjon for kvinner (ved å investere gjennom pensjonskasse eller forvaltningsselskap).

 •  Daglige behov, det er en engangsutbetaling fra fondene i morselskapet kapital som kan betales i kontanter, og bare av RPF, er det 12.000 rubler.


 •  Ved tap eller skade på sertifikatet, kan du søke om å pensjonskassen, skrive en søknad og du vil bli gitt et annet sertifikat, som vil bli markering av "duplisere".
   Hvis du trenger å endre opplysningene nevnt i sertifikatet (navn, etternavn på eieren av sertifikatet eller dokumentdata, identitet), så må du kontakte myndighetene PF med søknaden og dokumenter som bekrefter disse endringene.
   Enkle til komplekse
   Du har kanskje tenkt at aldri avtale med papirene etter fødselen av barnet. Men her regjeringen er å møte foreldrene. Vilkår søker staten sertifikat er ikke begrenset. Det er å søke støtte deg når som helst når du tror det er praktisk.
   Det er ikke lang og vanskelig som det ser ut ved første øyekast. Som et resultat, består hele søknadsprosedyre av fire enkle trinn (skaffe fødselsattester, dokumenter i passkontorer, filing og skaffe et sertifikat EFE), tar et par måneder. I dette tilfellet, den overordnede kapital - en meget håndgripelig støtte til familier som har to eller flere barn.
   Lykke til deg og barna dine.  
  Яндекс.Метрика