Daglig fôring baby i to måneder

 Hvert barn - en personlighet som krever en personlig tilnærming. Tidligere ble det antatt at babyen skal fôres strengt av timen. Men ideen om moderne barneleger enige om det faktum at du trenger å mate babyen på hans anmodning. Men, til tross for dette, er det nødvendig å holde en viss modus for å mate babyen to måneder og alle etterfølgende periode.
 På grunn av det faktum at barnet ennå ikke er dannet biologisk klokke, som "foreslå" hvor du skal spise, sove og sove, mamma selv må regulere denne prosessen, men over tid babyen blir brukt.

 Daglig fôring baby i to måneder
 Ingen er pålagt å ha mellom måltider med jevne mellomrom, men det er viktig å definere en standard operative poeng og følge den.
 Daglig fôring baby i to måneder er fem eller seks måltider om dagen. Men foreldre spesielt bekymret natt fôring. Det er ikke noe klart svar. For noen modusen for fôring to-måneders baby om natten er hver fjerde time, det er kjedelig, men for de som ammer enklere. Vanskelig situasjon med "iskusstvennyk" fordi det innebærer fôring fremveksten av en forelder flere ganger i løpet av natten for å forberede en blanding. I noen tilfeller kan barnet bare én natt mating i 12 timer. Svært sjelden, når barnet våkner om natten er ikke så kveldstimene på 10-11 nayidayetsya rikelig.
 I ønsket om å mate babyen "å dumpe" er også en negativ side som fører til busting vekt. Du bør rådføre deg med din barnelege.
 Til ungen har alt du trenger og ikke trenger å fôre med formel vitaminous ekstra prykladan til brystet, er moren plikt til å ta hver dag for å spise ost, ost, kjøtt eller fisk, sukker, smør, egg, melk eller yoghurt, frukt og grønnsaker og væskeinntak bør være ca 2,5 liter. Antall produkter Grams små, fordi det overskytende av noe som kan forårsake allergiske reaksjoner. Denne modusen for mating av en baby 2 måneder, men noen veiledning kan anvendes til neste måned.  
Babyen kan ikke sove selv på hånden for å gjøre

 Søvn gjør barnet til å hvile og samle krefter for neste periode av våkenhet, så er det viktig at barnet sov nødvendig tid. For babyen sove i løpet av dagen er 15-17 timer. Vanligvis søvnproblemer hos spedbarn oppstår. De spiser, sover, sover en liten stund og så gjentar seg.
 Men hvis barnet ikke kan sove selv på hånden for å gjøre - ikke engang vet vseviduschi bestemor, er det lurt å oppsøke lege. Dette kan være en sykdom som forårsaker smerte og ubehag baby. Dette kan være tenner eller ivrige nervesystemet.

 Babyen kan ikke sove selv på hendene - hva du skal gjøre:
 Til babyen sov godt, er det viktig å utvikle en profil som vil sette opp babyens biologiske klokke til riktig rytme. Legging baby i nød på samme tid hver dag, kan du synge en vuggesang ved sengetid for å tilbringe rolig avslappende massasje. Avslutt babyen sove om natten, må du først gjennomføre en vannbehandling med beroligende buljong eller samle noen urter, for eksempel mynte, som kan kjøpes på apoteket.
 Babyen kan ikke sove selv på hånden for å gjøre
 Du kan måle temperaturen, se på hans munn, hvis det er nødvendig, er det best å gi smertestillende eller febernedsettende medikamenter. Spesielt er det paracetamol eller Nurofen. Det er viktig å lære barnet til å sove i sengen uten reisesyke, det er bedre legge seg ned litt, så det vil være mer uavhengig.
 Noen ganger nødvendig massasje magen sannsynlig det hazyky at årsaken smerter i magen. I tillegg kan du legge på magen varm bleie eller legge babyen på magen. At streik en positur "mage til mage".
 Men når babyen sover ikke, selv etter lang tids gråt, det kan tyde på alvorlige problemer kan medfødte. Så noen ganger om rett handling hvis et barn går i dvale på håndtakene, forteller en lege som vil diagnostisere.  
Hvorfor er barnet går i nosochkah (tær)

 Mange barn etterhvert begynne å gå på tærne, og mange mødre - å slå alarm.
 Gjelder for alle typer leger, sykehus løpe rundt og kjøpe massevis av piller. Ingen av dem kan ikke svare på spørsmålet "Hvorfor er barnet går i nosochkah? ". Vår medisin er å vandre på tærne er ett av tegnene på feil muskelfordeling, noe som kan resultere i dannelsen av dårlig holdning, spinal kurvatur, brudd på riktig utvikling og bein vekst. Men ikke bekymre deg så, det er bare ett av skiltene og er tvilsom, fordi EU gå på tærne er ikke et tegn på sykdom.

 Alt er relativt. Nesten alle barn før eller senere til å bli nosochky. Dette kan skyldes psykologiske faktorer, barnet bare ønsker å vise at det er godt gjort, som vet hvordan man skal gå. Gutten kan prøve å imitere voksne eller få deres oppmerksomhet. Over tid, gutta skjønner at å gå til fots over mye bedre og lenger engasjert i lignende tull.
 Mest sannsynlig, er svaret på spørsmålet hvorfor barnet går på tærne - er økt muskeltonus, som enten selv eller gjennom spesielle øvelser. Også, kan årsaken være korte relasjoner, familie sykdommer og andre skader.
 De fleste barn begynner å gå nosochkah av det store spenninger i ryggen eller skulderbeltet.

 Hva om et barn går til nosochkah (tær)


 Selvfølgelig, hvis du ønsker å forsikre, bør du gå med barnet til sykehuset til en nevrolog (nervesystemet er ansvarlig for hvordan vi går). Men ikke lytte til hans oppskrifter på injeksjoner og piller. Det første du må gå massasje. For å finne ut om barnet ditt har brutt muskelfordeling, bør undersøkes av lege flere ganger. En god spesialist enkelt svar på spørsmålet "hvorfor et barn deltar nosochkah på tå" gjennomføre en omfattende undersøkelse, sjekke ikke bare føttene, men hele kroppen, hans reaksjon, som kan variere avhengig av sesong (barnet under eksamen bør føle seg bra og komfortabel, bør det ikke være verken kald eller varm).
 Kan hjelpe sko som fast griper tå, ikke slik at det å bli.  
Barn 2 år (2 år)

 Barn to år (2 år) - en stor oppgave. Følge noen regler.
 Forståelse behandle barnet sitt. Når han gråter, bekymring, ønsker ikke å gjøre noe, ikke være i sinne, enkelt og klart språk for å forklare at det ville være bedre.

 Grunnleggende regler for å oppdra et barn to år:


 Ikke kom med barnet i konfliktsituasjoner. Barn i denne alderen ofte lunefull, ikke ønsker å lytte til foreldrene.
 Installere en bestemt rekkefølge, "spilte med leker - fjerne dem og ikke la dem hvor som helst", "Kommer fra gaten - vaske hendene" og så videre.

 Hvis et barn oppfører seg bra - prise ham. Gi å forstå at god oppførsel - nøkkelen til suksess.
 Når oppdra et barn to år (2 år) ikke fokusere på feil sine handlinger. Ikke si dårlig, bedre snakke også.
 Misbruker sine barn, ikke skremt av det. Han må vite at straff - er et resultat av dårlig oppførsel, ikke tortur.
 Spør hva han foretrekker. Løser ikke alt.
 Dersom du søker til barnet ditt, snakke tydelig og la det på tide å forstå informasjonen som mottas, bestemmer. Det vil ta lengre tid hvis du sa det samme voksen.
 Lytt til barnet. Kanskje det han gjør, ikke så ille. Barn elsker å leke seg, ikke skjelle dem for det.
 Lærer ham å bestille. Fortelle at alle ting har sin plass. Han selv hadde delvis kledd, spise nøye.
 De fleste av dem si. Utvikle sin tale. Gutten bør vite om 200-300 ord.
 Tillate ham å gå med sine jevnaldrende. For barn er det lettere å engasjere seg i kommunikasjonsprosesser.

 Nyanser


 Ofte en baby, kan foreldre krangle med det faktum at man finner gode og den andre - dårlig. Mest oppdra et barn to år (2 år) gjør foreldre begynne å lære det grunnleggende om barnepsykologi, lese faglitteratur. Og det var bra.
 Snakk med barnet om. Tsikavtesya som han tror. Etter at barnet er hopping gjennom pytter, ikke fordi han ønsket å våte sko, men fordi det er gøy.  
Child Care i 1 år

 Den vanskeligste og hyggelig arbeid - mor. I det andre året av livet spesielt vanskelig, fordi det begynner å ta stor psyko-emosjonelle rettssaken, dukket han syn på hvordan man skal forholde seg til andre hvem og hva de er. I denne artikkelen vil vi snakke om funksjonene i oppdra et barn på 1 år.

 Hva barnet er i stand til og gjør i 1 år


 Et barn på 1 år kan snakke om 8-10 convoluted og ufullstendige ord.
 Ofte barn på 1 år ikke oppførte seg veldig pent: de lunefull, stampende føtter, brusende mat. Mødre ganske vanskelig å overleve denne perioden.

 Child Care i 1 år - ikke en lett oppgave.

 Hva skal foreldre gjøre


 Do not Cry baby, la ham vite at du elsker ham hver.
 Forklar tydelig og langsomt, kan barnet forstå. Fortell oss hva som er dårlig, hva som er bra. Artikulerte eksempler. Selv når barnet innser at du gjør det dårlig, ikke hastverk med å glede seg. Han kan gjenta en lignende triks flere ganger. Ikke gå av, gjentar, slik at ikke bør gjøres om og om igjen. Snart den lille gutten må innse det, fordi barn er ikke like sterk hjernens aktivitet, de trenger mye mer tid enn voksne.
 Barnet er en vanskelig periode som han begynte å lære å gå. Bittesmå skarpe ting blir interessant, han beveger seg, pauser, spoils og så videre. Ikke skyld på ham, fordi han ikke kan skjule en refleks av nysgjerrighet.
 Gi næring til andre leveår babyen noen autonomi, enn si å prøve noe å spise, heis, sted, og så videre. Utelukke maloruhlyvist, oppmuntre deres ønske om å gå uavhengig av hverandre.
 Leke med ham i spill som gjemsel eller Ladushki. La barnet blir vant til orden: mate ham noen ting si hvor de skal settes.
 Snakk med ham oftere, fordi det er nødvendig å utvide ordforrådet.
 Hjelpe barnet ditt til å danne en stabil nervesystemet: Ekskluder aggresjon bevise at folk å stole på, fordi barnet ikke trenger å være fra de tidlige årene av varselet. Bli lystig med ham rolig tenker på ham innfall, ikke oppmuntre dumme påfunn.
 Elsker barnet ditt, hjelpe ham mye oppmerksomhet, være tålmodig. Nå vet du mye om barneoppdragelse i 1 år.  
Яндекс.Метрика