Et barn 11 måneder går ikke - hva de skal gjøre

 Mange barn gjør det første skrittet i 11 måneder. Hvis barnet ditt ikke gjorde dette, ikke rush det, la kroppen bli vant til dette barnet og forberede.
 Hva du skal gjøre hvis et barn går til 11 måneder
 I denne alderen til barna beste forbedre "krypende scenen." Ikke bruk baby turgåere, baby back hun må bli sterkere for vertikal sirkulasjon, eller barnet kan true dannelsen av dårlig holdning.

 Ikke bekymre deg fordi dette emnet hvis du ser det at barnet har det bra.
 Hvis barnet ditt er å prøve å ta de første skritt i alle fall ikke hjelpe ham. Kid selv vil holde på en hvilken som helst motstand, hvis det er nødvendig.
 Gutt i 11 måneder uten problemer bør sitte ut "lå på magen hans." Hvis barnet prøver å holde på møbler og gå ikke fange ham i høst. Så du bruke det enda mer skade. Hver lille mann har til å gå gjennom denne høsten, snart vil han bli sterkere og falle vil være mye mindre. Prise ham for en så stor innsats. La ungen ofte turer med barna på gaten. Kommunikasjon med jevnaldrende normaliserer den generelle tilstanden til barnet, som hjelper ham til å føle lik linje med andre.

 Hva et barn bør være i stand til 11 måneder


 Gutten prøver å si.
 Det er vel kryper.
 Han er interessert noen leker, magasiner som skjer på vei (på den tiden et barn må komme til å interessere papiret kan rive det, mynte, etc.).

 Når kan jeg begynne å bekymre


 Start bekymring kan være tilfelle dersom barnet ikke gå inntil 14 måneder. I så fall må du kontakte en nevrolog.
 Nok en gang svare på spørsmålet "hva du skal gjøre hvis et barn går til 11 måneder" - 11 måneder walking er ikke en indikator. Et barn kan bare vrikke ustabile ben. Husk at alle medisinske standarder helt frisk baby. Hvis du blir angrepet av tvil, gå til en lege som kan gi deg råd bare utviklings gymnastikk.  
Hvordan å tilbringe tid med et barn 3 år

 Barnet er 3 år gammel allerede forstår hva og til hvem, sier han. Nå den lille mannen selv kan si hva han liker, og at - nei. Siden 3 år, er barnet mer viktig for den fysiske tilstedeværelsen av mødre og fedre og følelsesmessig. Temaet for dagens artikkel - å tilbringe tid med et barn på 3 (tre) år.
 Før du gå hvor som helst med dem, spør dem noen alternativer, fordi først og fremst bør det være interessant.
 Trenger du mer sannsynlig å bo med barnet, bruke tid moro, spesielt hvis du bachytesya morgen og kveld, før og etter hagen.

 Oftere gå med et barn 3 år gammel i parken. Dette er et bra sted for en spasertur med barna. Parkene er ofte et utvalg av underholdning (trampoliner, barnas ritt). Her frisk luft.
 Hvordan å tilbringe tid med et barn på tre (3) år:
 Zarozhdayte og utvikle seg i ham en kjærlighet til dyr og natur. Mange foreldre trenger ikke å gjøre det. Nesten alle barn elsker våre små pelskledde venner. I dette tilfellet, bare holde denne forpliktelsen.
 Tsikavtesya alltid at barnet ditt nye, som er hans liv at ting i hagen. Babyen kan ha ulike problemer, kranglet med en venn / venninne i hagen, noen dyttet ham om han noen. Sortere det ut nøye, er ikke vidmahuytesya for barn veldig viktig. De setter pris på og trenger din kjærlighet og støtte. Dette er hvordan du kan opprette og opprettholde vennskapelige relasjoner i familien. Barnet bør stole på deg, ikke ignorere det.
 Spill med baby hjemme. Du kan tilbringe kvelden med et barn å lese en bok eller starte en aktiv morsomt spill. På din tilfeller er det ønskelig å tiltrekke seg og far. Ja outlook baby vil danne mer hensiktsmessig.
 Du kan betale mer oppmerksomhet til intellektuell spill. Det er mange blader med bilder og antall oppgaver i form av spill.
 Med jevne mellomrom kan lage noe deilig godteri eller kjøpe fint ute, og foretrakk barnet ditt. Men ikke bli båret bort og ikke perehodovuyte baby.
 Det var råd om hvordan å tilbringe tid med et barn på 3 (tre) år, 3 år.  
Introduserer preschoolers Fra maleri

 Barnehagebarn konfronterer lærere og foreldre en rekke oppgaver, herunder innføring av førskolebarn med malerier av kunstnere. Denne fortrolighet gjør barnet til å lære nye ting, hendelser og oppleve spekter av følelser og erfaringer.

 Vi presenterer preschoolers Fra maleri bør begynne med landskap. Malerier som viser russiske natur, nærmest barnet. Dette skyldes det faktum at barnet begynner å lære om i verden er naturen. Mens gang mor introduserer plantene, forteller om skyer og sol trekker oppmerksomhet til fenomenet - som regn, solnedgang, daggry noen ganger, tåke, dugg i gresset og mer. Blant forfatterne kan noteres landskapsmalere, AK Savrasov ("Rooks har kommet", "Rainbow", "The River", osv), II Levitan ("Ples", "After the Rain", "Høst", etc.), II Shishkin ("Morning i en furuskog", "Rye", "Winter", etc.), VM Vasnetsov ("John - den grå ulv prins", "Alionushka", osv).
 Barn fra en tidlig alder begynner å lese bøker, historier og dikt som er lett å huske, men gir dem en spesiell glede seertallene. Derfor kan du begynne å utforske preschoolers Fra male -ilyustratoriv. De mest kjente representanter for denne sjangeren kan kalles VM Konashevich, EI Charushyna, EM Račeva. Det er viktig å illustrere at vurderer barna var klar og troverdig, konsekvent aldersgruppe.
 Gradvis kan du begynne å plotte et maleri av noen av mennesker eller dyr. Famous Canvas Art. Serov "Heroes" kan påvises etter historien om sine gjerninger og tapperhet. Still Life barn forstår ikke vanskelig fordi de ofte trekke på erfaringene fra skildrer frukt eller grønnsaker på et fat og blomster i en vase. Den siste fasen - portrett. Du må gjette en persons humør og alderskategori.
 Vi presenterer preschoolers Fra maleriet skal følge samtaler, argumenter og spill som vil gi en bedre forståelse av kunst.  
 Barnet ditt kommer til skolen for første gang, og du er bekymret for det, hva han har å gå dit? For mange foreldre og elevene selv - en svært smertefullt tema, som nylig i mange skoler skoleuniformer er permanent og obligatorisk egenskap av hver student.
 I de siste uniformer i alle skolene var obligatorisk, og absolutt det samme, sannsynligvis på mange måter, og det er derfor den eldre generasjonen i dag har vært tvetydig mening om det.
Den riktige skoleuniform for jenter og gutter

 Når det gjelder behovet for uniformer brøt mye debatt og uenighet, gleder man dermed "utjevning", og noen mener det er en flott måte å lære barn fra svært ung alder "bedriftskultur".
 Til uniformer ikke bli en byrde og noe hatet av barnet ubevisst projiserer sine negative følelser direkte på-en læringsprosess, er det nødvendig å sikre at hun likte veldig student som ikke er lett når skolene etablere felles standarder for utseende og antrekk .
 Dessverre vet ikke alle at det er en "zobov'yazalivku" vi pålegge seg direkte skoler og samvittighetsDirektoratet også inngått avtaler med studioer og konfeksjonsfabrikker at alle elever tilegner seg spesifikke sett av et bestemt sted, som også alltid praktisk.
 Dette ber spørsmålet, hvordan skal fortsatt ser bra skoleuniform for jenter og gutter til å matche virksomheten stil på klær, men på samme tid, var lett og favoritt for barnet? Uansett, hvorfor og om du trenger en helt spesiell kjole for dagens studenter?

 Fordeler og ulemper med skoleuniformer


 Mange foreldre lurer på, hvorfor vi trenger er en slik "bindende", hvorfor barn ikke kan gå på skolen fordi jeg vil ha dem eller deres foreldre, er det lettere og mer praktisk?
 Faktisk husker fortsatt at skolen - er ikke bare et middel for å oppnå noe kunnskap om vitenskap, er det fortsatt det første skrittet til voksenlivet, som gir visse regler og forpliktelser.
Den riktige skoleuniform for jenter og gutter

 Det er kjent at blant disse er regler og en viss stil på klær som bør holdes på arbeidsplassen, kontorer og andre store institusjoner. Det viser seg at, så du venne barnet fra en tidlig alder å kle seg riktig, ta en smak og vane av motebransjen, som han vil trenge i fremtiden.

 Og det finnes en rekke andre like viktige fordeler med skoleuniformer:


 •  Alle barn synes å hverandre om ting er likeverdige, forskjellen i materialet og sosial situasjon følte mindre og er flere studenter, og fokuserer ikke på utsiden og et nytt skjørt, og umiddelbart på læring.

 •  For familier med vanskelig økonomisk situasjon, ett sett, riktignok dyrt, skoleuniformer er mye lettere å lære enn noen, men billig.

 •  I form av psykologi av barn alt blitt en, ikke mangfoldige vekt, er det svært nyttig når det gjelder rally teamet. Plus, uniformer, ofte laget i rolige og rene farger som ikke legger press på psyken til barna eller spredning av oppmerksomhet.

 •  Det er verdt å merke seg at minst ulemper også:


 •  De fleste sett med skoleuniformer i skoler eller andre utdanningsinstitusjoner, sydd på ett bilde, stil og stil, trodde ingen om det faktum at alle barn er forskjellige, som deres form. For eksempel vanlig i uniformer, celle fullført, er det ikke den beste måten å miste barna, noen vil bli montert stil jakke, og for tynn barnet kan se på det bare latterlig.

 •  På grunn av det faktum at ingen skoleuniform sitter best, og de fleste foreldre ikke liker, betyr det ikke automatisk som barna selv og gjøre barnet bære det er noe uvirkelig om utslippet. I slike tilfeller er det nødvendig å ty til ulike triks og samles hver dag til skolen for å kjempe, som også er ikke den beste måten påvirker forholdet mellom foreldre med et barn, så vel som dens forhold til uniform og klær virksomhet. Si hva du vil, og formen skal være som et barn, så det bør velges med stor forsiktighet for å forbli lykkelig og mor og baby.

 •  Uansett hvor god, bedre og preharniy var ikke ensartet, med tiden, det blir kjedelig og begynner å undertrykke, så er det viktig å prøve å variere det på alle mulige måter, og til å endre den nedre bluzochky skjorte, legge brosje nydelig holfyky eller, enda bedre, har flere ulike sett .

 •  Ofte prisen av uniformer kan nå utover nivå, spesielt hvis skolen har en viss forståelse av en bestemt fabrikk eller studio. Og det er trist, ofte urimelig høy pris i stedet for de modellene som er foreslått i kataloger, som et resultat, brakte syntetiske og, best sydd, kopier av skjemaet. I slike tilfeller kan det være lurt å prøve å søke veiviser som du kan sy uniformer å bestille, mest sannsynlig vil være billigere og du vet nøyaktig hva de gjorde spesielt for barnet ditt finne ut ting som du kjøpte spesifikt.

 •  Hva bør en god skoleuniform?


   Først bør det være behagelig for barnet, fordi det er som minst 5-6 timer 5-6 dager i uken at mye. Spør hva som gjør en bestemt modell er sikkert bedre å rådende naturmaterialer som bomull, ull og andre.
   Til ting ikke så mye nølte, bør fortsatt tillate minst 10-15% syntetiske tilsetningsstoffer, eller pine hver dag flyet skjorter og piler på bukser.
  Den riktige skoleuniform for jenter og gutter

   Lese nøye tegn oppført på etiketten med sammensetningen av stoffer, først, det må være godt sydd inn i sømmen, og for det andre ved ikonet jern skal inneholde to sirkel hvis det er ingen, den syntetiske formen, og du bør ikke kjøpe den .
   Kjøpe uniformer, husk at barn vokser raskt, men kjøpe den et par størrelser større fortsatt ikke verdt det, får heller finne et salg er skrudd opp bukser som er nærmere skolen kan bli kuttet i henhold til veksten av barnet ditt på dette tidspunktet .
   Som for jakke, er det viktig å huske at gutter, spesielt i en liten verden, er ikke spesielt glad i store "henger", så tenk om muligheten for å kjøpe vester, som den erstatter vanlige dager jakke. For guttene ta seg av flere skjorter i den varme årstiden, og flere holfykiv jakker og gensere for kulde.
  Den riktige skoleuniform for jenter og gutter

   Jenter kle stedet bedre å kjøpe et par skjørt eller sundresses at med dem kan du kombinere en rekke fasjonable gensere og høyhalsede å hjelpe deg å unngå monotoni.
   Som for farge, psykologer anbefaler å velge den mest behagelig for øyet: blå, sort og grå, hjelper de tune på systemet og ikke avlede oppmerksomheten.
  Яндекс.Метрика