Hodelus hos barn: årsaker, symptomer, behandling, forebygging

 Nesten hver familie møtt med fenomenet hodelus hos barn. Mange foreldre er det en tilstand av sjokk. Tidligere ble det antatt at lus - et tegn på urenslighet. Men det viser seg akkurat som lus "rene" barn. De er lettere å suge blod når vasket hodet.

 Årsaker til hodelus hos barn


 Barn lider av hodelus oftere enn voksne, er det på grunn av hyppig kontakt med andre barn. Disse er de viktigste årsakene til hodelus hos barn. Barnehage, skole, eller sommerleiren - barn er alltid blant teamet.
 Lus spredning, gjennomgang fra en person til en annen, eller når du bruker vanlige ting: klær, kammer, håndklær.

 Symptomer på lus hos barn


 Symptomer på lus hos barn inkluderer: barn ofte skrape hodet under håret og han SI skrape huden, kan det være lus.
 Undersøke babyens hode. Nei det nits? Nits ser ut som små bobler av væske. Hvis det blir funnet nits, så barnet har hodelus.

 Behandling av hodelus hos barn


 Når lus behandling hos barn behandlet hår hodet spesialverktøy. Nå solgt i drugstores mange ulike medikamenter. Det mest effektive er de følgende:
 "Pair Plus" spray. Bruker dette stoffet er tillatt hos barn eldre enn 25 år. Veldig effektiv og enkel å bruke.
 Ulike medikamenter basert på permetrin, gel og lotion "Pedeks" sjampo "Hyhyya" permetrynovaya salve. Alle disse stoffer kan anvendes i to måneder.
 Narkotika er svært giftig, så pass på å følge instruksjonene for bruk.
 Etter at stoffet bør være forsiktig gre barnets hode og velge alle nits eller lus hos barn kan starte igjen.
 Pass på å koke baby klær, klær, puter og håndklær.

 Forebygging av hodelus hos barn


 For å forhindre lus hos barn bør være en gang i uken nøye undersøke babyens hode. Forklare ham hvorfor du ikke kan bruke andres ting. Du kan shampoo at du vasker babyens hode for å legge essensielle oljer av tea tree eller lavendel. Disse lukt frastøte lus.  
Navn for menn født i september, oktober, november

 Det antas at navnene på å definere innholdet i menneskets skjebne og atferd. Alle på dette hans idé, trenger men ikke slippe ham fra regnskapet. Alle foreldre ønsker sin baby var lykkelig, vellykket, sunt. Derfor må valg av navn for en gutt spesiell oppmerksomhet. Navn for menn født i september, oktober og november er forskjellige. Grunnlaget for utvalget kan dra nytte av kirken kalenderen der navnene på de hellige er representert i stort antall.

 September


 For fødsler i September: Dementii, David Dennis, Dos (DOS) Dometian, Evdemon Ephraim, Epafroditus, Epiphany, Eustace, Zoyl, Zahar, Zotyk (Izot) John, Jesus Kerkan, Cronin, Kalistratov, Lukyan , Leonti, Lyodor (Iliodor), Lucius, Makar, Memnon, Maxim, be, Myron, Places, Neophyte, Neath, Neil, Nikon, Orion, Or, Palmat, Pitirim, Panteleimon, Pansfen, Panfyryy, Pantoleon, Parthenius, Rin, Samuel Savin, North (Sevyr), Saturninus, Simon, Silvan (Syluyan), Straton, tyranni, Timothy Feosevyy, Theophanes, Theodore, Felix, Chrysanth, Eros, Julian.
 Angivelig, mannlige navn for fødsler i september, oktober, kan november være vanlig og sjelden.

 Oktober


 For oktober gutter: Arcade, agape, Anastasius, Andrew, Boris, Vassa, Vladislav, Benjamin Victor, Galakteon, tysk, Dmitry, Daniel, David, Dorymedont, Day, Eugene, Eumenes, Eustace, Evprepyy, Zeno, Joseph, Hilarion, John, spill, Isak, Kondrat, Constantine, Kuzma, Makar, Michael, Martin Lawrence, Luke, Makar, Nestor, Nicholas, Oleg, Peter, Paulus, Prokhorov, Roman, Savate, Sergei, en liten, Tatyon, Fedor, Fedor, Feopyst, Julian.

 November


 November mange navn slike alternativer: Artyom (kunst), Anton, Athanasius, Artemidorus, Baruch, Guy, Gerasim, gi, Evkrat, Eusebius, Zotyk John Herakleios Izot Hilarion, Joel, Charles Constantine, Kuzma, Nicholas Roman, Sava, Selevkos, Spiridon, Leonti, Maxim, Maura, Mark, Nikeforos, Narkyss, Nestor, Nikodemus, Paul, Ruth, hage, Sokrates, lite, Uvarov, Theophilus, Fedot, Raphel, Flor, Felix, Yust, Julian, Jacob.

 Østlige menns navn


 Navn for menn født i september, oktober, november, kan du velge fra utenlandske, som for eksempel Øst. Fall som ild, så perfekt slike navn Azer - brann, flamme, Horhud - brann, lys, Zaid - forsyning Yanar - brann. I tillegg kan det mannlige navn for fødsler i september, oktober, november, symboliserer styrke, kraft, nåde, som er viktig for en gutt. For eksempel, Alpan - modig, Amir - linjal, prins, prins Buhday - Leder og leder begge. Blant armensk er: Martyk og Razmik - kriger Azat - gratis, Avetis - bjeller, etc. Valget er ditt.  
Fordeler og ulemper med å besøke barnehagen


 Selvfølgelig, hvis begge foreldre har til å gå på jobb, spørsmålet om fordeler og ulemper forsvinne av seg selv, men bør gi barnet i omsorgen for lærere, hvis noen er en forelder å bo hjemme? Vi må finne ut!
 Hvis du starter med de cons barneorganisasjon, til det første oppmerksom på stress som oppstår hos barn med atskillelse fra moren. Som lærere sier, blir barnet brukt, men den første gangen kan være så vanskelig at barnet ditt ikke vil fundamentalt ingen å kommunisere som bør tvinge støtte ham i denne vanskelige øyeblikk riktige ord, i alle fall ikke se etter muligheter til å fratre! Også ulemper barnehage inkluderer gruppepress, som det kan høres uhøflig, men barn som deltar på institusjonens forskjellige mennesker med forskjellige inntekter og kulturelle verdier, bør det bli satt opp. Vel, selvfølgelig, ikke glem om sykdommen som kan blusse opp en etter en. Forresten, oppmerksom på at i henhold til reglene, hvis et barn er syke, men det har ikke en temperatur, læreren må sette det i en gruppe der, du vet, det begynner å skje.
 Men til tross for alle de ovennevnte mangler, besøke barnehagen har sine positive nyanser. Å begynne å markere betydningen av regimet, tross alt, gjort klart av timen er svært nyttig for enhver organisme, og spesielt for barn. Kanskje du selv lagt merke til hvordan frivillig eller ufrivillig, ønsket å starte livet fra bunnen av, hvor vil indikere hvilken tid det er bedre å spise frokost, lunsj, middag, en tur og gå til sengs. Men, dessverre, ikke alltid voksne gjør det, selv om tiden tillater. Generelt er det bedre å trene kroppen fra barndommen! Forresten, som om utvidelsen blir minnet om at slike faktorer som disiplin og uavhengighet som oppstår bare i grupper.
 Vel, til slutt, vi må ta hensyn til at oppfyller behovene til en barnehage barn til å kommunisere med sine jevnaldrende, samt fysisk og mentalt kan utvikle seg under påvirkning av spill og tilstedeværelsen av pedagog. Så hvis oppsummere, viser det seg at barnehagen enten de er offentlige eller private, som institusjon solsikke, har enorme fordeler og hjelpe barnet forberede seg på skolen, og senere til studentlivet. Forresten, med hensyn til nevnte hage, internett-adresse som er bindeleddet ds-sunflower.ru, denne restauranten spesialiserer seg i å avsløre det kreative potensialet til hvert barn, som er svært viktig for fremtidig liv.  
Trygg søvn under svangerskapet


 Med utbruddet av svangerskapet, er hver kvinne mer forsiktig og varsom. Det er mange bekymringer og spørsmål om de mange kjente ting. Det dreier seg om hvordan å sove under svangerskapet at det skal være behagelig og trygt for mor til barnet.

 Søvn på ulike stadier av svangerskapet


 Tidlig i svangerskapet ikke forhindre fremtidige mødre ta stilling under søvn, så det kan ikke endre sine vaner og sove en eller annen måte. Selv om en kvinne sover på magen, kan det skade fosteret ikke kan, som dronningen av embryoet er fortsatt i bekken. Men bedre nå begynner å bli vant til å ta sovestilling på baksiden eller siden.
 I andre trimester sove på magen er ikke anbefalt. Barnet fortsetter å vokse, og med det økt magen forventningsfull mor, så sove på magen er ikke bare farlig for barnet, men bare ubehagelig.
 I den tredje trimester øker størrelsen på barnet til det punktet at han begynner å legge press på tarmen rygg og vena cava mor, hindrer flyten av blod til celler og vev. Dette kan føre til at fosteret ikke vil ha nok oksygen. Gutten kan begynne å bevege seg mer aktivt, så å fortelle min mor at det er ubehagelig. I dette tilfellet, du trenger bare å endre posisjon, slå over på sin side.
 Helsetilstand kan og i de fleste mødre, hun kan føle deg svimmel, lavere trykk, hjertebank, pustevansker, og sirkulasjon kan forstyrre de indre organer, forverre hemoroider. Ikke på baksiden kan påvirke leveren og nyrene.
 Ikke vær redd for at en gravid kvinne perevernetsya å sove på ryggen, og lå lenge i den posisjonen. Generelt, med økende svangerskapslengde ut på baksiden begynner å bringe kvinner økende ubehag, og de er ubevisst i søvne mer behagelig stilling for dem på siden.
Trygg søvn under svangerskapet

 Sikre Blund


 Den sikreste holdning som kan godt sove er ut av siden. På den tredje trimester er det vanligvis bare akseptabel holdning. Det anbefales å sove på venstre side for å unngå press på leveren til høyre. Hvis mor vil sove i denne posisjonen, vil hele sirkulasjons ingenting hindre, og derfor barnet vil få nok oksygen og næringsstoffer. Videre kan en slik stilling redusere belastningen på bekkenet og korsrygg.
 Men på samme tid for å ta hensyn til stillingen av fosteret i livmoren. I seteleie bør rulle fra side til side flere ganger i løpet av natten. En tverrgående fosterstilling sove bedre på den andre siden, hvor hodet til babyen. Bruk puter til å sove trygt graviditet
 Det er ganske vanskelig å endre sine vaner for å sove på ryggen eller magen. Foruten den stadig voksende mage kan ikke få full komfort. I dette tilfellet kan vi anbefale bruk puter.
 Puter bør velges ikke veldig stor og veldig myk. Med poser av forskjellige størrelser kan plukke en optimal posisjon. En pute kan plasseres under buken, og den andre klype mellom knærne. Dette vil være lettere hvis den høyre foten - bøyd og venstre er utvidet (i posisjon på venstre side). Plantet i valsen tilbake vil ikke velte kvinne på ryggen mens du sover.
 Kan ta et par netter før vil være i stand til å velge en komfortabel stilling. Dette kan bidra til en spesiell pute for gravide kvinner. Den er designet for å møte de fysiologiske behov gravide, godt støttet magen og ryggen. Med denne vesken kan du ta nesten alle posisjoner. I fremtiden, er denne vesken nyttig for amming.
 Forresten, er det viktig og hvordan en kvinne matet fra en utsatt posisjon. Riktig vil i første omgang ligge på siden, og siden denne situasjonen er sakte løfte overkroppen, trekker bena i gulvet, og deretter komme ut av sengen. Du trenger ikke ha noen problemer med økende trykk og tone i livmoren.
Trygg søvn under svangerskapet

 Hvordan forbedre søvn under svangerskapet


 Men ikke bare vanskeligheter med å finne en komfortabel stilling hindre søtt sover gravid kvinne. For eksempel under svangerskapet synes halsbrann, kvalme, og et toalett må stå opp flere ganger i natt. For å sikre nødvendig for forsvarlig helse klokke god søvn, gravide bør ansvarlig for å forberede seg natts søvn.
 Den beste måten ville være å våkne opp og gå til sengs på samme tid. Ikke spis for et par timer å sove og drikke rikelig med væske rett før du går til sengs. Klær for å sove skal være komfortabel og varm.
 Nyttig vil gå i frisk luft og spesielle øvelser for gravide. Mosjonering bør gjøres i ettermiddag eller i morgen, bør kveld gjør rolig og avslappet. Ikke se på TV på kvelden eller lese mye bedre, for eksempel lytte til beroligende musikk.
 Også bidrar til å slappe av før sengetid aromaterapi. For eksempel bidrar lavendelolje å etablere utmerket søvn. Men før du bruker noen aromatiske oljer, er det bedre å oppsøke lege.
 Det samme gjelder for bruken av noen stoffer som gir hypnotisk effekt. Under svangerskapet, kan en lege foreskrive sovepiller. En bedre og helt forlate bruken.
 Det bør også ta hensyn til søvn overflate, perfekt hvis den har samme formen på kroppen. Madrassen bør være av middels hardhet med ortopedisk virkning. Plass for søvn bør være tilstrekkelig, fordi gravide kan ha mange povorochatsya fra side til side før hun velge selv en komfortabel stilling.
 For en vellykket graviditet er svært viktig en god hvile og søvn. I tillegg til fremtidige mødre få styrke før den kommende fødselen og søvnløse netter med babyen. Derfor er det viktig å behandle søvnløshet konstant. Hvis den vordende mor er vanskelig å sovne i riktig posisjon, bør du ikke slutte å lete etter mer komfortable alternativer. Endelig kan den velge en optimal sittestilling for en komfortabel og trygg for barnet ditt.
Яндекс.Метрика