I forberedelsene til høsten og vinteren, er sannsynligvis mange unge mødre spørsmålet hvordan å forberede barnet ditt til disse kalde tider der, og, viktigst av alt, hva du skal kjøpe et barn ikke bare frøs på dette tidspunktet.
 Praktiske og praktiske barneklær på denne tiden, selvfølgelig, er samlet, som er flott for både sokker hjemme, og for lange turer på de kalde gatene. Selvfølgelig, for deres forsvarsløs baby'd liker å velge den beste modellen som ville forsvart ham fra all motgang som i hovedsak riktig, men det viktigste er ikke å overdrive det.
Hvordan velge en god dress for en baby?

 Til alle de som trenger å vite hvordan du skal velge babyen kjeledress, tilbud om å lytte til våre råd, basert på erfaringer fra mange foreldre som gjentatte ganger har møtt med dette spørsmålet.
 Går av dette kjøpet, husk at varmeoverføring hos barn er forskjellig fra voksne, noe som betyr at de kan fryse raskere og raskere å overopphetes, det er derfor det er viktig å nærme seg denne saken på en ansvarlig måte.

 Varianter kroppens


 De fleste passer for små barn er delt inn i to hovedtyper: demi, designet for å brukes hjemme eller i varmt vær, som tidlig i høst eller sen vår. Den andre typen, vinter, varmet presentert modeller som er i stand til å varme barnet selv i kaldt om vinteren.
 I tillegg kan barns kjeledress skille stykke og det valget - avhenger av alder eller tilstand av ting. Den mest praktisk, komfortabel og trygg er et stykke modeller, ifølge mødre, fordi de vil ikke tilfeldig, denude tilbake baby, når du plukke opp barnevognen, kald vind zadme under en jakke og baby er prostudytsya.
Hvordan velge en god dress for en baby?

 Noen endringer blir brukt sjeldnere, oftere enn ikke, de er de to elementene - bukser med stropper og øvre jakke med høy krage og hette.
 Også de mest populære drakter transformatorer - spesielle modifikasjoner som kan brukes i form av en konvolutt og en vanlig kjeledress med bukser. Transformers er veldig praktisk og praktisk, fordi du kjøper en ting, får du komfortable klær for babyen til flere sesonger, noe som er svært attraktive, fordi alle vet hvor fort barna vokser.
 Trasformery ofte kjøpt for barn født på våren, mens babyen er veldig liten, det er slitt i en konvolutt, men i høst han lære å holde hodet, og han trengte samlet for å føle seg komfortabel.
 En enkel (bare trenger et par lyn eller knepper på knappene konvolutten er omgjort til en vanlig dress Det er en annen funksjon i denne type barneklær -. Det er mulig å justere størrelsen.
Hvordan velge en god dress for en baby?

 Så lenge barnet er svært liten, er det nok plass i konvolutten hvor bena helt skjult av lynet når han vokser opp, var den samlede konvolutt perestibayetsya og umiddelbart vises ca 5-6 ekstra inches på grunn av foten babyen kan nå se med bena.
 Bruk overall-transformator er et blunk, til tross for det store antallet ulike glidelåser og spenner. Noen modeller kan ha kjørehastigheten for å krysse linjen av beltet, slik at bruken av en jakke kjeledress er selv etter at det blir liten.
Hvordan velge en god dress for en baby?

 Faktisk barns kjeledress - et spesielt antrekk som kan forvandle den mest uvanlig måte, for eksempel, noen modeller kan løsnes isolasjon, noe som gjør den uunnværlig, både i vinter og i høst og vår. Hovedsak, ideelt for de svært begrenset budsjett.

 Hvordan velge en kvalitet dress for baby?


 Tatt i betraktning de ulike kombynezonchykov bilder på internett og til og med ekte modeller i butikkene er svært vanskelig å gjøre det riktige valget, fordi de fleste av dem kan tiltrekke seg mye utenfor, men er det sant tjeneste for å tjene barnet ditt? Så hvilke punkter bør ta hensyn til å velge virkelig høy kvalitet ting?
 •  Materiale. Små barn er svært følsomme for syntetisk, det de kan forårsake allergier og andre hudproblemer, og derfor velger en modell med naturlige stoffer. Det er ønskelig at materialet er godt glipp av luft og ikke forstyrrer den naturlige varme av barnet inntil det er hele dagen i en rullestol eller seng. Også best å ytre stoffet vanntett kjeledress var, selvfølgelig, vil det ikke være våt med barnet i løpet av regn eller snø. Men likevel ikke nok, kan situasjonen være annerledes.

 •  Varmeapparat. Oftest brukes som fyllstoff fluff Hulfiber, polyester eller saueskinn som du velger - avhenger av klimatiske forhold. For eksempel er isolasjon laget av syntetiske materialer som ikke er beregnet for lufttemperatur under 10 °, samt isolering av saueskinn kan være for varm til tempererte breddegrader.

 •  Farge. Selvfølgelig ønsker jeg å plukke opp noe fine og lyse, men fortsatt pre fingre gni den ytre overflaten av stoffet hvis malingsrester igjen på hendene, du bedre sette mot denne modellen, da det kan forårsake allergiske reaksjoner hos barnet. Ellers kan valgene være begrenset bare av fantasien.

 •  Størrelse. Som du vet, barna raskt hentet, ting, kjøpte tidlig i vinter, kan allerede være ganske liten for sesongen. Det beste alternativet - kjøpe aller for 2-3 mer din størrelse, så det vil vare deg lenger, og i den kalde fortsatt et barn bærer flere lag med klær.

 •  Designmuligheter. Eldre barn kan kjøpe en egen modell, men for det mest praktiske alternativet for spedbarn, men likevel bli cabriolet.

 •  Dekor. Vanligvis barn dekorere kombinezonchyky programmer, knapper, sheathe pels hette noen ganger, men sjelden, fordi babyen er essensielt ubrukelig. Som for festene, kan for nyfødt mer praktisk alternativ være knapper, men for eldre barn - glidelåser, borrelås som ulike knappene og de raskt lære å avsløre.

 •  Hvis du velger en modell hjem kjeledress, ikke overdriv med isolasjon, spesielt hvis huset varmt. Forresten, kan hjemme modeller aller sy eller binde hendene, for praktiske folk som vil avgjøre om denne saken, det er mange mønstre og design.
 • Red Priest i barnets
   Med bruk av moderne omsorg for sart hud av babyer mødre ble mer ledig tid. Man behøver ikke å koke hver bleie, stryke dem fra forskjellige vinkler, for å redusere risikoen for bakterie penetrasjon gjennom huden. De ble erstattet bleier, absorberende, slik at barnet å holde seg tørr for lenge. Såpe med tørket effekt for behandling av rynker olje, baby krem ​​med sink oksid, nye pulver - midler som kan hjelpe deg hvis nyfødt hud blir ofte betent og rød.
   Forårsaker rødhet av paven babyen
  1.  Ikke alle mødre å riktig omsorg for deres babyer huden som små røde flekker på paven et barn fra tid til annen og er følte smerte, uutholdelig kløe og scuffed. Spesielt frustrerende nyfødt hvis huden hans er fortsatt våt etter utskrivning, det er bleie utslett med blåmerker, som en aktiv gutt, flytter han bena og oser folder gnisse mot hverandre.

    Individuelle intoleranse kosmetikk eller vev, som produserte klær og bleier, forårsaker kløe og irritasjon til paven, som ser ut som små røde flekker som vokser over tid, blir i rosa glorie, skrell og kløe inne. Dette kløe er ikke fjernes når babyen bade og bleie utslett pulver prosessen, er det behov for antihistaminer for å bekjempe allergi.

    Ofte tenner gjør seg fint utslett slike flekker paven smøre babyolje. Utslettet er når zubyk virke ut.

    Bruken av antibiotika gir harme, paven dukket boble flekker, ligner miliaria.

    Hvis du ikke ta hastetiltak, vil barnet utvikle eksem på huden vil skrelle, som i betydelig grad svekker barnets tilstand.

    Men mesteparten av paven barnet rødhet er grunn av manglende eller underutviklede svettekjertlene. Fra første dag kan det ikke være mye ukutuvaty tenker at det er liten og fordi det er kaldt. Overoppheting er nervøs med ubehagelige konsekvenser. Leger anbefaler de to første ukene svøpe en nyfødt, men ikke gjør det for stramt, som bleie utslett oppstå selv mindre rubbing.
    Hva om barnet har paven dukket opp røde flekker
   Red Priest i barnets
    Bare i annonsen fastslår at huden puster i bleier, faktisk, hygroskopisk materiale som hurtig kan absorbere fuktighet, men jo mer det inne i den nedre luft utenfra inn i huden. Så du trenger hver 2 timer babyen dress luft bad, inspisere den hver krøll, baby vaske bort hudens overflate og prosessoljer eller pulver. For barn over seks måneder, iført bleier må reduseres til 3 per dag, begynner barnet å forstå mer, bør det gradvis venne til potten, først og fremst på grunn av det faktum at kvalitativt endrer sammensetningen av mat, blir det vanskelig.
    Sørg for at alle verktøy, vaskemidler og kosmetikk var allergi, som rød rumpe i det første barnet reagerer på patogener allergier. Før du gjør noe, finne årsaken. Hvis bleie utslett, kreves barnet ekstra omsorg og hygiene. Da presten gikk utslett, kanskje det er - en reaksjon på mat eller kosmetikk, og uten å konsultere en lege du ikke kan gjøre. Når flekker begynner å løsne, de kan ikke skvette, så søt ass baby kan gå blødende skorper, purulent sår og sprekker.
    Før må gjøres prosessen med babyolje desinfeksjonsprosedyrer som en fuktighetskrem med urteteer av kamille, calendula og storfe, zavaryvshy dem i like proporsjoner. Hjelper til å takle paven peeling babyen krem, som det er veldig fett, linfrø eller renset tindved olje (det bør kun kjøpe fra apotek).
    Bleie utslett også behandlet folk rettsmidler, bruk kaldt lotion med eik bark eller kaliumpermanganatløsning. For barn med veldig sart hud selger spesiell babyen krem ​​med tillegg av sink oksid, som minner litt om pulver på virkningen, tørker ikke bare huden og etterlater normal HP faktor.  
  Яндекс.Метрика