Hvor mange måneder kan plantes gutt?
 Å bli foreldre hjelpeløs lille baby, de fleste mammaer og pappaer, rent bortsett fra den naturlige gleden av å oppleve forvirring, frykt klønete handlinger skade barnet. En av de viktigste saker av interesse for familien til barnet, hvor mange måneder kan plantes gutt ikke å såre ham?
 Når man skal plante en baby?
 I de første månedene av livet utforske verden, mens i horisontal stilling. Ryggraden av barnet, mens blottet for naturlige kurver, designet nettopp for denne tidsfordriv. Senere ryggrad, muskuløs ramme som en gutt vokser sakte, slik at ekstra belastningen tilbake. Vanligvis skjer dette ikke tidligere enn fem måneder etter at barnet lærer å holde sitt eget hode og endre i kroppsstilling.
 Den første samtalen som signaliserer vilje til at barnet å sitte, prøver å adoptere en baby veldig oppreist holdning. Dette skjer oftest etter søvn når babyen grundig uthvilt, eller litt buede overflater - i setet og i hendene på foreldre.
 Det er ingen hemmelighet at alle barn helt annen fart og intensitet av utvikling, så å tvinge ting, noe som gjør lille mannen sitter som nabogutten, ikke.
 Hvordan hjelpe barnet ditt?
 Hvis pjokk ikke forsøke å sitte alene, siden seks måneder kan forberede ham for litt av den oppreist. Vi anbefaler å holde babyen i fanget, satte ham i noen sekunder stivt feste på baksiden av hendene. Etter det, bør barnet bli satt, uten å vente til han sliten.
 Noen ganger barna ikke lærer å sitte, bare prøver å gjøre stå på bena. Hvis din kjære lille gutten viser til slik toropыham prøve å sette sin egen. Når et barn blir fysisk utviklet nok, kan du prysazhyvat gutt på sju måneder og åtte eller ni om min sønn ikke synes interessert i setet, anbefales det å vise sin barnelege og fotpleier.
 Å forbedre muskel utviklingsmiljø og forbedre elastisitet av ryggraden, eksperter anbefaler et barn til å delta i spesielle styrkeøvelser utformet for å forberede tilbake til belastning:
Hvor mange måneder kan plantes gutt?
 1. Siden ca to måneder, la barnet plukke opp kroppen, håndflatene godt tak i fingrene. La det første hjørnet vil stige et par grader, gradvis, sammen med økt muskeltonus, et barn kan klatre høyere og høyere.
 2. Tilt fremover også stor hjelp forberede kroppen til gutten setet. Etter sove når babyen er i godt humør, forsiktig vippe kroppen fremover mens stryke baksiden av babyen. Denne oppgaven, i tillegg til trening sete, velutviklet magemusklene, hjelper til å etablere motilitet barnet.
 3. Lys massasje med fingertuppene vil ikke være galt i fitness. Stimulering av muskler og nerveender akselerere fysisk utvikling og bedre koordinering av babyen.
 Hvorfor kan ikke tvinge et barn til å plante?
 Forsøk på å tvinge gutten til å sitte tidlig, truende ikke bare innfall og dårlig humør barnet, men også ganske merkbare helseproblemer.
 Belastningen kan være overdreven for uforberedt babyen skjelett, ryggvirvel leddene forårsaker avbrudd. Lignende sykdom i skolealder skoliose eller lordose manifest, deformering av ryggraden.
 Etter å ha lært å sitte, pjokk sterkt utvide horisonter kjente verden, noe som gjør en skikkelig sprang i utviklingen og mestre nye ferdigheter. Nå kan han ikke bare se deg rundt, men sitter og spiller, prøver å strekke seg etter en leke likte.
 Kanskje det første forsøket til barnet sitte alene ikke ville være svært vellykket - ikke prøv å umiddelbart rush til unnsetning. La barnet prøve å holde den samme balansen, lener seg på hånden eller samkjøre kropp. La oss sønn mer frihet mens tett kontrollere sikkerheten. Så din favoritt gutten ikke bare lære å sitte, men også være i stand til å vite omverdenen, med din hjelp åpning det flere og flere nye ansikter.  
Diett barn 1 år
 Alle prosesser er sykliske i naturen: dag - natt, vinter - sommer, alternerende månefasene. Menneskekroppen, som en byggestein av det generelle system av universet, svarer lett å repetitive rytme og ble lydig. Riktig duty utendørs spill med rolige sysler, sove tid og telefon danner vaner.
 Tilfeldig, anarkistiske rutine fører til tretthet baby, irritabilitet. Caprice, overstimulering, aggresjon, problemer med å sovne og våkne, drømme defekt - alt dette haug med problemer kan unngås ved å arrangere riktig daglig rutine. Barnet, hvis dag er regulert og underordnede regler, begynner kroppen forbereder seg på forhånd stadier av dagen: turgåing, middag, søvn. Disse barna er organisert, lettere å tilpasse til barnehage og skole.
 Agenda for ettårs babyen
 Det sentrale poenget som avgjør den daglige rutinen av barnet i år 1 er den tiden som kreves i denne alderen for natten. Modus er justert slik at den gjennomsnittlige daglige mengde søvn falt til 135 til 145 timer, frekvensen av mate til 4-5 per dag. Gapene mellom bodrstvovanyyamy økt til 35-45 timer når to-tiden dagen drøm. Hensyntatt disse fysiologiske rytmer av søvn-våkenhet, ville den omtrentlige daglige rutine år gammelt barn se slik ut:
 - 700-730 God morgen, baby, stige. Vmyvayemosya, kjole, utføre justert for alder lade elementer.
 - 730-800 Breakfast.
 - 800-930 Self-spill, leksjoner med hennes mor.
 - 930 - 1130 Første dag ferie.
 - 1130 - 1200 Lunsj.
 - 1200 - 1500 Walk, utendørs spill, lærdom fra sin mor.
 - 1500 - 1630 Andre dag ferie.
 - 1630 - 1700 Lett lunsj.
 - 1700 - 2000 Å være utendørs, spill, pedagogiske klasser.
 - 2000 - 2030 Middag.
 - 2030 - 2100 bading, sove.
 Funksjoner av fôring et barn på ett år
Diett barn 1 år
 Biologiske klokke og underordnet arbeid i fordøyelsessystemet av babyen. Tilslutning dag distribuerer mat belastningen i samsvar med fysiologien av barnet. Å spise samtidig stimulerer utskillelsen av gastric juice og forberede kroppen å fordøye. Dotrymuvanyy diett barn på 1 år vil gi en god appetitt og vil ikke ha behov for å presse og å ringe til middag alle eventyr tegn.
 Menyen bør ta hensyn til varierende fysiologiske aktiviteten i mage-tarmkanalen på forskjellige tider av dagen. Frokost bør være enkel, men vidtrekkende energi. Grunnleggende kalori belastning tilsvarer spisemåltid: aktiv barnets atferd bidrar til økt flyt av næringsstoffer. For lunsj, sto for nesten halvparten av alle næringsstoffer anbefalte daglig. Produkter som inneholder melatonin, ris, havre, mais, bananer, bygg bra for middag. De bidrar ikke til spenningen og forenkle prosessen med å sovne.
 Organisasjon søvn år gammelt barn
 Overgangen til en enkelt baby vil sove gradvis og i et år - halv han trengte mer hvile to ganger daglig. Hvis et barn er motvillige til å sove, be dem om å bare legge seg ned og slappe av med min mor. Det vil sees sekvens rekkefølge. Vanskeligheten med avslutningen av andre naps, tung søvn om natten, signaliserer mulig restrukturering av engangs drøm. Prestasjoner Kronobiologi gjelde for barn. Det er barn - "ugler" er ivrige "lerker". Vedvarende ønske om å pålegge barnet dagers planen, kan preferanser mor føre til innfall og raserianfall. Nøye oppfølging av aktivitet og som barnet rask handling og akseptabel nøyaktighet spekter av våkenhet.
 Hva gjorde våre bestemødre intuitivt - fortalt fortelling, kyssing i nesen, kutaly teppe, nå lucidly forklart av psykologer: ritualer. Et lite barn nekter å gå i dvale, fordi søvn betyr avskjed med sin mor. Organisere babyen sove, det gjør livet enklere for deg selv og barnet ditt. Sekvensen gjentagelse av handlinger som foran søvn, justerer liten mann å forstå uforanderlighet av verden, det obligatorisk tilstedeværelse der mamma stabilitet rekkefølge. Svømme om natten, lett massasje, en flaske eller et glass melk, anlegg i en pott, en vuggesang sang, en favoritt leketøy, zadernutыe gardiner, inkluderer fantasy og forme sine regler med søvn.
 Prinsippene i NPT-regimet
 Dette er en dynamisk konsept i forhold til et lite barn. Modus var annerledes enn ett og et halvt år etter at det vil endre seg.
 1. Gå til den nye rutinen bør gjøres gradvis, til tredje-års drøm babyen prøver å gjøre kortere inntil den ikke forsvinner trenger. Eller for en stund på vakt to - og tre-tiden søvn før barnet kommer inn i nye regimet.
 2. Endring den daglige rutine er ikke nødvendig å contrive løpet av sykdommen på et barn.
 3. Utnevnelsen av det nye regimet for å overvåke oppførsel og helsen til barnet og gjøre en retrett, etter behov.
 4 år gammelt barn med to-tiden drøm bør spise etter søvn. Bare i overgangen til en enkelt drøm, forvarslet han middag.
 Det avgjørende rolle i den daglige rutinen for barnet tilhører min mor. Samtidig lytte til de individuelle egenskapene til barnets behov, men reglene satt og møte sine egne.  
Hvordan beregne hva veksten av barnet ditt

 Søt barnet stille sover i mors armer, eller solen, hvorav bare ønsker paret allerede inneholder all den genetiske informasjon som kan interessere foreldre. Høyde, hårfarge eller øye, og mange andre parametere barnet får fra dem. Derfor, for å beregne veksten av barnet Stigende foreldre - lett. I denne artikkelen vil vi tilby deg to alternativer for betaling.

 Det spiller ingen rolle, det vil gjelde for fremtidige sønn eller datter eller svært unge spedbarn. I alle fall, dette er hvor du vil finne en enkel måte å beregne fremtidig vekst av barnet.

Hvordan beregne hva veksten av barnet ditt


 Metoden hjelper å vite høyden på det ufødte barnet


 Selvfølgelig, vordende mødre og fedre utrolig interessant hvordan barnet deres vil bli når han blir stor. Det er derfor til enhver tid de entusiastisk studert faglitteratur og vurdert ulike måter sannsynlig høyde for barnet. Følgende er de vanligste og nøyaktige metoder for hvordan man skal beregne veksten av barnet i fremtiden.
 Den første formel er ganske enkel. Hvis du er interessert i en gutt, vil du trenger å gjøre høyden på mor og far (i centimeter), og deretter legge resultatet multiplisert med 054 og trekke fra 45. Men hvis du er interessert høyde Cuties fremtids datter, resultatet av å legge høyde mamma og pappa du trenger multiplisert med 051 og deretter trekke fra 75.
 Følgende formel tilhører John. Hokeru. Du bør, som i det første, for å gjøre dine foreldre, men da kan du dele beløpet på to. Og så, hvis du er interessert høyde gutt - legg 64, men hvis en jente - om å velge den samme 64.
 Tsjekkisk forsker Art. Karkus tilbyr følgende formel for å beregne et barns vekst i fremtiden. Å beregne parametrene du trenger for å øke guttens mor multiplisert med 108 og legg til far. Og så, mottatt beløp delt på to. For å vite høyden av sin datter, må du øke veksten av paven i 0923 min mor deretter legge et alternativ, som i forrige formel, dele summen på to.
 Disse metodene vil hjelpe deg å lære hvordan du beregner barnet vokser Stigende foreldre når barnet ikke ennå født. La beregning vil ikke være nøyaktig til centimeter - du er i stand til å vurdere om barnet ditt er høy, middels eller lav.
Hvordan beregne hva veksten av barnet ditt


 Beregningen av dynamikken i vekst i tidlig alder


 Hvis du er interessert i hvordan du beregner barnet vokser Stigende foreldre da han var veldig ung, så du vil sikkert være interessert i følgende måte.
 Gitt hans alder og resultatene, ved hjelp av små computing kan lett forestille seg barnet inn i voksenlivet. Positive resultater ga ingen forskjellige genetiske forhold og forutsetninger for sitt utseende. For eksempel kan på høyden av den ettårige gutt trygt legge til 100 cm Og til jentene -. 95cm.
Hvordan beregne hva veksten av barnet ditt

 Det skal bemerkes at reduksjonen genetisk programmert innstilling er mulig dersom barnet vil bli hevet som barn, eller omvendt, redusert fysisk aktivitet. Også mulige risikofaktorer er mangel på søvn og stress. Men hvis du beregne at barnet ditt ikke vil merke eller høy vekst svikt i tidlig barndom - det kan endres. Du må oppmuntre ditt barns metabolisme og forbedre bein vekst. Dette er på grunn av sine idretter som svømming, vannrette streker, og yoga. I tillegg er det viktig å sørge for at babyen var full av mat, og mental innstilling - positiv.

Яндекс.Метрика