Hver kvinne å være gravid, tenk på hvordan prosessen vil være barnet til verden. Hvordan oppføre seg under fødselen slik at de er tryggere og lys? Fødsel - et dypt psykologisk og åndelig prosess. Du må stemme på den første harde barnet ditt, og du må hjelpe ham så snart som mulig fødsel.
 Først, for å lære hvordan man skal oppføre seg under fødselen, bør du rådføre deg med legen din, men også det er mye litteratur om emnet. Men viktigst av alt, husk - det kommer an på humøret fødsel.
Hvordan oppføre seg under fødsel

 Hvordan vet du at du nærmer deg fødsel?


 Den første fasen


 Dette kan bestemmes ved hjelp av følgende kriterier: bli lettere å puste, hyppig vannlating, økt trykk i endetarmen. Etter en stund kan starte sammentrekninger - livmor muskel sammentrekning muskel. Hvis de begynner å bli mer hyppige og intervallet mellom riene blir gjort mindre enn 10 minutter, er det på tide å dra til sykehuset.
 Mange lurer på - hvordan man skal oppføre seg før fødselen? Du kan spise eller drikke te? Bør jeg distrahere meg selv med noe eller vice versa konsentrere seg om sine følelser? I de fleste tilfeller anbefaler legene ikke å laste opp før levering, ellers hvordan du forestille deg hele prosessen? Med en full mage er ikke så praktisk push og tilstedeværelsen av tarm tømme barnet vil bli født i et hygienisk miljø.
 Men en liten mengde juice du har råd til. Ifølge forsknings amerikanske forskere disse kvinnene holdt ut enda enklere fødsel er ikke syk i den første fasen, i motsetning til de sultne mødre.
Hvordan oppføre seg under fødsel

 Hvordan oppføre seg på sykehuset i løpet av lav intensitet sammenstøt?


 Først av alt, adlyde legen din og prøv å ikke skrike av alle krefter. Husk at ingen elsker deg lettere og dette ikke vil. Så prøv å slappe av, må du alltid huske på at jo mer du belastningen muskler og muskel haotychnishe puste, jo hardere og lengre tid vil det ta fødselen prosessen.
 "Lett å si" - kan du si. Prøv å bli forstyrret av folk som kom for å støtte deg på ideen om at barnet vil bli løslatt snart, din viktigste oppgave - å hjelpe ham i dette. Sørg for å holde under kontroll pusten din, prøv å innhalere og puster 1-2-3-4 på samme konto. Alle første fasen av arbeidskraft du må puste dypt, sakte og rolig, er det veldig viktig for deg og din baby.
 Posisjon i rommet forventningsfull mor kan være forskjellig - noen foretrekker å gå, noen til å stå, kan du ligge på siden med lett bøyde knær. Det er gang bidrar til å overvinne smerten, noen hjelp med en dusj eller lytter til musikk.
 Hele første periode kan vare fra 4 timer eller mer. Du bør ikke vises oppfatning at forsinket levering. Du må være stille, og om nødvendig, for eksempel, induksjon av fødsel, spesialister som er nær deg, hjelpe deg. Det vil også være svært nyttig hvis mamma forberede seg på forhånd, hvordan man oppfører seg under og etter fødsel. På denne måten kan du styre hele prosessen for å være mer avslappet og trygg på at legene gjør det rette.

 Den andre fasen


 Hvordan oppføre seg under fødsel i neste periode vil be legen og fødselslege. Du vil føle en brennende ønske om å presse og presse noe av. På denne tiden begynner barnets hode for å flytte inn i fødselskanalen. Selv et par uker før fødselen, vil du og din fødselslege må forberede ditt barns fremtid før han snudde hodet tilbake.
 Dette oppnås ved hjelp av spesielle metoder som barnet blir utplassert alene eller anvendelse av fremgangsmåten akupunktur effekter. I denne fasen er det nødvendig å endre taktikk å puste: innhalere fire lys og en skarp puster gjennom munnen. Etter kampen, bør du prøve å slappe av og ha tid til å samle krefter til neste bølge.
Hvordan oppføre seg under fødsel

 Når riene intensiveres enda mer, de vokser i kraft. På denne tiden livmorhalsen er fullt opplyst, foster blære bursts, og avløpsvann. På dette tidspunktet er det nødvendig å prøve å puste overfladisk, gjennom munnen, en tid til å innhalere og puster ut. Denne perioden er den mest komplekse og vanskelige, men den siste 5-10 minutter.

 Den tredje fasen


 Denne perioden er den mest kritiske og intens periode med den såkalte "yzhanyya." På dette punktet, må du konsentrere all sin energi og oppmerksomhet på å hjelpe barnet å bli født fra du vil trenge stor innsats. Ikke glem å puste! Glatt og stille, vil dette hjelpe deg, men deg selv og barnet ditt. Ved hver oppstart hode kid bedre sett henne følge en skulder, så en annen, en annen innsats - hurra! Du hører den triumferende rop! Du så ungen verden lykkelig og sunt.

 Den etterlengtede finalen


 Denne perioden er ikke smertefull, varer en halv time - du venter til du forlater restene av navlestrengen, morkake og fruktbart skall. Det er alt over.
 Etter levering, vil du ikke å tenke hvordan man skal oppføre seg. Du vil være den lykkeligste mannen i verden. Likevel er det verdt å minne om at det er viktig å huske ofte gå på toalettet. Det kan være at ønsket om å gå på toalettet i en liten, og kan ikke, i dette tilfellet, kan du se en lege. Han vil helbrede deg fra denne sykdommen. Fra sjel på den første dagen etter fødselen foretrekker kanskje å unngå. Sover bedre på postpartum smerte, og faktisk noe ledig tid på å prøve å holde den i den posisjonen - det er bedre krymper livmor.
Hvordan oppføre seg under fødsel

 Etter fødselen, må det utvises forsiktighet riktigheten av deres mat, fordi alt du spiser, og barnet spiser. Nyttig vil være en periode - rødbeter, epler (grønn, ikke rød), tørket frukt, gulrot. Disse produktene vil hjelpe fordøyelsen og gjenopprette kroppen din etter fødselen. Men du kan ikke overspise og ødelegge alle pounds! Dette kan påvirke helsen til barnet ditt.
 I noe tilfelle ikke kan brukes allergener (konserveringsmidler), buljong kuber med, at alle mellomprodukter og juice pulver.
 For å oppsummere, vil jeg si at du må overvinne frykten. Etter fødsel uten frykt - det er halve kampen, og eventuelle smerter du kan tåle. Du må delta på spesielle kurs for nybakte mødre og fedre. Også en god måte å ivareta sikkerheten for deg selv og barnet ditt er i lønnet arbeid klinikken. I det, kan du regne med anstendig komfort og lett fødsel. Tune in for en god bølge og et raskt møte med hans fremtidige baby.
 Det skjer ofte at hos nyfødte og sure rennende øyne, de begynner å handle opp og gråter mer enn vanlig. Og unge mødre, heller enn å søke legehjelp, begynner å rådføre seg med sine besteforeldre, og bruker folk rettsmidler for å behandle narkotika som de råder apoteket. Behandling av konjunktivitt hos nyfødte en alvorlig prosess, fordi sykdommen med ukorrekt eller utilstrekkelig behandling er full av komplikasjoner som kan ødelegge synet ditt barn for livet.
Konyuktivit hos nyfødte

 Årsakene til konjunktivitt hos den nyfødte babyer


 •  Ofte det skjer at det konjunktivitt hos spedbarn umiddelbart etter fødselen. Hva kan være årsaken? I den nyfødte immunsystem er ikke perfekt, er i økende grad blitt barn født med lav kroppsbeskyttelse funksjon - barn født av mødre i fare som ble født for tidlig barna.

 •  Fødselspermisjon sykehus ofte utvisket perfekt hygiene regime. En annen grunn for spredning av konjunktivitt blant spedbarn er eksterne faktorer, for eksempel infeksjoner og virus.

 •  Avhengig av infeksiøs konjunktivitt skilles: bakteriell, viral, Chlamydia, gonococcal. Selv der allergisk konjunktivitt, hører det til nevyrusnomu type.

 •  De mest markante symptomer på konjunktivitt hos nyfødte


   De viktigste symptomene på denne sykdommen i barne symptomene er litt forskjellig fra voksne. Hos spedbarn med konjunktivitt forstyrret søvn og appetitt, de stadig nervøs og uberegnelig. Det er verdt å betale oppmerksomhet til øynene etter å ha sovet baby.
   Hvis noen gang blitt pinne sammen, dekket eller gul skorpe begynte å dukke opp noen separasjon, så er det et signal for alarm. Husk at nyfødte er ingen tårer, så noen selv minimal tildeling, til en anledning reflektere. Andre tegn på denne sykdommen er lysskyhet, svie, genetisk.
  Konyuktivit hos nyfødte

   Somehow, blant noen mennesker, er det antatt at behandling av konjunktivitt hos nyfødte er valgfritt. Ved behandling av konjunktivitt sette alvorlige, vil den spre seg til de dypere lag av øyet, som forårsaker slike sykdommer som keratitt.

   Hvor å behandle sykdommen hos den nyfødte


   I utgangspunktet, for behandling av slike sykdommer som bæres av medisinering. Først av alt er det nødvendig å se en spesialist som kan oppdage sykdommen og foreskrive riktig behandling. Vanligvis er disse spesielle dråper konjunktivitt, hvis bruk hos spedbarn er vanligvis kontrollert av en lege.
   Vi anbefaler på det sterkeste til ikke å selvmedisinering eller ignorere legens instruksjoner, som feilaktig utvalgte legemidler kan betydelig forverre pasientens tilstand. Hvor behandling skal være - hjemme eller på sykehus, legen også foreskrive, avhengig av alvorlighetsgraden av sykdommen.
   Før du begrave nyfødt baby øyne, bør de skylles. Dette gjøres med en bomullspinne og kokt vann eller kamille infusjon eller te. Væsken påføres bomull, med opp til tørk øynene fra den ytre til den indre sone. Hvis nødvendig, kan fremgangsmåten gjentas flere ganger.

   Hvordan å innpode øye


   Før du bruker dråper, er det viktig å lese alle instruksjoner og den riktige måten å bruke dem.
   Barnet må settes på ryggen, løft den venstre øvre øyelokk og trekke litt lavere. Høyre hånd zakapayte nødvendige antall dråper på nedre øyelokk, og du kan fjerne hånden og gni forsiktig punkt fra utsiden til innsiden.
   Se nøye for å sikre at alt av det nødvendige antall dråper falt inn i øyet lokket, eller mangel på preparatet kan føre til en mer langvarig sykdomsprosessen.
   Avhengig av typen av konjunktivitt, vil sykdommen fortsette forskjellig og ulik behandling tilordnet.

   Typer av konjunktivitt og dens behandling


   Hvordan å behandle konjunktivitt hos nyfødte barnet kan identifisere bare en lege, spesielt hvis du har en underart av sykdommen.
 •  Allergisk konjunktivitt. Denne typen diskusjon sykdom har en spesiell plass fordi dens bakenforliggende årsaker og behandling er svært forskjellige. To øyne påvirkes samtidig, allergisk typen utsatt sesongen - han ser bare på senvinteren eller tidlig vår. Denne typen konjunktivitt er mer sannsynlig at gutter enn jenter. For perioden av behandlingen, bør barnet være beskyttet mot direkte sollys.

 •  Klamydia konjunktivitt. Ganske alvorlig form for øyekatarr, som er oftest sett på dag 14 etter fødselen av en baby, i mer sjeldne tilfeller - på 30. mai. Akkompagnert av alvorlig purulent utflod kan utvikle seg til en kronisk sykdom. Behandling, i tillegg til dråper, vanligvis ledsaget av tabletter eller injeksjoner.

 •  Gonococcal konjunktivitt. Vanligvis manifestert ved to eller tre dager etter fødselen. Resultatet av at morens fødselskanalen, personalet på sykehuset, på grunn av pleie elementer. Dette skjemaet er ledsaget av sterk opuhanyyamy øyne baby, det er den mest farlig fordi det kan føre til betennelse i øynene av alt, hvis behandlet riktig. Behandlingen er med antibiotika i det angitte dose drops og øye vask om natten for noen gang kan gjelde salve.

 •  Store feil i behandling av konjunktivitt hos nyfødte


   Blant omsorgsfull bestemor, på Internett eller vennlighet venner, kan du finne en måte - gni øynene babyen brystmelk. Dette kan ikke gjøres fordi melk inneholder proteiner, fett og karbohydrater som er gunstig miljø for forskjellige infeksjoner.
   I noen tilfelle kan ikke pålegge noen øye bandasjer og kompresser, som forholdene mest gunstige for sykdom penetrasjon inn i de dypere lag av øyet.
  Яндекс.Метрика