Huske sin barndom, noen gang kommer opp med frisk luft, som er omgitt av de samme barna, spill var endeløse. Barn ble straffet prosydzhuvannya hjem når alle de andre guttene jage ballen på banen. Dessverre har dagens barn dramatisk endret sine ønsker og preferanser.
 Nå straff for et barn er - slå av datamaskinen og gå spille og ha det gøy uten å bruke jern venn. Hvordan å distrahere barnet fra moderne teknologi og bytte til stillesittende liv? Prøv å gjøre ham kjent med de beste spill for barn. Avhengig av alderskravet liste velge underholdning og mer!
 Spill kan bære ikke bare underholdende, men også å utvikle spesifikke ferdigheter, sosiale ferdigheter av samarbeid, vennskap og gjensidig hjelp ferdigheter.
 Fordi de fleste barn er utsatt for læring akkurat det samme bare i form av et spill, fordi alt annet kan de fort blir lei, er oppmerksomhet spredt og mistet betydningen av utdanning.
 Kunnskap om et stort antall spille former for kommunikasjon med barn, forenkler prosessen med å oppdra et barn og styrke vennskapelige forhold mellom foreldre og barn.
Topp spill for barn

 Slik kunnskap er nyttig for lærere i barnehager, grunnskolelærere og skolebarn i Pioneer leirer.
 Dessverre, oftere, en klasse av mennesker involvert i den pedagogiske prosessen, er det ikke kjent med disse teknikkene og spill som kompliserer arbeidet i spesialiserte institusjoner.

 De mest interessante spill for barn


 Spill, utvikle kreativitet:


 "Noahs Ark". Kanskje en velkjent bibelske historien, bygget Noah i arken, som plasserte "hver skapning -. Et par" Han dermed sikret videreføring av livet på jorden, inkludert alle levende vesener.
 Essensen i spillet er som følger: på hvert kort er skrevet navnet på et dyr, de må pares, det vil si - cat-katt, ku, okse, elefant, elefant, etc. Kortene deles ut til barn i fullstendig stillhet, skal ingen gjør ingen lyd. Barnet må finne et par for ikke-verbale tegn på kommunikasjon - gester, følelser, holdning, men uten å vise hverandre kort med navn.
Topp spill for barn

 "Det er +". Prinsippet er likt det forrige spillet, bare på et stykke skrevet navnene på berømte par som Romeo-Juliet, master Margaret, Princess Jasmine Aladdin ,. Når bladene er mottatt tilgjengelig, bør de finne et par, portretterer noen som er skrevet på et stykke, uten hjelp av en lite kjent positur eller handling.

 Kommunikasjons Games


 "Visittkort". Alle barna sitte i en sirkel, har det første barnet til å si om seg selv i en kort setning: ". Jeg er Alex, jeg elsker jordbær" Etterfulgt av et barn har å si: ". Jeg er Dima, jeg elsker også jordbær, spesielt med rømme, jeg beundrer dans"
 Det neste barnet sier: "Jeg er Lisa, jeg elsker også jordbær, men liker ikke å danse, fordi jeg ikke kan danse, men jeg spiller piano." At hvert barn skal gjenta alt sa til ham, men med sine tanker om dette og legge noe av seg selv. Dette spillet kan barna bli kjent med og snakke om seg selv.
 "The atomer og molekyler". For dette spillet må et ganske stort rom, og enda bedre - komme inn på banen. Barn flytte fritt flytte rundt på området, som skildrer "Brownske bevegelser". Når lyd team "molekyler, tre! "Barn må raskt forenes i tre, og de molekylene som var min egen - ute av spillet. Naykmitlyvishym avhengig premie. Antall molekyler kan hele tiden endre seg, og dermed kompliserer spillet.
Topp spill for barn

 Disse spillene er de beste utviklings spill for barn, barn som ikke bare vil motta en del av moro, men også få ferdigheter som vil være nyttig for dem i livet.

 Utendørs spill


 "Traffic Light". Velg en programleder, som vil bli lys, er to linjer trukket i en avstand på 5 eller 6 meter fra hverandre. Barn er en av linjene, og lederen - mellom linjene tilbake til barna. "Traffic Light" refererer til en hvilken som helst farge, hvis det finnes i klærne, går barnet glatt på den andre linjen. Hvis denne fargen på klær ble funnet, kan verten zasalyty barnet hvis han kan fange ham da han ville kjøre gjennom linjen. "Zasalenyy" er lys.
 "Te, te, hjelper ut! ». For et slikt spill krever et romslig område er valgt vert som skal fange opp med alle de andre barna og deres salyt. Hvis kjøre rørt, stopper barnet og roper: "Te, te, hjelper ut! ". Det kan redde alle barn, i tillegg til kjøring, risikoen for å få stasjonen. Spillet stopper når alle barnas zachaenы. " Spillet er å lede glad komplisert fordi alle gutta zasalyt noen ganger veldig vanskelig, og sender status det kan bare zasalyt når alle gutta.
Topp spill for barn

 Like kjent for alle - "Hide and Seek", "mai", "gjemsel", "Mer bekymret" skal bare strekke hukommelse og husker spill som du spilte som et barn.
 Det ble veldig populære brettspill, som spilles med entusiasme ikke bare barn, men også voksne. Ulike brettspill bidra til utviklingen av logisk tenkning, bedre motoriske ferdigheter, fremme rask mestring riktig kreditt og språkutvikling av hukommelse og intelligens, teamarbeid.
 En viktig fordel i disse spillene er at barnet ikke ødelegge synet, som det gjør på datamaskinen.
 Hvis barnet ditt er altfor hyperaktyven, kan ved hjelp av slike spill underholde en rolig måte og dermed bryte fra overdreven aktivitet av din baby.
 Til de beste brettspill for barn inkluderer "Twister", "monopol", "Lotto", "Scrabble", ulike typer samlinger av designere, "Balda" og mange andre. I spesielle butikker utvalg av spill er svært store, de presenterer bruksanvisning og en forklaring på hva dette spillet kan utvikle barnet ditt.
Hvordan å lære barn å gå alene

 For ni måneder barnet er vanskelig å holde på plass. Siden denne alderen, barn plutselig blitt interessant. De hver dopolzaet hyller, bord og foreslå hvor sine bestillinger. Selvfølgelig, er det første skrittet barnet vanskelig.
 Hvordan lære barnet å gå alene?

 Hvordan å lære barn å gå seg selv: Forskrift


 Ikke juster barnet. Han bør være klar til å gå av seg selv. På denne tiden barna dannet bevegelsesapparatet, noe som ikke alltid kan takle slike sterke belastninger.
 Å styrke musklene til barnet har mye crawl, og bare da prøve å få på beina. Walking helst holde en sofa, stol eller andre møbler i huset. Ordne rommet slik at støtte til å gå uten behov til et minimum. Over tid, øker avstanden mellom dem.

 Polzayte med ham. Demonstrere hvordan å klatre og gå av sofaen, for eksempel.
 Bruk form av et spill, når barnet går fra mamma til pappa. Ros barnet ditt og smile til ham hvis han prøver å gå, fordi for den lille mannen gang - flott arbeid.
 Hvordan lære et barn å gå uavhengig: Tips og regler
 Stimulere babyens la prøver å komme til deg og plukke opp noen leker eller noe annet.
 Mest går på gaten, barn elsker podrozhat sine jevnaldrende og eldre barn. Jo mer synet av barnet ditt vil blinke pryamohodyaschye mennesker, jo mer han ønsker å gå.
 Ikke vdavaytesya å hjelpe vandrere, som de tregere læringsprosessen for barn vandre.
 Fjern alle slå opp et sted og kolyuscheesya å ikke skade barnet i høst.
 Ikke ha sko for et barn før han lærer å gå på 5+, så hvordan kan det kan føre til forvrengning av bøye foten.

 Note


 Foreldre bør være forberedt på konstant nedturer av barnet sitt. Du vil ikke unngå dette. Når barnet faller, ikke prøv å holde ham i panikk, slik at du mer skade og perelyakayete barn.
 Nå vet du hvordan å lære et barn å gå uavhengig av hverandre.  
Språk foreldre på den siste samtalen, 11. klasse

 Den mest spennende øyeblikk for foreldre - når de innser at barnet har vokst. En av disse dagene - et barns konfirmasjonen.

 Hans barn, begynte foreldrene å forberede en lang tid, siden begynnelsen av dette skoleåret. For dem er det et vanskelig år, du har fortsatt tid, og å se at barnet var i fjor på skolen nøye og valgte et fremtidig yrke, og stedet ble valgt for videre studier. Og så til finalen må også forberede: kjole sønn eller datter å tenke på all den konfirmasjonen til den minste detalj. Så stresset og oppstyret året går, og foreldre må også holde en tale på den endelige bjelle. Så det forbereder foreldre for den siste samtalen 11 klassen i går kveld.

 Hva jeg skal si til det språket foreldrene på den siste samtalen i klasse 11


 Språk foreldre på den siste samtalen 11 klasse - dette er den siste "takk" på hele skolen og lærerne som brakte sine barn. Ja, det er flott, mens foreldrene jobbet, gjøre husarbeid, noen ganger dager uten å legge merke til barnet. At lærerne engasjert i barna: de tørkes nesen, bandt buer mens de var små. Valgt for første sigarett og øl når de ble eldre. Den første varsel om kjærlighet, aksept og krangler. Så ikke nøl i takknemlighet.
 Pass på å huske den første lærer av dine barn, hvis de har studert i skolen fra første til ellevte klasse.
 Fortell meg av grader til hver lærer til hver av dere hørt ordet takk.

 Hva ikke glem å fortelle foreldre å kringkaste på den siste samtalen


 Og selvfølgelig, vi er foreldrene på den siste samtalen 11 klasse - en avskjedsgave til barn for fremtidige liv. Ikke glem å ønske at livet er godt at de har nådd de høyder av ulike karriere. Antar at de gjøre hva de vil, og deres drømmer. Men viktigst av alt, at de er gode, ærlige mennesker. La sine skole vennskap forbli for lang. La husket ikke bare sine rettigheter, men også godt kjent og utføre sine oppgaver. La oss vite at lærere med hvem de nå si farvel, alltid glade sine suksesser og sine feil som de opplever svikt.  
Яндекс.Метрика