Når et barns feber, faller mor i panikk, fordi barna denne prosessen er vanskeligere enn hos voksne, og du vet aldri hvor grensetemperaturen, som krysset, må sikkert takle antipyretika.
 Tross alt, trenger du ikke ønsker å skade kroppen baby, vi vet alle at hvis temperaturen stiger, slik at kroppen bekjemper sykdom. Ja, men hvis ikke er mulig, men du må begynne å få ned temperaturen og dermed betyr bruke det?
Hvordan få ned temperaturen i et lite barn

 Faktisk temperatur for små barn - et fenomen ofte fordi det kan følge en hvilken som helst betennelse i kroppen på babyen.
 Og for øvrig alle mødre trenger for å vite at det er en nødvendig prosess, noe som indikerer at kroppen på babyen aktivt som inngår i immunsystemet, som begynte å produsere antistoffer for å bekjempe viruset i kroppen. Men bare når barnet er syke uten å heve temperaturen, bør det bemerkes dette ikke er vanlig.
 Noen foreldre til å lindre lidelsene til babyen klar så snart som mulig for å gi den noen febernedsettende til over en time barnet kom til bevissthet. Men dette kan ikke gjøres, særlig hvis temperaturen er omkring 38 til 38,5 °.
 I dette området er det ikke farlig for helsen til barnet, det eneste du bør være sikker på at barnet ikke lider nevrologiske sykdommer som kan forårsake anfall.
 Denne gruppen omfatter barn fra risikoen for dårlig arv, det vil si, hvis foreldrene i barndommen var slike tilfeller kan det være bestått og deres barn.
 Beslag er svært farlig for helsen, fordi i øyeblikket de oppstår kroppen blir angrepet hypoksi, spesielt dette utsatt hjernevev som er svært delikat og derfor mangel på oksygen kan være dødelig.
 Men etter at 39 ° C temperatur må bekjempes, men igjen avhenger av barnets og dets totale portabilitet. Men hvordan å få ned temperaturen på barnet for ikke å skade ham, og for å hjelpe raskt og effektivt, fordi det er ingen kraft til å se på hans dårlige øyne, sprukne lepper og livløs håndtak.
 Men det er tilfeller av barn på 39,5 ° muntert og entusiastisk spille, underholde seg med leker og la ikke merke til sykdommen. Viktigere, små barn er mye lettere å tolerere høye temperaturer, så noen ganger er det nødvendig å vente med febernedsettende, men, uansett, avgjørelsen er fortsatt skylden for foreldre.

 Det første du må gjøre når et barns temperatur


 Det har lenge vært kjent at det finnes to typer av feber: rosa og blek. Vanligvis den vanligste rosa feber, begynner barnet å rødme og utstråle varme, ikke overraskende, høyere grad gjøre triks.
 I dette tilfellet, må barnet gi kult, fordi feber er farlig og at det kunne utløse en heteslag, fordi barnet er overoppheting ikke bare inne, men også utenfor. Derfor kan du ikke pakke inn babyen i tepper, sjekk for å se at romtemperaturen ikke overstige 20 °.
Hvordan få ned temperaturen i et lite barn

 Men med "blek" feber motsatt: barnet sitter fast på scenen frysninger, hender og kropp virke kald, selv om termometeret kan temperaturen være 40 °. I dette tilfellet, alt du trenger å gjøre det motsatte: barnet varme, slitasje ullsokker, det har å varme opp og få en sjanse til å gi ut varme, ikke koker innvendig.
 Ikke glem vannet! Ved høye temperaturer sterkt forstyrret vannbalansen og for å obezvodylsya kroppen helt, må du alltid ta så mye væske, helst uten sukker overvurdert.
 Hvis du har gitt disse to forholdene, kroppen sannsynligvis bør aktivt engasjere seg i kampen mot sykdommen, så temperaturen begynner å slippe. Dersom det innen tre dager etter eventuelle endringer skjer, er at temperaturen holdes på samme nivå, bør du søke legebehandling hvor du kan tilbringe en spesialisert test som vil vise og hvorfor barnet ikke blir bedre.
 Det er mulig at det er noen komplikasjoner å være. Men det skjer også at temperaturen kan opprettholde en sterk influensa, over tid, går alt.

 Hva medisiner vil bidra til å bringe ned temperaturen på et barn?


 Først i rangeringen av de fleste trygge og populære antipyretika er paracetamol. Dette stoffet er brukt i medisin siden 1955, og har ennå ikke funnet noen som ville være like skadelig, med unntak for tilfeller av individuelle intoleranse.
 Men det er tider når paracetamol er ikke effektivt, er det nødvendig å slå til den andre i rangeringen av trygge legemidler, ibuprofen, dette stoffet bør 10 mg per 1 kg. Dette preparatet starter raskt og fortsatte å opptre, og dessuten har det smertestillende og anti-inflammatorisk effekt.
Hvordan få ned temperaturen i et lite barn

 Hvis temperaturen er for høy, så saken vil bidra til å få kvitt sykdom endetarms stearinlys, som begynner vanligvis i løpet av 20 minutter. I tillegg til meget høy grad økt brekningsrefleksen, så ta en pille barn er ikke så enkelt.

 Hvordan få ned temperaturen på et barn for the People?


 Rubdown eddik


 Sannsynligvis nesten alle vet følelsen av barndommen, når du så dårlig, så kaldt, så varmt, og her du også begynne å tørke litt merkelig stoff, som er ganske kaldt og ubehagelig. Ja, riktig, er dette eddik rubdown.
 Eksperter tror at obtyranyyam kan brukes ved temperaturer over 39,5 °, således ikke bærer noen skadelige virkninger på mage-tarmkanalen til barnet, som i tilfelle av industrielle produkter. Sannheten og resultatet av sin handling skjer relativt raskt, ca en time etter inngrepet.

 Hva drink kan hjelpe ved høy temperatur?


 I en alder av ett år kan hjelpe avkok av rosiner, kan du gi barnet i stedet for å drikke, ungdommer passe decoctions av tørket frukt. Drikking bør ikke være for varmt eller kaldt, er det bedre at det var litt varm. Alle vet at bringebær har gode antipyretika, men husk at det fører til rikelig svette, samt drikke barnet før ty til denne metoden.
 Noen treg, men ifølge eksperter, er trygg og effektiv måte å våt slitasje. I disse prosedyrene, må du bruke vann ved romtemperatur, må barnet snu i fuktig lin ark eller håndkle og vikle toppen har en varm ullteppe. Når barnet svettet, må det vaskes i dusjen og kjole i tørt undertøy og klær.
 Nærmer seg 1. september og den første måneden i året når du dykker babyen din er ganske voksen alder, byr han farvel til sin rang og preschoolers skaffe langt mer alvorlig - student. Innledende klasser i noe som barnehage, men har sine egne grunnleggende forskjeller som må vurderes og forberedt på å møte dem.
 Alt er klart: splitter nye uniformer, lærebøker og skrivesaker, som om bare går du hadde selv gikk på skolen, og snart vil du lede barnet ditt der.
Barnet først går til skolen

 Hvilke problemer kan møte barnet et nytt team? Antall vanskelighetene av barn i primær karakterer, ganske store, men kan overvinnes hvis riktig tilnærming til problemet.
 Når et barn går til skolen for første gang, er det definitivt en ferie for hele familien, men for en gutt er slags stress. Først og fremst er det på grunn av det faktum at skolen ikke er barn overlatt til seg selv, som det var i hagen.
 Han må følge en streng rutine generelt, grunnlaget for som imidlertid ligge i barnehagen, og det er derfor det er så viktig ikke å frata et barn av en slik mulighet i førskolealderen.

 Hva er det bak døren?


 Hvis barnet ditt ikke gå så langt til hagen og vagt forestille seg hva det disiplin og uavhengighet, er det nødvendig å forberede for det.
 Du må snakke med barnet ditt, forklarer at den venter på skolen, forteller oss som er lærer, og at det bør bli hørt. Oppmuntre barnet til å stå opp hver dag på samme tid, gjøre disipler av nyttige ting å liste og forklare at de ikke kan tape.
 Faktisk nesten alle barn i alderen 6-7 år vet ikke at det er begrepet privat eiendom. Det huser alle lekene var hans, og i barnehagen, selv om de var skap, men de var stengt, og leker var vanlig, selv de brakt hjemmefra.
 Derfor begynte i skolen, barnet kan ikke forstå hvorfor du ikke kan ta en nabo blyant, se ham i en ryggsekk eller jakkelommen. De fleste foreldre begynner å varsle og gjennomføre barnepsykologer si, han manifestert tegn til barnet kleptomani. Selvfølgelig, kanskje det, men mest sannsynlig er det smurt oppfatningen av hva som kan og hva som ikke kan, ingen forskjeller "deres" og "fremmed".
 Hvis du ikke ønsker å høre misnøye fra andre foreldre og ikke kjøre denne gangen, som du kan gå opp til bevisst tyveri, bør barnet alltid snakke, forklarer at ingen etterspørsel kan bare ta sine ting.
 Forresten, det er en slik ting når barnet begynner å bære et hjem-skole-leker. Dette er et viktig øyeblikk i utdanning, og hvis riktig oppfører seg, vil det hjelpe barnet å tilpasse seg skolen.
 Alt er enkelt forklart, hjemmelaget leketøy - et lite stykke hjem, "assistent til tilpasning av barnet til det nye miljøet og sosiale sirkel. Og hvis du begynner sterkt forby ham å gjøre det, vil det bare forverre situasjonen vil fortsette å hemmelighet bære baby leker, og dette kan utvide til femte klasse, så vel som dens generelle tilpasning til alt som skjer.
 Men hvis ikke forby, mest sannsynlig før den andre klassen ungen allerede glemme at når han trengte et leketøy, denne gangen vil han begynne å ta form tidlig vennskap med gutter og leker vil være unødvendig.

 Hvilke problemer kan ha et barn i skolen?


 Selvfølgelig, den viktigste og mest grunnleggende problem for mange barn - en manglende evne til å tilpasse seg laget, for å finne en krets av venner der og helst bli der i lang tid, som en einstøing som liker å være hadde.
 Naturligvis oppstår vennskap med en gang, men som regel i begynnelsen av den andre klassen når barna er prydyvylysya sammen og identifisert de som de ønsker å få venner og sosialisere.
 Ved første er det rent vennskap for "territorielle prinsipp", blir venn med guttene etter dem bor i samme domstol, og går på skole sammen, sitte ved samme bord eller venner før skolen. I denne perioden venn gjør ingen grenser for sex, kan gutter være ganske sterkt vennskap med jenter, og vice versa. Problemer i bakgrunnen av "konfrontasjon gulv" bare start fra tredje klasse og fortsetter opp til 13-14 år.
 Mange kan bare løse problemer gjennom diskusjon og spørsmålet om riktig kommunikasjon - er ikke det første elementet, som skal snakke med barnet ditt før skolen.
 Tross alt, i en alder av 6-7 år, barn er svært utsatt meningsjevnaldrende, og barnet er formet som en person. Derfor, snakk med barnet i nøklene at skolen han blir nødt til å kommunisere med ulike barn, noen vil like, og noen ikke, men alle bør være vennlig og ikke klage.
 Og tror ikke at alle samtalene vil finne sted i en tom, dette bør gjøres jevnlig, forklarer ved eksempel, over tid og i ditt avkom vil være din sosiale sirkel.
 I kommunikasjon med jevnaldrende, er det én ting til: den rette holdningen og kommunikasjon med læreren. Barnet, spesielt en som ikke går i barnehage tilgjengelig bør forklare at læreren - er en viktig person i skolen, som ikke bare trenger å være redd, men å lytte og prøve å forstå hva han sier.
Barnet først går til skolen

 Forklar at denne vurderingen, og hvorfor er det viktig å få høy score. Forklar at tid og at hvis et barn ikke forstår noe, kan han alltid be om deres lærer eller, i ekstreme tilfeller, for å komme hjem og spør.
 De fleste barn under en viss alder, er det en terskel som utløser frykten virke dum, men hos noen mennesker det videre renner inn i voksenlivet. Det er derfor det er viktig å kommunisere med barnet ditt, forklarer hva kan og hva kan ikke.

 Hvordan forberede for første skoledag barn?


 Hvis du er opp til dette punktet var stadig samtaler og pedagogiske prosessen av barnet, må det spesielle forberedelser bør ikke være. På denne tiden babyen din er fullt ut klar for dette trinnet, men klar eller foreldre?
 Familie psykologer si at første tur avkom til skolen kan utløse en krise i familien, fordi foreldre ofte så vanskelig å slippe sitt "produkt" å flyte fritt, men på den tiden. I tillegg er det alltid frykten for at et barn og pidkachaye, fordi på skolen, i motsetning til hagen, det allerede vil evaluere den utstrekning.
 Dette er en svært viktig del av utdanningen ung student, er det viktig å forklare ham og innser at han må lære å ikke mamma og pappa, men for seg selv. Det er viktig å forklare barnet at han alltid kan søke hjelp fra foreldre. Når det noe ikke fungerer, er det viktig å vite at det vil støtte, det er noen overføring av ansvar.
 Men i situasjoner hvor foreldrene til barnet krever bare en god utdanning, så til slutt vil det bli en stor belastning for barnet at han noensinne la ham kaste, opphøre å lære i det hele tatt.
 Dermed kan vi konkludere med at for en behagelig og vellykket opplæring av ditt avkom trenger gode arbeidsforhold, vennlig personale og, selvfølgelig, din konstant støtte og oppmerksomhet. Tenk på skolens valg med stor oppmerksomhet, sørg for at barnet vil være komfortabel der og utfordrende.
Яндекс.Метрика