Barn - blomster av livet, men når disse litt urolig start å gråte høylytt beklage hele huset, er ikke til å beundre og vitser. De fleste mammaer svært skremt, panikk begynner å lete etter årsaken til gråt, men det er bare ett, og det er forståelig.
 Med dette uttrykket av følelser babyen bare å snakke med voksne og alle rundt om i verden, fordi det er ennå ikke i stand til å snakke, forlot han? Selvfølgelig gir minst følgende signaler som, etter hans mening, alltid nøyaktig komme til mål.
Hvorfor er barnet gråter hardt?

 Dessverre er det ingen universell rådet, noe som ville umiddelbart gjenkjenne hva som er ønsket er en baby, samt hvordan man skal oppføre seg i en slik situasjon.
 Men meningene som tilsier at barnet utvikler på denne måten styrker lungene eller karakter, falsk. Faktisk, i slike tilfeller også anbefales ikke å ta hensyn til eller selv prykryknuty på ham, og sa at han roer ned.
 Slik utdanning og oppførsel er helt falsk og galt, som ikke bare kan føre til de ønskede resultater, men også skade den allerede skjøre psyke av barnet, som han begynner å ta form ideen om at verden utenfor er farlig, uvennlige og han gjør det alene.
 I tillegg kan lange og sterke rop har, og forårsake en umbilikalhernie.
 Det viser seg at er ikke så lett å finne ut hvorfor barnet gråter vanskelig, fordi det fører faktisk en betydelig mengde, som alle uttrykker vill gråte baby. Hvordan hjelper det? Hva gjør jeg?
 Det er ikke nok at sannsynligvis halvparten av et hus er våken og hans fattige foreldre, men viktigst av alt, han gjør vondt selv, ikke forstår det.
 Det antas at babyer gråter mer og oftere i de mødre som vendte prøver å svare på alarmen, og de som venter minst 10 sekunder barn gråte så mye, men snart roe ned.
Hvorfor er barnet gråter hardt?

 Medisinsk bekreftelse på dette faktum ikke eksisterer, enn si hvordan man skal oppføre seg kan bestemme bare mor. Så la oss prøve å få ut den vanligste årsaken, og at det i slike tilfeller gjør.
 Det er mulig at ikke alt vil gå umiddelbart, men over tid, ville enhver mor ha lett skille alle tone og begrenser deres gråtende baby, lett å vite hva du skal gjøre i denne situasjonen.

 Årsaker til barnets gråt


 •  Den hyppigste og utbredt fenomen som gjør at babyer gråter er sult eller en uimotståelig trang til mors bryst. Dette gråte deg raskt og effektivt lære å kjenne igjen, fordi det er forskjellig selv vedvarende og krevende natur kan være forbigående. Og du vil ikke tro, men disse intervallene mellom vanlige samtaler, overvåker babyen din oppførsel hvis du hørte det kommer til å gjøre det han ber deg så sterkt. Og selvfølgelig, hvis han ser, trekker konklusjoner og begynner å gråte igjen. Vanligvis på jakt etter mat babyen begynner å gråte tidligst to timer etter siste fôring, men det kan godt være unntak fra regelen. Hva gjør jeg? Naturligvis, for å tilfredsstille sultne barn, uavhengig av hva det gjør med regimet.

 •  "Jeg ønsker å sove! "Ofte er dette nok gråt periodisk natur, ledsaget av gråt og fornærmet pokrykuvannya notater. Disse punktene også lett å kjenne igjen, de ofte begynne å dukke opp etter langvarig våkenhet, nervøs spenning (for eksempel etter lange samtaler med fremmede eller finne irriterende i miljøet). Små barn er sjelden i stand til å sovne på egenhånd, så de krever en spesiell ritual, som vanligvis er i ditt hjem, rocking på hendene, synger en vuggesang eller lese eventyr. På dette tidspunktet, kan barnet være forsiktig slag på hodet, bør intonasjon være hyggelig og rolig.

 •  Noen ganger kan en ammet babyen gråter på grunn av hva som føles ubehag eller bleie på arket som den hviler. Noen barn ikke svare helt til det faktum at de har midjen var mokrenko eller bleie vekt ved, men de fleste meget negativ holdning til dette faktum. Våte bleier begynner å irritere sart hud, begynner barnet å sutre og skrån kan også være en hikke. Pereodyahnuvshy babyen i det hele tatt tørr og ren, og deretter ukryvshy sin varmere, kjærlig mor merknader barnet raskt roer ned og går tilbake til godartet sinnstilstand.

 •  Barnet kan også gråte hvis det er kaldt eller omvendt, veldig varmt. Det er også ganske lett å fastslå: cry er forbigående, mer klagende karakter. Hvis barnet ditt er kaldt, kan det begynne å hikke, raskt flytte armer og ben. Hvis du poschupaete barnet, kan du merke at hans kalde armer og ben, men ikke hastverk med å kjæle barnet, er det mulig at kroppen ikke hadde ennå frosset. Derfor, for ikke å overopphetes det, bare ha den på votter og sokker, slippe inn i et varmt rom når du er utendørs. Hvis overoppheting temperaturen kan stige, ansiktet rødt, og barnet begynner å kaste håndtak i forskjellige retninger. I dette tilfellet, må barnet kle av seg og tørk av med en fuktig håndkle.

 •  Hvis et barn gråter i søvne, så mest sannsynlig er det bry kolikk, de forårsake magesmerter, barnet er ikke til å sove. I dette tilfellet, kan du gjøre lett massasje magen, sette en varmepute på magen eller brettet fire ganger proprasovanu bleie. Det kan også hjelpe med fennikel te eller spesielle dråper som kan kjøpes på apoteket. Også hjelper kolikk dill vann, kan du prøve å bakvaske en baby i oppreist stilling. De fleste lider av kolikk første barn, gutter er mer utsatt for denne plagen enn jenter.

 •  "Jeg ønsker å håndtere! ". Når babyen gråter bitre tårer, vanskelig å motstå, tar min mor ham i armene sine, klemmer til seg selv, og lo og se, babyen roer ned. Glem om reglene for utdanning, ta babyen i armene sine så mye som han trenger, må han alltid føler seg beskyttet og passform. I de første seks månedene av livet kan ikke rozbaluvaty unødvendig oppmerksomhet, men trygg i mors beskyttelse av barn vokser mye mer rolig og avbalansert. Og ikke glem at jo lenger ungen kjempet i hysterisk anfall, jo vanskeligere er det rolig.

 •  Det hender også at barnet begynner å gråte under amming eller dummy. Det er mulig at barnet begynte å skjære tenner, slik foring gir ham et visst ubehag.

 •  Hvordan foreldre reagerer på gråtende baby?


  Hvorfor er barnet gråter hardt?

   Svare trenger så raskt som mulig, tar ham i armene og clutching. Hvis du ikke jobber, og deretter prøve å legge til brystet hvis barnet nylig spist, kan du prøve å avlede oppmerksomheten hans lyse leketøy, rasle eller noe annet emne. Ikke glem at det er i armene til min mor elsket den hvile raskest.
   Hvite buer, duftende bunter, tunge poser og smertefulle forventninger - det er vanligvis slike notater er fylt gater og torg i nesten alle land i det tidligere Sovjetunionen.
   Til denne dag, må hver borger bety noe, for noen er det første tur til skolen for noen å komme tilbake til gode gamle venner og lærere som først sendt til universitetet, og noen sender sine barn og barnebarn til skolen.
  1 september - Day av kunnskap for alle mennesker

   Si hva du vil, og det la ferie i hodene våre fra de yngre, er det sannsynligvis alltid presentere en behagelig spenningen ved synet smarte studenter, og ved lyden av kjente melodier og tradisjonelle helligdager.
   Kanskje mange vet at i begynnelsen av treningen i alle land det begynner 1. september. For eksempel, i USA er det ingen klar dato der trening kan begynne fra midten av august til midten av september, med tradisjonelle linjer og store former som vi er så vant til det.
   Barna går på skole i de kjente og kjære og kjente til dem klær, eksisterer bare i form av betalte og elite utdanningsinstitusjoner, og så kjent for oss slagord "September 1 - Kunnskap Day! "Det er ikke kjent.
   Her, for eksempel i Japan, elevene går til skolen 1. april, og det holdt en høytidelig del i hallen og bare for første-organisatoriske problemene er løst der og da i besittelse av barn i uken for å forberede for det nye skoleåret.
   Hvis du nå begynner å oppsummere de ulike land, vil du ikke finne hvor som helst praktisk talt enhetlige standarder og er god eller dårlig å ha en galla feiring med sine tradisjoner - det er opp til lærere.

   Day of Knowledge, dets historie og tradisjoner


   Ikke alle vet at tradisjonen med skoleåret 1 september oppsto bare i 1917 etter revolusjonen, ble det så vedtatt en resolusjon obligatorisk og gratis utdanning for hele befolkningen.
  1 september - Day av kunnskap for alle mennesker

   Inntil da var utdanningen obligatorisk for alle stater unntatt bønder, det var selvfølgelig, for det meste betalt. De fleste barn av adelen gikk hjem for sommeren til deres familiens eiendom utenfor byen på grunn av deres dato utvinning klasser eksisterte.
   Interessant, flere århundrer tidligere 1. september i det hele tatt var en dag for feiring av det nye året, ble det antatt at på denne dagen Gud begynte å skape vår verden.
   Men en helligdag, som ble kalt bare "Day of Knowledge" var bare i 1984, er det første gang det var en høytidelig Ring til den første linjen i en skole. Senere denne tradisjonen tok over de fleste skolene post-sovjetiske plass.
   Nå 1 september og er en flott ferie tradisjon for elevene å vises i den første linjen i den seremonielle bjelle i grand og elegant form, med blomster og smiler på deres ansikter.
   Selvfølgelig, de fleste hovedårsakene feiringer er nøyaktig de gutta som først sendt til skole eller universitet.
   Vanligvis første arrangere små show på linjalen og senior klassene ga dem små gaver, som ofte består av saker som vil være nyttig for dem i skolen.
   I høyere utdanning høytidelig linje ikke er utført, senior studenter fra 1. september, allerede deltar klasser fulle, og for det første kurset i dag høytidelig forsamling holdt i auditoriet.
   Ikke glem om folk som tjener elever og studenter så vel som lærere og, for dem, er det også en flott ferie - de er etter en lang pause, vi møtte med sine studenter.
   Som for feiringen, omfanget av dens omfang avhenger av institusjonen selv, så vel som de menneskene som forbereder deg selv ferie.
   Noen skoler koste høytidelige linjal, små konserter, lærere og studenter som bruker ord som hilsener og takk. Nylig på moten curvy feiring, studenter feire dette ferie i naturen, de organisere turer eller turer til kaffebaren, men, igjen, avhengig av organisasjonsstrukturen.
  1 september - Day av kunnskap for alle mennesker

   Ønsker alltid å gjøre denne dagen minneverdig var litt spennende og interessant, bør denne skolen forberede en god scenario Kunnskapsdagen i klasserommet.
   Hvis du er typen person som blir nødt til å organisere alt feiring, ikke glem den grunnleggende regelen - det bør ikke være for lang og lange. Likevel, barn og foreldre er, ikke sitte, noe som er ganske kjedelig.
   Ikke glem de stadige musikalske innsatser, små humoristiske sketsjer og skisser som vil interessere barn og foreldre.
   Det er gunstig å involvere felles handling første-klassinger, alt det de gjør, det er alltid en god følelse i foreldre og lærere. Også er veldig populært å slippe ballonger inn i himmelen, der elevene skrive sine ønsker og drømmer.
   Dette punktet er veldig dekorere din ferie og bringe lyse farger i prosessen linje. Viktigst - det ikke dekk besøkende og elevene selv hvis linjen skal tjene en anmodet offisielt, er det beste for ham var det ikke mer enn 3-5 minutter.
   Ikke glem om den fremtidige nyutdannede av dette skoleåret, bør noen ord bli gitt sin relative konfirmasjonen, gi noen råd naputstvuyuschyh, fordi dette i september i fjor 1 i sitt liv som student.
   Som for den musikalske akkompagnement av høytidelig linje, selvfølgelig, er det best å velge de sangene som er aktuelle for den første av September og tekstinnhold. For eksempel, er ideell for dette formålet "førsteklassing", "Teach i skolen", "School tid" og liknende blandinger kan også legge til noen moderne komposisjoner.
   Til høytidelig del gikk greit, vanligvis alle involverte barn og lærere i forveien distribuere tekster og dikt høytidelige taler, holdt øvinger, alle deltakere må være godt forberedt, ellers feiring på September kan være et alvorlig slag.

   Hva du skal ha på den første av September i skolen?


   Hvis skolen din ikke er ennå generelt innført skoleuniformer, er den 1 september vanligvis dagen når elevene bør fortsatt være på ferie i høytidelig skjema.
  1 september - Day av kunnskap for alle mennesker

   Det inkluderer en hvit bluse, mørk bunn, det er bedre å ha jenter i skjørt og gutter naturlig i mørke bukser. Slitasje jakker og vester er ikke nødvendig, fordi vanligvis 1 september fortsatt veldig varmt, men, selvfølgelig, det offisielle skjemaet ser vakkert og gunstig uansett alder.
   Nå var det en tradisjon blant high school kjole i retro form sine mødre og bestemødre - en mørk kjole og hvitt forkle. Naturligvis, den viktigste tradisjonen fra 1. september - er tilstedeværelsen av vakre hvite bånd på haler skolejenter.
  Яндекс.Метрика