Mens barnet er svært liten, ikke spesielt å bry seg om sin diett, er det mest sannsynlig mor må strengt observere diett, fordi vanligvis 3-6 måneder til babyer matet bare morsmelk.
 Over tid vi begynner å introdusere den nødvendige agn nærmere mat, slår babyen inn endeløs most blanding, suppe, grønnsaker, frukt, frokostblandinger, fordi i den alderen fordøyelsessystemet til barnet ikke er så utviklet for å mate på konvensjonelle matvarer.
Hva du skal lage baby i 1 - 2 år?

 Men på slutten av det første året alt endringer: begynner å skille et stort antall av magesyren, mer utviklede masticatory apparater øker betraktelig magen, slik at du kan endre seg dramatisk slippe babyen.
 Det er viktig å følge en ramme, ikke noe å beundre hverandre, og holde en balansert måte å spise, fordi barnets helse er direkte relatert til hva han spiser.
 Husk at selv om det i år til to år, og er en betydelig utvikling av fordøyelsessystemet, men samtidig har de funksjonene i magen, bukspyttkjertelen og leveren ikke utviklet fullt ut, så du må nøye behandle sochen kvalitet, kvantitet og sammensetningen av maten deres barn.
 Gitt disse fakta, er det vanligvis opp til tre år er nesten helt konvertert til voksen mat, viktigst gjøre overgangen smidig.
 I denne perioden er det viktig å holde styr på antall måltider per dag, ernæringseksperter og barneleger kom til en enighet om at dette tallet skal være fem ganger, blant annet tre hovedmåltider og to hjelpe.
 Sistnevnte inkluderer en lett lunsj og yoghurt før sengetid, noen ganger gjør to frokoster, lunsj, ettermiddagste og middag.
 Denne diett er nødvendig for å sikre at maten er god zasvoyuvalasya i kroppen, ikke føre til dannelse av fett, men heller bidrar riktig metabolisme og innstrømning av viktige vitaminer daglig.
 Så nå la oss prøve å forstå at du kan forberede barnet alderen 1 til 2 år for å forstå dette med de nødvendige produkter i denne alderen, og hvor mye og i hvilken form de skal ta.

 Melk


 Den viktigste maten i det første året av livet gjør meieriprodukter - melk mamma bryst, morsmelkerstatning og slam. Melk inneholder mange vitaminer, og mange elementer som er avgjørende for den voksende organisme.
 Men etter et år med skiftende babymat og melkeprodukter går i veikanten, men fortsatt sin daglige prisen skal ikke være mindre enn 500-600 ml per dag, her blir tatt hensyn til, og at melk eller melkeprodukter, som brukes til matlaging.
Hva du skal lage baby i 1 - 2 år?

 I kostholdet til barnet skal være melk, yoghurt eller yoghurt, men ost, rømme og ost kan brukes innen 1-2 dager. Daglig råolje hastighet er ca 50 gram per dag, og det bør være forberedt hjemme, i butikken babymat, kan butikken produktet bare brukes etter varmebehandling - tvorozhnykah, gryteretter, late dumplings for barn 1,5 til 3 år.
 Antall krem ​​bør ikke overstige 5,10 gram per dag, noe som for eksempel kan brukes i en ost dumplings zapikantsi eller lat.

 Kjøtt


 Kjøtt - en svært viktig og nødvendig for produktutvikling av barnets kropp, fordi den inneholder aminosyren taurin, som påvirker utviklingen av hjernen.
 Det antas at barn under tre år beste gi lav-fett kjøtt, som kylling, kanin, biff eller kalv. Etter ett og et halvt daglig rate på kjøtt bør være ca 40-50 gram om dagen 4 ganger i uken, deretter nummeret kan økes til '60

 Fisk


 Den viktigste kilden til vitaminer, mineraler og komponenter, men vær forsiktig, noen fisk kan forårsake allergi hos barn. Ningskravet i den alderen - 70-80 g fisk to ganger i uken.

 Grønnsaker


 I tillegg til det store antallet av næringsstoffer og vitaminer, grønnsaker er rike på organiske syrer nødvendig og eteriske oljer har en gunstig effekt på fordøyelsessystemet.
 I en alder av 1-2 år, følgende grønnsaker: poteter, kål og blomkål, agurker, tomater, squash, rødbeter, paprika, spinat, salat, løk og hvitløk.

 Frukt og bær


 Vitamin C, vitamin A, folsyre og mange mineraler, mange av pektin og organiske syrer - ikke alle som kan skryte av mange bær og frukt, og det er derfor det er viktig å legge dem til kosthold babymat. Daglig rate på frisk frukt og bær bør være ca 100 gram til 1,5 år og 130-200 m fra 15 år til 3 år.

 Perle


 Det er viktig å diversifisere sin barnemat og frokostblanding - en flott og nyttig alternativ. Med 1,5 år kan administreres i kosten multyzlakovыe, rug, bygg og andre spesielle barnemenyer, og på 1,5 år og voksne er egnede varianter: hvete, havre, hirse, bokhvete og andre. Den daglige prisen er 15-20 g.

 Hva retter kan tilberedes et lite barn opp til to år?


 Som for kjøtt, bør de små barna liker kjøtt pudding, myk og saftig myasko går kosttilskudd og ikke tyngende mage. Den består av melk, hvitt brød, og dermed får han mykere enn selv kjøtt souffle.
Hva du skal lage baby i 1 - 2 år?

 Å forberede disse retter kjøtt må gjentatte ganger kjøttdeig, bland med andre ingredienser og bake i ovnen. Også, kjøtt og grønnsaker absorberes i en god pereterыh suppe, for eksempel, er svært uvanlig og smakfulle godbiter suppe med brokkoli og ris suppe eller kylling med poteter, gulrøtter og løk.
 Disse supper er perfekt for barn i alderen 1 år og trene dem er en smekk: kjøtt og grønnsaker tilberedt til modne og deretter brutt blender til puré flytende tilstand.
 Ikke glem at du starter fra 1, noen grønnsaker og frukt er små biter kan gi barnet venne seg til behovet for å tygge prosessen.
 For eksempel går fisk gryte godt med tomatskiver. Vanligvis, i denne alderen forskjellige gryteretter ost, fisk, kjøtt og grønnsaker er svært nyttige og hensiktsmessige måltider for barn.

 Hvorfor kan ikke mate barnet opp til 2 år?


 Som før, er en alder av to år ikke anbefalt å introdusere barn til diett sjokolade, søtsaker, stekt og sterkt krydret retter. Også strengt forbudt og alle typer fast food, halvfabrikat.
 For eksempel, Utstillings dumplings, dumplings, pommes frites eller lignende produkter, selv om mye vil prøve å gi barnet ditt "voksen" mat, som alle slike produkter bidrar til for tidlig fedme, utvasking av kalsium og umodent fordøyelsessystem uorden.
Behandlingen rutine for en nyfødt baby

 Kosthold er en slags dirigent kroppen. Under regimet til den dagen en mann gjort reflekser. Hva er livet til den nyfødte - det bare reflekser. Når kroppen er vant til en daglig diett, er det forberedt på forhånd til visse handlinger, før måltider, leggetid. Hvordan lage en bedre rutine for en nyfødt baby?
 Den vanskeligste delen - det satt av dagen for et nyfødt barn, som har perioder med søvn og våkenhet er ennå ikke systematisert. Oppførselen til barnet avhenger av tilfredsstillelse av sine behov.
 Først av alt, i henhold til daglig rutineforingsregime. Når ammingen fôringsmengden kan variere fra 10 til 12 per dag. Så for rutine nyfødt barn er avhengig av antall feedings.
 Prøv å lage en grov daglig rutine for en nyfødt baby.

 Frokost


 Da gjør om morgenen - dette vil fortelle barnet ditt gråte. De fleste barn dette skjer på ca seks om morgenen. Stå opp, selvfølgelig, vanskelig, men nødvendig. Sørg for å skifte bleier baby etter en natt med søvn, pohoduyte det. Vanligvis i morgen, faller barnet sover igjen etter fôring. Du må lyve.

 Morgen øvelser "


 Før neste fôring, forberede alt du trenger å vaske babyen. Gjør ham "lading". Bedre posnidayte til fôring.

 Walk


 Walk - en svært viktig del i modus for dagen for en nyfødt baby. Det er best å gå for en tur etter det andre fôring. Du kan gjøre det i selskap med venner med et barn. Dette er flott. Du kan shoppe, gå en etter en. Hvis du har en assistent, jeg går med barnevogn de kan, og på denne tiden kan du gjøre husarbeid.

 Middag


 Pereodevaete baby, feed. Selvfølgelig ville det være bedre hvis du har tid til å spise den. Så du bør nok legge seg ned å hvile med babyen. Husk resten. Mamma postpartum resten er et must for henne rask utvinning og helsen til barnet.
 Etter hvile, fôring den tilbake, kan du gå til den andre utflukt.

 Tidlig middag


 Fôring, dressing opp. Nå kan du begynne å forberede for en svømmetur i kveld og spise.

 Vann Behandlinger


 Forbered barnet ditt å vanne behandling best når han ikke er sulten. Starte litt på forhånd, før dens foring. Utvide den, gi den en liten "tur", og deretter kjøpe den. Vann behandlinger glede og babyen og deg. Nå pohoduyte og feste den i dvale.
 Du kan flytte bading på et senere tidspunkt, bade babyen etter 21:00. Vanligvis etter bading og mate babyen begynner lenge intervall mellom feedings. Men hvis barnet ikke roe ned etter bading, er det bedre å bade ham før.
 Vi kan bare gi generelle råd om utformingen av den daglige rutinen for en nyfødt baby. Selvfølgelig, alle barn, spesielt en nyfødt, et gap mellom feedings, og din tid "feiring".
 Nå vet du alt om den daglige rutinen for en nyfødt baby.  
 Barn - det vakreste vi har, fra svært ung alder vi tar vare på dem, utvikle og prøve å gi alle det aller nødvendigste. Når barnet er svært liten, er det lettere å finne på kontakt, men jo eldre han blir, nivået av tillit mellom foreldre og barn stadig vanskeligere å holde, noen ganger i de små hodene spinne fidgets ting som vi ikke engang mistenker.
 Selv når barnet er svært liten og kan ikke snakke, så jeg ønsker å forstå hva han mener frykt eller erfaringer som lever etter hans mening, kan det være noe som mangler eller omvendt, bør noen punkter utelukkes fra hans liv.
Hva er barnas tegninger, frykt, stress, sykdom?

 For dette formålet, har barnepsykologer lenge vært en teori analyse av den mentale tilstanden til barnet for sitt arbeid: malerier, falske eller på annen måte uttrykke.
 Med den minste, når babyen er ikke engang virkelig lært å uttrykke sine tanker gjennom tale, søker han å imitere voksne. Hvis du vise ham noen grafiske eksempler, sikkert begynner det å realisere sine første kunstneriske "mesterverk".
 Først det vil bare pinner, dash, deretter begynne å vises sirkler, og en tid skiver lære å få kontakt med spisepinner for å danne de første sammenhengende bilder.
 De fleste barna i hans tegninger forsøke å skildre alt som omgir dem: blomster, sol, trær, mor, far, elskede hund eller katt, og selvfølgelig meg selv.
 Over tid, vil noen bilder vokse inn mål historier, barn finne styrke i sin bok illustrere og kommentere dine favoritt tegneserier på papir vil dukke opp fra hendelsene i livet, ofte reelle.
 I en alder av 5-6 år, er barnet i stand til å trekke ca 2000 bilder i året, jeg lurer på hva historiene kan variere, men ofte er de gjentok hele tiden, bare i forskjellige tolkninger.
Hva er barnas tegninger, frykt, stress, sykdom?

 Dessverre hender det at barna portrettert i bildene hans er ikke at foreldre ønsker å se: monstre, våpen, kamper, skader og andre grusomheter. Er disse bildene i en bestemt type jord kan være en manifestasjon av indre frykt og negativitet, vil jeg gjerne vite hva som menes med disse barnetegninger?
 Barnepsykologer si at sår, arr og skader, horror og monstre som er avbildet i barnetegninger - alle tegn på barnets aggresjon. Men ikke forveksle fantasy mettet barnet nylig reviderte filmer eller tegneserier med reelle psykiske problemer og lidelser.

 For å forstå alt dette?


 Barnetegninger - en virkelig god måte å forstå og oppleve den indre verden av barnet ditt, dessuten igjen med hjelp av de fine arts kan løse mange problemer.
 Prøv å finne ut hva bildet av barnet ditt, spør ham hva han tenker om sin figur. Hvis informasjonen ikke er nok, tenk på hva du ser: plottet bilder, i stor grad avhenger av kjønn på barnet.
 For eksempel, hvis en gutt trekker slott og prinsesser, er dette også noe ikke veldig, noe som indikerer at den interne avvisning av hans maskulinitet, samt bilder av jenta ivrig på biler og roboter, dårlig signal.
 Prøv å få ut innholdet av det han så at babyen ville vise sitt ønske om involvering i alle eventyr, la ikke den mest positive eller ubevisst å nyte scener av smerte, død og skade.
 Hvis et barn tegner et forferdelig bilde som ikke passer inn i din forståelse, er det viktig å forstå hva de sier.
 Ofte trukket gjennom disse bildene, avslører ungen alle deres erfaringer, frykt og bekymringer, spesielt bør ta hensyn til etableringen av barn som har lidd noen alvorlige stress, helt forandret deres liv.
Hva er barnas tegninger, frykt, stress, sykdom?

 Tilnærming til å analysere nøye, husk at noen barnetegninger har en støttende rolle, som ikke har noen forbindelse med virkeligheten. For eksempel, svart - det er ikke alltid et tegn på aggresjon, det bare lysere og klarere andre, og malt en varulv eller zombie - en følelse avledet fra å se filmen.

 Hvordan hjelpe barnet ditt i denne situasjonen?


 Hvis du fant disse ikke de mest gledelige bilder av barnet ditt, bør du ikke kjøre med ham først og prøve å skildre et fremtidig forbud.
 Du trenger ikke tvinge ham til å tegne hva du liker, men ønsket om å skape, er sannsynlig å reflektere den fulle, som ett av alternativene åpne for deg.
 Å påvirke disse triksene kan bare indirekte, ved psyken til barnet, ekskludere eller redusere til et minimum ser på TV, noen ganger sett, kan mest uvanlige måten løsrive seg i minnet av barnet.
Hva er barnas tegninger, frykt, stress, sykdom?

 Prøv en tidlig alder omgitt av gode kid tegneserier og bøker, hjem til bare og godbiter, og hvis det onde er stedet jeg alltid finne en måte å bekjempe ham.
 Hvis du fremdeles ikke kan finne ut hvorfor barnet trekker mareritt, deretter henvise til situasjonen i familien, der det ikke er plass sinne, tristhet og aggresjon ikke vokse "vanskelige" barn.
 Små barn er veldig redd for innenlandske krangler og skandaler, så hvis de er hyppige gjester i hjemmet ditt, kan de lett vises i tallene for din baby. For å forstå hva som fungerer i barnet ditt noe er galt, kan du prøve å ta hensyn til spesifikke detaljer om bildet.
 •  På papiret viser mye av skarpe kanter, er det laget i svart eller omvendt, altfor lyse farger og blyant eller penn bokstavelig prodavlyuvav, rev brevet.

 •  Jevnlig tilbakevendende image ulykker, dødsfall, skader og regelrett horror.

 •  Barnet aldri skildrer sine foreldre eller, tvert imot, alltid trekker seg uten foreldre.

 •  Et stort antall monstre eller monstre som bringer smerte og skade på mennesker eller dyr levende.

 •  Dessverre skjer det ofte at foreldre vanskelige å håndtere det er å si ønsker deres baby i sitt arbeid. Hvordan hjelpe barnet ditt hvis han trekker alltid et forferdelig bilde av hva du skal gjøre hvis du aldri har møtt en slik situasjon?
   Selvfølgelig, det beste alternativet - er å appellere til en barnepsykolog, som er mye lettere å gjenkjenne kreative "koder" av barnet ditt. Hvis et barn er alvorlig redd for leger, prøv å forestille seg denne kampanjen på en underholdende måte, og allerede på plass profesjonell finner en individuell tilnærming til hver.
   Ta det første steget for å trekke en barnepsykolog, det er mulig at du kastet bort redd, så prøv for første gang å gå til en spesialist selvstendig, vise bilder og fortelle meg om din baby.

   Hvis du trenger å kontakte en psykolog?


 •  Hvis barnet ble trukket tilbake, altfor offensiv, tårevått og forvarsel (og før dette ble lagt merke til ham ikke).

 •  Hvis du har betalt oppmerksomhet til hva han alltid trekke mareritt, er han ikke sove om natten og også aktiv i løpet av dagen.

 •  Hans tegninger og annet arbeid var å identifisere deg ubehag.


 • Яндекс.Метрика