Ikke rart de sier at graviditet - en stor og fantastisk sinnstilstand og kropp av enhver kvinne, er denne perioden nødvendigvis ledsaget av fantastisk utsikt, følelser og følelser, som til syvende og sist utarte inn mest elskede og etterlengtede baby.
 En kvinne blir gravid, blir hennes følelser og følelser blir forsterket og forverret slags sjette sans er bokstavelig talt grensen. Ikke forgjeves er det en tro at kvinner er "magen" kan ha noen paranormale evner!
Hva om ikke å gjøre gravide: fakta og tegn

 Snakker av legender. En gravid kvinne har alltid vært omgitt av et uendelig antall fordommer, frykt og overtro som kompliserte livet innenfor er ikke ett århundre.
 Selvfølgelig er det vanskelig å argumentere, fordi det er en rekke virkelig nyttige og til og med nødvendige anbefalinger for å gi en spesiell situasjon, men hvordan å skille dem fra de som er uten vitenskapelig grunnlag?
 Under svangerskapet, hver kvinne, selv en som ikke hadde tidligere vært overtroisk, begynte å lytte til alle som snakker om, og det er ikke overraskende fordi hver vordende mor ønsker å beskytte barnet sitt mot mulige uønskede bivirkninger.
 Hvordan skille de restriksjoner som ikke kan virkelig gjøre gravide kvinner, tegn og myter som forstyrrer livet og bare nyte denne fantastiske perioden av kvinnelig eksistens.
 De fleste fordommer som vokste opp rundt gravide når dype røtter i antikken, når nivået av medisin venstre mye å være ønsket, og de fleste problemer første trimester var ingen påvirkning av narkotika og metoder.
 For å hjelpe vordende mor som har dukket opp noen komplikasjoner, finner vi bare et enkelt, enkle saker, uutforsket sykdom kalt "onde øyet" som det var bare en måte å bli kvitt hide så lenge som mulig sin interessant stilling.
Hva om ikke å gjøre gravide: fakta og tegn

 Det umiddelbart trukket først og kjent for mange, en myte som tidlig i svangerskapet ikke kan snakke om sin interessant posisjon å ikke "zhlazyly."
 Selvfølgelig, å tro på det onde øyet eller ikke en privat sak, men i virkeligheten suksess for bestått fosterutvikling av barnet, er ikke berørt.
 En ting å huske på at den første trimester - den farligste når det gjelder alle typer spontanaborter og foster fading, fordi hvis ikke så veldig glad for å fortelle alle hva som skjedde, så hvorfor du ikke er gravid.
 Dette kan være en god grunn til å virkelig, i hvert fall den første trimester, spesielt ikke gjelder for din lille hemmelighet.

 Tegn og overtro, hva de skal tro?


Hva om ikke å gjøre gravide: fakta og tegn

 •  Det er umulig å gravid så horror, så stygge og stygge mennesker deltok i begravelsen, som barnet kan bli født stygg. Det antas at dette uttrykket er under en viss vitenskapelig forklaring. Det faktum at et barn mens i livmoren, er svært følsomme for endringer i emosjonell mor han reagerer til en kraftig endring i verden, på noen lyder og, selvfølgelig, følelser. Det er grunnen til at kvinner anbefales i en interessant posisjon så ofte som mulig å se på alle de vakre, estetiske og hyggelig, mens følelser og forventningsfull mor vil få det mest positive som vil påvirke karakteren, og noen ganger til og med utseendet på baby.

 •  Gravide kvinner kan ikke få en hårklipp og farge håret eller barnet kan bli født for tidlig. Denne påstanden er helt ubegrunnet, hver mor skal føle seg velstelt og vakker, men i dette tilfellet vil det få positive følelser som det er så nødvendig. Male hva du male hår, men penetrerer gjennom huden og inn i blodet, men i en mengde som ikke er i stand til å skade barnet, spesielt hvis du vil, kan du erstatte naturlig - Basma og henna. Som for håret, er det i generelle helse, i tillegg til etter fødselen, for å bryte seg inn frisøren vil være mye vanskeligere.

 •  Den gravide bør ikke sy, strikke, klippe eller patch eller barnet kan få "patch" i en fremtredende plass (fødselsmerke), og arbeide med tråder kan avgjøre om fosteret blir forvirret i sin egen navlestreng. Alt dette er helt meningsløst og en løgn, gjøre håndarbeid under svangerskapet - en stor hobby for noen av det smukke kjønn! Og ingen mystisk fysisk tilkobling "shyteynыh" tilfeller av navlestrengen til barnet kan ikke være!

 •  Du kan ikke gå videre til å kjøpe ting til babyen. Kanskje det med disse skiltene at flere og flere foreldre som oppfattes som en myte at naturlig rett. Du kan ikke benekte muligheten for en fremtidig mamma til å kjøpe en barneseng, barnevogn eller bad for baby, fordi hennes mer, alt dette bruk. I tillegg vil etter levering ikke har tid til å gjøre alt, men noen ting må i de første minuttene av livet.

 •  Det som virkelig er kontra vordende mor?


   Selvfølgelig har moderne medisin lenge ført en jevn liste over ting som bare trenger en gravid kvinne, hun var i stand til å lage og gi fødsel til en sunn baby.
 •  Først en liste over hva du kan spise og drikke for gravide jenter. Naturligvis, spesielt gjelder dette for alkohol og dens virkning på fosterutviklingen har lenge vært studert, ansikts abnormiteter, fysisk underutvikling, underutvikling av hjernen og mange andre problemer. Når det gjelder mat, er det viktig å sørge for at all maten var godt kokt eller stekt. Dette gjelder spesielt for egg, kjøtt og fisk. Melk kan bare brukes pasteurisert etter nøye teploobrabotky. Du kan ikke spise ost med mugg, være skeptisk til pølser, spesielt pølse.

 •  Løfte vekter. Det er viktig å vurdere dette faktum: Under graviditet en kvinne ikke kan løfte vekter som veier over 2 kg, ellers kan du provosere abort, spesielt viktig i livmor hypertoni.

 •  Aktiv idrett. Mange kvinner er usikre på om å trene under svangerskapet. Det viser seg at det ikke bare er mulig, men nødvendig, viktigst, velge riktig type for din interessant stilling: svømming, pilates, yoga for gravide. Men fra aktiv idrett må gi opp, løping, riding, slåss, etc.

 •  Under graviditet, mange legemidler er kontraindisert og urter. Det er viktig alltid å granske bruker, det er sikkert å angi om du kan bruke en bestemt medikament til en gravid kvinne. Hvis du er usikker på noe, bør du konsultere legen din. Det samme gjelder for urter og tinkturer, noen av dem kan utløse prematur arbeidskraft, så vær i en periode med folkemedisinen behandler nøye.


 •  Hvis din familie var et lite mirakel, unge foreldre, først og fremst opptatt med måten i tide til å mate babyen og skifte bleier at han var komfortabel.
   Men så begynner hver mor til å tro at det er på tide å lære barnet mitt til "voksen" tur på toalettet, det vil si til barnas behov spravlennыe potten.
   Naturligvis, barnet, som alt annet i livet hans, studere gjennom sine foreldre, og muligheten til å bruke en pott - er intet unntak. Lær barnet ditt å holde fattigdom, absolutt ikke lett, men hvis du har tålmodighet, vennlighet og tro på at ting vil ordne seg raskt og enkelt, viktigst, velge riktig øyeblikk.
   Husk at barnet ditt ikke er sillier enn andre, men alle har forskjellig fysiologi, og faktisk på mange måter er det, bokstavelig talt, påvirke muligheten til barnet ditt holde fattigdom på et angitt sted.
   Vi lever i det 21. århundre, tidspunktet for datateknologi og stadige nyvinninger, omsorg for barn har også blitt enklere, fordi det var et slikt mirakel oppfinnelse som bleier!
   Mer ødeleggende eller gasbind bleier å bli stadig etterfylles, vaskes og strykes nok til å skifte bleier, kaste bort den gamle og babyen din igjen føles koselig og komfortabelt! Lykke og mer!
  Hvordan lære et barn å gå alene på potten?

   Det antas at "pampersni" barn er mye vanskeligere og mer tilbakeholdne vant til potten, sier de, det er bare ikke nødvendig, fordi alt og så tørr og komfortabel. Dette er delvis sant, men bare delvis!
   Disse barna kan senere avsløre ønske og interesse i potten, men igjen, det kommer an på den enkelte pasient og foreldrene. Men, uansett, er tiden løper ut, og vi er stadig zaduvaemsya hvordan å lære et barn å gå til potten? Det er på tide ellers kan vente? Som vi har sagt, alle barn - vil individ, slik at prosessen med hver av dem gå sin egen vei.

   Første trinn


   Kanskje du plaget av spørsmålet, hvor skal du begynne i en slik vanskelig oppgave? Først kjøpe en pott. Ta vare på det faktum at han var en lys og fargerik, fordi barn, som voksne, har sine preferanser, og hvis de ikke liker potten, baby nekter å gå for det.
  Hvordan lære et barn å gå alene på potten?

   Velg en praktisk modell kan selv gi henne spesiell sidushki til babyen booty ikke sank i potten. Opplevelsen av mange mødre sa at barna virkelig nyte disse spesielle seter, fordi de føler seg som "voksen".
   Så bare sette potten i rommet der de fleste levende baby, la ham lese det, kanskje til og med sitte hvis han vil. Det viktigste er bare å forklare hva det er og hva det gjør "voksne barn".

   I hvilken alder å lære barnet ditt til potten?


   Det er vanskelig å fastslå nøyaktig tidspunkt når barnet er virkelig klar, moralsk og fysisk. Eksperter sier at fylden av endetarm barn begynner å føle om å starte i det andre året av livet, og selv kan prøve å kontrollere det.
   Men med vannlating, ting er mer komplisert: bare 1,5-2 år, kan de fleste barn prøver å holde blæren ganske stor mengde væske.
   Vanligvis er ledsaget av det faktum at bleien kan forbli tørre i 2-3 timer, noe som indikerer en vilje til å studere barnet går til potten.
  Hvordan lære et barn å gå alene på potten?

   Vanligvis jenter fysisk modningsprosess når urin og fordøyelsessystemet er i stand til å fungere skikkelig er raskere gutta er i så måte noe bak.
   Generelt, kan potten begynne å undervise når barnet er trygg og stabil sitte, vanligvis oppstår mellom 1 år og 1,5 år. Selv da, kan du ofte forlate barnet uten bleier, og hvis det er mulig, og uten truser, og i intervaller på to timer, plantet den i en gryte, som alltid bør være i nærheten.
   Det viktigste er ikke å overdrive det, hvis barnet er moralsk til denne handlingen er ikke klar, den permanente planting det kan føre til permanent fremmed læringsprosessen. Hvis du ser at ungen alltid slem, ikke skjelle ham, bare la dette arbeidet i 1-2 måneder, gi barnet ditt en "moden".

   Teknikker og tips: Hvordan lære et barn til potten?


   Først av alt, være tålmodig. I perioden når barnet vil mestre potty noen ganger problemer kan oppstå i skjemavanndammer på gulvet, på stolene og sofaen eller rundt potten.
   Ikke krangle og banke et barn for slike feil, kan du bevisst opprørt, vise barnet at han opprørt deg og forklare at "å skrive i en pott."
   Siden en alder av to år, hjelper denne metoden ofte, fordi denne gangen barnet allerede vet hvor mye moren elsker og ønsker ikke å uroe henne.
   Så når babyen hadde motgang på rett sted, sørg for å prise ham, klem og klapp på hodet, la ham føle takknemlighet og lykke, for da neste dag han igjen ønsker å "please" mor.
  Hvordan lære et barn å gå alene på potten?

   For å unngå skader på møbler og tepper, tiden frem til barnet lære fjerne tepper og spore zastelit møbler voksduk eller flere lag med håndklær.
   Den beste tiden når du kan begynne å lære et barn i sommer, kan du la barnet ditt til å løpe rundt i shorts eller klare seg uten. Prøv å jobbe ut en ordning hvor du legger barnet på potten, for eksempel, etter å ha spist før du går til sengs et par timer med aktiv lek og så videre.
   Hvis du går utenfor, blir det noen gang for å ta en sjanse og gå dit uten bleier. Stadig forteller ham at hvis han vil eller verre, at han ber deg om å hjelpe ham.
   I denne perioden alltid ta en sikkerhetskopi bukser, shorts og sokker, fordi, mest sannsynlig, et par ganger, så det vil bli ansett at barnet ikke vil være i stand til å inneholde og opysaetsya. Ikke skjelle ham for det, forklar at du er opprørt fordi jeg måtte vanne gresset "og holde buksene ren.
   Forresten, noen barn i en viss alder selv begynner å innse at våte klær - ikke veldig behagelig og koselig situasjon, sammenligne dine samtaler og vellykkede kampanjer i potten, begynner barnet å spørre seg om det.
   De fleste endre det truser og bleier til babyen blir vant til en riktig tilstand i bukser. Som et alternativ, spesielt for gutter, pappa ved eksempel! Shodyvshy med ham flere ganger på toalettet, baby raskt forstå hva som er hva.
   Husk at potten bør alltid være på hendene og barnet i tankene, bør han bli vant til det grundig og kjærlighet.
   Ikke glem at barnet ditt, selv om små, men en ekte mann som kan konsentrere seg hardt på nyttige "ting" hvis det er mange seere, bør du vurdere dette faktum når du lære barnet ditt.

   Hva barnet ikke ønsker å gå på toalettet på potten?


   Det finnes situasjoner når babyen kategorisk nekter å sitte på potten, enn si holde den trenger. Vær forberedt på det faktum at de første tider "sammenkomster" kan selv avslutte hysterisk anfall fordi ungen bare ble vant til det varme og milde - mors hender, varm Vodicka, fine klær.
   En kald og plast overflaten av potten det kan bare skremme, men fortsatt ikke alt riktig første gang innse at det bør gjøres. Og aller viktigst, hvorfor? Ikke vær altfor påtrengende og påtrengende, planting babyen til "tronen" hver time, bør læringsprosessen foregår diskret, eller et barn kan gjøre opprør.
  Яндекс.Метрика