Å ha en baby i familien - en svært viktig begivenhet for de fleste unge foreldre og alle familie og nære venner. Denne hendelsen er sjelden komplett uten helligdager, slektstreff feiringer som allerede etablerte tradisjoner, ikke laget for å komme opp tom.
 Og hvis ved første øyekast kan det virke som skjenke litt arving hyggelige og nyttige gaver lett, så når du går til butikken barnas produkter, øynene begynner å divergere, rozoseredzhuyetsya oppmerksomhet, og folk helt tapt.
Den beste gaven for en ung barnets fødsels

 For å gjette overraskelse av opsjonen, må du forberede for øyeblikket, obdumavshy fordeler og ulemper, samt lese anbefalingene som ble virkelig stablet ekte mor.
 Faktisk, de fleste unge mødre alltid føler det generelle problemet med gaver: fra det faktum at slektninger og venner er flau, eller annen grunn ikke ønsker å spørre hva barnet ditt virkelig trenger er ofte duplisert gaver, og noen ganger også komme inn trippel eller pyaternom kopi.
 Men det spiller ingen rolle - seks identiske dresser i størrelse og farge - det er utholdelig, men når dagens byrder og bare virkelig foregår i ovnen eller på gulvet - det er problemet.
 Og den som gir deretter føler seg forpliktet til å spørre - "Vel, kom dress? Neser? "Og så videre. Høres det kjent ut? Denne konklusjonen er: ikke nøl med å spørre nøyaktig hva du skal gi barnet ditt og unge foreldre ikke nøl med å svare på saken.
 Du må ha 3-4 ting på listen, fortrinnsvis fra forskjellige prisklasser som er virkelig nødvendig for barnet ditt.

 De beste gaver til barnets fødsel


 Forresten, denne praksisen i utlandet lenge i livet, folk lage lister over alle ønskene og behovene til ulike prisklasser - fra pyntegjenstander til pyatykopeechnыh bilag i varme land, vanligvis skjer det før helligdager og andre feiringer.
 Valget er ikke lenger til stede, og helten i anledning vil alltid få det som han virkelig trengte. Men hvis du fortsatt ønsker å arrangere en overraskelse, så la oss prøve å velge alternativer som kombinerer fordelene og praktiske, som de sier, sjelen gledelig.
 Selvfølgelig, mye valg av gave basert på hvor mye penger som du har tilgjengelig for å kjøpe det, men selv midt prissegmentet kan plukke opp interessante og viktige småting.
Den beste gaven for en ung barnets fødsels

 Alle vet at den beste gaven - en bok - fødselen av et barn er ikke noe unntak. Ung mor fortsatt ganske uerfaren i denne saken, fordi en god bok om barn alltid vil være et verdifullt prøver, særlig når nylig preget foreldre elsker å lese.
 Også alltid velkommen store fotoalbum og fotorammer fordi du alltid ønsker å fange opp så mye som mulig, øyeblikk oppvekst og utvikling av barnet.
Den beste gaven for en ung barnets fødsels

 Prøv å velge en stor, fargerik album, fortrinnsvis med et barn eller familie temaer, som inneholder ikke bare konvolutter i bilder, men området for signaturer.
 Rammer også er forskjellige - det er noen vinduer som vil huse bare to tre eller flere bilder smuler eller familie. Alternativt, digitale rammer, som inneholder en stor mengde digitale bilder.
 Alltid spesiell verdi er de gaver som unge foreldre ikke kjøpe i første omgang, men på grunn av deres i stor grad tilrettelagt sine hardt nytt liv. For eksempel kan dette alternativet være til stede vekt spedbarn, radio - eller babycall som kan "se" barnet, spesielt hvis fra fødselen har han sin plass.
Den beste gaven for en ung barnets fødsels

 Også veldig praktisk enhet - dette elektrisk varmeovn for flasker eller, alternativt, robot støvsuger, som i stor grad bidrar til slitne foreldre i hjemmet rengjøring.
 Husk at svært bitte små barn trenger gaver, de viktigste foreldreomsorg og elsker at mye lettere hvis du har mer ledig tid.
 Ønsker alltid å gi den mest originale og nyttig gave til barnet, men noen ganger er det ikke nødvendig å finne opp hjulet, enkel og tilsynelatende trivielle ideer kan være den mest hensiktsmessige og nødvendige.
 For eksempel, leker. Søt rangle, viktigst av høykvalitets materiale, fordi som alle barna prøve å snakke, alltid ta baby. Det antas at den første fargen som begynner å skille barn - gul, deretter rødt og blått, er det viktig at de var tilstede i utformingen av leker.
 Ikke gi store utstoppede dyr, dukker og biler "for vekst" fordi de første par årene de er interessert i barnet, og for bygningen vil være den første støvsugerposer.
 Forresten, selv store gjenstander og skremme små barn, så jo flere jo bedre i denne situasjonen er ikke alternativet.
 Barn kosmetikk, bading, og noen ganger hun kammer - også gode alternativer for barnas gaver, men det er spørsmålet om kjøpet må behandles med forsiktighet.
Den beste gaven for en ung barnets fødsels

 Først bør karet kjøpe bare hvis du vet sikkert om dens nødvendighet, og derfor dette problemet bør diskuteres med foreldrene på forhånd. Snakk om fargepreferanser som vedlegg eller tilbehør lotions unge foreldre ønsker å se i den nye vannochtsi for barnet ditt.
 Fra kosmetikk må også være forsiktig for ikke å forveksle annonseres eksotiske krukker, bedre stoppe ditt valg på velprøvde merker. Bedre å være en vanlig baby shampoo for bading uten tårer eller babyolje basert på naturlige ingredienser.
 Hvis du fortsatt ikke har bestemt seg for hvilken du skal velge en gave for fødselen av en baby, prøv å se på saken fra den andre siden at det vil definitivt være malplassert?
 Det er lettere å ikke gå seg vill i butikken og obmirkuvavshy over disk, fortsatt komme til den riktige avgjørelsen. For eksempel, mange mødre er svært negativ holdning til klær for en nyfødt, selv om dette alternativet er mest vanlig blant presenteres.
 At forutsi størrelsen er vanskelig, men en "for vekst" vil ikke fungere, fordi neste vår vil være en lys dress er rett og slett lite, fordi babyen vokser i store sprang. Dårlig alternativ - et sett av flasker og smokker, spesielt hvis mor amming praksis.

 Hva et menneske gi sin kone for fødselen av babyen din?


 Det er en tradisjon å takke for fødselen av hans kompis arving eller arving. Hvis det er mulig, kan den perfekte gaven være en ring som å gravere barnets navn eller takknemlighet.
 Vanligvis disse ornamenter er ikke billig å tilbringe saken krever. Men hvis dette ikke er mulig - det spiller ingen rolle, en overraskelse for en du er glad som en gutt som er dekorert med ballonger, blomster og leker, nydelig vugge eller flytte en lysbildefremvisning av dine skarpeste øyeblikkene som gikk forut for fødselen av små mirakler fortsatt imponert for din andre halvdel .
 Barn - våre hele livet og de vakreste blomster som kan skje med oss, men min eneste lykke foreldreskap kan bli til et mareritt hvis du ikke forstår hvordan de skal gjennomføre prosessen med utdanning elskede barn.
 Aspekter og krav til utdanning for jenter og gutter signifikant forskjellig, dette er viktig for å vurdere tid og ikke gå glipp barnet ditt har vokst verdig mann. Vi alle lever en gang, og bare lære å oppdra sine barn, dessverre kan vi ikke forklare, i utgangspunktet, må være basert på personlig erfaring og resonnement.
Hvordan gi næring til din baby girl?

 Og, kanskje, hvis samfunnet sto stille, utdanne den yngre generasjonen ville være lettere, men alt flyter og endringer, så du har til å tilpasse seg moderne trender og innovasjoner av moderne liv.
 Utdanning døtre - hardt arbeid, på grunn av de små blomstene trenger for å vokse ekte kvinner med de beste kvaliteter og dyder, og mot denne siste etappen foreldre lurer en rekke vanskelige beslutninger og ukjente situasjoner.
 I mange år har menneskelig utvikling, relasjoner og oppførsel av kvinner i samfunnet gjennomgått vesentlige endringer. Tidligere hadde jenta blitt keeperen til åren, utmerket continuer slag, nå på den skjøre skuldre damene bli ganske tungt i det siste, ville forpliktelser. Hva denne kvinnen skal være i stand innen moderne samfunn?
 •  Vær hyggelig og stelt for å behage det motsatte kjønn, og som et resultat, får en verdig partner.

 •  Vær smart og utdannet til å finne en god jobb, realisere og bli en selvstendig person.

 •  Å være sunn og fornuftig å føde friske barn, og være i stand til å skikkelig heve og vedlikeholde.

 •  Til slutt, være nysgjerrige, søkende og ærlig person, for ikke å bli borte i mengden, for å finne ekte venner og holde kjærligheten til erobring, som det alltid har vært sånn.

 •  Jada, greit, hvis en slik ordning vanskelig liv, vil hun møte mannen som vil dele sine vanskeligheter, minst halvparten, men sakene er forskjellige. Hvordan få opp jenta slik at hun kunne i fremtiden være virkelig lykkelig?
   Selvfølgelig, problemet er ganske komplisert og hver sak må bli kontaktet for å løse det på egen hånd, men fortsatt er det noen anbefalinger som bistår i å utdanne fin liten prinsesse. Vi vil diskutere noen av dem.

   Hvem i verden av en kilometer?


   Nesten enhver mor med 100% sikkerhet erklære at hennes datter - den vakreste og nydelig skapning på jorden. Men ofte, frykter perehvalyty deres barn, i kraft av sine egne systemer, som vokser opp jenta ikke høre slike ord fra sin mor. Hvordan perehvalyty og ikke hans datter, fordi, som du vet, skjønnhet - det er mer, men som det ikke utvikler et mindreverdighetskompleks som kan utvikle seg til alvorlige problemer?
  Hvordan gi næring til din baby girl?

   Det er velkjent at fin og pen jente mye lettere å få venner, få en jobb, få en kompis, og generelt få et liv. Men gjorde du bli en ekte funn at skjønnhet - konseptet er for alltid, til slutt, uansett hvor vi prøver, pent ansikt dekket med rynker, er tallet for å få vekt og andre kvinners "sjarm".
   Og hvis jenta brukt gjennom å stole bare på hans vakre ansikt, i fremtiden garantert det problemer i voksen alder. Du kan med hell hoppe ett, men hvis det var bare i sin eksterne sjarm, vil alle manglene være raskt og enkelt ekteskap falle fra hverandre.
   Hvis du er lykkelige foreldre små skjønnheter, ikke glem å minne henne på det komplimenter diskret, men det må stadig minne om at "hvem er gitt, av ham vil kreve mer."
   Selv den vakreste og søt barnet trenger å være undervist godhet, gode manerer og utvikle indre fred, like vennlig, raus og intelligent jente kan bli kvitt misunnelse venner, finne ekte kjærlighet og håndtere andre livsutfordringer.
  Hvordan gi næring til din baby girl?

   Hvis barnet ditt ikke har skjønnhet, men heller har noen ulemper - vektproblemer, glass, bukseseler, fregner, høye eller for lite vekst - i alle fall ikke pidsmiyuytes, og enda mer så, ikke skade barnet.
   Dette gjelder perioden utdanning jente når hun blir en tenåring - ekstra fasiliteter og faste stasjoner innover hun ikke trenger det.
   For å kvitte seg med eksisterende systemer, finne bilder av kjendiser med uregelmessig utseende, forklare at det ikke er noen stygge folk og sortere ting ut samtidig som markere sine fordeler.
   Lær barnet ditt at jenter og kvinner med uregelmessig utseende må være nøye klart å skape sitt eget bilde: Plukk opp med egnede klær, jobbe med hår, gjøre disipler ikke å tiltrekke oppmerksomhet til problematiske eller uvanlige områder.
   Dette er spesielt viktig for jenter å høre fra sine mødre, og enda viktigere, foreldrene, de ordene følelser og beundring av hans datter. Disse enkle teknikker vil hjelpe deg å øke selvsikker, sterk personlighet som ikke er redd for problemer, lære å overvinne.

   Ikke bare vakker, men også smart!


   Selv om en kjærlighet til seg selv og ferdigheter til å ta vare på en svært viktig del av utdanningen av enhver jente kan ikke glemme den mentale og åndelige evner av din datter.
   Vel, hvis barnet er brakt opp i en familie av gutter, viser dine læringskrav som ligner på gutter og jenter. La dem vokse konkurrerende ånd, må jenta forstå at utdanning i hennes liv, like viktig som livet til sin bror eller noen annen person, fordi den eneste måten det kan nå visse høyder i livet.
  Hvordan gi næring til din baby girl?

   Lær å sette mål og ikke glem å overvåke deres prestasjon: prinsessen må forstå at livet består av ambisjoner og ønsker å være i stand til å oppnå på egen hånd, uten noen hjelp. Men på samme tid, ikke glem å minne henne om at når det er vanskelig å alltid ha familie som kan hjelpe henne.
   Overvåke lesing og hva din datter er interessert i den boken og lytter til musikk som absolutt ikke kan bli utestengt se eller lese noe som du ikke liker. Men prøv å ta vare på det før det viste filmer eller bøker om vellykkede mennesker, historiene har noe å lære bort, gi grunnlag for refleksjon for å berike hennes sinn et godt eksempel til etterfølgelse.
   Forresten, gjelder dette punktet til hennes foreldre - mor og far skal være den beste slikt eksempel, og du trenger å utdanne jenta ved eksempel.
   Fortsetter rozvyvaytesya Dette vil lære din yngre dame, lære og aldri for sent å lære, viser at ethvert stadium i livet - dette er et nytt skritt for personlig utvikling og selvforbedring. Og aller viktigst, ikke glem å kommunisere og interessert i saker av barnet sitt, fordi oppmerksomhet - det er det mest behov for våre barn.
  Яндекс.Метрика