Når et ungt par i kjærlighet vet at etter ni måneder vil de bli etterlengtede og lykkelige foreldre til et lite barn, blir det raskt den mest populære tema for en baby navn valg.
 Mange tror at navnet, som ga fødselen av et barn i fremtiden kan påvirke, om ikke helt bestemme hans skjebne, og det er derfor det er så viktig å ikke gjøre feil valg.
 Numerologi og astrologi - to svært spesifikke vitenskap - har lenge vært bevist at et navn er lagt dyp følelse av informasjonen som senere gjenspeiles i hans karaktertrekk, avgjørelser som det tar og noen ganger også på utsiden.
 Hvis du tror, ​​ganske vanlig å finne to personer med identiske navn, som er ganske mange fellestrekk. Å tro eller ikke tro disse hensynene, en personlig avgjørelse, men valget av navnet er fortsatt et hett tema for alle nye foreldre.
Hvordan velge et navn jeg barn?

 Hvis du setter til side alle fordommer og forskning, og bare tenke på ett enkelt faktum: navn - et ord som barnet vil oftest høre gjennom hele livet.
 Et sett av vokaler og konsonanter, noe som resulterer i en utenfor aktivitet lyd i visse hjerneområder, og gir dermed en direkte innvirkning på din operatør.
 I tillegg ønsker vi å gjøre barnet ditt en eller annen måte skiller seg ut blant mengden, og navnet - så dette er den perfekte løsningen. Men, selvfølgelig, noen ganger folk gå til ytterlig veldig fet, kaller barna sine virkelige "kombinasjoner", som består av et sett med tall eller bruker litt av sin bedrift eller merkevare, for eksempel «Google» eller «Apple».
 Det er trist at unge foreldre ikke tror mye om deg selv vil føle deg som en baby bare på grunn av noen 5-10 år, da det vil være fullt omgitt av andre barn og fremmede, som ikke alle forstår disse kreative "innovasjon".
 Så hvordan du velger en baby navn som foreldre, og det var til sin smak, og barnet selv i voksen alder følte seg trygg og komfortabel med det? Hvis du går tilbake noen århundrer tilbake, vil du finne at nesten 988 år, ingen barn mumlet navnet, men heller et kallenavn som ville fullt ut preger dets grunnleggende egenskaper og kvaliteter.
Hvordan velge et navn jeg barn?

 Og med veksten og endringer i personlighet, med kallenavnet kunne endre og utvikle seg, fører til fremveksten av utallige "snakker" navn. Men en gang i gamle kristendommen ble innført og vedtatt dåp, barn var som nevnt klage hellige kalender, som hedrer og feirer den ortodokse kirke.
 Sammen med denne listen, i livet til vanlige mennesker skapt mange nye titler, for det meste latin og gresk, som var vanskelig å bli vant til å høre og de kuttet harde vыhovaryvalys.
 Det er derfor mange klaget dual måte - religiøse og sekulære, blir ofte brukt i hverdagen. Men over tid har kirke navn "obzhylysya" og "gnidd mot" endret seg lite i det russiske systemet forble i vårt vokabular for alltid.
 Nylig, tradisjonen med Kirkens klager baby navn i stor grad montert nei, dette er ikke overraskende, fordi ikke alle bestemmer seg for å nevne hans barn, for eksempel, Theodora eller Arhyppom. Men prinsippet om å velge navnet på kirken er som følger: foreldrene måtte velge fra den generelle listen tilsvarer fødselen av baby, mest likt, og at de kaller sin baby.

 Hva er i et navn?


 Moderne foreldre ofte velger et navn ufødte barnet, etter to grunnleggende prinsipper: det var hyggelig og uttalen kombinasjon av etternavn eller eventuelt passe sin mening og mystikk.
 Der gang opprinnelse og betyr dommer hadde bare en generell idé, men nå er det nok av guider på etymologi, som fullt avsløre verdien av et navn, beskrive hvordan et bestemt alternativ kan påvirke skjebnen til mannen.
 Derfor, hvis du ikke er i stand til å velge, kan rådene i denne guiden løse de fleste problemer som interesserer deg.
 Forresten, noen ganger foreldre og frastøtes av et annet prinsipp, matchende den tiden av året hvor barnet er født og hvordan den ønsker å bli kalt. Sistnevnte har for å balansere en person, legger de kvalitetene som han manglet av natur.
 For eksempel, om vinteren er født viljesterk, meget strenge, noen ganger også harde og bydende personlighet, fordi disse barna rådes til å gi formildende og melodiøse navn som noen uymut opprør "vinter" karakter.
 Men om sommeren, ofte født beinfri, er feebleminded, noen ganger emosjonell og sårbar person, som skal klage "solid" navn å styrke deres ånd utsatt.
 Men høst babyer - universelle, enten det er en gutt eller en jente, de kan kalles av noen navn. Spring rådet til å gi babyer solide og stabile navn, som de er vanligvis mentalt ustabil.
Hvordan velge et navn jeg barn?

 Forresten, hvis du kommer til å døpe barnet ditt, så vil han også få navnet på kirken, som, tro, være hans sanne talisman, fordi det er - navnet hans Guardian Angel.
 Velg navnet på kirken til dåp vil være lettere på grunn av babyen ikke vil ta i hverdagen, en slags "beskyttelse" at moderne foreldre heller tro en hyllest til tradisjon.
 Men i det siste kirke navn var en ekte talisman, for det kunne si mye, kur eller omvendt, for å redusere gropen, hans hersker. Det er ofte sanne kirke navngiving skjult og brukes i hverdagen slags "trompe l'oeil".

 Hvilke kriterier kan fortsatt kalle babyen?


 •  Selv om de fleste nye foreldre vil protestere, men mange selv finne seg selv, er utsatt for mote, jamret sine avkom vanligste alternativene. Av denne grunn, kan man finne tre sandkasser aspnet, og i en klasse for to bødler. Dette er ikke dårlig, for eksempel i Ukraina de mest populære navnene i flere år - er Alexander, Daniel, Anastasia og Alina.

 •  En annen kategori av unge fedre i jakten på originalitet, og foretrakk eksotiske og uvanlige alternativer som er fremmed for de innfødtes kultur. Før du velger en som for barnet ditt, tenke, og ikke forstyrre en slik uvanlig lyd i sitt eget navn i fremtiden, i voksenlivet. Klag favoritt barn som heter favoritt skuespiller eller en kjent person, tror jeg, og om det vil realisere gjennom 2030?

 •  Den siste kategorien, som gjerne betaler hyllest til tradisjoner og fordommer, og bygge på dem når du velger en baby navn. For eksempel, i det siste ikke kunne kalle barna sine navn på slektninger som har dødd, spesielt hvis en ung alder. Heller ikke anbefalt å falle sammen navn, for eksempel "Ivan".


 •  Hvis du ser nøye på utsiden av kontingenten, kan vi se en generell trend: 3-4 er en person kan lide overvektig. Og hvis inntil nylig problemet bekymret bare voksne, da uten å tenke to ganger, den yngre generasjonen av stor aktivitet påfyll av sine rekker usunn.
   Statistikk årlig sender forferdelige tall: i dag ca 30% av barn og unge i vårt land er overvektig! Men enda noen 20-30 år siden var tallet 3 ganger mindre, og mest interessant, i henhold til nyere data, bare 5% av den totale masse er reelle sykdommer som fører til dannelsen av overskytende fett.
  Fedme hos barn: omfanget og behandlinger

   Hva får vi? Det viser seg at de fleste av de omsorgsfulle foreldre og besteforeldre rett og slett miste sine barn under dekke av at "litt lubben" barn - det er bra, betyr det at han er frisk og full av energi. Etter deres syn vil ingen barn vokse, trekk når den tid kommer og forvandlet til en kjekk gutt eller jente.
   Men så, dessverre, eksperter hevder at definere "øyemål" at barnet ditt er det første skritt fedme utdanning, nesten uvirkelig. Og når det gjelder tid til å "plumpe" baby bør bli en spinkel pull opp unge menn, får du en pjokk lider av komplekser som hver dag bare gjør som øker i størrelse.
   Som du vet, problemet med fedme påvirker ikke bare de estetiske normer for tiden, disse barna utvikle hjertesykdom, øker presset på ledd og andre organer, som fører til deformasjon.
   Og dette er bare begynnelsen, da - hjerteinfarkt i 20 år, høyt blodtrykk, diabetes og andre alvorlige sykdommer WHO. Jeg husker på utviklingen av cloud systemer, misforståelser, indre følelser og depresjon? Sannsynligvis ikke.
   Ser på slike forferdelige konsekvensene av fedme hos barn, er mange foreldre prøver å finne løsninger på problemer, faktisk, jo yngre barnet er, desto mer vanskelig å forklare ham hvor alvorlig problem, for å bevise at han trengte hjelp og behandling. Først av alt er det viktig å forstå hvorfor barnet ditt utvikler seg riktig, langt forut for sin naturlige størrelse, og deretter gjennomføre rekreasjons kamp.

   De viktigste årsakene til problemet med overvektige barn


   Den første og viktigste grunnen som vises bokstavelig talt fra de første bleier barnet ditt, er det feil kosthold. Fra de tidligste dager av livet til ditt avkom, foreskriver legen du en diett, som du bør mate ham seks ganger om dagen, og en gang per natt.
  Fedme hos barn: omfanget og behandlinger

   De fleste mødre fulgte denne rutinen bare sporadisk, begynte barnet å gråte, og umiddelbart en ung mor gir ham bryst eller flaske. Oh, vidunderbarnet stille, så han var sulten, så som må gjøres i hver av følgende situasjoner.
   Og hva er mest beklagelig at få mennesker forstår at barnet spiser, ikke så mye ville, men fordi han arbeider betinget suge refleks. Etter hvert som barnet, foreldrene fortsette i samme ånd, ikke spesielt bekymret for hvorfor babyen lubben, med tanke på at i den alderen - dette er normalt.
   Den andre grunnen er dårlig kosthold og skadelige produkter. Det er ingen hemmelighet at favoritt iskrem, chips, søte vann, rask mat, sukkerholdig snacks og annet "lykke" tar ingen ernæringsmessig verdi, noen ulemper. Men til tross for alt dette, mange foreldre er ganske komfortabel med lidenskapene til barnet sitt, og noen ganger også bringer disse "godbitene" som en trøstepremie for god oppførsel eller karakterer i skolen.
  Fedme hos barn: omfanget og behandlinger

   Den tredje grunnen er et dårlig eksempel hjemme. Du vil aldri være i stand til å hjelpe barnet ditt gå ned i vekt hvis du ikke endrer sine hjemme stiftelser. Alle barn fra alderen ta et lite eksempel av hans nærmeste familie - foreldre, helt gjenta deres atferdsmønster.
   Og hvis huset brukes til å spise fet stekt kjøtt, majonessalater og snack chips pakke alt, baby, selv under de mest forferdelige anbefalingene ikke oppfører seg i en lapskaus og grønn salat.
   Problemet med mangel på bevegelse, kommunikasjon og aktiv fritid finner også sted i problemet med å utvikle vektige. Tidligere barn spille spill ute, gå utendørs, idrettslige ferdigheter mestret, nå dette ikke er nødvendig når en datamaskin hjemme med masse spill og en TV med en rekke tegneserier.
   Ikke bare det, slik at barnet vokser være asosial, alt annet, var han ingen steder å gå all overflødig energi som gjerne fett er deponert i barnet ditt.
   Den siste saken som også er en misforståelse om sunn livsstil i ung generasjon er for streng forbud. Når foreldre begynner å innse at problemet med overvektige barn må snarest ta det eneste alternativet, hva du skal gjøre og hvordan de skal være, etter deres mening, helt forby skadelig søt, og med straff for "dødsstraff" sende et barn inn i den første sportsdelen.
   Redd babyen og skjønte ikke hva som skjedde, begynte å motstå, for å finne måter fortsatt gjør sin egen måte, noe som fører til dannelsen av større intra problemer.

   Hvordan håndtere problemet?


   Først må du huske på at barnet ditt er i alle fall ikke skyldig i sin helhet, matet av sine foreldre, og de lærte ham å underernæring, usunt kosthold og livsstil. Og, da, at hjelp var virkelig effektiv, må endre hele familien.
  Fedme hos barn: omfanget og behandlinger

   Ofte er det i familier der foreldre også er overvektige, og det er økende de samme barna. Det første steget du trenger å gjøre sammen med barnet ditt er å besøke en barnelege, som vil henvise deg til en barneernæringsfysiolog. Hvis barnet ditt er svært liten, kan det hende du trenger å komme til en barnepsykolog for å hjelpe barnet å forstå dybden av problemet uten den skadde barnets sinn og en positiv holdning.
   Avhengig av hvilket nivå av fedme hos barn - 123 eller 4 - dietetiker vil tildele riktig kosthold og anbefaler nødvendige daglige rutine.
   Det er mulig at hvis nivået av, si, først, spesiell diett og trenger ikke hjelpe generelle omorganisering plan mat og, selvfølgelig, mosjon. Generelt, kan ingen vekttap prosessen skje uten sport, foruten, har du sannsynligvis vil at barnet etter vekttap var passform og godt komponert, ikke fra pløsete folder og "gelé" fat.
   Og ikke glem hva du er - et godt eksempel for barnet, hvis du gjør riktig ernæring, det sammen hvis du ønsker å trene, prøver å støtte barnet ditt besøk med ham først trening, spesielt hvis han trenger det.
  Яндекс.Метрика