Det er viktig at fra en tidlig alder barnet er aktivt utviklet og studert alt han til slutt være nyttig i voksenlivet lesing og, selvfølgelig, er intet unntak. Hvorfor er det viktig for barnet så snart som mulig, lære denne ferdigheten?
 Og minst for å gå inn i en god skole, lære å navigere i havet av forskjellig informasjon og, selvfølgelig, over tid, bli utdannet og fullt utviklet menneske, og uten å lese den, som dere vet, ikke akkurat nå.
Hvordan kan du lære barnet ditt å lese?

 Tidligere foreldre var lettere i utgangspunktet begynte å lese direkte undervise i grunnskolen, men i dag for å bli med i gode og prestisjetunge skolen, er det viktig å lære å lese før det første intervjuet med henne, minst kort. Og da foreldrene synes ganske alvorlig og vanskelig spørsmål: hvordan kan du lære et barn til å lese?
 Sport er ikke lett, og svært lite fidget sjelden viser interesse i denne ferdigheten, heller, foreldre i jakten på den lyse fremtiden for sine barn, prøve så tidlig som mulig, for å lære ham å skrive brev i stavelser og stavelser i ord, noen ganger også umiddelbart dekke hele ord og setninger.
 Ofte unge foreldre er veldig redd ikke "gjøre det", fordi i dagens verden av informasjon, en rekke nye fangled teknikker som lover å lære barnet å lese nesten fra holderen.
 Bare et spørsmål, og om det virkelig? Og om den minste av år "vыmuchyvat" barnet sitt det vanskelig å trene når den tid kommer når han vil være i stand til å forstå og godta det er mye enklere og raskere eller ikke? Nylig, en svært populær mote teknikker som dikterer reglene for tidlig lesing, fordi som det er tre eller to-åringer som allerede er god lesning, men kort.
Hvordan kan du lære barnet ditt å lese?

 Men alt er ikke bra, fordi slike metoder er ikke så mange år, og bare de siste årene begynte å dukke opp interessante fakta: barn som lærte å lese så tidlig, var ytterligere problemer i samfunnsutviklingen.
 Også er det noen situasjoner barn lese godt, men forstår ikke innholdet lesing, kan ikke at overføring tekst, ikke engang i stand til å si noen ord om det. Og, som det viste seg, var det hele tatt feil for tidlig lesing utdanning.
 Nei, selvfølgelig, det er barn som selv søker de tidlige år tidligere, nå og da bedt om å si hva er dette brevet, og lese et bestemt ord. Hva skal man si, kan du ikke bekymre deg, fordi det var en lesning oppgave og eget ønske, som ikke vil påvirke dannelsen av andre ferdigheter i livet. Så hvordan vet du i hvilken alder kan begynne å lære barnet ditt lage stavelser i ord?

 Når kan du begynne?


 Faktisk, er det en viss alder, utbruddet av som et barn innstendig tid til å lære å lese, er hver baby unikt og som er underlagt den samme degenerasjon i fire år, for en annen, med vanskeligheter, gitt i fem år.
 Eksperter sier at i gjennomsnitt, en gunstig alder for denne prosessen - 5-6 år, selv om igjen, må du nøye observere barnet og hans oppførsel. Hva bør jeg se etter?
 •  Å lære å lese det er tid når babyen er ordet i en setning, klart uttrykt og kan fortelle en liten historie om en bestemt situasjon eller pick-me film.

 •  Til et barn kan lett bli bokstaver i aksjer, må du sørge for at det utvikles fonemisk hørsel. Det betyr at han er klar over som består av ord lyder. Du kan prøve følgende øvelse: ringe flere sammenhengende stavelser som "UA-UA" og sørge for at deres barn akkurat gjentas.

 •  Barnet er ikke forvirret i verdensrommet, vet nøyaktig hvor den "venstre" og hvor "riktig", "opp" og "ned".

 •  Barnet bør ikke være en alvorlig tale problemer, det gjør det vanskelig å lese riktig og naturlig gir fonemisk hørsel.

 •  Hvis alle disse vilkårene er oppfylt, så lenge barnet er interessert i mer innhold hefter enn hennes bilder, samtidig starter de første lesetimer.
   Husk, for at alt gikk greit, du må følge de grunnleggende regler: dersom foreldrene har allerede begynt å leke med barnet, må de gjøre det konsekvent, uten de store gapene mellom klasser. Den andre regelen: alle klasser bør ta form av spill fra pinnen du om og lære barnet å lese, så mest sannsynlig fremtiden vil reflektere all lyst i det hele tatt å røre bøkene.

   Hvor skal jeg begynne å lære?


   Det finnes en rekke undervisningsmetoder som velger for sitt barn, er det absolutt en mester, men det er det som er interessant: De fleste foreldre prøver populære og fasjonable måter, og som et resultat, uansett tilbake til det gamle og velprøvde - primer og alfabetet. Det er noen grunnleggende teknikker:
 •  ABC og ABC. Dette er de bøkene som vi har lært våre fedre enkelt: hver bokstav i Primer supplert medfølgende bilde, der de er lettere å huske. I ABC bokstaver komponert i aksjer, er det listet opp de forskjellige øvelser og kombinasjoner av bokstaver: "Men-men-vel," og så videre. Slike teknikker enkleste måten å lære barn med en analytisk sinn, høyrehendt.

 •  Metode hele ord. Han oppfant R. Doman, han er som følger: barn som spenner fra to måneders alder, viser kort med ord og setninger og mor i løpet av denne "leksjonen" leser dem høyt.

 •  Metoder Zaitseva. Barnet lærer sammensetning av fargede kuber som han deretter begynner å holde en tale.

 •  Det er mange andre måter som en er mest hensiktsmessig er vanskelig å si, overalt har sine fordeler og ulemper. For eksempel er det antatt at R. Doman metoden er mer passende for det engelske språk, hvor ord praktisk talt ingen lean, og forslag har et slikt kompleks grammatikk som på russisk.
  Hvordan kan du lære barnet ditt å lese?

   Men et annet problem med terninger barn så vant til å bruke for å tegne blokker av ord, over tid, begynner å nekte å kommunisere høyt og holdt opp med forslag kuber. "Antiquated" metode for ABC og ABC - andre vanskelig, men likevel svært effektiv.

   Hvordan lære et barn å lese gjennom spillet?


   Du kan prøve å spille form, som ifølge mange eksperter, vil trolig bidra til å oppnå et positivt utfall. Begynne å lære vokalene, deres mindre godt de trakk og prosessen tar ikke lang tid: Forbered 10 identiske sirkler, fyll i hver en bokstav og henge dem rundt i huset.
   Periodisk be barnet å nevne brevet i en bestemt sirkel, noe som indikerer en feil og uttale riktig lyd jevne mellomrom å endre bokstaven.
  Hvordan kan du lære barnet ditt å lese?

   Når vokalen er over, gå til konsonantene: bedre å starte med en bokstav, prøve å finne ut hva lignende brev, for eksempel "M" - swing, "P" - dører, etc. Prøv å begynne å lære korte ord og stavelser lese dem selv og be barnet om å gjenta. Gradvis legge inn nye konsonanter, øke lengden på ordene. Denne teknikken er lett å løse problemet med manglende vilje til å lære.
   Ikke glem å motivere et barn, leste han boken, velger de som er av interesse for ham, og for å bygge interesse - stopp på interessante steder, noe som forklarer barnet ferdig med å lese uavhengig.
   Utendørs lese sammen skilt, etiketter på flasker eller pakkemaskiner fra sjokolade. Så du og ikke legger merke til hvor lett barnet mestrer de grunnleggende elementene i lesing.
  Vinpocetin barn

   Barns helse - den største bekymringen av moren. Men du kan ikke alltid beskytte barn mot negative faktorer som påvirker deres helse. Hvis problemer oppstår for eksempel sykdom, min mor, selvfølgelig, ønsker å vite hvordan å behandle et barn enn å behandle barnet og ikke skade behandling. Når barnet er foreskrevet medisiner, foreldre ønsker naturligvis å vite om behovet for å ta stoffet, effekten som gjør stoffet og mulige negative handlinger. Det handler om narkotika Vinpocetin. I noen tilfeller foreskrive vinpocetin barn alle "proffene" og "ulemper" av dette stoffet.

   Hva er Vinpocetin


   Vinpocetin - et internasjonalt navn bedre kjent i vår narkotika cavinton. Vinpocetin utvider blodkarene i hjernen, og derved øke blodstrøm og oksygen til hjernen bidrar til metning. Vinpocetin forbedrer blodsirkulasjonen i de ødelagte områdene i hjernen uten å "stjele" andre områder. Den aktiverer stoffskiftet og øker energikapasitet på hjerneceller.
   En annen viktig evne Vinpocetin - en razzhyzhzhenye blod, dvs. hemming av trombe formasjon. Men kan søke vinpocetin barn?

   Handling vinpocetin


   Vinpocetin øker effekten av sunne fungerende hjerneceller. Vinpocetin er et sentralstimulerende av hjernen. I tillegg har den en positiv effekt på hørsel, syn, hvis forringelse av deres arbeid på grunn av blodsirkulasjonen i hjernen.

   Indikasjoner


   Ofte foreskrevet for barn Vinpocetin perynotalnыh nervesystemet. Hvis slike brudd Vinpocetin stimulerer cerebral blodstrøm og en positiv effekt med hvor fant vaskulære endringer. Vinpocetin barn foreskrevet lange baner.
   I pediatrisk otolaryngology vynpotsytyn foreskrevet for plutselig hørselstap. Stoff som brukes ved behandling av øyet, spesielt hvis sykdommen er assosiert med vaskulære forstyrrelser.
   I barnepsykiatrien Vinpocetin brukes til å behandle epilepsi, manisk-depressiv psykose.

   Bivirkninger


   Vinpocetin kan ikke brukes i tilfeller av hjertesystemet, da det senker blodtrykket.
   Sentralnervesystemet kan være søvnløshet eller døsighet, hodepine og svimmelhet. Det kan være problemer med mage-tarmkanalen.
   Sigarett Vinpocetin behandling for barn er svært tvetydig. Utformet vinpocetin barn nevrologer, barneleger vanligvis ikke foreskrevet det. Vinpocetin utvilsomt effektivt medikament, men tildele vinpocetin barn kan bare spesialister og deretter meget nøye.  
  Яндекс.Метрика