Utvikle spill for barn Montessori

 Den berømte italienske pedagogen Maria Montessori utviklet en interessant metode for å jobbe med barn. Montessori begynte å jobbe med psykisk utviklingshemmede barn. Det var fremgangsmåte på en rekke aktiviteter og oppgaver i forbindelse med prinsippet for selv-utvikling. Metoden som brukes Montessori har vist fantastiske resultater. Sine studenter i noen indikatorer selv overgått normale barn.
 Montessori-metoden inneholder mye av undervisningsmateriell og spill. Utvikle spill for barn og seg selv Montessori metoden undervist i pedagogikk som en egen vitenskap - Montessoriskole.

 Grunnleggende prinsippene i Montessori-metoden


 Keynote på Montessori-metoden - er at hvert barn er unikt, alle barn - personlighet. Hvert barn la sine spesielle talenter og ferdigheter. Oppgave voksne - å skape et trygt miljø for barnet, hvor den beveger seg og utvikler seg. Dette er den grunnleggende prinsippet om Montessori-metoden: bare voksne trenger å oppmuntre barnet til selv-utdanning, selvlærende og selvutvikling. Dette og rettet pedagogiske spill for barn Montessori. Det barnehage Montessori og Montessori utdanningssentre, men du kan håndtere sine egne barn Montessori-metoden.

 Montessori pedagogiske spill for barn


 Materialer og spill Montessori metoden du kan kjøpe i butikkene, men mange pedagogiske spill for barn krever ikke spesielle Montessori leker og gjenstander, heller, leker i disse spillene er objekter som omgir barnet. Spill for fastsettelse av form, størrelse, volum og farge til anerkjennelse kan komme opp med ved å bruke midler på hånden. Dette er spillene vi tilbyr for din vurdering.

 Spillet №1


 Ta et stykke papir og vise barnet hvordan det kan forvandle seg til en ball. Så barnet lærer å gjøre seg klumper. Dette spillet er veldig bra for utvikling av motoriske ferdigheter.
 Nå kan du komplisere spillet. Last ned en ball av papir. Baller kan læres som en slange, eller en sirkel. La barnet prøve å lage baller og sette sin figur.
 Ta leker som barnet ditt er: lokomotiv, biler, fly, ulike dyr. Katter lokomotiv, "som han gjør? "" In-in-in "som en hund bjeffer -" wow-wow "som pus meow -" meow meow ". Rollespill er veldig god trening tale apparat.

 Spillet nummer to


 Be barnet ditt til en rekke bokser, flasker med lokket åpent, la barnet velger som dekker fra hvilke bokser. Spillet gir barnet en idé om størrelsen og formen av objekter.

 Spillet №3


 Samle tøystykker av ulike teksturer, spredt til barnet og diskutere hvilke møbler, som er grovt, som glatt at knivstikking.

 Spillet №4


 Bland erter, bønner, mais, eller fargede perler og vise barnet hvordan de trenger å demontere. Deretter la barnet gjøre det selv.
 Med litt fantasi kan du komme opp med sine egne spill. Og sørg for å rydde opp etter seg, også har et barn. Du kan hjelpe ham, sende, men ikke fjern deg selv.  
Navn for menn født i desember, januar, februar

 Ofte informasjon om tolkning av navnet faller i våre hender allerede når vi leser og sammenligne hva som faktisk sies og hva kilden. De fleste av de skilt, tolkninger og egenskaper som er av et navn er sant. Så hvorfor håpe på et mirakel og forventer barnet ditt noe kvalitet når du kan oppnå ønsket ikke bare gjennom utdanning, men plukke riktig navn.
 Navn for menn født i desember, januar, februar, kan du velge flere måter. Først, er det mulig å basere den ortodokse tradisjon og ringe gutten til ære for martyr, festdag som faller på fødselsdato. Tillatt og variasjoner når du kan ta et annet navn, eller faller på åttende førtinde dager på kirken kalenderen. Denne listen over navn er kjent for oss, og gamle glemt navnene.

 Dette er navnene på dem som er født i desember, januar, februar, kan du se det: Alfred Avksentiy, Alexander, Apollos Arseny, Belsasar, Vitali, Barlaam, Benjamin, Basil Henry, stolt, George, Gabriel, Gregory, Gaspar, Daniel, Dmitry, Diodorus, Dorofei, onkel, Eutyches, Elias, John Ignatius, Klavdyan, Constantine, Claudius, Carl, Cyrus, Mark, Maxim, Nicholas, Nikanor, Peter, derimot, Sergey, Sava, Stephen (Stephen), Seraphim, Sylvester timotei, Timon, Philip Theodore, Januarius, James.
 Sekund, mannlige navn for fødsler i desember, januar, februar kan variere avhengig av fødselsmåned.

 Desember


 For desember: Alex, kunst, Andrew, Michael, Sergey.

 Januar


 For de som er født i januar: Vladimir, Basil, Victor Gregory, Daniel, Eugene, Ignat, Elias, Peter.

 Februar


 Februar strongmen passe disse navnene: Arcade, Alexander, Arseny, Valentine, Vitali, George, onkel John, Maxim, Timothy.
 For det tredje mannlige navn for fødsler i desember, januar, februar, kan du velge i henhold til deres tolkning. For eksempel, for å nevne en sønn etter en av de russiske utøverne: Alesha, Nikita, Ilya.
 Metoder for valg kan være forskjellig, men det viktigste - resultatet.  
Hva bør vite at barnet er to (2) år

 Bestemme hvordan barnet utviklet under alder vil hjelpe mange indikatorer. På samme tid, er en slik sammenligning ganske vilkårlig.
 Det hele avhenger av individuelle evner og vilje til å engasjere foreldre med et barn. Selvfølgelig, fokus på indikatorene trenger å vite hva et barn bør vite to (2) år. Bare ikke engasjere seg og klage om noen "feil": barnet lærer rundt senere.
 La oss se på disse tallene. Og for å begynne å definere hva et barn bør vite to (2) år, rådgivning erfarne lærere. Denne kunnskapen vil hjelpe oss med å fastslå hva du skal se etter, engasjert med barnet.

 Et barn i alderen to år vet geometriske figurer og flate figurer skiller seg fra bulk. Han vet navnet på disse tallene. For eksempel, den fremstående sirkel av baller.
 Du kan prøve å lære et barn å telle til ti. Imidlertid vil tallene barnet bli kalt inn for å gjenkjenne og bildenumrene til du kan.
 Inntil to år, kan barna allerede samle enkle designere til å velge ønsket størrelse leker hull enkelt samle pyramide.
 Fra hva som må vite at barnet er to (2) år er følgende evner som en anerkjennelse av farge, ca tre eller fire navn, evnen til å plukke opp gjenstander etter farge.
 I denne alderen barnet er i stand til å kjenne igjen objekter ved vekt, temperatur. For eksempel kjenner begrepet "kald" og "varm", "stor" og "liten".
 Ikke dårlig å utvikle kunstneriske ferdigheter. Self-trekning er, selvfølgelig, kan ikke, men vet at på et bilde og bedt om å trekke visse elementer.
 Snakker om at barn bør vite i to (2) år, for ikke å nevne muligheten for lekende barn.
 I en alder av to barnet kan imitere ulike handlinger. For eksempel, mate dukken å laste maskinen og ta i terninger. Men basert på tilgjengelige leker, baby selv opp med et spill scenario. Ser enkel TV show for barn.  
Hva trenger å vite at barnet i tre (3) år

 For å svare på spørsmål som trenger å vite at barnet i tre (3) år, slår vi til anbefalinger fra erfarne lærere, lese relevant litteratur, se informasjon på Internett der mødre er villige til å dele sine erfaringer.
 Her er bare noen av de ferdigheter som barnet trenger å vite for å tre (3) år:
 - Sier 1500 ord;
 - Forstå ord som betegner gjenstander som for tiden er ikke i sikte;
 - 5-6 vet geometriske figurer;
 - Kjenner til åtte grunnleggende farger;
 - Er enkle tegninger av kuber;
 - Knows ditt navn;

 - Husker veien. For eksempel hjem fra butikken;
 - Lytter og husker historiene, enkelt kan overføre;
 - Kan gjette gåter;
 I tillegg til indikatorer som et barn trenger å vite for å tre (3) år er også indikatorer på at han skal kunne. Det ser ut til ferdigheter og selv kommunikasjon:
 - Selv kle av og kjole;
 - Syklet en sykkel;
 - Spis alene;
 - Button og knepper store knapper, kjole sko. Men forvirrer noen ganger føtter;
 - Bemerket at tilsølte klær, løs blonder, etc., ber voksne til å hjelpe;
 - Ikke for å spille alene og sammen med andre barn;
 - Å kjenne noen regler og gjøre dem;
 - Ringe på vegne av andre;
 - Uttrykk ønske om å gjøre alt selv, "jeg meg selv! ";
 - Forstå fare;
 - Kunne analysere ikke bare våre handlinger, men andres handlinger;
 - Rydd opp leker;
 Hvis barnet ikke vet om hva som er kjent som et barn på tre (3) år, eller er i stand til, ikke rush å konkludere med at han er bak i utvikling. "Gjennomsnittlig" mennesker ikke eksisterer. På omarbeidede verdier kan bare navigere.
 Foruten å ha kjent med barnet i tre (3) år, er det noen indikatorer på at han kan vite i denne alderen.
 For eksempel kan det være evnen til å huske alfabetet. Hvis barnet viste slik kunnskap, kan de begynne å utvikle. I dette tilfellet har barnet en sjanse til å lære å lese godt før skolealder.  
Hva gjør et barn vet i 4 (fire) år

 Jo mer barnet vokser, jo mer han kan. Her kommer vi til en alder av fire. Det er tid til å forstå spørsmålet som trenger å vite at barnet i fire (4) år.

 Oppmerksomhet


 I området oppmerksomhet:
 - Gjenta trafikk;
 - Samle enkel konstruktør;
 - Finn og ringe likheter og forskjeller mellom objekter eller bilder;
 - Ikke for å bli distrahert fra jobben i 5-7 minutter;

 Tenker


 Hva gjør et barn vet i 4 (fire) år for utviklingen av hans tenkning:
 - For å gjøre en pyramide uten assistanse;
 - Velg navnene på objekter i grupper. For eksempel: katt, hund, kanin - dyr, kamille, maismel, rosa - blomster;
 - For å finne et ekstra element i gruppen av fag og forklare - hvorfor han en gang;
 - Velg par av objekter;

 - Call antall elementer: to blyanter, tre stoler;
 - Svar på et enkelt spørsmål: Hva er hansker? Hva er dørene?

 Minne


 Hva gjør et barn vet i 4 (fire) år for utviklingen av hans minne:
 - Bare kjøre kommandoen: ta med en stol, ta en skje og satt på plass leken;
 - Fortell dikt utenat;
 - Gjenfortelle historien;
 - Gi navn til mor, far, bestemor, bestefar;
 - Navn, hvor gammel han er;
 - Å gi sin hjemmeadresse;
 - Skill smaken av mat;
 - Skille og navn objekter, deres størrelse, form, farge;
 - Skille og navn ulike naturlige fenomener: hva er regnet som er snø.

 Utvikling av finmotorikk


 Hva gjør et barn vet i 4 (fire) år for utvikling av motoriske ferdigheter, så det er:
 - Kunne streng perler på en tråd eller store knapper;
 - Tie knop;
 - Fest ulike knapper, kroker;
 - Nøyaktig male bildet;
 - Hold linjen riktig størrelse.

 Tale


 Hva gjør et barn vet i 4 (fire) år med kringkasting:
 - Spill imitere lyder: bjeffende hunder, mjauende katter, kyr moo;
 - Forklar de ulike handlingene til mennesker og dyr: En mann går fisk svømme fugl fluer;
 - Lag en enkel historie om dette temaet;
 - For å bruke preposisjoner;
 - Svar på et enkelt spørsmål;
 - Uttale alle lyder unntatt sizzling.  
Яндекс.Метрика