Barn, det være seg en jente eller en gutt, og kompleks prosess som starter fra de aller første månedene av sitt liv, og påvirker alle etterfølgende år.
 Til den lille gutten som var alltid kjære og elskede pjokk, vokste opp i en reell og en voksen mann som kan leve med verdighet alle hans senere liv, er det nødvendig ikke bare å stappe den med vitaminer og ren tid å endre skjorter.
Hvordan du kan øke din sønn?

 Å en dag babyen er våken ekte mann, på en daglig basis og jobber utrettelig på sin utdannelse, og først da kan du i fremtiden din sønn finne en anstendig mann.
 Dessverre, i dagens samfunn heller vag definisjon av "ekte mann", setter alle inn i det noe som ikke alltid er korrekt og riktig. For eksempel, i dag, dessverre, men mangler ofte er mot, besluttsomhet og mot, ære og lojalitet dame hjerte - senket dypt i lang tid, men det er fortsatt hyggelige unntak.
 Nøye og alltid bekymret mor, alltid prøver å hjelpe sin sønn lære å gå fra problemer, så å si, gikk langs de festen er en slik bekymring reist mer skade enn å oppdra en mann.
 Heldigvis gjenopplivet verdier og skikker av fortiden i dag, unge foreldre drøm å vokse slik person som de kan være stolte av, og dette er viktig å vite hvordan man skal oppdra en sønn.
Hvordan du kan øke din sønn?

 Vi vil ikke skjule, det er ikke lett, gutter på naturen av en turbulent og urolig enn jenter, de har en mye nysgjerrighet og energi som bør rettes i riktig retning.
 Hovedproblemet med de siste generasjonene - hektiske liv som stadig stjeler dyrebar tid og ikke brukt på sine barn. Vi så mye vil at alt skal fange som glemmer det viktigste - barn er ikke ugress, kan de ikke sår, og plutselig noe vil vokse, de trenger omsorg, oppmerksomhet og foreldrekontroll, uavhengig av om det er en gutt eller en jente.
 Nevropsykolog, etter en lang studie av forholdet mellom foreldre og barn, kom til en konklusjon: flere gutter valdet smertelig straffet, de sjelden hold og plukket opp fordi presentasjonen til gutter også overdreven krav kan føre til nervøse sammenbrudd og angrep aggresjon.

 De viktigste stadiene av gutter


 Det viser seg at hele prosessen med reinkarnasjon gutt en ekte mann kan deles inn i tre stadier, avhengig av oppholdet hvem av dem bør endre ditt forhold til barnet.
 •  Første etappe: ømme år. Denne perioden på ca to til seks år, i løpet av denne perioden gutten din - en favoritt pyse, som tillot mye, bortskjemt og omgitt av sin grenseløse kjærlighet og omsorg. Interessant, allerede ved ca alder 6 måneder barnet begynner å skille menneskene rundt dem for sex, han forstår hvor mamma og pappa der. Omtrent to år, begynner han å innse at gjelder for gutter også, så det er på tide å vise ham hva det betyr. Den viktigste referansepunktet for folk, og det var i denne perioden - moren.

 •  Andre etappe: uttrykk for interesse. Varigheten av denne fasen - fra 6 til 14 år, en viktig periode, når gutten begynner å interessere seg mot, søker han å lære å være en mann. Det er viktig at det i denne perioden var han verdig eksempel til etterfølgelse, selvfølgelig, det beste alternativet - en far, han kommer til uttrykk i denne perioden, har også blitt en pålitelig, omsorgsfull og kjærlig bak.

 •  Tredje etappe: oppvekst og bli en mann. Alder fra 14 til voksen alder, kompleks og viktig periode når de kan begynne alvorlige problemer og vanskeligheter, fordi i dag er din gutt - en tenåring som kommer til å bli en voksen mann. Foreldre ofte overskygget gutt vil prøve å finne sine egne retningslinjer og beundring, den viktigste oppgaven foreldre - for å finne det slik en mannlig mentor, en leder som fullt ut kan forberede den til voksenlivet. Det viktigste på dette stadiet - utvikle en følelse av uavhengighet gutt, ansvar og selvfølelse, vil han ha som voksne.

 •  Grensene mellom perioder bør ikke være klar og skarp da han var seks år gammel i dag, betyr ikke dette at barnet vil løpe raskt til å bli en ekte mann, skal overgangen være glatt, med forbehandling.
   Selvfølgelig er det beste alternativet for å utdanne barnet i komplette familier der en prosess innebærer både foreldre, erfaring og mangeårig praksis viser at i dette tilfellet heve en skikkelig sjanse og harmonisk personlighet vokse mange ganger.
   Men tilfeller der en gutt brakt opp uten en far - ikke uvanlig i dag, men det spiller ingen rolle om du må lære å oppføre seg og finne et godt eksempel å følge, ikke nødvendigvis det vil være en ekte mann, bør prosessen gå uten utdanning problemer.

   Fra fødsel til 6 år


   Som vi har sagt, på dette tidspunktet er det spesifikke forskjeller, utdanne deg en gutt eller en jente, i denne alderen alle barn, i like mengder, trenger omsorg, oppmerksomhet, kjærlighet og hengivenhet, de skal føle at de er viktige å ha syv ' henne.
  Hvordan du kan øke din sønn?

   Men i en alder av tre år fortsatt er noen forskjeller: gutter verre enn jenter går gjennom et brudd med mor, så hvis det er mulig, bedre til tre eller fire år med et barn fremdeles brakt hjem.
   Den største vanskeligheten kan ligge i naturen av barnet, er mer aktiv og rastløs, men det betyr ikke at de bør alltid temme og tvunget til å sitte stille.
   Legg merke til hvordan paven tur med barna på lekeplassen, de alltid rope "Kom deg vekk fra swing! "" Ikke klatre i trær! ". Overraskende, de er nær eller aktivt hjelpe barnet å overvinne hindringen, mens nøye opprettholde og forsikre barnet.
   Denne gutten må lære å overvinne vanskeligheter og oppnå mål, men vet at den har sterk støtte.

   Fra 6 til 14 år


   Det er svært viktig for å tiltrekke seg fremtidige ektemann til omsorg for den mannlige: far må være et reelt eksempel, fordi på denne alderen gutter idealisere sin far og prøver å kopiere det helt.
  Hvordan du kan øke din sønn?

   Hvis paven selv har ingen regler, men hjemme er det en streng disiplin bare for barnet, begynner han raskt å falle gjennom og viser økt aggresjon, uhøflighet, nervøse sammenbrudd og mulig flukt fra huset.
   Dersom far ikke hjelper moren, er ikke i kurv med sokker, og etter arbeidet er avsluttet på sofaen med avisen, snarere enn menn gjør ting rundt huset, absorberer barnet raskt et lignende mønster av atferd.

   Fra 14 til alder


   Det er vanskelig, om gårsdagens føyelig babyen blir ru, noen ganger utilstrekkelig og dramatisk endring humør tenåring. Hvordan svare på hans angrep, men kan de virkelig kan unngås?
  Hvordan du kan øke din sønn?

   Prøve å sikre sin sønn mentor, hvis ikke faren, da skal finne seksjoner eller klubber der treneren vil være den personen som jobber for virksomheten, ikke for hva "must".
   Slip barnet den nødvendige litteratur, la den på et iøynefallende sted, er en avgjørende rolle far sammen fiske, gå tur, hjelpe mor med husarbeid og lære å tjene penger.
   Prosessen med dannelsen kan ikke skje på en dag, vil kreve mange måneder før i går gutt lære ansvar, selvstendighet og lære hvordan å nå sine mål.
   Ikke glem, vil gutten din aldri være en ekte mann hvis du ikke la det ta egne avgjørelser, selv om, du er åpenbart feil, må han forstå dette eksemplet.
   Hver bekymret om hvor mye du kan få vekt under svangerskapet, og deretter, etter fødsel, for å gå tilbake til de gamle skjemaene ikke bli et problem kvinne?
   Det faktum at i løpet av svangerskapet, er hver kvinne få litt vekt - alle vet. Men inntil nylig, legene sa at forventningsfull mor ikke kan "spise for to", og basert på denne påstanden kvinner ofte spiste ikke nok frykt for å få en masse overflødig vekt under svangerskapet.
  Hva påvirker vektøkning under svangerskapet og dens hastighet

   Svangerskaps ikke den beste tiden for å sitte på en diett. Når dårlig ernæring kroppen ikke får den fulle alle nødvendige næringsstoffer og vitaminer som er essensielle for veksten av barnet i mors liv. Og så barnet tar for sine vekstaksjer med mors kropp, som ikke er veldig godt påvirke helsen til kvinner. Dessuten er dårlig kosthold årsaken til alvorlige svangerskapskomplikasjoner i barsel, fødsel svake barn med lav fødselsvekt.
   Kvinner som spiser mer eller mindre korrekt og økende vekt normalt, fortsetter mest graviditet godt, fødsler er lettere, nesten ingen spontanaborter.
   Under svangerskapet, må du spise godt, men på samme tid som ikke formidle. Overdreven og rask vektøkning også påvirket negativt som om graviditet og helsen til kvinnen.

   Normal vektøkning under svangerskapet


   Normal vektøkning under hele svangerskapet regnes som 8-16 kg. Dette avviket skyldes det faktum at hver kvinne egen fysiologi. Store kvinner kan få mer vekt og myk - mindre. De som venter to eller tre barn også legge mye mer, og det vil være normen.
   Hva som bør være størrelsen og vekten av fosteret ved ukers graviditet  klikk her .

   Hvor mange kilo under svangerskapet, forventningsfull mor vil ta, avhenger av flere faktorer, men det viktigste er sin vekt i starten av svangerskapet.

   Faktorer som påvirker vektøkning under svangerskapet


   Vanligvis de første månedene av lagret kroppsfett vev er nødvendig for neste amming og amming. Disse bestandene igjen etter fødselen, de gradvis utmattet mens breastfeeding mor og får litt mosjon. Men alt vektøkning under graviditet er ikke bare på grunn av opphopning av fett.
  Hva påvirker vektøkning under svangerskapet og dens hastighet

   Ca 35 kg frukt har til ansikt, men denne verdien varierer innenfor visse grenser, avhengig av maskinskrevet barnet vekt under svangerskapet. Fostervann er ca 800 g, 650 g morkake, livmor ca 1 kg, bryst - 500g, ekstracellulære væske - 15 kg, blodvolumet øker til 1500 ml, fett - 24 kg. Det viser seg at minimum vektøkning bør være ca 10 kg for hele svangerskapet, de fleste vil det gå umiddelbart etter fødselen, den andre etter en stund.
   I løpet av første trimester av svangerskapet en kvinne skal få et gjennomsnitt på ca 300 gram per uke. Men det meste er i første trimester kvinner ikke bare få vekt og selv miste den. Vekttap oppstår på grunn av sterk toxicosis.
   I andre trimester gravide bør få en total på 6-8 kg, dvs. 450-650 m per uke. I den syvende og åttende månedene av svangerskapet vektøkning bør være 500 gram per uke, og for de siste ni månedene - ca 400 i uken. I løpet av tredje trimester total vektøkning vil være ca 4-6 kg
  Hva påvirker vektøkning under svangerskapet og dens hastighet

   Vektøkning bør ikke bli droppet eller skarpe hopp, dette er hva styrer din gynekolog, som fører deg.
   Ofte forekommer det viktigste vektøkning i andre trimester. For rask vektøkning i løpet av denne perioden kan resultere i slutten toxicosis, preeklampsi, ødem. Samt kutte kvote kan ha negativ innvirkning ikke bare på graviditet generelt, men også på fødselsutfall.
   Gravid kvinne er svært viktig å følge det samme settet av vekten sin, arrangere faste dager og spise riktig. Tid for å ta alle nødvendige tester og regelmessig gå til legen din.
   Sjekk unormal vektøkning under svangerskapet ved hjelp vektøkning kalkulator gratis ukentlig graviditet.

   Informasjon fra artikler online magasin for foreldre  Mamapedia.com.ua
  Яндекс.Метрика