Sannsynligvis hver kvinne gjentatte ganger hørt at graviditet - en virkelig fantastisk periode av livet som, til tross for alle de vanskeligheter og prøvelser som må gå gjennom det, og etterlater et uutslettelig positiv mark i livet til en flott person.
 Men, for å være sikker, på grunn av de stadig skiftende hormonelle nivåer og dramatisk preobrazuyuschehosya kropp, en kvinne fra de første månedene av renteposisjon lider av alle vanskeligheter som er forbundet med det.
De beste kosmetikk for gravide strekkmerker og mer

 Huden begynner å vises forferdelige strekkmerker, kviser, og spratt kviser konstant av sprø og misfargede negler, hår faller og ikke engang stamme!
 Men ikke alle fortsatt redd ikke verdt de mulige problemer knyttet til globale rearrangements i kroppen til en gravid kvinne, er det ikke alle og ikke alle sammen, men hvis møtt med en liten del av dem, vi ønsker å bli kvitt dem så snart som mulig eller minst forkledning riktig.
 Ikke rart de sier at en gravid kvinne - vakker, men enda bedre hvis det er preparert og glad, som er fint vzhlyanutsya i speilet.
 Det er en vanlig myte at i en så viktig periode av livet, blir den kvinnelige kroppen utrolig sårbar, men på grunn av alle de vanlige fasilitetene for kroppspleie og hud har å gi. Selvfølgelig har dårlige kosmetikk ingen brakt fordeler, men husk at det er så mange kosmetikk som er laget spesielt for gravide!
 Det bør bemerkes at selv leger anbefaler ikke gravide kvinner for å gi opp kosmetikk, fordi de fleste av dem påvirke nivået av dermis, og vil derfor ikke ha noen skade på den nye frukt.
 Hvis huden blir vant til daglig supplerende fôring og omsorg for graviditet, hvorfor skulle det benekte dette i løpet av denne? I tillegg velpreparerte kvinne som behaget hans refleksjon i speilet oftere i en tilstand av ro som bare en positiv effekt på utviklingen av babyen.
 Det viktigste er riktig valgt kosmetikk, fordi i løpet av svangerskapet hos kvinner øker østrogen bakgrunn, noe som betyr at eventuelle endringer i hvilken type hud, blir det mer følsom, noe som medfører ulike negative konsekvenser.
 Selvfølgelig, det beste alternativet - en spesiell kosmetikk for gravide og ammende kvinner basert på naturlige ingredienser, fordi det, i motsetning til det vanlige som kan holde en enorm mengde av konserveringsmidler og smakstilsetninger i klinisk testing.
De beste kosmetikk for gravide strekkmerker og mer

 Legemidler basert på naturlige ingredienser, helt trygge for helsen til mor og hennes baby, så du kan ha til å se kjente bobler og glass, og fokus på spesialiserte medier.
 Imidlertid bør det bemerkes at ikke alltid å endre all sminken, uten unntak, hvis det ikke er noen bivirkninger, er det mulig at favoritt krem ​​kan og la det viktigste nå enda tettere overvåke kvaliteten og holdbarheten på produktet.

 Stretching - mareritt gravide


 Hva skal man si, stretching - et virkelig alvorlig problem de fleste gravide kvinner fordi, statistisk sett, hvert sekund for en interessant posisjon å ha disse forferdelige fargeløs og noen ganger farge, arr på brystet, magen og lårene.
 Med bruk av mange kvinner relaterte problemer, fordi ikke å fortelle levende reklame på TV, bli kvitt dem ved hjelp uten kremer umulig. Den mest effektive metoden - kirurgi, men ikke alle har denne evnen og begjær, og derfor er det bedre å forebygge et problem enn å heroisk overvinne den.
De beste kosmetikk for gravide strekkmerker og mer

 Årsaken til strekkmerker er ukontrollert endring i kroppen, magen og brystene forstørret og huden kan ikke takle dette. Noen huden mer elastisk og lettere å bli gjenopprettet, og noen "pauser" som papir og er synlig stretching.
 For å forebygge hull trenger spesialverktøy for hudpleie, som i de første månedene av svangerskapet, er hun ren, næring og fukte. Men hva kan og bør velge produkter som de ikke skade det ufødte barnet?
 Dette betyr vanligvis den spesiell serie for vordende mødre som inneholder: vitaminer og naturlige ingredienser, mineraler og oljer som øker hudens elastisitet. De er forskjellige kremer, emulsjoner, lotions og oljer. Hvis du trenger å velge den rette medisinen, og du kan ikke finne hva strekning.

 Og hva med pigmentflekker?


 Nesten hver kvinne under graviditet møtt med en annen plage - mørke røde flekker som vises i vanlig visning, ansikt. Under klærne kan ikke skjule, og sitt eget utseende helt fornøyd! Selvfølgelig, etter fødselen de til slutt forsvinne, men hva nå?
 Fremfor alt, ikke bruk bleking kremer som tørr hud og nesten alltid føre til irritasjon. I perioden av svangerskapet hud og endre så ofte blir tørr og skrelle mye som blekemidler bare forverre situasjonen.
De beste kosmetikk for gravide strekkmerker og mer

 Det er best å begrense sin egen eksponering for solen og bruke naturlige kosmetikk, som absolutt ikke har kontraindikasjoner: masken av agurk og yoghurt, rømme og dill.
 Ikke gjør uten solkrem, viktigst av alt, se på sammensetningen, er det bedre å velge hjelp av mekaniske filtre som sink oksid enn med kjemiske forbindelser.
 Naturlige solkremer inneholder vanligvis komponenter som druekjerneekstrakt, grønn te eller granateple. Pigmentflekker kan maskeres ved hjelp av sminke, men, igjen, er det bedre at det var den mest basert på naturlige ingredienser, for eksempel, ideelt egnet for dette formålet mineral løst pudder.

 Og om det er nødvendig å bruke sminke?


 Selvfølgelig, selv i denne situasjonen, hver kvinne ønsker å se attraktiv uten sminke og gjøre det vanskelig. For å bruke det, selvfølgelig, det er mulig, men det må oppfylle visse krav: det må være allergivennlige, fri for aggressive kjemiske og hormonelle stoffer.
 Det bør forlate vannfast mascara, da det krever bruk av mer konsentrerte midler for fjerning sin, og nok en gang ikke irritere overflaten for å erstatte flytende liner blyant.
 Du kan slå sin oppmerksomhet mot russiske og europeiske produsenter som tilbyr kosmetiske produkter til rimelige priser, basert på bruk av kun mineralstoffer.
 Alle foreldre kjent situasjon: barnet nektet å enhver forespørsel på tidspunktet for sin godartet tilstand endring med skjelvende lepper og øyne fulle av tårer og sinne.
 Gutt som blir et spørsmål om sekunder, og med en liten engel i denne elskede imp, skrik, gråt og sint hylende fortsette, og de stakkars foreldrene ikke vet hva de skal gjøre med seg selv på en følelse av angst, sinne og skam, fordi "demonstrasjons konserter" er noen ganger og på offentlige steder.
 Hva du skal gjøre, hvordan man oppfører seg ordentlig? Hastverk med å oppfylle alle ønsker barn, bare han tiet og sluttet å skremme andre? Kanskje rope og straffe kjent med deg selv? Kanskje er det fortsatt andre, mer humane metoder?
Hvordan takle barnas innfall og hysteri?

 Spørsmålet om hvordan å takle barnas innfall og hysterisk anfall, før eller senere er det alle foreldre fase fordi slik oppførsel - er uunngåelig, men det kan bli redusert, og dette barnet skal lære å takle sine egne følelser.
 Når rolig barnet ikke går på noen egnede midler, i den uheldige foreldre spørsmålet, hva var årsaken til denne oppførselen? Er det trivielle luner, som ifølge mange foreldre, det er bare utrolig rozbaluvanyh røyk? Hva han gjør hvis hans anmodning kan uttrykkes normal måte?
 Den mest frenetiske alder når episke proporsjoner hysteri kan bokstavelig talt fra grunnen av, er perioden fra 2 til 5 år. Det faktum at dette er en alder et barn lærer å kontrollere sine følelser, kommunisere, og kjøper ferdigheter som hjelper ham til å løse sine egne problemer, selv nå synes de smålig til deg.
 Husk at selv i to år, selv om minst 4 til 8 år med et barn har sine egne behov og ønsker, er en person som, men ennå ikke lært å samhandle og oppnå ønsket så vel som voksne.
 Evnen til selv utvikler seg etter hvert hos barn, og dens utviklingstakten vil avhenge av den enkelte barn, så vel som et eksempel at den kan tjene eldre.

 Likevel hvorfor et barn er slem?


 Mye av hva en voksen kan virke trivielt, for et lite barn kan være en virkelig tragedie og følgelig eksplosjon av følelser. Fordi barn ofte sterkt opprørt over slike tilsynelatende små ting som:
 •  Hans tvunget til å forlate lekeplassen eller ta med hjem fra lekende barn;

 •  Han går ikke får det du ønsker: leker, godteri, telefon, gutter, og så videre;

 •  Ønsker å se en tegnefilm, tegne, spille og gjøre ham sove.

 •  Faktisk går listen på ubestemt tid, fordi disse små "tragedier" for et lite barn det er ubegrenset. Men ikke alltid den viktigste årsaken til denne eksplosive følelsesmessige effektene er primitive "ønsker", noen ganger innfall - er en konsekvens av de uløste problemene.
   Dessverre, ikke alle foreldre klarer å takle hysteri eget barn, på grunn av gale handlinger som følge av voksende mann, fylt med et lass av "uløste problemer og systemer."
  Hvordan takle barnas innfall og hysteri?

   Det er viktig å huske at et barn i alderen 2 til 5 år er ikke alltid i stand til fullt ut å uttrykke alle sine forespørsler og ønsker når det gjelder ønsket om å spise eller få juice, godteri, eple, det er enklere, lite pjokk med slike oppgaver er mer eller mindre belastet.
   Men det finnes behov som er i forkant av conversational ferdigheter baby, så foreldrene kan bare ikke forstå hva ønsker favoritt barnet, men barnet ser at han blir nektet, og flyter inn hysteri.
   Et annet alternativ - kanskje barnet har foreldrenes oppmerksomhet, og ikke oppnå det på en annen måte, de prøver å bruke den tyngste artilleri. Men, for å være sikker, muligheten for at barnet er bare prøver å manipulere deg å få det du vil, ofte oppveier alle andre.

   Hvordan takle barnas innfall?


   Husk at hysteri er mye lettere å forebygge enn å lete etter måter å berolige allerede klokochuscheho og revet med sinne, barn. Den vanligste reaksjonen av foreldrene er helt galt, heller enn å løse problemet og lære barn å takle det uten hysteri, de bare bidra til ytterligere tilbakefall.
   Hvis du oppdager at barnet er på randen av en ny eksplosjon, da, selvfølgelig, til hysterisk anfall bedre ikke å krangle. Vi må lære å legge merke til den tiden da det bare harme ikke vokst scenen av tårer og høyt gråt.
   Hvis du ser et barn begynner å bli irritert, prøver å avlede oppmerksomheten hans, prøver å ta det fra sine egne problemer, slik Involver ham i en slags joint venture eller henne ta hensyn til noe spesielt. For eksempel, spør mamma å hjelpe samle Vaskeri, har vasket agurker salat eller tilby å plukke leker sammen.
  Hvordan takle barnas innfall og hysteri?

   Hvis en tid da oppmerksomhet er fortsatt mulig å avverge, mistet, prøver å føle med barnet ditt, la ham forstå at du føle hans sorg og klar til å være med ham i et øyeblikk. For å gjøre dette, klem barnet ditt, klapp på ryggen, forteller oss om sine følelser, barnet skal ikke bare føle, men også høre deg.
   For eksempel: "Hva synd å forlate parken, er tiden løper ut, så du må gå hjem, men i morgen skal vi definitivt tilbake her! ". Eller: "Jeg forstår at du er opprørt fordi tårn av kuber var slik en god og høy, beklager at den kollapset! ". Hulene i dine ord og emosjonell støtte, baby raskt ta deg sammen.
   Men hva om den hysterisk ennå skjedd? Ifølge psykologer, er den mest effektive og god måte å ignorere de sinte rop og tårer endeløs utbrudd.
   Når et barn er i full tilstand av hans personlige "tragedie" roe ham snakke og komfort er praktisk talt umulig fordi den sikreste måten å bli kvitt det mulig publikum, spesielt du.
   Etter hysteri - er, i de fleste tilfeller den tragedien som utspiller seg for andre, alle aktører trenger for å bli hørt, så din lille roboten til å frata en slik mulighet.
   Hvis du er hjemme, zakryytesya i et annet rom, etter å fortelle et barn: "Jeg er klar til å diskutere problemet og hjelpe deg, men bare hvis du er rolig! ".
   Hvis barnet begynner å dø bort, redd for at du vil forlate isteryty og ikke til noen, kan du prøve å snakke, men hvis ikke, være standhaftig, til tross for rop zakryytesya i et annet rom og vente. Du må kanskje gjøre dette mer enn en gang, kanskje til og med flere på en gang, men over tid babyen pågår fortsatt kontakt, innser at han gråter kan oppnå noe.
   Hvis du er på et offentlig sted, og deretter fortsette på samme måte, berøve sitt publikum. Ta babyen i et koselig sted, må du vente til den stopper hikst, og deretter prøve å snakke. Husk, til tross for at et barn slåss i hysterisk anfall, at foreldre bør forbli rolig og uberørt.
  Яндекс.Метрика