Barns helse avhenger i stor grad på deres mat. Og hvilke produkter som er mest nyttig for barn? La oss finne ut!

 Den mest nyttige produkter for barn


 Så, her er de 10 mest nyttige produkter for barn:
 1. Meieriprodukter. Hvorfor de ikke melk? Ettersom kalsium inneholdt i meieriprodukter. Men ost, yoghurt, kefir, gjæret bakt melk og mer absorberes bedre enn bare helmelk. I tillegg meieriprodukter hjelpe normal fordøyelsen og hindrer forstoppelse utvikling.
Topp 10 mest nyttige produkter for små barn

 Hvis du kjøper for barnet ditt yoghurt og ost med frisk meieri nyttige bakterier, vil tarmfloraen barnet tilbake til det normale. Dette betyr at immunsystemet skal forsterkes, fordi de fleste av de mikroorganismer som beskytter oss mot infeksjoner, bor det i tarmen.
 2. Havregryn. Først, havregryn nesten kan forårsake uønskede allergiske reaksjoner, så det er ofte brukt som et første fôring. Sekund, i havregryn inneholder bokstavelig talt alt du trenger som barnets kropp for vekst og utvikling, mineraler, vitaminer, makro - og mikronæringsstoffer, aminosyrer, og mer. Og for det tredje, er svært nyttig for fordøyelsen denne grøt.
Topp 10 mest nyttige produkter for små barn

 Slim dannes under matlaging, innhyller tarmveggen og mage og beskytter dem fra negative påvirkninger. En fiber tilgjengelig på lager, normaliserer motilitet (kontraktile aktivitet) av tarmveggene.
 3. Laks. Denne fisken er ikke bare deilig, men også utrolig nyttig. Så ungen vil spise det med glede, og dermed forbedre deres helse. Men laksen er så nyttig?
Topp 10 mest nyttige produkter for små barn

 Det faktum at det er viktige og essensielle omega-3 fettsyrer som er viktig for en harmonisk utvikling av hjernen, normalisere nervesystemet og god visjon. Men her er vitamin D, er det nødvendig for riktig kalsiumabsorpsjon.
 Så, en diett inkludert baby dette produktet, kan du forbedre sine sjelsevner og enda oppførsel, og styrke bein og bevare synet. Fremfor alt er laks ideell for de første fôring filet myke og milde, og bein i fisken bit.
 4. egg. Det er best å gi barna vaktel egg, kylling, men også være i orden. Her, først, inneholder et protein som er nødvendig for muskler og er byggeklossene for praktisk talt alle celler og vev. For det andre inneholder dette produktet B-vitaminer, som er ansvarlig for nervesystemet og regulerer visse metabolske prosesser i kroppen.
Topp 10 mest nyttige produkter for små barn

 For det tredje er det nødvendig å zirkosti vitamin A og vitamin D, som nevnt ovenfor. Kolin er involvert i dannelsen av nervefibre, og vitamin E er en kraftig antioksidant, og hindrer utvikling av visse typer kreft.
 5. Müsli - En kilde til mineraler, vitaminer, mikro - og makro og andre nyttige og nødvendige barns kroppen stoffer. Musli - er ikke bare et rot, det er en blanding av forskjellige frokostblandinger, tørket frukt og nøtter. På nøtter inneholder flerumettede fettsyrer, aminosyrer, lett fordøyelige proteiner.
Topp 10 mest nyttige produkter for små barn

 Korn - en stor kilde til komplekse karbohydrater som er brukt på energi. I tillegg er de korn inneholder fiber, som normalisere og forbedre fordøyelsen. Tørket frukt er også svært nyttig og næringsrik. Og müsli - er det svært velsmakende!
 6. Bær. Det hele bær er bra for barn. Knappe spises med glede! Nesten alle bær inneholder vitamin C, uten noe som immunsystemet rett og slett ikke kan fungere normalt. Også bær er rike på ulike vitaminer.
Topp 10 mest nyttige produkter for små barn

 Noen bær inneholder vitamin K, som er involvert i prosessen med hematopoiesis. Andre inneholder beta-karoten, og andre som er rike på nødvendig for behandling og forebyggelse av anemi med jern. I tillegg er alle bær inneholder fiber, som normal fordøyelsen. Men det er bedre å kjøpe bare sesongens bær, de er nyttige.
 7. Kjøtt absolutt trenger å inkludere i kostholdet til barnet. Først er det en utmerket kilde til protein. For det andre, i rødt kjøtt (okse, kalv) inneholder store mengder jern, som barnets kropp er også nødvendig.
Topp 10 mest nyttige produkter for små barn

 I tillegg er det mange B-vitaminer, som er, som allerede nevnt, er nødvendig for riktig funksjon av nervesystemet og normal metabolisme. Generelt, ingen kjøtt kan ikke gjøre, det er derfor et produkt introduseres en av de første matvarene.
 8. brokkoli. Dette kål blir ofte brukt som et første komplementære matvarer, og det er ingen tilfeldighet. For det første inneholder dette produktet fiber og derfor bidrar til å normalisere fordøyelsen. For det andre er kalsium nødvendig for sterke ben. For det tredje, i denne typen kål inneholder store mengder vitamin C, som er nødvendig for dannelse og styrke immunitet.
Topp 10 mest nyttige produkter for små barn

 Og her er vitamin B, E, A, betakaroten, fosfor, jern, selen, krom, proteiner, umettede fettsyrer og mer. Og forresten, barna spiser brokkoli med glede, spesielt hvis mor fantasi og forberede denne deilige kål noe.
 9. Melon. Dette er ikke bare deilig, men også utrolig nyttig. Ja, det er mange av kalium, som er et must for normal hjerte og styrke hjertemuskelen. Også den delen av folsyre, som tar en aktiv del i dannelsen av vev og dannelsen av nye celler og bidrar til å normalisere nervesystemet.
Topp 10 mest nyttige produkter for små barn

 I et slikt produkt og maskinvare er nødvendig for å heve nivået av hemoglobin i blodet (han er ansvarlig for transport av oksygen). I tillegg er melon en essensiell C-vitamin og kalsium. Men bare kjøpe meloner i sesongen og nøye behandle sine valg.
 10. Beets. Hvor nyttig er det? Først av alt, dette hjelper vegetabilsk å eliminere forstoppelse og normalisere fordøyelsen. Dessuten viser rødbeter kroppen for giftstoffer, toksiner og andre skadelige stoffer.
Topp 10 mest nyttige produkter for små barn

 Og det er veldig nyttig for det kardiovaskulære systemet. I tillegg er det jern, slik at dette produktet er en effektiv måte å hindre anemi. Også hjelper denne grønn å normalisere metabolismen. Generelt, solide fordeler!
 Nå som du vet hvilke produkter som skal inngå i kostholdet til barnet. Helse og din daze!
Sønn av en nyfødt baby
 Det er barna som er på grunn av dem for atten timer søvn våkner opp nøyaktig atten ganger, som krever omsorg og ømhet. Noen liker det sover, men alltid skjelve, sutre og hrymasuyut, som er her: søvn, hvile for mamma. Generelt, ikke så stille i barnet søvnig rike, som de sier i lærebøker.

 Enkle Statistikk sover nyfødt baby


 Derfor, i de første dagene uten sovende barn seks timer en dag, gradvis under den aktive fasen av søvn i det minker, seks månedene han sover fjorten timer i året - tretten. I en alder av tre måneder, 70% av barn sove om natten kontinuerlig åtte eller ni timer i år med store barna blir 90%. Som en lur, det året ble han en to-tiden, sover to barn i løpet av dagen når sannheten for en lang tid, noen ganger i fem timer, men vanligvis ikke mer enn tre. Sønn av en nyfødt baby er forskjellig: I en tid da store barna sover tett om natten, andre barn er ikke så stor, søvn, gråte og overførte sine utslitte foreldre som selv er ute av stand til å forstå hvilken tid på dagen i retten, fordi alle av dem holder gratis barneseng eller barnevogn med kontinuerlig reisesyke. Søvnforstyrrelser hos barn i de første månedene av livet er 15%, og hvis mer presist - i hver seks familier i pjokk søvnproblemer og sovner. Dette kalles søvnløshet. Dersom barnet er sunt og hans søvnløshet ikke er assosiert med sykdommer i nervesystemet, så problemet bare som et barn søvn, som er kjent, er det ikke i seg selv setter. 

 Mekanismen for nyfødt baby sove in Action


 Synes å være enkelt: fra begynnelsen til å følge noen strenge ingen regler og ingen komplisert, men det er lett bare i ord, men for å opprettholde kontinuerlig gråtende barn, som, forresten, norske forskere nylig anerkjent av uutholdelig lyd til ørene av mannen - svært vanskelig . Derfor, uten å bringe saken til å betale, best tidlig den samme rett til å danne en forening av slummer. Det er veldig lett, fin og lang kjent: bading, fôring (omsorg for en nyfødt baby), kortvarig kontakt med sin mor (barnet i sengen, ved siden av min mor) - God natt!  
Яндекс.Метрика