Når mamma forbereder seg til fødselen av barnet ditt, er det ekstremt bekymret for hvor nøyaktig vil dette avgjørende øyeblikket og det endelig vil bli født. Alle ni lange måneder hun bryr seg om deres fremtid liten kar, tar legens ordre og rimelig lesning av boken, men det er noe ikke alle vordende mor på forhånd spantelychuyetsya problemet sykehus, å utsette den til senere.
 På den ene siden er det riktig, fordi logisk løse problemer som de kommer, men på den annen side, graviditet - en vanskelig ting, og bare 4% av kvinnene føder i løpet av den perioden de satt under observasjoner og konsultasjoner. I de fleste tilfeller, denne typen lotteri der du vet aldri hvordan du returnerer skjebne.
Hvordan velge en god sykehus?

 Veldig trist hvis du planlagt sykehus, for eksempel i nærheten av desinfisere eller, stengt for reparasjoner, det skjer! Og så må stole på tilfeldig - hvor fort ta, vil det bære. Men etter å ha en baby - dette er ikke en situasjon der du kan stole på "hva det er!"
 Nei, selvfølgelig, hvis kroppen er helt friske unge mødre og hele svangerskapet gikk uten problemer og plager, det er, faktisk, spesielt bekymre seg om fødselsprosessen er ikke nødvendig, fordi deres suksess avhenger i stor grad på de samme mødrene.
 Men for de skuffende statistikk, helt friske kvinner i dag er ekstremt sjelden, jo mer som alltid kan skje slags force majeure, som kvalifisert lege og tilstrekkelig teknisk utstyr fødselspermisjon sykehuset kan spille en svært viktig rolle.
 Det er derfor det er viktig å bry seg om disse spørsmålene på forhånd heller enn to uker før forventet fødsel, fordi du ikke kan gjøre det! Men hvordan du velger en god sykehus? Hvilke prinsipper bør filtrere ut unødvendig, og ved å skille ganske gode alternativer? Her begynner å dukke opp i sinnet sett av spørsmål som gravid ikke kan finne svarene.
 Men ikke bekymre deg det handler om, og gradvis. Fødselspermisjon avdelingen eller fødselspermisjon boliger er plassert i nesten alle områder av byen, så hvis du tilfeldigvis slik at du ikke har tid til å velge, så vil du bli tatt i nær fremtid og ta fødsel der. Likevel, for å føle seg trygge, for å lære mer om din eksisterende i opsjoner og veie "proffene" og "imot".

 Vi samler inn informasjon


 Hvor skal jeg begynne? Mange jenter først slå til nylig eller for lenge siden fødte hennes venner, som kan fortelle i detalj hva, hvor og hvordan de fortsatte å uttrykke sin mening og gi råd til noen alternativer.
 Imidlertid bør det bemerkes at det er en subjektiv mening, en viktig person som på sykehuset bare var ren og stille, og noen trenger en privat dusj og toalett, og matet til povkusnee.
Hvordan velge en god sykehus?

 Det samme gjelder vurderingen av kvinner på internett som uttrykk for sine inntrykk på noen problemer, bør de bli behandlet som en ren samling av informasjon om regler og et sykehus.
 Alle mottatte "rating" er det viktig å analysere og reflektere over sine egne, for å trekke konklusjoner om hvorvidt sykehuset er om i forhold til ditt hjem (noen ganger en svært viktig faktor), så det var med de ansatte og hva slags kammer det gir at reglene og at tjenesten er tilgjengelig mot en avgift.
 Ofte, hva synes viktig og betydningsfull for deg helt kan ikke bry den andre, så du trenger basert på deres egen analyse for å gjøre valg. Sørg for å gjennomgå eksisterende nettsteder fødselspermisjon sykehus, enda bedre hvis du har, selvfølgelig, er kjent for leger, fra personlig erfaring vil du anbefale de beste alternativene.

 Hva du trenger å vite?


 Hva du bør ta hensyn til å gjøre en så viktig sak? Lese og lære - det er bra, og enda bedre å gå i deres egen interesse å ha et sted hvor personlig snakke med de ansatte, leger og til og med mødre, bra, nå som det har blitt mye rimeligere enn enda noen 15-20 år siden.
Hvordan velge en god sykehus?

 Sørg for å inspisere de sanitære forhold, dusjer og hvor den befinner seg, hvor toalettet og hvor ofte å endre sengetøy. Har en titt på Chamber avklare at det er mange steder i dem. For eksempel, noen mødre trimmet bedre individuelle avdelinger, de umiddelbart plassert barnet, og til å slippe dem det kan være en mann eller en mor. Noen praktiske alternativer med mange-handel, hvor barna bringer bare å mate.
 Som er bedre - du bare velger. Nå, fødselspermisjon praksis rooming mor og baby, ifølge eksperter, og de fleste mødre, er mest denne ordningen mest gunstig som de, og helsen til den nyfødte.
 I disse kamrene kan slå seg ned på to mødre, og for en avgift kan du få et unikt nummer. Vanligvis babyen bringe nesten umiddelbart etter fødselen, hvis hans helse og trivsel ikke har noen problemer.
 Sørg for å finne ut om det er en bestemt fødselspermisjon sykehus intensivavdeling, og hva utstyret brukes i alvorlige tilfeller - gamle eller nye. Selvfølgelig, jeg ønsker å tro at alt går bra og uten komplikasjoner, men better safe på forhånd lite.
 Hvis du planlegger en utradisjonell måte for levering, for eksempel i vann, i oppreist stilling eller fødsel partner interesserer deg, bør du sjekke om det er en mulighet, og i så fall hvordan dette kan gjøres.
 Også er det nødvendig å vite betalt eller gratis medisiner som brukes kan ha noe verdt å kjøpe eller få bedre kvalitet analog. Spør hva du trenger for å bringe på arbeidskraft, settet som er nødvendig for å forberede for barnet og de fleste mødre.

 Betalt eller gratis?


 Mange fremtidige mødre lider en lang tid i dette spørsmålet bruke gratis fødselshoroskop eller fortsatt spille det trygt og sette betalt kontrakt.
 Først, husk dyrt - ikke alltid bra, noen ganger de samme legene som tar fødsel i gratis klinikker, da en del tid i betalt, i tillegg er det tapere oppstå på grunn av ferdighet fødselslege-gynekolog bør vite på forhånd, og nødvendig for å møte ham til å gi H.
 På den annen side, hvis du kan, og du er sikker på påliteligheten av en bestemt spesialist, så hvorfor ikke, som en betalt klinikker er kjent og beste forholdene og holdningen til de ansatte.
 Prisene for disse tjenestene vil variere fra nivået på klinikken, du vet aldri, kanskje du bestemmer deg for å føde hvor som helst i Europa. Vanligvis kontrakten er betalt et sted i de 36 ukene av svangerskapet, alle forutsetningene omtalt, de bør nøye undersøke, så å vite hva du kan forvente og, om nødvendig, har rett til å kreve.
 Det viktigste er ikke å bekymre deg og gjøre det riktige valget!
 Utseendet til en baby til verden - er den største mirakel for hans foreldre. Men når lykkelig familie krysser terskelen av huset, er det alltid møtt med alle de "sjarmen" av sin nye status - er å ta vare på babyen og, selvfølgelig, søvnløse netter. Nylig leverer mye ulempe, og tar all makt ikke bare til foreldre, men også i baby.
 Etter en natt uten søvn, de drømmer om en magisk knapp, som kan raskt konkludere med babyen til å sove. Dessverre virker ikke denne knappen finnes ikke. Et problem som skal løses. Faktisk sunn avslappet søvn er viktig for normal utvikling og vekst av barnet. Ikke for ingenting at de sier at barn vokser i søvne. Det er derfor viktig å sikre at alle vilkår for barnet riktig, få nok søvn.
Som du enkelt kan sette en baby til å sove?

 Det viktigste spørsmålet som oftest spurt av foreldre - hvor raskt du kan sette barnet til å sove? Det hender at ungen ikke vil sove, slem, sint og ikke utsatt for overtalelse. Og jo eldre barnet blir, desto vanskeligere blir det avlivet. Dette gjelder spesielt lur.
 For mange foreldre dette hele problemet. Så hvordan kan dette være? Fordi søvn er viktig, og det er viktig at barnet sov godt om natten, så vel som i løpet av dagen? Først av alt, la oss forstå hvorfor et barn ikke ønsker å gå i dvale i løpet av dagen eller om natten?

 Hvorfor han ikke vil?


 •  Små barn er veldig knyttet til sine foreldre, spesielt moren. Bakgrunnen for protesten mot månedlig babyen sove kan være at hele svangerskapet barnet vant til varmen av morens kropp, og født inn i verden, er han ukomfortabel i denne verden uten en mors varme. Derfor, når barnet fyller ett i en kald seng, det gjør ham frykt og usikkerhet, og den prøver å trekke oppmerksomhet til tilbake på hånden til moren min.

 •  Veldig ofte, kan barnet sove rett under fôring, spesielt hvis han blir ammet. Da mamma prøver å nøyaktig oversette det til en barneseng. Sensing dette, kan barnet våkne opp og huske dette øyeblikket. Neste gang han vil kjempe søvn, kunne min mor ikke sette det inn i en barneseng.

 •  Også motvilje mot å sove en baby kan være forårsaket av fysiologiske faktorer. For eksempel, gjør det vondt i magen (kramper) eller tenner. Også, kan barnet være forvirrende hodepine på grunn av økt intrakranialt trykk. I alle fall hvis babyen ikke sover for mer enn en dag, er det bedre å oppsøke lege. Det vil bidra til å finne årsaken til denne oppførselen.

 •  Også, ikke barnet ønsker ikke å gå til sengs når når han var redd for noe som lå i sengen sin. For eksempel, våknet våt og sulten, frøs, og min mor svarte ikke i tide til hans rop. Og hele denne tiden barnet føle seg ensom, tenker at hennes mor igjen. Etter at stress kan barnet frykter en gjentagelse av denne situasjonen, og sterkt motstå søvn.

 •  En annen vanlig årsak til svikt av barnet fra dvale, spesielt dag - det dem unspent energi at ungen bare har ikke trett, og han ønsket ikke å sove.

 •  Eldre barn vil ikke ønske å gå i dvale på grunn av motvilje mot å del med noen svært interessant tidsfordriv, lek, tegning, etc.

 •  Kanskje ungen er redd for mørket, og derfor protesterer mot sove, ikke å bo i ett mørkt rom.

 •  Vanskeligheten med å legge babyen til å sove oftest har foreldre som ikke er lært barnet ditt til riktig modus av dagen, at barnet alltid går til sengs når han selv ønsker, og dette kan være på 12:00. Nå, når foreldrene prøver å få til sengs på et passende tidspunkt for dem - denne babyen er sterkt motstår.

 •  Dette, selvfølgelig, ikke alle årsakene til at barn gjør opprør mot søvn, men vi prøvde litt kjent med noen av dem. Hvert barn - individualitet, så årsakene til slik atferd som en frafallelse av søvn, alle kan være deres baby. Oppgaven med foreldrene - å finne disse grunner, og gjøre alt for at deres barn er godt spill.

   Å sove godt


  Som du enkelt kan sette en baby til å sove?

   Nå la oss snakke om forholdene for å skape en komfortabel sovende foreldre for sine barn.
 •  Temperaturen regime. Den ideelle temperaturen i rommet barnet er 22-23? C, og sove er best egnet 18-20? C. Ikke bekymre deg hvis du føler at barnet kan fryse. Tenk på deg selv som du er og sover bedre når rommet kjølig. Hvis du fremdeles er redd for at barnet vil være kaldt, legg den i pyjamas, teppe som han selv kan tilbakestilles.

 •  Frisk luft. Alltid, før du går inn i babyen til å sove godt ventilerte barn, som et tett rom baby er ubehagelig. I fjor sommer, kan vinduet ikke dekker for å sikre en konstant strøm av frisk luft. Selv om natten, kan du åpne et vindu i noen minutter, spesielt hvis du fortsatt får opp til den lille Krykun.

 •  Rolig atmosfære. Avslutt babyen til å sove, er det best å slå av alle kilder til irriterende lyder, det være seg TV, høy musikk, etc. Selv om barnet sover under dem, vyspytsya han dårlig fordi hjernen hans vil fortsatt svare på disse stimuli. Men absolutt stillhet er ikke verdt å gjøre. Ellers vil barnet våkne opp da han hørte den minste lyd. Det beste er om barnet vil sovne til noe ensformig, rolig tone.

 •  Søvn. Vær alltid oppmerksom på samme tid da konkludere med babyen til å sove, enten dag eller natt søvn. Også frekvensen av søvn hver alder har sin egen. Ja, barna må sove ca 18 timer i døgnet, 2-4 år - 16 timer, 4-8 år - 12 timer, og barn i alderen 8-12 år - 10 timer. Dette refererer til den dag og natt søvn sammen. Preschoolers nødvendigvis trenger å sove på dagtid. Hvis barnet ditt er litt avviker fra disse normene - er ikke forferdelig. Hvert barn er unikt. Imidlertid bør den totale varigheten av søvnen i de fleste tilfeller være tilnærmet lik tallene over.

 •  Re-investering. Noen ganger barnet våkner og umiddelbart begynner å handle opp. Kanskje han bare ikke få nok søvn fordi det vekket noe. Prøv å sette ham til å sove igjen. Det er godt sov barnet alltid våkne opp i godt humør.

 •  Diet. Utvikle en daglig rutine for babyen din slik at den effektivt kan bruke energien sin. Dette refererer til de aktive spill, frisk luft, etc. Men en time før søvn bedre flytte til en mer fredelig tidsfordriv at babyen din er veldig spent, ellers vil det være vanskelig å komme inn i søvn. På kvelden, til det beste trekket roe spillet for 2 timer før sengetid.

 •  Et behagelig sted å sove. Alltid sette barnet til å sove på samme sted. Slik at barnet vil være lettere å stille inn på søvn. Sengetøy bør være laget av naturlige stoffer. Pute bedre valg av syntetiske materialer, som fjær kan forårsake allergi. Det må være av en slik størrelse at det inneholdt ved hodet og skuldrene av din baby. Quilt må møte veksten av barnet, og "vokse" med ham.

 •  Nyttige tips


   La oss snakke direkte om måter du kan skrive inn din favoritt babyen til å sove.
 •  Sove etter fôring. Hvis du praktiserer amming, har du sannsynligvis lagt merke til at barnet faller ofte i søvn rett før hendene. Viktigst - ikke rush med sette babyen i sengen sin. Ellers kan det våkne opp. Det er bedre å vente til barnet går i hvile dypere scenen når hans ansikt og kropp vil bli mer avslappet. Bare da overføre det til et annet sted.

 •  Reisesyke. Dette er den vanligste og effektiv måte, spesielt for de yngste barna. Her kan du riste på hånden i fatle i vuggen, etc. Men, som i forrige metoden, gjør dere til den fasen av dyp søvn. Ellers må starte helt på nytt. For å ta hensyn til vekten av barnet. Tross alt, kan ikke hver mor lenge holde på hendene "baby" som veier mer enn 10 kg

 •  Vanlig søvn. Pluss denne metoden er at du ikke trenger å oversette babyen i sengen sin. Han rolig søvn, masse å ha spist sin, og dermed føler at hans mor er alltid med ham. Som et resultat, sover sunn baby tungt. Selvfølgelig, kan min mor være ganske behagelig å sove i samme seng med et barn, og min far er lider av det, men trenger ikke å stå opp om natten og flere ganger for å kjøre til sengen.

 •  Ritual. Dette refererer til den vanlige gjentagelse av de samme handlinger hver dag. Denne metoden er veldig effektiv, men først må du være tålmodig. For å oppnå positive resultater må du uten pauser og helgene på samme tid til å utføre den samme handlingen. Dette vil tillate barnet å utvikle en vane, og det vil raskt sovner. Spesielt denne metoden er god når barnet trer i sengen om natten. På dette tidspunktet kan du utføre handlinger som justerer seg til å sove. For eksempel, et barn kan hver dag under bading, seng spredt ut, slitasje pyjamas, lese favoritt eventyr eller synge en vuggesang. Foreldre står fritt til å velge hvilken som helst rekkefølge. Hvis du gjør det riktig, så etter 1-2 måneder, babyen vil han vet det er på tide å sove så snart du begynner å forberede seg for senga.

 •  Favoritt leketøy. Ofte barn som ønsker å lære min mor til å sove alene, føler seg alene i sengen sin, og de ønsker ikke å gå til sengs. Hvis du gi barnet ditt noen leketøy som han kan omfavne det og være komfortabel, det faktum at denne leken ved siden av ham i sengen vil være et signal for de smuler som du trenger å gå til sengs.

 •  Stryke. Mange barn sovner mye raskere når deres foreldre med dem og stryk dem på baksiden eller på hodet.

 •  Bad med tillegg av beroligende urter. Etter denne prosedyren, barnet bare ønsker å sove.

 •  Ferber-metoden. Essensen av denne metoden er at ungen må lære å sovne uten hjelp av min mor. Selvfølgelig må være tålmodig, fordi uten tårer og innfall av et barn du ikke kan gjøre.

 •  Så, når du har gjort hele kvelden og prosedyrer sette barnet til sengs, ønsker ham god natt og forlater rommet. Heller, når barnet begynner å gråte deg. Ikke vær. Vent 3 minutter, og bare da gå tilbake inn i rommet.
   Rolig baby, men ikke ta ham opp igjen Ønsker god natt, og deretter forlate rommet. Hvis barnet fortsetter å gråte, vent i fem minutter og deretter prøve å roe ham ned. Neste gang du går ut allerede i 7 minutter. Og så lenge barnet ikke sover.
  Som du enkelt kan sette en baby til å sove?

   Hver ny dag øker ventetiden for ytterligere 2 minutter. De viktigste forholdene som skal følges av foreldre som bruker denne metoden - barnet må være sunn og vant til riktig modus av dagen.
   Uansett teknikker og metoder du har brukt for å sette en baby til å sove er viktig - ikke avvike fra den tiltenkte banen, selv om du gjør det første gang noe skjedde. For et barn som sover godt - en sunn baby!
  Яндекс.Метрика