Fra de aller første dagene av livet barnet, prøve å gi ham så mye omsorg, kjærlighet og oppmerksomhet, fordi vi ønsker å ha barnet ditt var en favoritt, glad og, selvfølgelig, fornøyd.
 I de første månedene av livet, ikke når babyen er egentlig selv vet hvordan å kontrollere sine bevegelser, kan den eneste underholdningen for dem være det eneste som kommer i deres syn, bevegelige øyne barnet lære alt rundt, fange og utvikle parallelt.
Hvordan velge en interessant barnas mobilitet i senga?

 Starter fra den andre måneden av livet, begynner han å skille mellom objekter og fargekontrast som ham, han allerede gjenkjenne kjente objekter og, selvfølgelig, begynner å produsere andre. Den beste leketøy, som vil bli et spennende skue for babyen din er mobilitet - hengende roterende enhet som perfekt underhold de yngste barna.
 Prototyper av disse lekene var hundre år siden, i de dager gamle omsorgsfull mor hang over baby vugge ulike trefigurer, ofte var de fuglene som troen på våre forfedre brakte lykke kid.
 Siden da har det tok lang tid, leker utviklet og supplert, men interessant, forblir prinsippet det samme. Det eneste som skiller moderne mobilitet fra gamle suspensjon - er dens evne til å stadig rotere, forårsaker barnets spesiell interesse.

 Hvorfor trenger du?


 Noen unge foreldre spørsmål ved klokskapen i et slikt leketøy, tenker at dette er bare motetrender og en sløsing med penger, gjør han virkelig være nyttig?
 Det ser så. Denne ordningen er utmerket syn utvikler et barn, hørsel, og senere, og fatte refleks. Disse fargerike figurer hang rett over hodet gutt fordi han har en genuin interesse, og derfor kan det få for noen få minutter av fred og ro.
Hvordan velge en interessant barnas mobilitet i senga?

 Noen ganger barnet så glad i å rotere leker som på grunn av søte søvn, givende unge mødre fritiden. Som du kan se, kan være denne enheten et godt alternativ til rasle, som alltid har å holde.
 Men hvordan du velger babyen mobilitet i sengen, fordi deres salg så mye, og for barnet ditt ønsker å velge den beste og absolutt aktuell i øyeblikket? Deling verdifull erfaring, som virkelig trenger og hva som kan være igjen i butikkhyllene.

 De viktigste parametrene til Mobile


 Feste


 Det første du trenger å ta hensyn - det absolutt er montert, som barnesikring skal være det viktigste. Velge et produkt med sterkt materiale uten skarpe kanter og som ikke vil synke under vekten av leker.
 Festene må nødvendigvis tilpasses bredden på sengen, men enda bedre hvis du kjøper mobilitet med universal montering bredde og høyde justerbart til din smak, noe som betyr at du enkelt kan feste ikke bare til sengen, men også til arenaen , stol spovyvalnomu bord, seng, og så videre.

 Mekanismen for dreining


 Totalt skille mellom to typer enheter: fengende og de som arbeider på batterier. Et stort pluss mobiler som kjører på batterier er at det ikke trenger å starte hvert 5. minutt, det fungerer akkurat som beskrevet, for eksempel 1015 eller 20 minutter.
Hvordan velge en interessant barnas mobilitet i senga?

 Døm selv: babyen var bare interessert og fascinert vurdere roterende tall, som all handlingen på den tiden stoppet. Naturligvis blir stemningen bortskjemt, pjokk opprørt og selv mor, som umiddelbart gikk til sengen og re-åpnet et leketøy er usannsynlig å bedre situasjonen.
 Elektrisk mobilitet og inkludert enklere - bare trykk på knappen og den er mer pålitelig enn groovy, siden den siste fix i tilfelle brudd er nesten umulig.

 Tid rotasjon og fjernkontroll


 Velg mobilitet med maksimal rotasjon tid, fordi du alltid har tid til å slå av, men turn - ikke faktum. Mange unge mødre hendig hvis enheten er også fjernkontroll: med ett klikk kan du stoppe rotasjonen, selv komme seg opp fra sofaen.
 Men, i praksis, en omsorgsfull mor likevel alltid gjelder senger, så behovet for slike gadgets - en Moot.
 Forresten, mobilitet og enkelt å gjøre med hendene, men det vil ikke rotere, men vil tjene suspensjon.

 Melodies


 De fleste moderne mobiltelefoner - musikk. Før du kjøper den, sørg for å lytte til repertoaret av låter som er spilt inn i minneenheten, er det viktig å sende ut lyden var ikke påtrengende, høyt og kaldt.
 Dette gjelder særlig for billige kinesiske mobiler - musikk de ofte ekstremt skitten, høyt og squeaky lyd som raskt begynner å arbeide på nervene, og selv skremme barnet.
 Fortrinnsvis melodier var mer volum de kan reguleres, og det var mulighet for å slå på og av til enhver tid.

 Leker


 Vel, kan det mobilitet gjøre uten de lyse, fargerike og søte leker som er primært interessert i og barnet ditt. De kan være laget av gummi og plast, må det sistnevnte ta hensyn til sammensetningen av materialet ikke utstråle noen skadelige lukt.
Hvordan velge en interessant barnas mobilitet i senga?

 Gummi leker er ofte hyggeligere med dem enklere og tryggere å spille bra etter både mobilitet opphøre å vekke interessen til barnet. Den største ulempen med disse lekene er at de raskt bli støvsamlere, i motsetning til plast som nok til å tørke av med en fuktig klut.
 Hvis du velger en enhet med en klut leker, spor at de kunne vidkriplyuye fra hovedstammen. Dermed vil de tjene deg lenger, foruten de kan vaskes med jevne mellomrom støv.

 Flere funksjoner


 Noen ganger, kan tilleggsfunksjoner være den avgjørende faktor når du velger en mobil. For eksempel, produsenter noen ganger bygge i hans natt-lys, noe som er veldig praktisk, spesielt hvis det ikke er stasjonær i rommet.
 Noen ganger utfyller de spesielle ordninger bevegelser berøringsskjerm på taket om natten eller gi ytterligere suspensjon leker for rullestoler. Følgelig, de mer avanserte funksjoner, høyere pris leker.
 La barnet nyte mobilitet!
 Nesten alle unge barn så snart de har litt tennene begynner å teste sin styrke, se etter bruk av slikt rart, likevel, som et lite barn er interessert!
 Slå til faglitteratur, kan vi se at det er helt normalt, slik at barnet prøver å uttrykke sin interesse, nysgjerrighet, og noen ganger også et spekter av følelser! Dette er absolutt godt og riktig, men utelukker ikke denne oppførselen kan, fordi det ville innebære en masse problemer som vil resultere i vanskeligheter barnets interaksjon med verden.
Hvordan å avvenne et barn biting?

 Så, blir du møtt med dette problemet. Hvordan å avvenne et barn biting? Hvordan forklare litt dumhet som er galt, uten å bryte allerede vaklende og skjør barns psyke? Hvordan å forklare barnet ditt at biting et eple - er det riktig, men bite min mor eller bror ikke kan?
 Hva hvis alle bønner og forklaringer ikke hjelper, baby vedvarende gjentar sine handlinger, at uansett kostnader, doshkulyayuchy foreldre og andre?
 Noen foreldre tror at det er bedre å lide, beherske et rop av smerte som rømmer etter bite et annet barn, i håp om at han rett og slett vokse denne vane og denne ubehagelige vanskeligheter bare oppløses. Tross alt, vil han ikke bite til skolebenken?
 Selvfølgelig ikke, men, dessverre, hvis du ikke løser problemet siden starten, det kan føre til mer alvorlige konsekvenser å forholde seg til som ikke er så lett. En pjokk som stadig bite, ikke egentlig ønsker å se på et besøk og bursdager når du prøver å tilpasse seg til barnehagen i det kan være vanskelig, fordi som ønsker å være venner med en gnager?
 Lærere din favoritt babyen begynner å klamre og hell kommentarer, foreldre mistenkelige blikk i din retning, og noen ganger til og med vise sin misnøye på en transparent måte. Du vanligvis beskytte barnet sitt, forklarer at det er liten, dum og lite forstått. Men slike øyeblikk uforvarende, foreldre forsterke problemet, frata barnet muligheter til å lære å uttrykke sine følelser og følelser.

 Hvorfor bite barnet og hvordan de skal håndtere det?


 Grunnene til at et barn kan bite, mange, de fleste, de varierer avhengig av alder og barnets indre verden. Silas press tannkjøtt barnet først opplevde en gang da han tok morens bryst, som å suge melk, er det viktig å legge litt innsats.
Hvordan å avvenne et barn biting?

 Deretter, i en alder av 5 til 7 måneder, når de første tennene begynner å vises, tilfreds barnet sin nysgjerrighet, biting hennes mors bryst mens sykepleie. Oftest, fra en alder og slutter 14 måneder, kan barn bite fra sterke smerter at de oppstår i løpet av tenner.
 Avvenne biting barn i den alderen er ganske enkel: min mor nok til å vise at det virkelig vondt når som helst senere tidspunkt når barnet forsøker å prøve på nytt. Hvis du ikke har når først fikk bjeller, risikerer du å få en liten gnager.
 Hvis du viser at du ikke liker det, og barnet fortsetter å bite, bør du ta det i brystet, som viser at hvis han ville bite, vil det miste ikke bare mors bryst melk og, men din oppmerksomhet. Vanligvis er selv de minste barna utvikler seg raskt årsakssammenheng og otuchyvayutsya rask matbit.

 Vi var eldre og gamle problemer


 Noen ganger hender det at et barn før avslutte biting dypt i min barndom, ikke lenger nevner en vane. Dessverre er det ofte helt annerledes: barnet vokste i alderen 15 år til 3 år begynner å bite hardt, og under distribusjon, hovedsakelig fallende slektninger eller barn, som på den tiden var nær.
Hvordan å avvenne et barn biting?

 Det er overraskende at den tilsynelatende grunn for slik oppførsel er ikke, og er bare et barn, og helt uventet for andre, og vil bite noen. Hvorfor skjer dette, og hva du skal gjøre i dette øyeblikk foreldre?
 Grunnen til denne oppførselen kan være elementær kjedsomhet og mangel på oppmerksomhet fra venner og slektninger, barnet vet ikke hvordan andre å uttrykke sine følelser, mest sannsynlig, er det rett og slett ikke nok for denne ordforråd ferdigheter.
 Det er derfor den viktigste råd til foreldre til en psykolog lyder som følger: flere klemmer og kysser barnet ditt, må du huske å rose og snakke med ham, til tross for at den er liten og kan, etter din mening, er lite forstått. Tro meg, barn, uansett alder de kan alle føle seg veldig godt forstått.
 Dersom barnet forsøker å bite oppstår gjentatte ganger, jo lavere er det absolutt ikke er mulig, gi en streng stemme at du ikke liker oppførselen ikke nødvendigvis skrike, bare ta med tankene dine og forlate rommet der barnet var.
Hvordan å avvenne et barn biting?

 Barn raskt matchet med bite hendelsen og den påfølgende forsvinningen av mor, deretter raskt viduchuyutsya av denne vanen. Hvis babyen er fortsatt hardnakket bite, prøv å uttrykke sin misnøye med følelser som roping høyt, "Ah, det gjør vondt! ".
 Dette tiltaket er svært effektivt for følsomme barn som kan empathize. Vise hvor mye du opprørt, kanskje en dag er ikke nok, Stick og taktikk ikke endre sin atferd i slike tilfeller.
 Men hva gjør foreldre, og hvis dette problemet ikke hjelper? På mange fora kan du høre følgende råd: prøv å bite barnet tilbake, sier de, han vil forstå hvor frustrerende det er at for hver kraft er det en enda større kraft og slutte å gjøre det.
 Dessverre er effekten ofte nøyaktig det motsatte: barn har en tendens til å gjenta i sine foreldre, men fordi det tidligere vil bite Forest, gjenta for mor eller far. Hvor er klokere å ikke bli som sitt eget barn, og vise medfølelse til offeret.
 Omfavne og kysse mannen som skadet barnet ditt. Denne uventede reaksjonsstyrke til å tenke liten gnager og kanskje neste gang vil det ikke tillate slik oppførsel.
 Noen ganger er det også skjer at barnet sterkt ivrige, trøtt eller ute av stand til å kontrollere sine følelser, dessverre, det er ganske vanlig for barnets sinn. Hvis barnet ikke er en plutselig, bare plukket opp og litt inn i spillet noen andre barn, og denne situasjonen er for ham en fullstendig ikke-standard, kan det ikke være verdt det å klandre og straffe.
 Rolig forklare sin døs, så ikke bli gradvis trekke seg fra spillet, ta med hjem og prøve å roe. Prøv å gjøre det slik at babyen ikke tok vare, som en straff enn som er nødvendig, fordi alle trenger å slappe av. Ikke la barnet ditt i en slik situasjon en, satte ham til sengs, snakke eller lese en bok sammen.
Яндекс.Метрика