Denne alternative måten å tradisjonell fødsel samler alltid rundt mye uenighet og debatt, tilhengere av problemet hevder at det å ha en baby i vannet omgitt av en rekke fordeler, men det er side skeptikere som setter denne metoden med forsiktighet.
 Men hvem er egentlig riktig, og om plasseringen av denne metoden for tradisjonelle metoder som har bidratt til å bli født mer av vår verdens befolkning? La oss prøve å finne ut av det.

 Idéhistorie


 Hvorfor vann? Hvordan kom denne ideen kunne komme sammen med klassisk fødsel på baksiden? Det faktum at det er den mest vannmiljøet først, som finnes der et foster under fosterutviklingen.
Fødsler i vann: fordeler og ulemper

 I vann, babyen er veldig behagelig, det føles mye mindre påvirkning av tyngdekraften, vannet som omgir det alltid er en stor forsvarer, glatting ulike støt og blåmerker som kan oppstå når du går, transport eller under søvn.
 Under fødselen barnet tilhører den harde delen: gå gjennom uvanlig solide ring bekken bein som komprimere den og forårsaker smerte. Som et resultat av dette finner seg i ukjente miljøer, tørr og undertrykkende at på grunn umiddelbart truffet forekomst av tyngdekraften.
 Det er derfor tilhengere av fødsel i vannet anser denne metoden mer skånsom og følsom for den svært spedbarn, forlater vanlige bosted, igjen finner han seg selv i vann, der i noen minutter gjør det viktig å tilpasse seg nye forhold, og derfor mye mildere farten kraftig endre status for sin nye tilværelse.
Fødsler i vann: fordeler og ulemper

 Ideen om å ha en baby i vannet var i 60-årene av forrige århundre, og i flere forskere. De viktigste essensen av denne metoden var basert på studier av gamle ritualer, da en kvinne i tilfelle sammenstøt avviklet i elva eller enhver annen sammenslutning av vann. Som et resultat, går babyen beveger seg ned fødselskanalen ikke inn i luft og vann, noe som myker rekke faktorer som påvirker.
 Etter utseendet på en slik teknikk til det prydyvylysya nøye fødselsleger i mange land, og det bør bemerkes at det i dag ble svært gunstig plassert i utlandet, som ikke er sant av våre sykehus.
 For eksempel i Frankrike, de fleste fødselspermisjon rom utstyrt med svømmebasseng og bad, samt amerikansk fødsel i vann ikke lenger nyheter. I vårt land på denne måten inkluderer skeptisk, finne en klinikk som ville ha spesiell medisinsk utstyr, veldig vanskelig.
Fødsler i vann: fordeler og ulemper

 Naturligvis, dette er ikke på grunn av et stort antall fordeler som tilskrives tilhengerne av denne metoden, og en imponerende liste av ulempene som likevel etterlater tvetydig holdning til dette problemet.

 Alle to måter:


 •  I det første tilfellet er en fødende kvinne plassert i bassenget under riene, men når en periode med forsøk, er det flyttet til standard fødeavdelingen der arbeidskraft akseptert tradisjonelle metoden.

 •  I det andre tilfellet blir hele prosessen med fremveksten av en baby født direkte i vannet.

 •  Det første alternativet, mindre radikal, ganske vanlig blant moderne fødsel, noe som er forståelig og berettiget så lenge som en fødende kvinne er i vannet, er kroppen hennes nesten i en tilstand av vektløshet.
   Som et resultat av en unormal tilstand er fjernet stress på musklene i ryggen, ben, magen og lårene, og dermed prosessen enklere arbeidskraft. Mange kvinner som har opplevd i mitt eksempel fødsel i vann, hevder at smertene er mye lavere, og hele prosessen er mye enklere og raskere.
   I det andre alternativet bare tør dristig og trygg i effektiviteten av metoden av mødre som var pre-distribusjon trening.
   Forresten, kan kontraindikasjoner for slik alternativ metode være noen bekymringer som kan forstyrre din lege, spesielt til vannfødsler er ikke tillatt kvinner som hadde noen komplikasjoner under svangerskapet.
   Også, kan årsaken til forbudet være andre viktige saker, som for eksempel trange bekken, stor frukt, ulike unormalt i det kardiovaskulære systemet og så videre.

   Pros fødsel i vann


 •  Varmt vann - utmerket naturlig smertestillende. Som et resultat av dens innvirkning reduserer smerte fra spasmer og slappe av alle musklene i kroppen, slik at mødre til å hvile mellom riene.

 •  Mens nesten vektløst, kan en kvinne fullt vie instinkter og ta den mest praktiske og minst smertefulle posisjon. Med denne tilstanden vedvarer normal blodstrøm til bekken organer, noe som resulterer i en fødende kvinne føles ikke mye ubehag i ryggen.

 •  Under påvirkning av varme vannet cervix åpenbart bedre mykt vev av perineum er elastiske, noe som reduserer sannsynligheten for at hull i bevegelige fosteret.

 •  Kid, forlater sin vanlige vann "hjem" for første gang konfrontert igjen med vann, noe som myker emosjonelt stress ved fødselen.

 •  Når listen over fordeler og positive tilbakemeldinger tidligere fødsel er en betydelig rekke mangler, som ifølge skeptikerne oppveier skalaene i sin favør.

   Farene ved fødsel i vann


 •  All faren med denne metoden er at fødsel i vann hjemme eller på sykehuset (spesielt ingen forskjell) tillater ikke tilstrekkelig medisinsk oppfølging av mor og foster. Alle kontroller prosedyren, som er koblet i den tradisjonelle levering ikke er tilgjengelig, og derfor tid til å se begynnelsen av mulige komplikasjoner - vanskelig, noe som resulterer kan miste dyrebare minutter av gangen.

 •  Nå vet du hvordan fødselen forekomme i vann, og kan sette pris på usikkerhet situasjon: under et langt opphold i vannet mødre, økende risiko for inntrengning av patogener i fødselskanalen og vagina gjennom hullene. Selv om vannet nøye byttes hver 2-3 timer og desinfisere faren fortsatt eksisterer.

 •  Så lenge en fødende kvinne er i vannet, er det svært vanskelig å diagnostisere tilstedeværelsen av blødning og anslå graderes.

 •  Ved eventuelle komplikasjoner trenger mye mer tid til en fødende kvinne med barn kunne få nødvendig medisinsk behandling, spesielt hvis fødselen sted hjemme.

 •  Veldig vanskelig å finne høyt kvalifiserte lege som enige om å føre en slik leveranse, det er et stort ansvar, og ta dem med hjem - og ganske ulovlig.

 •  Velg dette alternativet kun etter avtale legen din.
  Mørke ringer under øynene til et barn

   Enhver god og ansvarlig forelder er forpliktet til å tidvis finne i din baby tegn på alvorlige sykdommer. Heldigvis er de fleste av disse frykten er ubegrunnet, men det er tider når noen ytre tegn er veldig viktig anledning til å se en spesialist.
   En av disse funksjonene kan være blå ringer under øynene til et barn. Dette er en grunn til ikke å falle i panikk, men i dette tilfelle er selvfølgelig å ta et barn i barnelegen og passerer de nødvendige tester.
   Så forstå hvorfor barnet kan være mørke ringer under øynene.


   Sirkler under øynene til et barn: årsaker


   Ironisk nok, den vanligste årsaken sirkler under øynene er tilstedeværelsen i kroppen av ormer (ascariasis). Ekskrementer parasitter i blodet, og infeksjon oppstår. Denne ubehagelige fenomen, men kan behandles meget lett selv enkelt dose av medikamentet gitt. Deretter må nøye overvåke babyens personlig hygiene for å hindre gjentakelse av smitte.
   Hvis barnet ditt ofte lider av en sår hals, med ingen andre symptomer på forkjølelse, kan de mørke ringer under øynene til et barn indikere betennelse i mandlene. Hvis sykdommen kjøre, kan det alvorlig skade hans immunsystem.
   Mørke ringer under øynene til et barn snakker ofte om allergier. Prøve så snart som mulig for å identifisere sin utløsende agent. Hvis dette symptomet er ledsaget av hevelse og øyne, kan du utvikle konjunktivitt.
   En annen vanlig grunn til at barnet mørke ringer under øynene - en tann. Bakterielle sykdommer i tenner veldig ofte finne seg i en slik måte som ikke er for lat til å gjennomføre rutinemessig inspeksjon hos tannlegen et par ganger i året og også ikke glemme den daglige munnhygiene.
   Grunnen til blå ringer under øynene hos barn kan også være anemi (lav hemoglobin i blodet). Trøtthet og blek hud bare bekrefte tilstedeværelse av sykdommen. I dette tilfelle vil legen foreskriver et stoff som vil fylle mangel på jern i kroppen. Foreldre i dette tilfellet er det nødvendig å gjennomgå kosthold og matvarer som bruker deres familie. Gutt som lider av anemi, behovet for full og variert kosthold som inkluderer rødt kjøtt, meieriprodukter, fisk, sesongens friske frukt og grønnsaker. Kanskje han trengte tilskudd av vitaminer.
  Mørke ringer under øynene til et barn

   Høy tretthet og blek hud kan føre og andre alvorlige sykdommer - vaskulær dystoni. I dette tilfellet, i tillegg til hovedsymptomer på sykdommen barnet kan føle angst, uforklarlige hjertebank og svimmelhet. I nærvær av disse symptomene bør umiddelbart se en spesialist, for ikke å drive sykdommen.
   Mørke ringer under øynene til et barn: forebygging
   Hvis du har bestått alle nødvendige tester og eksamener, men legen har ikke påvist eksistensen av de ovennevnte sykdommer, mest av alt, er problemet livets vei. Kanskje din sønn eller datter tilbringer for mye tid ved datamaskinen eller TV, gikk i friluft, utsatt for overdreven psykisk stress på skolen eller klubber, lite søvn.
  Mørke ringer under øynene til et barn

   Prøv å etablere et regime baby. Ordne familie turer i naturen, organisere barnet fulle ti-drøm og variert ferie og ikke erstatte familien kommunikasjon datamaskin. Husk at barns helse er i stor grad avhengig av en sunn atmosfære i familien.
   Det kan være deg, foreldre bør starte med seg selv, endre sine vaner og livsstil. Da barna vil følge ditt eksempel og lære mer ansvarlig holdning til sine egne liv og helse.
  Яндекс.Метрика