De beste sovjetiske tegneserier
 Det er lagt i barndommen holdning til verden. Derfor trenger foreldre ikke gå glipp av denne viktige tiden, som en god vert for våren såing å holde liv i et barns korn godhet.
 De beste sovjetiske tegneserier
 Da pave Johannes Paul II stilte spørsmålet, som han anser den viktigste kunsten for dannelsen av det enkelte barn, for utvikling av små barn, rådet han foreldre til å oppdra sine barn i de sovjetiske tegneserier. Ifølge paven "de er humane og kristne i verden, sjelen nyttig for å oppdra et barn medfølelse, godhet og beskyttelse uføre." Forresten, i den private samlingen av Karol Wojtyla var over hundre sovjetiske tegneserier. Etter en undersøkelse av fedre og mødre, vi valgte ni beste sovjetiske tegneserier, som kreves for å vise den yngre generasjonen.

 De beste sovjetiske tegneserier


 Ulv i Neverland
 Historien om en lat gutt Wolf. En liten tabbe ønsket å få en historie, fordi det kan slappe mye du vil, fordi tegnene begått magisk. Ønsket var varmint. Men den fortellingen som var vår Wolf begynte å gi uventet Fortelle. To esker med godbiter spiste alle Vovkynы, Vasilisa Wise sette den i en leksjon Goldfish tvunget til å arbeide som en fe kongen beordret alle statlige ved lediggang hodet kuttet av! Moral: ikke lett å trekke ut og fisk fra dammen. Selv i et eventyr.

 Cheburashka og Crocodile Gena
 God ettermiddag Crocodile Gena servert Zoo (Crocodile, faktisk), og på kveldene opprørt fordi han hadde ingen venner. Til slutt ga han annonse søker venner, og de kom med hunden og jenta Cheburashka - uidentifisert dyr vitenskap, snill og sjarmerende. Selskapet begynte et annet liv, mye som ble viet til å hjelpe folk og dyr rundt. Moral: For det første, selv merkelig skapning vuhaste stå uten venner, hvis relatert til en verden av varme. For det andre, hjelpe andre - en veldig spennende opplevelse som er gøy spesielt selv. For det tredje, eventuell re sint, fordi selv den gamle Shapoklyak, raspevavshaya på hvert hjørne "gode ting kan ikke bli berømt! "Til slutt er klar: være bra - det er flott!
 The Snow Queen
 Denne tegnefilm tre tiår på rad i rutenettet var tradisjonelle jule TV USA. Han beundret Kathleen Turner og regissert av den berømte japanske animatøren, grunnleggeren av studio "Killing" Hayao Miyazaki. Snow Queen tok den lille Kai og snudde hans hjerte er i stykker av is. Etter mange tester måtte gå gjennom hans søster Gerda kalt til å levere en av isen fangenskap. Historien om alt-erobrende kraften i sann kjærlighet som er i stand til å passere gjennom noen hindringer, noen test. "Hva kan være mer hengiven hjerte? "Ingenting. Absolutt ingenting.
De beste sovjetiske tegneserier
 Tre av Prostokvashino
 Mult tre serier av selvstendig gutt onkel Theodore, som gikk fra foreldre bor i landsbyen sammen med den økonomiske katt Matroskin og "prybludyvshymsya" uoppmerksom til dem, men godmodig hund Sharik. Så snart bildet ble utgitt, det umiddelbart spredt sitere. "Jeg var hva er dårlig? Fordi jeg ikke har en sykkel. Nå skal jeg begynne umiddelbart bli snillere. " "Å selge noe unødvendig, må man først kjøpe noe unødvendig." "Big deal! Jeg kan også brodere, og på maskinen - også "Eller at det er" publisert "fidget etter å ha sett din" Om hundre kvashyno "?
 Bare vent!
 "Tom og Jerry" det sovjetiske systemet. Men den "likheten" av disse tegningene heller konvensjonelle. I motsetning til den ganske strenge amerikanske motpart "(Tom og Jerry i sine tilnærminger og til" pereplevыvayut "noe blodtørstig monster). "Bare vent" lærer medfølelse (uansett hva) og toleranse for svakhetene i andre. Lite publikum ikke oppfatter Wolf og Hare som offeret og forfølger. De er heller venner som ofte krangler, fordi de har ulike karakterer og en annen holdning. Så de liksom ikke kjempe for real. Legg merke til at til tross for konstant "skade" for å henvende seg til hverandre, Wolf og Hare alltid klar til å hjelpe hverandre. For eksempel, passerer Hare ulv pistol når han får i buret med en løve, bitter gråt over brent hanske Wolf, tenker at Gray ble drept og Wolf i sin tur å se en hai, mangler Hare i armene og skjermet ham fra toothy rovdyr.

De beste sovjetiske tegneserier
 Mamma til mammut
 En av de mest gripende karikaturtegningene av Sovjet-tiden. Mange barn i sin anmeldelse gråte. Ikke bekymre deg, det er "gode" tårer, det samme katarsis, som de gamle grekerne og rådes til å behandle barn og voksne sjel. "Mamma til mammut" - en vaksine kjærlighet, godhet og medfølelse. Lone Cub ser mor. Og alle rundt forstår at det er umulig å finne - etter alle lang utdødde mammuter. Men ikke rart de sier: Den som søker vil alltid finne. Tro på barnet som mor for det fortsatt finnes et sted, fører til en lykkelig slutt. "Det skjer ikke i verden som har gått tapt barn! »
 The Mystery of the Third Planet
 Kulten tegnefilm filmatiseringen av en av historiene om Cyrus Bulychev Alice jente fra fremtiden. Sammen med min far-biolog Alice går til å reise til forskjellige planeter på jakt etter unike dyr i Moskva zoo. De venter på spennende eventyr, kollisjoner med rompirater og viktigst - nye venner, de fleste som ikke ser ut som jordiske mennesker. Tegnefilm blant de ti beste animerte malerier, i henhold til europeiske og amerikanske publikum. Og fortsatt fuglen Govorun, forskjellig intelligens og vidd, er det som et eksempel for uforsiktig unge studenter (ikke til skolen).
De beste sovjetiske tegneserier
 Lite Raccoon
 Tegnefilm ganske trukket til den filosofiske lignelsen. Den lille vaskebjørn sendes til frekvensen av søt starr, noe som er nødvendig for mamma festkake. Men satse ungen ser sin refleksjon, stiller han som en fryktelig grimase og skremt "onde vaskebjørn" rømming. En klok sønn mamma råder ikke å krangle med "monster" og smiler til ham. Til slutt får lite Raccoon en ny "venn" - faktisk displayet. Hva vil absorbere barnet, tegnefilm? Det er riktig - verdens smil, og han vil smile til deg i retur.
 Det var de beste sovjetiske tegneserier.  
Яндекс.Метрика