Size bleier for en nyfødt
 I forberedelsene til flytting utbruddet av babyen hjemme, mamma forhånd kjøpe mange nødvendigheter som alltid er medlemmer av barnets medgift. "Gjett" sorochechok størrelse, glidere og caps hjelpe etiketten om produsentene angir omtrentlig alder av barnet i måneder for hvilke klær passer. Dessverre er disse tipsene ikke er utstyrt med bleier fordi for unge mødre å gjøre det riktige valget er ikke lett.
 Populære størrelsene
 Butikker tilbyr komplett bleie i flere grunnleggende størrelser. Den minste av dem er 80h95 se. Dette er nok til å svøpe babyen fra de første dagene av livet. Men bare en en halv måned, og de vil være økende liten pjokk. Selvfølgelig kan mamma bruke denne bleie på, men ikke for sitt formål, samt sengetøy eller håndklær for rullestoler.
 En mer praktisk størrelse spedbarn bleie 95h100 se. Den lar deg bruke det for mye lenger - opp til 2-25 måneder. Dessuten, denne gangen fysisk aktivitet øker et barn, han intensivt vinket armer og ben. Derfor anbefaler barneleger endrer bredt i stedet for stram til babyen inni "kokong" forble nok ledig plass.
 Majoriteten av mødre er den mest allsidige bleie kvadrat, størrelsen som er laget 110h110 se. De er egnet for stramt svøping og bredt og kan brukes opp til fire måneders alder, når selv de mest konservative mor rekord ikke lenger armer og ben barn. Hvis mor bestemmer seg for ikke å kjøpe bleier og sy sine egne, er disse målingene tatt som standard størrelse for en nyfødt bleier (foruten, er det meste av bredden på ruller av Calico og flanell 110 cm).
 Utflod fra aksepterte standarder
 Men standarder er ikke alltid relevant. For eksempel, den mest avanserte mamma nekter stramt svøping, "omslutter" bare ben. For å gjøre dette, selv beskjedne dimensjoner 80h95 cm være overdreven. For tettsittende bleier ben kan du velge størrelsen på 60x60 cm. Men de kan finnes ikke i hver butikk. Og rasjonell kjøpet ikke nevne - voksende baby vil snart vokse beskjedne størrelse bleier. Men det er en lang tid kan brukes som et praktisk serviett til å tørke av forurenset under fôring kinn og hender.
 Stor baby bleie standard størrelse kan rett og slett være liten. For disse utøverne må kjøpe flanell kluter eller kutt av Strongman størrelse: 120h120 130h130 cm eller til og med se. Men for normal vekst av baby bleie så bedre ikke å velge ekstra lag med stoff vil forstyrre puste hud, vil barnet være varm.
 Bleie ulike formål
 Leter du etter bleier og andre formål. De legger seg ned på stellebordet, satte bunnen av vognen, ta til legen, brukt som et håndkle, dekke dem i sommer baby tepper i stedet. Så han kom til sykehuset for veiing, kan vekten sette en tynn serviett 60x60 cm. Det er nyttig å bli våt med baby kalv overflødig næringsstoff krem ​​eller smør. Et segment størrelse flanell 95h100 cm kan brukes som sengetøy i en barnevogn, vil de komfortabelt dekke madrassen i en barneseng, og selv brukt som ark.
 I mest praktiske bleie babyen ukutuvaty etter bading, svøpte ham fra topp til tå. For dette formålet, kan du også kjøpe en spesiell modell - med en hette. Etter badet den sarte huden til barnet i de første månedene av livet er ikke anbefalt håndkle og bli våt bleie. Stor firkantet kutt flanell ubehagelig å gjøre mye bedre å bruke en rektangulær bleie med lengde 90 cm, bredde - 60 cm. Selv i den varmeste natten av barnet må dekke en tynn klut. For dette passer bleier, bredde 75-110 cm i lengde 90-120 cm.
 Som du kan se, vugge universell størrelse som ville komme en gutt og kunne brukes til en rekke tilfeller - finnes ikke. Men det er bra, fordi mor kan velge hva respekterer hennes favoritt barnet vil føle seg mest komfortabel.  
 For en harmonisk utvikling av barnet trenger oppmerksomhet fra både mor og far. Tross alt, hva barnet ville motta fra paven, han vil aldri få fra min mor, og vice versa.
Hvordan å tiltrekke seg en mann til et barns utdanning


 Noen menn tror at skal kommunisere med barnet når han vokser opp til å bli bevisst engasjere seg i dialog, hva sterkt feil.
 Initiere kontakt med barnet trenger selv før fødselen. Spesielt gutter trenger konstant del av paven i sitt liv. For eksempel, i en spilldesigner, kan biler forårsake et barn en masse spørsmål, paven som ikke deltar i spillet? Og som vil lære å fiske?
 Det er konflikter i familien - en konsekvens av mangel på samvær som må etableres mellom foreldre og barn. Kid krever kommunikasjon, felles turer, støyende spill, fisketurer, natur, eller som du liker.
 Hvis familien ikke skjer, må mor ta situasjonen i egne hender. Nei, det betyr ikke at en kvinne skal utføre funksjonen til mannlige familierelasjoner. Det er behov for å forklare til sin mann hvor viktig hans deltakelse i utviklingen av barnet at han påvirker fremtiden for sitt barn, det skaper den oppfatning av verden. Det er systemet av relasjoner innen familien at barnet føler fra de første dagene av sitt liv og ser i fremtiden, tar han i sin fremtidige familie.
 Men i alle fall ikke kan klandre en mann å arrangere hysteri - disse "metoder" du vil bare forverre situasjonen, og folk vil komme i tillegg til all aggressiv eller frykt. Surround mann med omsorg og kjærlighet, og ut av barnet han føler, fordi det kan være morsommere barns latter og glede!
 Paven bør alltid vise sine arbeider som en ekte mann å håndtere. Barna kopiere oppførselen til sin far, han til dem myndighet hele. Døtre for pappaer som søker sin første suksess, pappa til dem - det beste og perfekt mann, dette er en mann med lignende egenskaper, atferd, de er ute etter når vokse. Derfor, til utfordringen bringe kvinner til menn hvordan dens funksjon er viktig og ansvarlig oppførsel.
 Å tiltrekke seg menn til utdanning av barn, bør interessere ham hele tiden snakke om hvordan var din dag babyen det han har lært, eller snarere for å mislykkes. En mann må føle at han er en del av kroppen som kalles familie hvor alle samhandle, være den ene.
 Hengende ut av barnet og foreldre bør ikke belastes med ulike huslige plikter, sørge for at de ikke forstyrre kommunikasjonen. Hvis en mann er fortsatt i familien for lite tid, kan du stole på ham bade babyen, lese godnatthistorier.
 Og foreldre, vær så snill, leke med barna så mye som mulig, fordi spillet - det er en aktivitet der barnet lærer liv rundt om i verden. Dette er det viktigste er at du kan gjøre for barnet ditt.
 Forfatter: Mary melasse  
 Baby du først løyet til deg er som et lyn fra klar himmel. Og du ikke vet hvordan de skal oppføre seg i en slik situasjon. Hva gjør du hvis du barnet ligger?
 Husk mine følelser. Den første reaksjonen er sannsynlig at voldshandling. Når du har angitt en oppgave å utdanne ærlig barnet, lese ham historier, hvor sannheten er sterkere enn løgner, forteller den tiden, må du si sannheten.

Hva om barnet ligger


 Men tenk om det for en stund, har du alltid sende korrigere sin atferd eksempel?
 Husk, hvor ofte du spør barnet ditt å si på telefonen at du ikke er hjemme, eller hevdet å spise en skje eller to av ost såra og vonbrotne, snakker mens han spiser velsmakende iskrem i verden, og kokt melk med vitaminer og gjøre vekst!
 Likevel, hvis ubehagelig situasjon skjedde i alle fall bør ikke bli straffet for en forseelse barnet deres, så vel som å late som om han var i stand til å sirkle rundt fingeren. Det er en tredje vei ut - for å lære barn å si sannheten. Vær forberedt på at du vil trenge denne ferdigheten når barnet er 3 år.
 For eksempel, en ganske vanlig situasjon, barnet brøt en vase, og i frykt for straff, sa at katten gjorde det. Du best vil svare på denne måten. Klapp katten og si at ikke vil straffe kjæledyr, like sikker på at han gjorde det ikke ut av ondskap, og viktigst, katten i alle fall ikke bli shouldered skylden på den andre. Uthev et barn at hvis du sier sannheten vil aldri bli straffet. Som et resultat, vil barnet forstå at det er billigere å si sannheten. Men du må holde tilbake sitt løfte - fremtiden er ikke straffet hvis han tilsto forbrytelsen.
 Et annet viktig poeng - ikke forvirre fantasy med en løgn. Lite tre år gamle datter forteller deg, for eksempel, så tigeren, leke med barn. Ikke rush å anklage henne for å lyve, bare drømmer hun. Det er bedre å dirigere barnets fantasi spor - har sammen for å lage en historie.
 Husk at det du gjør påvirker hvordan barnet ditt til å ligge eller ikke, og justere sin atferd bedre i de tidlige stadier, fra en alder av tre.
 Forfatter: Mary melasse  
 Våre forfedre som en gang ble lest til barn eller notasjon pent ordne hjørner av huset, forståelse og utdanning akkurat. Basert på erfaringer fra generasjoner, de selv som ikke nøle med å bruke to effektive pedagogiske innrømmelse, nemlig personlig eksempel og historie.
Skazkoterapii eller ustraffet Utdanning


 Om fortelling i dag vil vi snakke. Den pedagogiske verdien av eventyrfortellinger høye, fordi hver fortelling, om det er populært eller forfatter, mennesker eller dyr - er et ekko av mytologiske bevissthet av våre forfedre, og dermed - det påvirker oss veldig spesiell måte. Og selv om du ikke lenger tror på magi, du vet - fortelling gjør underverker.
 Derfor, fra en enkel lesing og diskutere historier kan løse en rekke svært reelle problemer knyttet til for eksempel barne angst. Hvis barnepass om natten, redd for å bo alene i rommet, og når du mister synet av gaten, faller inn i panikk, prøver å lese ham disse historiene, der barnet er coping med en gigantisk skurk eller gjennom utspekulert, intelligens og flaks. Denne fortellingen om Puss in Boots, gutt-med-fingre, Peter Pena og lignende.
 Observere reaksjonen til barnet. Understreker de "forferdelige" øyeblikk bekymre alle følelser av karakterene sammen. Kanskje barnet vil be deg om å lese historien om to, tre, fire ganger på rad. Det er viktig at barnet identifiserte seg med hovedpersonen. Komme på rett spor, rett og slett: spørre ham hvem heltene han likte best og hvorfor.
 Å trene og oppleve levende følelser som frykt, kan det ta mer enn én natt, men tro meg, er effekten ikke lenge å vente. Bare klikk på babyen, ikke bruke direkte paralleller. Det, sier de, Pinocchio - en modig gutt, og du er redd. Ideen skazkoterapii den lille mannen selv må identifisere seg med en spesiell karakter, og din oppgave - "miste" situasjonen flere ganger.
 Hvis naturen ikke forsto, og frykter et barn og vet ikke hva han egentlig er redd, er det nyttig å lese og diskutere de mange historier og ta hensyn til hvordan barnet reagerer på handlingene til de tegnene som føler med følelse.
 En ting til: tenk på skazkoterapii ikke som noe kjedelig og alvorlig, men som en fascinerende tidsfordriv med et barn. Alvorlig mine og tøffe tone type "og gå-nei, sønn, her, nå bringe jeg deg" kan fullstendig ødelegge en positiv effekt. Lese, synge, snakke med barnet ditt vklyuchaytesya i prosessen. Og da vil du lykkes!
 Forfatter: Julia Orlova  
Яндекс.Метрика