Av placentasviktHelse babyen vår i stor grad avhenger av hvordan morkaken. Det gir oksygen og næringsstoffer foster er i mors liv. En tilstand hvor den forstyrrede funksjon av placenta, kalt fetoplacental insuffisiens.
Den største faren utgjøres fetoplacental insuffisiens, er at fosteret i livmoren føles anoksi. Som et resultat, som ofte observeres vekstretardasjon, prematur fødsel, hypoksi, respiratoriske og forskjellige lidelser i nervesystemet hos spedbarn. Av denne grunn fetoplacental insuffisiens er ansett som svært farlig tilstand.
Av placentasvikt, fører
1. Kroniske sykdommer gravide (astma, hjertesykdom, diabetes, etc.).
2. Infeksiøs og inflammatorisk sykdom hos mor, inkludert infeksjoner i urin-systemet.
3. patologiske tilstander av svangerskapet - trusselen om svikt, preeklampsi, immun-konflikten.
4. Funksjoner av struktur og patologi av livmoren.
5. Lave placenta eller placenta previa.
6. Abort og abort historie.
7. Stress og nevrose gravid.
8. Dårlige vaner - alkohol, sigaretter, narkotika.
9. Age gravid mindre enn 18 og eldre enn 35 år.
10. Sosiale faktorer - dårlig kosthold, usunn arbeid, etc.
Hvis morkaken er normal, sine skip permanent utvidet, fosteret får nok oksygen og næringsstoffer. Under visse negative faktorer er vasospasme og forstyrret normal placenta sirkulasjon, oppstår fetoplacental insuffisiens. Barnet mangler oksygen begynner å henge etter i utviklingen, forstyrret alle hans indre organer, inkludert nervesystemet.
Barn av mødre under svangerskapet sette diagnosen føtalt placenta insuffisiens, vanskelig å tilpasse seg verden rundt dem, de viser ofte sentralnervesystemet sykdommer og misdannelser av ulike organer og systemer. Statistisk sett disse barna som utviklet da min mor var fetoplacental insuffisiens, ofte lider smittsomme og virussykdommer, og tarmforstyrrelser.
Fetoplacental insuffisiens: typer
Leger skille primære og sekundære FPN FPN (FPN - fetoplacental insuffisiens). Hvor er den primære fetoplacental insuffisiens, brudd oppstå i morkaken på scenen i formasjon i opptil 16 uker. Denne situasjonen er svært farlig og ofte ender i spontanabort. Hvis de negative faktorer i placenta brudd inntreffer på et tidspunkt når det er dannet, og er gyldig, så en sekundær fetoplacental insuffisiens. Dette fetoplacental insuffisiens behandles og prognoser av eksperter på den videre utvikling av svangerskapet er ganske gunstig.

Diagnostisering av foster placenta insuffisiens

Diagnostisering av fosterets placenta insuffisiens ofte satt på resultatene av ultralydundersøkelse av fosteret. Under ultralyd legen vurderer tilstanden i morkaken, tykkelsen, grad av modenhet, tilstedeværelse av cyster, fremmedlegemer osv, og fosteret, dens størrelse, og de overholder fristen fysisk aktivitet. I denne tilstanden, som fetoplacental insuffisiens, morkake aldring tidligere enn forventet, og kan ikke fullt utføre sine funksjoner, i tillegg kan en gravid kvinne opplever polyhydramnion eller oligohydramnios. Hvis legen har spørsmål, bli gravid utpeke Doppler - en studie som evaluerer hastigheten på blodstrømmen i skipene.

Behandling av placentasvikt

Det første trinnet er å fjerne årsaken som hindrer normal funksjon av morkaken - kurere infeksjonssykdommer, eliminere trusselen om avbrudd, for å takle svangerskapsforgiftning. Avhengig av alvorlighetsgraden av gravide leger avgjøre om det krever sykehusinnleggelse eller fetoplacental insuffisiens kan behandles som dagpasienter.
For å redusere risikoen for at det fetoplacental nyrefunksjon bør gravid kvinne holde rolig liv, oftere utendørs og ikke altfor byrden selv. Som en forholdsregel, mange eksperter anbefaler inntak av oksygen cocktailer, og på de stoffene som oftest foreskrevet Courant og aktovegin som forbedrer mikrosirkulasjonen i vev og stimulere stoffskiftet. Med økt blodlevring gravid forskrive medisinsk behandling som heparin, kleksan. Dersom alle anbefalinger fetoplacental insuffisiens god godbit.  
Stomatitt hos barnI går var en morsom og gutt med en god appetitt, og nå ungen er slem og bort fra mat? Kanskje disse er tegn på akutt sykdom i munnhulen.
Stomatitt hos barn, dessverre, er vanlig. Vanligvis leger som nevne bety noen betennelse i slimhinnen i halsen, tannkjøtt, lepper og tunge.
Det virker så lett og like kaldt. Faktisk kan stomatitt hos barn være forårsaket av ulike patogener og kjører mye vanskeligere banalt rhinitt. Stomatitt hos barn har karakteristiske symptomer: slimhinneødem, utslett morgen, hvite flekker på himmelen og leppene. Men oral sykdom er ikke alltid synlig fra utsiden. Prøve å identifisere stomatitt, munnen åpen Photo sterkt øke din datamaskin og anmeldelse for overholdelse morgen.
Stomatitt hos barnHvis barnet ditt ber om å spise, men han tok den første delen av mat på en gang og nekter selv begynner å gråte, være sikker på å vise barnets lege. Barnelege, tannlege eller familie lege kan diagnostisere stomatitt hos barn. En erfaren lege må fastslå årsakene til sykdom i ditt tilfelle. Det kan være flere. Sykdommer i munnhulen oppstår på grunn av virusinfeksjon (herpes), sopp (candida eller trost "), bakteriell (streptokokker og stafylokokker). Spesielt farlig ikke er behandlet sist. Bakteriell betennelse kan raskt spre seg til mandlene, bronkiene og jevn belysning. Noen ganger for å identifisere infeksjon som forårsaker sår hos barn med behandling avhenger av årsaken du å smøre.
Det er nødvendig å lære reglene for omsorg og hygiene. Sykdommer i oral krever spesielle dietter. Utelukke fra kosthold fet, surt, salt, krydret og selv søt. Godt absorbert buljong, grønnsaker, kjøtt og fisk saus, frokostblandinger og pasta melk, skummet kislomolochka. Stomatitt hos barn krever lokal behandling, så sørg for at du har mellom måltider igjen nok tid før virkningene av medisinen.
Forberede pasienten en egen bolle, velg håndkleet. Følg til leker og tannbørster var ren. Sykdommer i oral snakk om generell lav immunitet, så regelmessig sterilisere smokker, flasker og hryzunky.
Stomatitt hos barnFølge nøye resepten. Stomatitt hos barn, bør behandlingen utføres av en kompleks, krever innhold munnen ren. Skyll te, natriumhydrogenkarbonat løsning, vil avkok av kamille rense sårene til slim og plakk.
Spedbarn kan tørke munnen og tungen gjennom gasbind. Barn i ett eller to år med å bruke munn vaske bag. Og deretter sette antibakterielle legemidler. De er nå mange alternativer: stomatydyn, orasept, lysobakt etc. Hvilken er den mest effektive kuren stomatitt hos barn, og i hvilken dosering, legen din vet.
I den primære behandling av oral sykdom, spør evne anestesi morgen lokalanestetika på mat. Dette gjør at barnet ditt til å tygge og svelge mat til tross stomatitt.  
Japansk tabell bestemmelse av barnets kjønnEn metode for å bestemme en mannlig eller kvinnelig barn, oppfunnet av japanske spesialister (japansk bordet for å bestemme kjønn) er interessant og annerledes relativ nøyaktighet (90%). Forresten, det er et mønster at de tidligste slike tabeller for å bestemme kjønn på utviklede Asia, spesielt i Japan og Kina. Bursdag jente i disse landene ble ansett som en fiasko, og fødselen av et guttebarn - en gledelig hendelse, fordi det bar hyllest til foreldre, hovedsakelig far. Så hver japansk bosatt av keiseren til vanlige folk, opplever det som er sex barnet er født - en gutt eller en jente. Japansk familie der bare jenter ble født, fikk ikke nyte respekt og i litt forskjellig fra sinnet av japanske barnløs. Enten virksomheten bursdag guttens fremtidige ektemann, fortsetter løpet. Naturligvis hver japansk familie prøver å unnfange et guttebarn.
Japansk tabellen kjønnsbestemmelse - vitenskapelig oppfinnelse eller dyktig bedrag?
For å forutsi riktig tidspunkt å unnfange en gutt, ble utviklet av den japanske praksis som kvinnelig eller mannlig barn, og resulterer i redusert spesielle japanske bord. Denne fremgangsmåte er komplisert, finnes det ingen matematiske beregninger. Selvfølgelig, som enhver annen anvendt metode for å bestemme mannlig eller kvinnelig ufødte barnet, til japansk bord gi ett hundre prosent garanti kan. I dag den mest umiskjennelig å bestemme kjønn på babyen er ultralyd, så selv om den vordende mor til alle vennene hennes japansk tabellen for å finne mannlig eller kvinnelig barnet bedt riktig respons, stole på er ikke verdt. Men mange kvinner som venter på en baby eller bare har tenkt å frivillig bruke japansk bordet for å oppnå den etterlengtede barnet kjønnsbestemmelse. Tross alt, hva kan være mer interessant å gjette hvem som vil bli født - en gutt eller en jente? Og for moms som samlet seg for en prat, vil det være interessant å eksperimentere med japansk bord å bestemme kjønn, dato for befruktning ved å sammenligne sine barn med dataene i den.
Hvordan håndtere japansk bordet for å bestemme kjønn på barnet
Mange vordende mødre japansk tabellen brukes til å bestemme kjønn på barnet, som sin enkelhet og brukervennlighet. Dette er trolig en av de mest populære metoder for å bestemme kjønn på barnet.
Grunnlaget for tabellen er en sammenligning av måneden av biologiske foreldre måneden unnfangelsen. For å forstå hvordan systemet fungerer den japanske definisjon av kvinnelig eller mannlig kjønn på babyen, se på den første japanske tabellen. Som nevnt ovenfor, trenger vi tre utdataparameter - måneden fødselen av mann og kone og månen, som var (eller er) unnfangelsen. Den første japanske tabellen ser figuren i skjæringspunktet mellom søylen og fødselsmåned mann rader med fødselsmåned kone. Så, i den andre raden i tabellen du ønsker å finne ut dette nummeret for å spore den til måneden unnfangelsen og se tilstanden i kurven tilsvarer måneden. Hvis kurven for å avgjøre en betydelig skjevhet mot en gutt eller jente, mest sannsynlig, barnets kjønn og vente. Hvis høyden til null, er sannsynligheten for å ha en gutt eller jente nesten det samme.
Som et eksempel, ta det unge paret planlegger et barn. Fremtiden far ble født i november, forventningsfull mor - i desember. I skjæringspunktet mellom min fars mor november og desember er figur 8. Følgende japansk tabellen kolonnen til høyre finner vi 8-tallet og se på tilsvarende linje unnfangelsen måned - November. Motsatt denne måneden for å bestemme kurven går opp, noe som indikerer en svært høy sannsynlighet for at barnet vil bli født mann. Tabellen viser at det mest gunstig måned for å bli gravid denne par gutt - januar-februar, mai-juni og november, og å unnfange en jente - april, september og desember. I de resterende månedene nesten like sjanser.
Japansk bordet for å bestemme kjønn på barnet praktisk fordi det gir mulighet for helårs tidsplan av de beste månedene for å unnfange en gutt eller en jente. På grunn av denne funksjonen, er den japanske bord mer egnet for planlegging enn å bestemme kjønn på barnet.  
Яндекс.Метрика