Babyen tennerHver mor fin se babyen din glad og smilende. På hvor sunt tenner for barnet ditt er avhengig av hans smil. Hver mor må kjenne reglene oppmuntre til en sunn smil for barnet ditt.
Ernæring spiller en spesiell rolle i vekst og utvikling av barnet, og næringsopptak er avhengig av riktig drift av tyggeapparatet. Tennene er utsatt for primær mat maskinert. Tygging apparat består av tenner, tunge, lepper, kjeve to, kinn og tyggemusklene. En del av munnen hvor tennene er kalt alveolære prosesser av kjevene.
Mangel eller tap av tenner påvirker det estetiske funksjon av tennene. Når tenner mangler, brukket bitt, uttalen av lyder og funksjoner tungt forvrengt.
Utseendet av de første barnas tenner
Fra fem til åtte månedene av et barns melketenner bryter ut tidlig og bor nærmere to og et halvt år. I denne alderen på barnet for å vise barnas tannlege. Tannlegen vil sjekke tilstanden i munnhulen, emalje, bite, og gi uvurderlige råd til foreldre.
Tips tannpleie baby tenner
Den første tenner barnet er skånsom tannemaljen, noe som er meget vanskelig å behandle, som er ren og skyll. Moderne tannleger rådes til å innføre spesielle tetningsmasse baby tenner som brøt ut bare for beskyttelse mot skadelige påvirkninger. Sporstoffer som utgjør fugemasse, gi næring til emaljen på tannoverflaten som skulle bli jevnere og lett å rengjøre fra bakterier og plakk.
Antall barnas tenner
Melketenner i barnet skal være tjue. Det er en utbredt oppfatning at barnas melketenner, som imponerte karies bør behandles til en nærliggende tann holdt seg friske. Av førskolealder baby tenner begynner å vakle, deretter falle gradvis, og senere endret til permanent. Å erstatte tannen er nesten femten år, inntil de blir trettito.
Vedvarende baby tenner

Med utbruddet av permanente tenner og staten, er det nødvendig å nøye overvåke og omsorg, slik at de forblir et barn for alltid. Selvfølgelig er de permanente tennene kuttet i et par uker etter tapet av melk. Kanskje og forsinket tannsett, for eksempel en måned eller mer - så gå til tannlegen for å vite at årsaken til forsinkelsen. Sannsynligvis bare tennene er ikke nok plass, de sitter inne og begynne å deformere. Denne prosessen hvis ikke korrigert i tide, kan det fortsette å levere en masse problemer med bittet. Riktig diagnose forsinkelse tenner kan bare sette barn tannlege - kjeveortoped. Han leder barnet til røntgen, og bare en lege bestemmer hvilke bestemte prosedyrer som gjelder i ditt tilfelle.
På barnas tenner når de bryter ut, er en annen film. Dette er et tegn på dårlig arvelighet eller mangel på nødvendige vitaminer. Det er en komprimert lag som ofte preger konditorfarge. Filmen fjernes bare barnas tannlege spesialbørste. Prosedyren er smertefri og ganske rask.  
Herding barnHver av oss vet at herding av barn og voksne - en sikker måte å øke kroppens motstandskraft mot ulike smittsomme og forkjølelse. Holder hardere barn kjent siden antikken, men dessverre mange foreldre nekter denne prosedyren, selv om mange barn helse er dårlig.

Herding barnet kan begynne med de tidligste dager av sitt liv, etter samråd med legen din. Bare en ekspert kan gi deg nøyaktig informasjon om helsen til barnet og gi deg råd hvordan best å herding barnet å bruke.
Herding barn: hvordan.
Måter herding av barn, det er mange. Dette vannbehandling, der vanntemperaturen reduseres gradvis og luft bad, og går barbent på snø og soling, vandre i. Bruken av hver av disse metodene vil utvilsomt ha en positiv innvirkning på helsen til barnet, vil det styrke immunforsvaret, øker motstanden mot forkjølelse og influensa.
Den vanligste måten er herding av barn bading i vannet. Temperaturen av vannet som å svømme er 36 grader. I pre-forberedt beholdere lagret vanntemperaturen er under 10 grader. Ta ut babyen med bade, begynne langsomt vaske den med kaldt vann, forberedt på forhånd, fra topp til tå (ryggraden). Etter helle pakk babyen i en bleie vanlig, og på toppen - flanell. Sette babyen 15 minutter etter hver tredje dag til herding av barnet man har til å senke temperaturen av vannet ved en grad av herding før den faller til en temperatur på vann fra springen ved kranen.
En annen måte å herding av barn er å helle vann flere ganger om dagen rumpe og føtter med varmt vann, deretter kaldt vann fra springen. Deretter må du pakke inn babyen i en bleie uten å tørke.
Douches også bringe mange fordeler herding barn. I varmt vann til å varme armer, ben og hals. Hell så disse områder med kaldt vann. Gjeninnføre en varm dusj. Gjenta endringer i vanntemperaturer på minst tre ganger. Alltid starte douche med varmt vann og en kul finish. Etter prosedyren, vikle baby for noen minutter i håndkleet.
Herding og barn kan gjøres via luft bad. Kort oholyayte kroppen baby i forkledning, med en drøm i spillet.
I sommer en flott måte å herding av barn går barbent i dugg på gresset på bakken. En vinter kombinert vannbehandling kan være å gå gjennom snøen, se etter områder med ren snø, under hvilke land, ikke betong. For noen få sekunder, sette babyen i snøen barbeint, og tørk med et håndkle og binder på dine føtter det.
Herding barn kan bruke i badekaret. La ungen en liten stund i damprommet, og når du forlater den oblyyte det med kaldt vann og zakutayte i et ark.
Herding barn bør gjøres regelmessig, ellers kan du i stor grad skade helsen til barnet.  
Rhinitt hos barnetRhinitt hos barnet - et svært vanlig fenomen, spesielt når det kommer til slike sesonger som vinter og høst. På denne tiden barnet har en rennende nese er ofte et symptom på forkjølelse, for eksempel SARS eller influensa, så ikke ta lett på. I mellomtiden kan ukorrekt behandling av rhinitt føre til hva barnet vil kronisk sykdom i den nasale slimhinne og bihulene. Men du bør ikke få panikk som rennende nese i et barn er fjernet, hvis tid til å bruke de nødvendige midler.

Foreldre i slike tilfeller foretrekker å kjøpe narkotika. Men ikke hastverk. Nesten alle nesedråper, letter å puste gjennom vasoconstrictor handling. Rhinitt hos barnet, selvfølgelig, stoppe, men virkningen er kortvarig, og dessuten ofte hyppig bruk av dråper vanedannende. Vasokonstriktor årsaken mucosal hevelse, pustevansker. Derfor bruker nesedråper kan ikke være mer enn tre dager, langvarig bruke dem enda farligere dersom barnet har en rennende nese forbundet med kroniske sykdommer som kronisk bihulebetennelse.
Før du går til legemidler til behandling av rhinitt barn, kan du prøve følgende.
Først løfte headboard, som er et barn under skuldrene Sett en pute til hodet og overkroppen var på 45 grader i forhold til kroppen. Sputum begynne å skille seg ut bedre, og medikamenter kan ikke være nødvendig.
Sekund, prøve å eliminere de udøde barnet, otsosav slim fra nesen ved hjelp av en vifte eller sprøyte uten nål. Går inn i enden av en sprøyte eller en pære nese forsiktig for ikke å skade slimhinnen i nesen. Gjenta så ofte som nødvendig.
Hvis dette ikke fungerer, kan du bare ødelegge barnets nese med saltvann. Løs opp salt i litt varmt vann. Zakapayte noen dråper i hvert nesebor. Til vandøde tok barnet så snart som mulig etter drypping kan ligge i noen sekunder med et hode snudd tilbake. Saltvann vil hjelpe rozridyty oppspytt, ren sinus slim fra nesen bly. Gjenta hver halvtime eller time.
Mange folk rettsmidler for å hjelpe kur rhinitt hos barn. For eksempel, inhalasjon ved hjelp av eucalyptus eller mynte.
Hvis ikke hjulpet noen av de ovennevnte metoder ikke gjøre uten rusmidler. Før du bruker noen medisiner, bør du oppsøke lege fordi du kan skade mer enn hjelpe bruker feil verktøy.
Rhinitt hos barnet bedre forebygge enn å kurere. Sørg for at barnet får nok vitaminer og ikke pereohlazhdalsya.  
Immunitet barnImmunitet barn - beskytter din avkom fra de negative effektene av miljøfaktorer. Enten det er et dårlig miljø, bakterier, virus, overoppheting og sterk kjøling er enkel - de beskyttende egenskapene til kroppen er i stand til å overvinne alle de ovennevnte. Selvfølgelig, foreldre er svært opptatt av det faktum at immunsystemet av barn utføre sine funksjoner. Mange immunitet forbundet herding av legemet, korrekt livsstil, idet vitaminer. Det er absolutt viktig, men unngå alle sykdommer helt umulig.

Leger insisterer på at ingen viktig faktum syke barn eller syke, viktige sykdommer og deres frekvens toleranse. Som barnets immunsystem til et bestemt virus, bakterier, etc. kan dannes først etter sykdommen, ikke å gjøre med barnet potteplante, før eller senere vil barnet møte utenfor myrom.Esly immunitet kan ikke konfigureres for forsvarlig drift, selv banalt influensa kan ha svært alvorlige konsekvenser.
Selvfølgelig er barn født ikke helt ubeskyttet. Immunitet mot visse sykdommer, medfødt, men for å bekjempe andre sykdommer behov og ervervet immunitet (produsert av kroppen som har lært å takle en bestemt sykdom).

Hvordan er det mulig å gjøre immunforsvaret sterkere barn

På immunitet barnet kan bidra mye penger. Først av alt er, selvfølgelig, vitaminer, viktig for barnvitaminer Gruppene A, C, E, D. ikke gjøre uten vesentligmineralerSlik som magnesium, kalium, sink, kobber, selen, jod. Deres baby skal få hovedsakelig fra mat. Immunitets barn avhenger av et tilstrekkelig antallproteiner i kroppen, så kostholdet bør være ingen mangel på meieriprodukter, kjøtt, belgfrukter. Annerledesmedisinske avgifter med urter og bær, som består av brennesle, nype, ringblomst blomster, søt flagg rot, urt Johannesurt og andre planter bidra til å øke de beskyttende egenskapene til barnet ditt. Og, selvfølgelig, vanskelig å gjøre uten farmakologiske stoffer som hjelper øke immunitet, forteller legen.
Leger bevist at stimulere immunforsvaret fungerer tre hovedfaktorer: sult, kulde og mosjon. Dette betyr ikke at du trenger å gjøre narr av et barn, tappe sin trening i kulden. Her, i stedet for å gå tilbake til og vite når du skal stoppe alt. Ikke overfeed en baby, ikke gi ham et langt opphold i et rom som er for varmt (det er bedre å være kul), og ikke la barnet ditt til å tilbringe hele dagen med ingen aktive økter som muligens må gå utendørs. Deretter barnets helse ville være fint og være i stand til å tåle noen sykdom.  
Яндекс.Метрика