BarnemenyHvordan skrive en barnemeny og ordne babymat? Riktige svar på disse spørsmålene vil hjelpe homofile sunn baby vil vokse til glede foreldre.
Barnemeny kan deles inn i de grunnleggende prinsipper og konkrete oppskrifter for barn.
Acculturation mat begynner med innføring av komplementære matvarer, men det er vanskelig å plukke opp babymat etter den første fødselsdag. På denne tiden barnet er mye å forstå hvorfor barn bør være forskjellige oppskrifter, men ikke gå utover et sunt kosthold.
Den grunnleggende regelen: barnemeny har til å absorbere alle de beste i den optimale kombinasjonen. Fett, proteiner, karbohydrater, vitaminer og mineraler - ikke bare ord, men en garanti for at du vil vokse en sunn baby.
Daglig rate på næringsstoffer definert under barnet, hans vekt og helse. Det følger at barnas oppskrifter du kan modellere selv, avhengig av størrelsen på porsjonene.
Babymat krever nøye overholdelse av energibalanse, fordi bellied, rød i kinnene pjokk er ikke alltid det samme som en sunn baby.
Protein i kosten for å være sikker. 30-40 oz. proteiner, hovedsakelig av animalsk opprinnelse må være i det daglige barnemeny. Barne oppskrifter inneholder en rekke kombinasjoner av kjøtt og meieriprodukter og egg, fisk og korn.
Den andre hjørnesteinen tårn "barnemat" - er fett. I motsetning til oss, de voksne, en sunn baby bare ikke kan leve uten mettet fett. Føl deg fri til å inkludere en barnemeny 40 g animalsk fett hver dag. Melk og yoghurt kan brukes uavhengig, smør og fløte er mange oppskrifter for barn. I meieri fett ikke glem fet fisk. I mineralsyrer Omega er lagt til barnemenyen vitamin D.
BarnemenyBabyen er sunt forferdelig jerv? Dessverre godteri, kjeks og brus, ikke de mest nyttige kilder til karbohydrater, så barnas menyer og oppskrifter for barn bør inneholde søtsaker og sukker i begrensede mengder. Mye bedre hvis barnemat basert på grønnsaker, frukt, korn og pasta. Karbohydrater - hovedleverandør av energi, uten noe som friske barn kan utforske verden. Så gjerne inn en barnemeny til 200 gram karbohydrater per dag.
Å lage babymat velsmakende og variert, trenger du å lære å lage mat og kombinere. Mange barn oppskrifter kombinere produkter av forskjellige kosttilskudd grupper: melk grøt, grønnsaker, potetmos med kjøttboller, ris pudding med syltetøy, etc. Imidlertid må barnemeny ikke inneholde stekt, krydret, røkt og altfor fet mat.
Sunn baby flott frokost grøt. Det er en lang tid å fordøye og lar barnet å bli matet til middag. Puddinger og gryteretter også et flott alternativ, se etter oppskrifter og barnemeny raspishut en uke. Middagen meny inneholder vanligvis buljonger, supper, kjøtt eller fisk med grønnsaker. Men babymat ettermiddagen er bedre å bygge fra vegetabilske salater og meieriprodukter.
Etter at han forlot sitt barn fra fødselen, mange foreldre tror at barnemeny kunne gjøre uten melk. Egentlig barnemat basert på meieriprodukter, fordi det er - en kilde til vitaminer og mineraler. Melk ren eller inkludert i barnas oppskrifter, kan barnet drikke opp til 500 ml per dag. Hvis du foretrekker en sunn baby melkeprodukter, tilby ham daglig ost med rømme eller fløte, yoghurt eller ost. Men den viden annonseres yoghurt bedre omfatte barnemenyer tidvis som desserter. Fordi de inneholder sukker, smaker og konserveringsmidler som ikke gjør sunn barnemat.
Mange barne oppskrifter inneholder kjøttprodukter - en kilde til essensielle fettsyrer. I tillegg til kjøtt proteinverdier rik på vitaminer og mineraler (jern, sink) - en sunn baby bør få disse stoffene daglig. Godt å innføre en barnemeny biff, kanin, kylling og kalkun. Babymat varierer preschoolers kan lene svinekjøtt lam. Lag en ukentlig diett, alternerende barn oppskrifter basert på kjøttretter med fisk og egg. Men husk at selv en sunn baby bør ta en pause i forbruket av egg i 1-2 dager, men barn med allergier og problemer med mage-tarmkanalen er best å oppsøke lege.
I kjøtt, er en kraftig kilde til protein og vitaminer frokostblanding. Barnemeny må inneholde korn og brød. Selvfølgelig mest nyttig babymat består av hele korn korn, men barn er ikke så ofte nekter å spise disse måltidene. Ta adoptivbarn alle de beste oppskriftene hvor søt olje slam som inneholder frukt, honning, syltetøy og kandiserte frukter og bare smelter i munnen. Sunn baby bøier munnen og skyver tallerkenen? Tog utseende. Babymat må være deilig, og rettene på plate - vakre som bare mat spises med glede fordeler.
Cook Barnas oppskrifter, som kombinerer frokostblanding med melk, frukt og grønnsaker. Men frokostblanding med kjøtt i barnemeny er bedre ikke å legge til.
BarnemenyHver dag har vært å fylle rate av vitaminer og mineraler - oppgaven kan håndtere balansert babymat. Grønnsaker og frukt inneholder fiber, mange nyttige mineraler. Grov fiber aktivt rense tarmen og er kjent sunn baby har ingen problemer med stolen. Grønnsaker kan kombineres med alle produktgrupper, men særlig nyttig å kombinere kjøtt med ferske grønnsaker. La oss menyen vil omfatte greener, løk, persille og dill, rotgrønnsaker: gulrot, rødbeter, selleri.
Daglig drikking hastighet bestemmes av hastigheten på 30 til 100 g per 1 kg. Denne mengden av væske i barnemat kan legges inn som supper, juice, og selvfølgelig gelé kompott. Hvis barnet ditt er sunt drikkevann i sin reneste form - det er fint. Ingen grunn til å kjempe og søke barnas fruktdrikker oppskrifter og cocktails, forlater dem for spesielle anledninger. Men hva er ikke en ferie, for å se hvordan sunn baby lykkelig konverterer en annen bolle med suppe.  
Barn prykusyv tungen

 Ofte barnet i spillet kan bite tungen. Etter denne - et legeme med rikelig blodtilførsel, er meget vanskelig å stoppe blod. Hva du skal gjøre hvis et barn prykusyv tungen? Først av alt, roe barnet ditt, og han er redd for å skade ham. Blodtype kan skremme ham. Antall røde spytt er ikke å si bite kraft. Rang kan være ganske liten, og to dråper blod blandet med spytt skaper effekten av kraftig blødning. Alvorlig blødning er på virkningen av fallet.

 Hvordan å stoppe blodet hvis barnet prykusyv tungen


 Før skaden er nødvendig å sette en tampong. For å gjøre dette, ta en steril servetochku, brett flere ganger og fester seg til såret. Du kan fukte kluten i peroxide. I munnen er alltid mye spytt, så ikke prysohnet klut til sår og blødninger vil snart passere.

 Hvis skadet tuppen av tungen trykkes pinne bør være tungt hvis den siden av tungen på tannkjøttet, og hvis den øvre del - da himmelen.
 Det rikelig blødning oppstår, den skadede nedre delen av talen. I dette tilfellet er pinnen plasseres under tungen og tungen presset med fingeren eller en skje. Påfølgende pinne etter behov.
 Du kan skylle munnen med en svak løsning av kaliumpermanganat eller rent vann.
 Hvis blødningen ikke avtar, deretter levere barnet til en medisinsk institusjon. Kanskje barnet prykusyv tungen hardt nok og er nødvendige masker.

 Etter å stoppe blødninger


 Når blødningen stoppet, ikke la barnet spise for to til tre timer. Hot and sour bedre ikke å gi de neste fem timer. Men du kan gi ham suge på et stykke is eller spise iskrem.
 En tid etter at barnet prykusyv tungen nyttig munnvann infusjon av salvie.
 På stedet av skader i språket av plakk dannet grå-hvit. Det kan ikke slettes. Denne beskyttende film og noen dager senere mistet hun seg selv.  
Rakitt hos barn. BehandlingBehandling av rakitt hos barn
Syke barn rakitt vanligvis de første 2-3 årene av livet, ofte i løpet av våren.
Grunnlag av rakitt er mangel på kalsium og vitamin D, som er nødvendig for bendannelse. Lungesykdom oppstår hos premature og svake barn. Frem til utvikling av rakitt er også ineffektiv, spesielt dårlig balansert kunstig mat, dårlig barnepass, mangel på eksponering for frisk luft og mangel på sollys, vitaminer og mineraler; hyppige forkjølelser og gastrointestinal sykdom.
Selv den opprinnelige form av rakitt redusere barnets immunforsvar, som fører til hyppige forkjølelser. De tidligste symptomene er svette nakke, som er spesielt merkbar etter søvn. Følgende symptomer er håravfall og oppmykning av halsen i et spedbarn. Fet barn med ingen lukt av melk, og sur med et snev av ammoniakk. Deretter redusert muskeltonus, forverret appetitt. Disse symptomene relatert til brudd på fosfor-kalsium metabolisme. Antall kalsium i skjelettet er sterkt redusert. Gradvis kraniale suturer begynne å divergere, Spring øker. Hvis behandlingen ikke er betimelig gjort, gradvis forverrer barnets tilstand. Kommer atrofi nesten alle muskler og bein. Som et resultat komprimert hode, endret sternum, som er populært kalt "kyllingbryst" bøyde lemmer.
Som sykdomsforebygging må overholde enkle regler: mangfoldig, rik på vitaminer og næringsstoffer kosthold, stillesittende liv - ikke bare i barndommen, men i puberteten på grunn av muligheten for såkalte sene rakitt. Dette rakitt som involverer en krenkelse av fosfor og kalsium metabolisme oppstår hos barn eldre enn 4 år med manglende overholdelse av NPT-regimet og kosthold.
I kosten fôring baby for forebygging av rakitt må nødvendigvis inneholde supper, kjøtt, egg, fisk olje, melk, grønnsaker, sitrus, frukt og bær juice. Med all nyttig grønnsaker kål, rødbeter, gulrøtter, bør også drikke et avkok av frukt i stedet for juice.
En gammel oppskrift, som brukes i behandling av rakitt landsbyer. Det anbefales å drikke et avkok av en blanding av rose hofter, Walnut blader, blomster Johannesurt, solbær blader, jordbær blader skog, gress fiolett tricolor, gress og urter storfe Veronica narkotika, tatt i like proporsjoner. For å forberede suppen 3 ss av blandingen hell 1 liter kokende vann, dekk og protomytysya over natten i ovnen. Du kan helle kokende vann og la over natten i en termos. I morgen, avløp, varme, tilsett sukker etter smak og drikke på tom mage for å gi barnet ditt så mye du kan, men helst ikke mindre enn 1/2 kopp. I løpet av dagen skal barnet drikke mer 1, 5 kopper. Suppen er forberedt på ikke mer enn to dager, og oppbevares i kjøleskapet.
Tradisjonelle leger å behandle rakitt anbefales å bruke burdock root ekstrakt. For å forberede 2 ts tørket hakket rå sukker og 1 kopp kokende vann, innpakket, 2 timer og avløp. Ta 1/4 kopp 3 ganger om dagen.
For behandling av rakitt bruker calendula ekstrakt. Å forberede bør ta to teskjeer av tørkede blomster helle en kopp kokende vann, innpakket, 1 time og avløp. Ta 1/2 kopp 3-4 ganger om dagen.
Å behandle rakitt kan Avkok av tørkede blader av valnøtt. For å forberede suppen 3 ss tørket hakket rå sukker og 1 kopp kokende vann, kok i 10 minutter, la stå i en halv time og belastning. Ta en teskje 3-4 ganger om dagen. Avkok av tørkede blader eller røtter av valnøtt anbefaler også å lage bad med rakitt.
Du kan også bruke infusjons fiolett tricolor. For å forberede 2 ts tørket hakket rå sukker og 1 kopp kokende vann, innpakket, 1 time og avløp. Buljong fiolett tricolor brukes eksternt som komprimerer og bad (50 g urt i en bøtte med vann).
Å forberede badet med rakitt kan brukes hovedkort eller havre halm. Oregano gress, havre halm er den hastighet på 100 g per bøtte med vann (1 liter brygg gress kokende vann, kok i 10-15 minutter, og legger litt og la på badet).
Å forberede badet ved hjelp av søt flagg rot, furu knopper, røtter villedende. Råvarer er på frekvensen av 300 g per 10 liter vann. Hakket rå helle kokende vann og varme over svak varme med lokket på i 15 minutter. Permisjon for 2 timer og legge til badet.
Lag en blanding av 200 g knuste røtter villedende og 200 gram burdock rot. Hakket rå helle 10 liter kokende vann og varme over svak varme med lokket på i 15 minutter. Sette mot ett, fem timer og legge til badet.
Du kan bruke urt sofaen. For å forberede suppen 2 ss tørket hakket rå sukker og 1 kopp kokende vann, innpakket, 3 timer, belastning og bruke eksternt som komprimerer og bad.
Obligatorisk sommer soling.
Ved behandling av rakitt kan bruke buljong storfe. Ta 2 ss tørket hakket rå helle to kopper kokende vann, kok i 10 minutter på lav varme, sette mot, pakket, en time og avløp. Buljong flokker ta en spiseskje 3-4 ganger om dagen.
Å behandle rakitt kan skjær urter peppermynte. For å forberede 2 ss tørket hakket rå helle 100 ml alkohol, nåtid og ta 5-15 dråper i et glass vann eller på et stykke sukker, tre ganger om dagen.  
Яндекс.Метрика