Enhver god forelder ønsker og bryr seg om hans barn vokste til en lykkelig, sunn og aktiv, og senere ble en vellykket og selvforsynt voksen.
 I de første månedene av livet babyen bryr vi stort sett om å gjøre det i tide til å spise og sove, så vi følger utviklingen, skifte bleier og venne til uavhengighet, prøver å utvikle sine fysiske og mentale evner, gjør alt det han eller hva som er nødvendig.
 Det eneste som liksom ofte glemmer er den psykiske helsen til barnet, ikke mindre viktig enn hans fysiske tilstand.
 Ofte foreldre ikke engang tenke på hva barnet trenger hjelp prøver å takle sine egne innfall og sporadiske raserianfall, med tanke på at dette er et midlertidig fenomen.
 Dessverre er det få som tror at leder av selv de minste medlemmer av den menneskelige rase, nye tanker, ideer, frykt og spekulasjoner om at de ikke alltid dele med andre.
 Og noen ganger du ønsker å vite hva som skjer i sin egen indre verden? Hva han tenker og skyve den til visse handlinger? Og om han utviklet for sin alder, kommuniserer med massevis av jevnaldrende og vet hvordan du skal oppføre seg i visse situasjoner?
Barnepsykolog: mitt barn trenger hjelp

 På et tidspunkt, begynner barnet å delta i debatt med sine kjære, slem, nekter å gå på skolen eller til hagen, lytter ikke og frastøter noen hjelp. Hodet hans er født mor og en rekke tanker om hvorfor han gjør? Fordi dette barnet var lydig og god?
 Bare en liste med spørsmål kan være enorme, og besvarer en fruktbar øyne, og komme til sannheten noen ganger er ikke lett. En uavklart situasjon i forvirring konflikter føre til irreversible konsekvenser, takle det fordi noen tid er svært vanskelig.
 Selvfølgelig, fremveksten av kontroversielle situasjoner - en helt naturlig prosess som forteller om oppveksten din ætt og etablert som en person.
 Men om vi handle i slike situasjoner? På grunn av våre beslutninger vil avhenge av hvordan barnet reagerer, ikke at vi razlomaem skjøre og verdifulle indre verden, som er bare begynnelsen for å ha tillit eller dannet? Alle disse spørsmålene vil svare barnepsykolog, ikke nødvendigvis gå til ham med en gang med babyen, er det mulig at nok råd og tips bare deg, men kan være slik at barnet trenger hjelp, kan han bare få en spesialist.

 Vinne selv


 De fleste foreldre nekte slike kampanjer, fordi spørsmålet er, hva folk sier? Somehow dette punktet av interesse for mange, går til en psykolog assosiert med noe skammelig, våre folk er ikke vant til det faktum at dette er normalt og helt pinlig.
 Psykolog - det er ikke en psykiater, gjorde han ikke utstede en oppskrift og ikke diagnoser, det hjelper barnet ditt takle problemer, vanskelige situasjoner uten skade på psyken, det er i disse måter som, til slutt, hadde gutten kommet til den riktige avgjørelsen.
 Og alt det beste for å utrydde fordommer og glemme dem for god helse og emosjonelle tilstanden til barnet er mye viktigere.
 Et annet punkt som på et ubevisst nivå presser foreldre til å gå til legen, denne frykten for å være "dårlige" foreldre innser at de har gjort noe galt i å bringe opp baby.
Barnepsykolog: mitt barn trenger hjelp

 Så mamma og pappa begynner å forstå at bøker, studere psykologi og prøve å løse problemet. Det er viktig å innse at alle av oss første gang vi blir foreldre, har vi ingen lærer det og gir privattimer, så feil - dette er normalt. Og hvis du får korrigere sine feil, vil det bare nytte for deg og barnet ditt.

 Hvilke problemer kan slå til en psykolog for barn?


 •  Hvis du begynte å legge merke til at barnet ditt får frykt og angst: frykt for mørket, kraftig regn eller vind, bo i ett rom, frykt for dyr, insekter, da dette signalet. I en viss alder - dette er normalt, viser utviklingen av fantasi og fantasi av et barn. Men denne følelsen av konstant frykt forårsaker depresjon, påvirker aktiviteten og initiativ fører til at barnet begynner å unngå visse situasjoner som ikke er bra. Psykologen kan overvinne denne perioden smertefri for barnet og lindre ubehag permanente foreldre.

 •  Hvis du begynte å legge merke til at du mister kontrollen over et barn, lyttet han til sjeldnere faller inn hysteri og gjør alt på egen hånd, som du ikke snakke med ham. Med disse impulsene trenger for å håndtere riktig, ikke å frata et barn muligheten til å bli en sterk personlighet i fremtiden, men samtidig ikke miste den tynn tråd som holder den på rimelige grenser.

 •  En annen ganske vanlig problem - en følelse av skam. Så hva sier du, vel, barnet kan ikke bare komme og lære, nyte, når han vokser opp. Dessverre, hvis barnet unngår kontakt med jevnaldrende, ikke prøver å få venner og ikke i en konfliktsituasjon prøver å beskytte deg selv i fremtiden er usannsynlig at noe vil endre seg, selvfølgelig, hvis det ikke er korrigert i barndommen. Allikevel snakket og skyhet og overdreven skyhet kan overvinnes.

 •  Aggressiviteten. Dette er et problem som møter nesten alle foreldre, barn overdrevent sint bevisst fornærme et barn eller forårsake dyr smerte, bevisst rive leketøy hodet og si ja til hennes behov. Det er viktig at denne funksjonen ikke lå dypt i hjernen og hindrer dannelsen av normal og anstendig mann. Tips barnepsykolog hjelp til å overvinne denne perioden i livet til barnet ditt.

 •  Andre situasjoner. Faktisk psyken til barn - sårbare og svært skjøre, og hvis i livet er det situasjoner som voksen og vanskelig å håndtere, kan barnet trekke seg inn i seg selv, kaste skole, slutte å prate med andre mennesker. Slike situasjoner omfatter dødsfallet til en kjær, alvorlig sykdom hos et barn eller noen i familien, fremveksten av et nytt familiemedlem, den første turen i skole eller barnehage, mange grunner, og finne den riktige løsningen og yte nødvendig bistand går langt hver av foreldre. Psykologen vil finne årsaken til følelser og finne den rette måten for barnet å hjelpe ham smertefritt som mulig, gjennom hva som skjedde.

 •  Finn en barnepsykolog er ikke et problem, er de i nesten hver barnehage eller skole. Denne personen ved hjelp av spesielle former for pengespill, bilder, diskret testing og samtaler kan gi de nødvendige anbefalinger til foreldre. Hvis du planlegger en tur til psykolog, så ikke nøl, fordi barn utvikler seg svært raskt, og i en viss tid kan være for sent.
   Så det er et fantastisk øyeblikk du - den vordende mor. Ukene går veldig fort, mye okruhlyvsya magen og fikk betydelige volum, tyder alt dette den forestående opptreden av den etterlengtede babyen til verden, så skjebnesvangre dagen, merket som "arbeidskraft" er ikke langt unna.
   Og det er ingen overraskelse hvis du plutselig ziznayetesya at fryktelig redd for å føde, fordi denne frykten er til stede i hvert sekund av fremtidige mødre, og overvinne det kan, dessverre, ikke alle.
  Hvordan kan jeg overvinne frykt for fødsel?

   Hvis du tror, ​​er denne prosessen alltid fulgt menneskeheten siden oppstarten fra folket multiplisert på denne måten. Men noe ganske overbevisende argument "all fødsel" absolutt ingen effekt, og faktisk var det med din mor, bestemor, oldemor og knapt noen beklager at skjedde i deres liv er et mirakel.
   Prosessen med fødsel - en virkelig fantastisk ting som betyr fødselen av en ny mann og måten du fremme dette som ingen andre.
   Oppriktig, frykten for fødsel - det er normalt å tilstrekkelig og helt forståelig, gjenstår det å finne måter å hjelpe den vordende mor for å bli kvitt det, se på prosessen med fødselen av barnet på den andre siden og deretter ganske muligens frykter sterkt redusert eller forsvinne helt.
   Før du svarer på spørsmålet, hvordan kan du overvinne frykten for fødsel, er det nødvendig å identifisere årsakene som forårsaker denne frykten, fordi hver kvinne de er forskjellige, men generelt er utsatt for liten klassifisering.
   Prøv en grave, og du vil finne den samme smertefulle pinne som dypt og satte seg fast i tankene dine. Og så, selv om du ikke kan helt bli kvitt den, eller i det minste komme til enighet med sin frykt du klarer, vel vitende om konkrete spørsmål, kan du alltid få svar.

   Årsakene til frykt og hvordan du kan hindre dem


 •  Den første og viktigste grunnen - skalaen og tilgjengeligheten av helt forskjellig informasjon som bokstavelig talt fyller internett, trykte medier og bøker. De fleste kvinner, når er i en interessant posisjon, begynner å undersøke all tilgjengelig informasjon og med rette! Men, for noen grunn de ikke gjelder for kompetente fagfolk og erfarne fagfolk, og alle slags fora og sladder hvor og er full av historier om fødselskomplikasjoner, fødselsskader, endre form på en fryktelig måte, samt den sprø smerte, som har ingen ende. Selvfølgelig, etter å ha lest dette, perepuhatsya deg til døden, etter å ha mistet noe ønske om å aldri gi fødsel. Husk at fødsel - er en individuell prosess som skjer i hver kvinne annerledes, og jo mer du frykter, jo vanskeligere og vanskeligere vil det være. Og en ubestridelig faktum: rolig og nesten smertefri fødsel - ikke så spennende og skandaløse historier, og det er derfor så populære lidenskap og sprø smerte. 

 •  Dårlige tidligere erfaring eller erfaring venner kan være en annen grunn til at det er en frykt for fødsel. Det hender også at den første svangerskap endte i tungt arbeid, som også var ikke veldig god og kvalifisert lege. Og selv på grunn av det faktum at alt endte godt, hun kan ikke hjelpe å forfølge hennes frykt. Og her er en venn, som var i en lignende situasjon, og begynner å tenke at det er bare og kan kjøre, ikke noe annet. Det er alt tull, bare den vordende mor må analysere sin første erfaring, tenke på alle de feilene som ble gjort for første gang og, selvfølgelig, for å prøve å hindre at flere av dem.

 •  En annen grunn - frykten for det ukjente. Oftest er det jentene som føder for første gang, til tross for historier venninner eller slektninger, du fortsatt ikke vet, og hvordan det vil gå i ditt tilfelle. Den beste måten i dette tilfellet - er å lese så mye som mulig, litteratur om emnet, melde for gravide, hvor alle spørsmålene som interesserer deg åpnet klasserommet. Det er også klasser i yoga for gravide som for øvrig er veldig nyttig i denne situasjonen og i stand til å behandle barnet til verden mye enklere og smidigere. I tillegg til alt dette får du en ny sirkel av venner jenter som også er i samme situasjon som deg, som arbeider med dem er også i stand til å positivt påvirke din psykiske tilstand.

 •  En annen vanlig frykt - en frykt for alvorlige komplikasjoner eller død under fødselen. Å stoppe bekymring før fødselen av barnet i dette tilfellet, må du innse at du vil være omgitt av fagfolk og pårørende. Nivået av moderne medisin har nådd slike høyder at dødsfall i barsel er nesten ikke der, vil legene gjøre alt som er nødvendig for å forhindre slikt. Det er også viktig å lytte nøye til hennes fødselslege at deres råd under hele prosessen kan advare mor til de fleste av de problemer og problemer.

 •  Det er også en viss prosentandel av det smukke kjønn, som synes veldig redd for stygge ved fødselen. Tross alt, alle vet at i kvinnens svetting, blek, mister blod, og noen ganger helt tømt direkte på stolen. For å overvinne denne frykten, er det nødvendig å forstå seg selv og forstå hvorfor det er så viktig for deg, selv i en tid av livet ditt ser perfekt? Fordi det er ting viktigere skjønnhet ser ut, spesielt når det gjelder helsen til det ufødte barnet. Ofte er dette på grunn av lav selvfølelse, tilstedeværelse av mannen ved fødselen, som aldri har sett deg i den tilstanden. Hvis ja, så er det mulig at bedre invitere på en gang mor eller en nær venn at du føler deg komfortabel.

 •  Et annet punkt - svært tidlig i svangerskapet, å fører til utilgjengelighet jente bli mor. På grunn av denne kroppen ubevisst prøver å forsinke fødselen av et barn gjennom hele prosessen blir enda mer langvarig og smertefull. Det viktigste å forstå er at ungen - en glede, se etter positive følelser, og ikke glem å tro på fremtiden, og deretter levering vil være enklere og tryggere.

 •  Som vil bidra til å roe ned før fødselen?


   Nå at årsakene til frykt er over, må du finne en måte å stille inn på en positiv bølge. Det hjelper selvhypnose og autotrenynhy du må hele tiden overbevise deg selv om at alt er vel at prosessen med fødsel - er den siste fasen av svangerskapet som du er utarbeidet, og at hver kvinne har å gå gjennom fra start til slutt med hennes baby.
  Hvordan kan jeg overvinne frykt for fødsel?

   Hver mor bør nyte nært møte med barnet ditt, spesielt den første. I disse situasjonene godt til denne innstillingen: et barn tyngre enn meg, fordi han skremte første gang han vil møte en stor verden, og det er å prøve å ikke mindre enn mamma. Når hun konsentrerer seg om hennes baby, frykten forsvinner inn i bakgrunnen, et ønske om å hjelpe og beskytte ham.
  Яндекс.Метрика