Barnet sint
 Fra erfaring med foreldre (og, foreldre til barn i alle aldre) dessverre jeg kan si at mange har oversett problem som kan føre til stor skade for barnet. Problemet - Jeg er fristet til å si - en fare som truer barnet på ethvert stadium av livet - sitt eget sinne.

 Husker at sinne - følelser, uttrykke vår negative holdning til folk eller levende forhold som hindrer enhver vårt ønske eller aktivitet. Disse hindringene vi føler som en fare og en trussel mot vår fysiske og mentale helse. Denne trusselen gir oss bekymring. Fra størrelse avhenger fare for at aner vi har mer frykt eller sinne. For eksempel når et barns sandkasse leketøy trekke den eldste barnet, er barnet redd, og hvis det er hans alder, vil barnet bli sint og gjøre handling.

 Natur sinne samme hos voksne og barn. Men hvis mange voksne er i stand til å forstå årsakene til deres eget sinne og finne veier ut av konflikt, trenger barn i alle aldre ikke har tilstrekkelig autonomi og makt til å gjøre justeringer i livet ditt. Og foreldrene trenger endeløs kjærlighet og tålmodighet for å hjelpe barnet ditt møte med dette, vel, ingen barn, en destruktiv følelse.

 Hvordan barn uttrykker sitt sinne? De er preget av de såkalte "umodne" skjema viser av sinne. Veldig små barn "er" ubevisst. For eksempel, et barn vant til potten, begynner plutselig å "gå" i buksene. Snarere barnet så "sint" på foreldrene for mangel på kjærlighet og oppmerksomhet. Eldre barn mesteparten av sin sint humør uttrykt i form av utbrudd av aggresjon og følelser, for eksempel bryte leker, slåss med jevnaldrende eller søsken, foreldre og rope på t.Seksjon. Ofte kilden til disse måter å uttrykke sinne er aggressive i innhold og form av TV-programmer og tegneserier, videospill. Jeg vil råde foreldre som prøver å få tid til deg selv, plasserer et barn foran TV-en, for ikke å. Det er også bla PC-spill før et barn begynner å spille dem. Ellers barn vil ikke bare sinte utbrudd av følelser, men vil danne en stabil utilstrekkelig egen oppfatning av verden og oss selv i denne verden. 

 Barn oppvekst ofte uttrykke sitt sinne i passiv - aggressiv form. Nettopp dette uttrykket "passiv aggresjon" ved første øyekast virke selvmotsigende. Under "passivitet" pleide vi å forstå "passivitet", selv oversatt fra latin betyr det "å lide." Denne formen for aggresjon er svært sofistikert. Dette er en skjult måte å påvirke andre og manipulere dem til å oppnå sine mål. Men ikke alle barn har en dårlig humør manifestasjon av passiv aggresjon. Gjenkjenne hennes foreldre hjelpe henne kunnskap om de tre karakteristiske trekk:

 Først passiv aggresjon irrasjonell og ulogisk. Barnet oppfører seg motsatt av hva som forventes av ham.
 Dernest Formålet med passiv aggresjon - opprørt voksne (foreldre, lærere), det vil si mennesker som representerer autoritet for barnet.
 Og for det tredje gi sin atferd ut av balanse voksne, barn forårsake mest skade på seg selv, noen ganger kommer i deres ramaskrik mot fedrene til de ekstreme og forferdelige trekk - selvdestruksjon.

 Årsaken til passiv aggresjon hos ungdom er i feil oppfatning av foreldre umodne vredens barn. Når foreldre forby barn å vise sitt sinne ("Tror ikke du tør snakke med sin mor i en tone!"), Barn begynner å undertrykke det i seg selv. Barnet har ingen beskyttelse mot foreldrenes sinne i sitt hjerte er harme og smerte, og foreldrenes autoritet i barnets bevissthet gradvis forverret.

 Det bør bemerkes at foreldrene ikke alltid trenger å "varsle" om passiv aggresjon. "Normal" denne formen for sinne kan bli vurdert i tidlig ungdomsalder - i 11-13 år. Barnet vokser opp, og det øker behovet for å være uavhengig. I løpet av denne perioden, omsorgssvikt husarbeid, lat, begynner å bringe hjem fra skolen en dårlig poengsum og stadig bringer foreldre med tålmodighet. Det viktigste for foreldre i denne vanskelige tiden - for å svare på de "triks" for barnet, eller i sin uendelige liggende på sofaen og ser på taket. Du kan ikke overreagere eller sint. I noen tilfelle kan ikke snakke til barnet i den avgjørende tone - det er bedre å tone forespørsel. En titt på voksen samtale med barnet må være rolig og nøytral. Jeg vil råde foreldre til å trene en titt i speilet. Dette er viktig fordi et barn som er passiv - aggressiv tilstand utvetydig avviser så sint utseende dyster og munter, barn oppleves som en hån. 

 Så, er barnet ditt sint. Barn kan ikke modne til å uttrykke og kontrollere sitt sinne. Lære dem at til 17-18 år - er, etter min mening, en av de viktigste oppgavene for utdanning. Dessverre, foreldrene ofte ikke har en moden holdning til sin egen sinne og kan ikke kontrollere det. De sprute sine følelser for hverandre og barna ofte uakseptabel form (høyt banning, smashing servise, blåser). Jeg vil minne foreldre at barn er mer mottakelig for atferden, ikke ordene til voksne rundt dem. Seeing som foreldre uttrykke sitt sinne, barn begynne å opptre på samme måte.
 Å lære barn å uttrykke sinne som det sømmer seg en moden person, foreldrene selv trenger å lære dette. Hvor skal jeg begynne? Først må du finne årsaken til sinne, da en voksen i stand til å forstå hvordan voksne og barn, selv om han ikke vet hvordan småprat. Dette kan gjøres med en enkel analyse ved å svare på tre spørsmål. 1 - I (eller barnet mitt) sint derav meg (baby) en bekymring? 2 - Hvis ja, så truet meg (baby) eller noe viktig for meg (for barn). Hvorfor? 3 - Hva er trusselen?

 Det neste trinnet - Årsak sinne når de blir funnet nødvendig å analysere hvordan adekvat respons eller reaksjon på barnets sinne ved kilden. I stedet ofte situasjonen er denne: seeing før ham sint barn, er foreldre begynner å bli sint svar. Du kan ikke kopiere oppførselen til barnet. Vi må prøve å holde rolig tilstedeværelse og logisk tenkning til det normale, uten avvik til siden, for å formidle sine tanker til samtalepartner, fast og vennlig samtale med ham, mens antydet barn som ikke fordømme, og likte måten det er og ikke for god oppførsel eller handlinger. For å "styre seg selv", og kommer til denne "ideelle" måte å uttrykke sinne, må du gjøre en stor innsats. Noen psykologer rådes til å holde en dagbok for å fikse alle forekomster av sinne. Annet - skrive brev til lovbrytere, men ikke sende dem. Den tredje - å dele sine følelser med hverandre og så.d. Jeg håper det, for velferden til sine barn, de fleste foreldre er villig til å gjøre selv-utdanning. 

 Hva er poeng i å utdanne foreldre bør ta hensyn å lære barn analytisk tenkning, og dermed riktig atferd med sin vrede? Fra min egen erfaring med utdanning og erfaring to sønner mange foreldre kan bemerkes at det er veldig nyttig og felles lesing etterfulgt av en diskusjon på målinger. Det lærer barn å klare tenkning, forståelse av situasjonen og andres følelser.
 Jeg vil råde foreldre til ikke å avse tid til å snakke med barnet om sine problemer og vanskeligheter. Prøv å forstå hvordan barnet reagerer på et bestemt problem, vurdere hans følelsesmessige tilstand. Deretter tar hensyn til barnets alder, kan du hjelpe ham absorbere den omkringliggende virkeligheten.

 Barn trenger ditt lederskap. Hjelpe dem å forstå de følelsene som de kan skille mellom dem. Jo før et barn lærer å bestemme forskjellen mellom sinne og andre følelser, jo raskere det kan uttrykke sine følelser mer nøyaktig og i en egnet form.

 Besatt den mektigste positiv forsterkning i barnets utdanning - en forelder godkjenningDu ønsker å vise barnet ikke får sliten hver dag. Og ikke nødvendigvis artikulere hans ord. Nok til å lytte nøye barnet smiler han presset til henne, tilbringe tid med ham, som er i stand til å formidle sin kjærlighet barn. Da vil du nyte ubegrenset tillit til barnet sitt og den tilsvarende forstand. Utdanne et barn slik at du kan vekke i ham sin beste kvalitet og utgjør en integrert harmonisk personlighet.  
Foreldre Småbarn

Hva generelt forstått av ordet "utdanning"? De aller fleste familier i forbindelse med utdanning Skolegang barnet disiplin, orden, selvfølgelig, med straffer - som barn skal forstå hva som er bra og hva er dårlig. Et lite antall familier mener det er nødvendig å engasjere seg i egen utdanning fordi de tror - barnets nøyaktig kopierer oppførselen til foreldrene. Ser på dette tilfellet, for å ytterligere intervensjoner justere den pedagogiske prosessen? Faktisk er utdanning av unge barn ikke forbundet med spesifikke spørsmål og svar på disse spørsmålene - ingen ferdige oppskrifter som det finnes ikke to identiske personer, barn og familier. Men en ting er helt rett - utdanning er klimaet i familien, i hjemmet atmosfære av ro og trivsel eller stress og frykt.

 Det og den generelle atmosfæren i huset, hvor vi vokste opp, vi husker i fremtiden livet når vi smile eller forskrekket på hjertet slår til vår barndom. Noen ganger den hjemmekoselige atmosfæren på familielivet varierer avhengig av ytre omstendigheter eller hva aldrende foreldre, og barn vokser opp, men likevel i hver familie er det et familiemiljø, i stand til å påvirke barnets utdanning mer ros, straff og selv Eksempler eier mamma og pappa.

 Imidlertid rollen til spesifikke metoder og teknikker i barnets utdanning er også svært viktig, og den første hoved betydning her er tilstedeværelsen av et barns troverdighet. Tjene respekt fra hans kloke barn appell, styrken av hans karakter, en handling av kjærlighet og hengivenhet, kan vi henvise hans oppførsel i den retningen, som velger. Tross alt, vil barnet kopierer oppførselen til en respektert far. Bare la oss huske at hver dag du bør ta med barnet rett til å bli respektert for det. Flere falske gjerninger, og han ødela. Unngå som den myndighet som erobret makt og tvinge et barn til å skjelve av frykt. Tro meg, ved første anledning barnet er fri fra makten.

 Nå er det tid snakke om straff og deres rolle i prosessen med utdanning. Brudd på dette emnet, er det viktig å huske om opprykk. Disse to elementene - ulike aspekter av prosessen med utdanning. Du kan ikke bare straffe barnet - en negativ innvirkning på hans mentale utvikling, ville sette frykt for foreldre i sitt liv. Dreven ty til tvang barnet straff heller motstå - gjør det en sjenert, humørsyk, sta, utspekulert og oppfinnsom. I tillegg bør straffen følger umiddelbart etter lovbruddet. Ellers den mister relevans og blir meningsløst. Avgjørende, bør straffen aldri føre til en fullstendig pause konfidensiell kommunikasjon mellom foreldre og barn.

 Det er vanskelig å forestille seg at emosjonell fall følelsen dårlig barn, når han og straff "mister" foreldre. En forferdelig ensomhet, ydmykelse, sjokk - generelt, tap og ydmykelse selv, som videre fører til selvpiskingen. La oss huske at, å straffe et barn, ønsker vi å korrigere oppførselen til barnet, og ikke å skade hans indre verden. Derfor vil vi henvise til straff nøye og anvende prinsippet om "sjeldne, men til poenget." Det vil være mye bedre å prise og oppmuntre barnet når han fortjener det. Det er synd at denne metoden for utdanning blir ofte glemt. Men generelt, bør godkjenning og povalы være mye mer enn misbilligelse og straff. Bare på denne måten vil få sin straff pleie og ikke krenker integriteten til den indre verden av barnet.

 Child Care i familien der et barn er økende, og med store familier, er annerledes. Ett barn liker, gi den sin fulle oppmerksomhet og ofte bortskjemt. Han har ingen erfaring med nære relasjoner til de ansatte av barna. Imidlertid er denne erfaringen kompensert barnehager og skoler, men fortsatt ikke i sin helhet. I en stor familieproblemer. Ofte barn er sjalu foreldre til hverandre, og som et resultat, kjemper for retten til å være den beste og favoritt. Hvordan å være? I begge tilfeller, foreldre trenger for å lage en felles plass for kjærlighet å kontakte hverandre. I dette rommet - et slags hjem for barn og vil finne varme, kjærlighet og oppmerksomhet, så viktig for alle. Og mål på at kjærligheten vil trekke barnet, og vil derfor aldri være overdreven eller utilstrekkelig.

 En stor rolle i utdanning barn er besteforeldre som, er det ikke nødvendig å leve med deg. Det besteforeldre 'plukke opp' barn når vi ønsker å gå til en kino, selv om du trenger å jobbe i helgene eller når barn er syke. Det besteforeldre gjort sin del av emosjonell varme og vennlighet å fylle tanken indre sinn av et barn. Det er, selvfølgelig, familier der besteforeldre til å vinne den "usynlige" autoritet hos barn, undergrave autoriteten til foreldre. De lar barna gjøre hva foreldrene utestengt. Men i husholdninger der kunne løse alle de utestående spørsmålene og komme til enighet, besteforeldre mye berike barnets indre verden og utvide sine horisonter. I slike familier barn lærer toleranse, tilgivelse, forståelse og kjærlighet.

 Det er en hel alle knyttet til barneoppdragelse. Det gjenstår bare å trekke linjen. Dermed den viktigste komponenten i å oppdra et barn er en familie atmosfære i huset, basert på tillit og gode relasjoner mellom foreldre, besteforeldre, hvor ingen myndighet ydmyker en annen foran barna, der foreldre elsker hverandre, ofte oppmuntret og bare sporadisk og aldri straffe et barn ikke ødelegge hans tillit hos voksne.  
Яндекс.Метрика