Barnet trekker sirkler av hva det betyr

 Barnet begynner å trekke på et tidlig alder, når det er dårlig kan snakke. Foreldre lykkelig ser den første "mesterverk" av barnet ditt, samle album av barnetegninger. Men psykologer rådes til å se nøye på bildene av barnet, de kan snakke om utviklingen av barnet, som hun ser verden.

 Utviklingen mønster


 For små barn, er fotografering ikke bare en refleksjon av verden, men snarere et uttrykk for sine følelser og følelser. Barn prøver å finne viser at de ikke kan uttrykke i ord. Opptil tre år med et barn trekker pinner dash. Deretter begynner å tegne ovaler og sirkler. Barnet har ingen intensjon om tegning.

 Barnet trekker sirkler som betyr? Dersom barnet er tre år gammel, bare liker han å tegne sirkler.
 Bare fire år er det tanken på bildet, og deretter kan vises bilder av barn i form av sin psykiske tilstand.
 I denne alderen begynner barnet å tegne en person. Og sirkelen igjen brukes i store tall: hodet, øyne, og selv kroppshår. Vilkår for svært viktige tall i barn - et enkelt bilde og svært vanlige i naturen, som ofte er barnet tegner sirkler som betyr? I form av psykologi av barnetegninger - normalt nivå av emosjonell utvikling.

 Analyse føles


 Prøv selv å vurdere barnets bilde og forstå følelsen av at det er deg. Prøve å identifisere den med egenskapene til "trist - morsomt", "mørk - lys", "lyse -. Kjedelig" Gå nøye gjennom detaljene i bildet. Hva forvirrer deg? For en mer objektiv analyse av barn prøver å dele bilder med andre foreldre og diskutere sine erfaringer.

 Farger


 Fra hva farger og hva deres barn bruker i hans bilde kan sees på den interne tilstanden til barnet. Vanligvis barn er brukt i figur 5-6 farger. En multi-farget bildene viser slags emosjonell og kreativ. Hvis et barn bruker litt farge, det snakker om hans ubehagelig tilstand i øyeblikket. Hver farge har en tilsvarende konvensjonell mental holdning: rød - viljestyrke, aggresjon, irritabilitet, blå - konsentrasjon, interne problemer, grønn - balanse, uavhengighet, og så videre.
 Barnetegninger har blitt foreldre for ett av formålene med analyse av barnet.  
Navn for jenter (født) i September, oktober, november

 Høst - en flott tid når sommeren er ikke farvel, men vinteren er ikke nådd. Alt er dekket med "gull" og bronse nyanser.
 Navnene for jenter født (født) i september, oktober, november, foreslår valg. Jenter født i september, vil være vakker vertinne i fremtiden. Men de viktigste trekkene kan betraktes dom, intoleranse, uavhengighet, ambisjoner og følelser.

 September


 Navnene som passer i september jenter: Ariadne, Anna, Vera, Elizabeth, Lyudmila, kjærlighet, håp eller Sofia.

 Oktober


 I født oktober jenter som står i den grunnleggende og forpliktende med venner uselviske og vittig, og familieliv - Bereginya ildsted. Blant en rekke navn kan du velge ett av følgende: Alexander, Valentine, Vasilisa, Zinaida, Zoe, gylne eller Sofia. Ikke rart listen over navn mange av høsten begynner å "ut" er veldig symbolsk. Høsten setter sitt preg på livet. Slike navn for jenter født (født) i september, oktober, november, vil bidra til å styrke de positive aspekter og negative sider ved personligheten glatt.

 November


 Det antas at jenter november egoistisk, egoistisk og egoistiske. Kanskje disse kalde trekk assosiert med været, noe som er veldig ubehagelig. Den første kalde, fuktige, grå og så videre. For å dempe disse funksjonene og gi positive notater, må du velge navn. Velg ett av følgende navn: Faith, Eugene, Eufrosyne, Elizabeth, Helen, Irene, Cleopatra, Claudia Capitolina, Maria, Natalia, Nastasia.
 Generelt, jenter født i høst, utstilling egenskaper som punktlighet, klokskap, visdom, overveielse i beslutningsprosessen, balanse, omsorg og flid.

 Uvanlige navn


 Blant muslimske navn for jenter født (født) i september, oktober og november er slik at lyden i høst. For eksempel, dinarer (gull), Zuhra (høydepunkter, morgen stjerne), Faina (strålende) Эsfyra og Yulduz (stjerne).
 Velge navn for jenter født (født) i september, oktober, november, ikke glem at navn - er ikke bare et tomt ord, ikke engang skall. Faktisk, en betydelig del av et barn.  
Maiden navn for fødsler i juni, juli, august

 Hvordan velge navn for jenter født i juni, juli og august? Hver bruker sin teknikk, noen respektert tradisjon og kalt den førstefødte av samme navn. Andre kaller jenter etter tegn av dine favorittfilmer, andre tilbringer sine dager og netter lese bøker, som beskriver tolkning av navnene.
 Kan velges Maiden navn for fødsler i juni, juli og august, avhengig av egenskapene, trekkene tilskrives årlig bursdag. Det antas at de er mindre beskyttet enn de som er født i vinter.

 Men ellers er de motivert, bra dame, selvsikker, fordi navnene for eldre jenter kan være nøytral. Du trenger ikke å balansere karakter av "myke" og "harde" funksjoner.
 Blant disse navnene: Alain, Agrippina, Angelina, Antonina, Anna, Anita, Akulina, Alevtina, Valentina, Valeria, Evdokia, Helen, Eufrosyne, Yefimiya, Jeanne, Irina, Inna, Cyrus Concordia Claudia Cristina, Kaleria, Martha, Margarita, Milena, Magdalene, Mary, Marina, Nelly, Nonna, OL, Olga, Paraskovia, Rima, Sofia, Sara, Susanna, Seraphim, Svetlana, Susanna, Juliana, Theodore, Theodosia, Christina, Julia, Yulianna.
 Hvis du tar jentenes navn for fødsler i juni, juli og august alene i flere måneder, er det bra for juni:

 Juni


 Elena, Zinaida, Mary, Martha, Raisa, Stanislaus, Seraphim, Simon, Tamara.

 Juli


 For de som er født i juli, ideelle følgende navn: Alexander, Antonina, Alla, Valeria, Daria, Elizabeth, Kaleria, Lyudmila, Sofia.

 August


 August utgaven av jenta kan være med navn: Anfisa, Anna, Margaret, Maria, OL, Tatiana, Tamara, Julia.
 Maiden navn for fødsler i juni, juli og august kan være floral, lys, sol, Rosalie, Rose, Lily, Lily, Marguerite (perle) Эnzhe (perle), og Hulfyya Hulshat (blomst) Nuranyya (lys lyser) , Rouse (blomsterhage) Shamsyya (som solen), Sugar - Dawn og andre.  
Lavgradig feber i et barn: årsaker, behandling

 Feber viser tydelig sykdommen. Og hvis feber varer i lange, noen dager eller uker, og tegn på sykdom andre enn temperaturen der? Mens leger sier om lavgradig feber.
 Lavgradig feber i et barn - en tilstand der kroppstemperaturen økt, men ingen andre tegn på sykdommen er ikke synlig. Barnet ser sunn og jevn temperatur det ikke forstyrrer.

 Grunner for lavgradig feber i et barn


 Lavgradig feber i et barn tydelig viser latent sykdom. Feber antyder problemer i kroppen. Lavgradig feber kan kalle sykdommer som infeksjoner i indre organer, innvollsorm, allergi, blodmangel, sykdommer i hjernen og beriberi. Sykdommer og forårsake lavgradig feber i et barn er nødvendig for å finne ut.

 Behandling av lavgradig feber i et barn


 Hvis for noe tid i barnet ditt har lavgradig feber, selvfølgelig, trenger å se en lege. Ta febernedsettende medikamenter gir ikke mening, du bare løsne forsvaret respons på sykdom.
 Legen må tildele et sett med tester for å identifisere mulige årsaker lavgradig feber hos barn. Uten tester for å fastslå årsaken vil være vanskelig.
 Når årsaken til feber er installert, så behandlingen vil være for lavgradig feber hos barn.

 Termonevroz


 Lavgradig feber i et barn kan føre termonevroz. Dette er en tilstand som påvirkes varmeregulerings normale prosesser i kroppen. Dannet i kroppsvarme forbrukes ikke fullt og kroppstemperaturen stiger. Dette resultatet kan være forstyrrelser i det endokrine systemet og funksjonene i termorehulyuvalnyh sentre i hjernen.
 Ved behandling termonevroz, først av alt, eliminere årsakene til lidelsen, og deretter etablere narkotika termoregulering av kroppen.
 Forebygging termonevroz forherder, som stimulerer varmevekslingsprosess og styrker immunsystemet.  
 Fødselen av tvillinger eller tvillinger alltid vært rask interesse og følelser hos andre, fordi bare tenk hvor rart for en graviditet å gjøre to eller tre små menn! Men doblet haug med problemer, bleier og leker lagt faktum dobbel lykke, fordi en gutt - er det helt greit, men to - enda bedre!
 Men som det er vakre og spennende lyder, bare utseende på lys tvillinger - et sjeldent fenomen som, selv om de fleste har lært forskere og eksperter, men aldri ansvarlig prognoser.
Hvordan kan du bli gravid med tvillinger prøve?

 Ifølge statistikk fra 200 menstruasjonssykluser, bare en kan være så spesiell når modnes samtidig to aktive egg. For å gi nettopp en slik syklus er nesten umulig, men dersom graviditeten faller på ham, er det lett å gjette at den doble gleden er sikret.
 Og, selv om det antas at den forventede modning av to aktive egg er nesten umulig, det viser seg, er det et sett av medisinsk råd og folk rettsmidler, som i betydelig grad øker sjansene for dobbelt mirakel fødselen. Hvis du har drømt om en slik gave av skjebne, men det er ikke sikker på hvordan å bli gravid med tvillinger, så denne artikkelen er for deg.
 Selvfølgelig gjør listen over anbefalinger som vil bli presentert i løpet av historien, ikke love absolutt resultat, derimot, er kjent for å være en drøm verdt å kjempe for.
 Dessverre, har forskning dette området ikke funnet det eksakte svaret på det viktigste spørsmålet, men viss teoretisk kunnskap du ikke vil forstyrre. Så, hva kan hjelpe i planleggingen av "double" av svangerskapet?

 Gjennomgang av medisinske fakta og konklusjoner


 For å starte, har en liten titt inn i selve konseptet og svare på spørsmålet hvorfor tvillinger blir født. Det viser seg at det finnes to varianter - og identiske tvillinger dvuyaytsevыe - de er enkle å skille minst den ytre sett av attributter.
 Den første av dem - barn født fra ett egg befruktet av en sperm forelder. En fantastisk ting skjer på grunn av delingen i rognstadiet knusing, noe som resulterer i to identiske foster, som har et felles sett av gener, de er alltid samme kjønn og har et unikt portrett likhet.
 Hva er interessant, men en fjerdedel av alle eneggede tvillinger - speil. Dette kan bli sett av eksterne forskjeller: for eksempel, en av dem en føflekk på høyre kinn og den andre på venstre side, kan det samme påvirke indre organer og i hjertet av en av dem på venstre side, og den andre - til høyre.
Hvordan kan du bli gravid med tvillinger prøve?

 Disse unike tvillinger absolutt en sjeldenhet, finnes de bare i 25% av det totale antall tvillinger og gitt at det i seg selv er et mirakel dual fenomen er sjelden, er det best å ikke stille det i et slikt tilfelle.
 Det andre alternativet - en dvuyaytsevыe tvillinger som vises som et resultat av den samtidige befruktning av to egg. Dersom en slik graviditet født babyer synes å være lik hverandre som bror og søster, de kan ha en annen etasje, og har ulik genotype.
 Som et resultat av dette fenomen i verden kan ikke bare være tvillinger, men triplets, quadruplets og så videre, opp til 9 barn, selvfølgelig, refererer til de unike og meget sjeldne tilfeller.

 For å øke sjansene for å ha tvillinger?


 Det antas at fødselen av tvillingene er mulig hvis mor eller far har en spesiell arv, og i slike tilfeller, er sjansene øker dramatisk når. Under "spesielle" refererer til tilfeller der en tvilling graviditet ligger på genetisk nivå, det vil si slags mor eller far var tilfeller av fødsels tvillinger.
 Vi kan si at denne type gave som ikke kan kjøpes, og kan være arvelig, og slike tilfeller vil være mest nøyaktig. Selv om den første graviditet ikke har brakt den ønskede dobbel bonus, er sjansene øker betraktelig med hver påfølgende befruktning.
 Det er også antatt at sannsynligheten for å ha tvillinger øker med alder kvinner. Eksperter tilskriver dette til det faktum at de årene kroppen av modne kvinner stadig økende grad av gonadotropin, som er fullt ut ansvarlig for oocytmodningen.
 Tvillingsvangerskap er mulig hvis passering av hormonbehandling eller seponering av interne prevensjonsmidler.
 I løpet av denne perioden, begynner kroppen å produsere et spesielt hormon som øker sjansene for videre modning og gjødsling av to egg.
 Det samme gjelder for langtidsbehandling av infertilitet, etter som den kvinnelige kroppen aktivt produserer hormoner som påvirker eggløsningen. Kunstig inseminasjon, der foreldrene ikke er i stand til å bli gravid på egen hånd, og ofte fører til fødselen av tvillingene.
 Hovedsakelig på grunn av det faktum at under prosedyren i kvinnens livmor ved kunstig betyr et sete et par egg i tilfelle at minst en av dem fanget sikkert. Men ofte, er flere levedyktige embryoer, som fører til doble eller tredoble mirakel.

 Ernæring og kosthold


 Likevel inntil nylig var det tenkt at unnfangelsen av tvillingene mat ikke kunne gjøre noen vesentlig effekt, men det endret seg bare noen få år siden. Det viser seg at å bli gravid med tvillinger jenter eller gutter egentlig, spesielt hvis du aktivt ta mat rik på protein.
Hvordan kan du bli gravid med tvillinger prøve?

 Disse inkluderer magert kjøtt i form av, fjærkre og spesielt fisk og sjømat unntak av fisk i røkeform. Det er viktig ikke å glemme melk, ost, frukt, spesielt harde varianter av pærer, epler, mango, kiwi, Litchi.
 Interessant faktum gjelder søtpoteter at forskning av eksperter, er mer påvirket av fødselen av tvillingene. Konklusjonen laget av observasjon av livet til folk i den nasjonale retter er søt potet er en leder med dem en høy andel av flerfødsler.

 Folk tips og interessante fakta


 På gjennomgang av vitenskapelige bevis ikke lukker ikke problemet, det er nok av interessante funksjoner og folk tro som bidrar til å bli gravid med tvillinger. For eksempel er det antatt at å få en dobbelt mirakel er mye enklere om sommeren, fordi i løpet av denne perioden øker aktiviteten av visse hormoner. Så ikke slappe av i sommer og bruke til noe nyttig.
 Også er det antatt at å bli gravid med tvillinger er mye enklere under amming, og i tilfelle at en kvinne har barn. Viktig rolle i svangerskapet kan doble spille folsyre, som er best å begynne å ta et par måneder før den planlagte unnfangelsen.
 Som vi har sagt, alle fakta og anbefalinger er ikke en absolutt garanti for å bli foreldre til tvillinger, men ta hensyn til dem fortsatt står for å øke sjansene for multippel graviditet.
Яндекс.Метрика