Bebynos Baby: instruksjon, anmeldelser, pris

 Bebynos for nyfødte - et kosttilskudd for spedbarn, som inkluderer et utdrag av tre urter: fennikel, kamille og koriander. Kombinasjonen av disse urter har effektiv innflytelse på fordøyelsessystemet til barnet ditt, lindrer magesmerter, gjenoppretter stol barnet. Produktet er helt trygt å bruke, som faktisk ikke er en medisin, men bare mat supplement.

 Kontraindikasjon


 Kontra Bebynos Baby: ikke observert noen store kontraindikasjoner, som ikke kunne foreskrive medisiner i det hele tatt. Drops bebynos har ingen smak, og barnet vil ikke engang merke til at drikke medisinen. Fordi stoffet inneholder bare naturlige ingredienser (ekstrakt av ulike urter) bebynos Baby er trygge beroligende midler. Babyen kan sove fredelig uten lider av konstant dårlig fordøyelse og kolikk slik ubehagelig. Det er faktisk ingen spesifikke kontraindikasjoner.

Bebynos Baby: instruksjon, anmeldelser, pris

 Bebynos Baby - guide


 Bebynos Infant, instruksjon, før du gir bebynos nyfødt, må du riste flasken godt og fortynne det med vann (til Bebynos baby instruksjon sier at barn bør oppløse bebynos til ett år). Mengden av vann - 30-40 ml, noe som er omtrent to til tre spiseskjeer vann. Hvis du mate barnet melk, så gi 3-6 dråper utvannet bebynos hvis barnet ditt mer enn et år, er dosen doblet.

 Bebynos Baby: pris


 Bebynos Baby: pris i apotek er rundt 200 rubler, og jo lenger du er fra Moskva, jo mer pris bebynos baby øke.

 Bebynos Baby: anmeldelser


Bebynos Baby: instruksjon, anmeldelser, pris

 I forberedelsene bebynos baby meste gode vurderinger, ikke er valgt så bivirkninger av stoffet.
 "Ga sønnen bebynos, ingen bivirkninger av stoffet i min sønn jeg ikke merke til. Gutten i løpet av behandlingen opptrådt rolig sov godt om natten. Hvis legen din vil foreskrive deg medisiner, anbefale, siden det er ikke om noen unaturlige tilsetningsstoffer i instruksjoner bebynos baby angivelig skrevet var det ikke. Det er bare et utdrag fra tre forskjellige urter, hvis jeg ikke tar feil, er det fennikel, kamille og koriander vanlig. Jeg anbefaler til alle mødre dette stoffet, men i generelle vurderinger bebynos baby og jeg leste de fleste av dem positive. " Anna, 25 år gammel, byen Samara.
 Merknad til leserne: Baby på bebynos vurderinger fra andre foreldre kan du lese kommentarene under denne artikkelen.  
Oksolinsyre salve for nyfødte - Veiledning pris

 Oksolinsyre salve for babyer - utmerket, tid-testet rette for lunger. I vinter, er liket av et barn spesielt utsatt for infeksjoner som kommer inn i kroppen gjennom nese dråper. For forebyggende formål godt egnet oksolinsyre salve for babyer. Hvis du gikk ut på en tur eller gå ut i et overfylt sted, kan det føre til et barn i hvert nesebor tynt lag med salve. Virkestoff oksolin svært god beskyttelse mot inntrengning i kroppen av skadelige bakterier barn. Dette er for å beskytte mot virus bakterier oksolinu andel er 025%. Hvis innholdet er større, salven anvendt for å behandle andre sykdommer. I kaldt, oksolinsyre salve for babyer som brukes ved behandling av rhinitt hos spedbarn, øye og hud sykdommer. Men da den prosent oksolinu i salven er høyere enn 025%.

 Oksolinsyre salve: Bruksanvisning for barn


Oksolinsyre salve for nyfødte - Veiledning pris


 Som nevnt ovenfor, kan oksolinovuyu salve anvendes ved forebyggelse av virale infeksjoner og ved behandling av rhinitt. Oksolinsyre salve: Bruksanvisning for bruk av barn sa at salven er beregnet for ekstern lokal applikasjon. Hun brukt to eller tre ganger om dagen i hvert nesebor. Løpet av behandlingen for forkjølelse er 3-4 dager. Kontraindikasjoner for bruk der bortsett fra intoleranse for enkelte komponenter salve. Hold salve bør bare kjøle sted. Hvis forebygging kan nyte oksolinsyre salve i 20-30 dager. Men i alle fall salve bør brukes med forsiktighet, ikke mye beundre.

 Kan oksolinovuyu salve nyfødt


Oksolinsyre salve for nyfødte - Veiledning pris

 Vi blir ofte spurt, kan oksolinovuyu salve nyfødt? Dette spørsmålet er vanskelig å svare utvetydig. De første seriøse studier på sikkerheten til oksolinsyre salve for nyfødte aldri gjennomført, slik at absolutt sikkerhet er usikkert. En av dens ubehagelige manifestasjoner er at det tørker mucosa. Det vil bringe noen ulempe barn. Men da satt sammen med litt fløte oksolinsyre salve eller vaselin, kan tørrhet unngås. Men bedømme etter vurderinger, mange mødre gi oksolinovuyu salve nyfødte babyer, og de klager ikke. Så vi svare på spørsmålet "Kan oksolinovuyu salve nyfødt" - ja, du kan, men prøv med det og bruke krem ​​myke neseslimhinnen.

 Prisen på oksolinovuyu salve for nyfødte


 Det bør umiddelbart merke til at ulike apotek pris oksolinovuyu salve for babyer vil være litt annerledes. Avhengig av produsentprisen er rundt 10 til 20 gram. Også prisen oksolinsyre salve vil variere litt avhengig av ditt område.  
Påvirkning av dataspill for barn Books

 Mange foreldre begynte å ta hensyn til virkningen av dataspill barn som sitt talespråk var mer sannsynlig å dukke opp følgende setning: "Jeg drepte" eller "myrdet meg," etc. Det er observert etter barnas lek skyting spill på datamaskinen. Tross alt, vi alle vet at de fleste dataspill viktigste oppgave er å drepe. Datamaskin omfang øker, og spill er mer som virkeligheten, ble drapet gjort realistisk, folk som dreper i spillet, faller som sant. De som utviklet disse dataspill er vel klar over virkningen av videospill på barn. For dette pålagt restriksjoner, for eksempel når drapet, viser blod. Men dette er ikke nok. Det finnes land der de tilbrakte sitter på forbudet mot visse dataspill. Imidlertid ble forbudet i endring. Utviklere produsere nye hits.

 Ifølge psykologer om virkningen av videospill på barn


 Psykologer blitt observert at jo flere problemer i barnets liv, desto lettere han fors virtuelle spill. I større grad gjelder dette gutter. Det faktum som beviser effekten av videospill på barn. I virtuell virkelighet synke hovedsakelig folk med fin struktur av psyken. Kanskje i dette livet de ikke går bra med venner og inkluderer en datamaskin med et favorittspill, alle problemene på sidelinjen.
 Det kan lett bli en ekte helt og venner vil ikke svikte. Offside disse barna får et hardt, fordi det er et behov for å overvinne vanskelige livs hindringer. I dataspill er veldig enkel og klar knapp trykkes - problem løst. Barn glemmer bøkene. Videre, på grunn av hyppige blinkende skjerm monitor brudd rytmer av hjernen. Eksitasjon av visse hjernestrukturer er morsom, avslappende og påvirkninger som et legemiddel for barn. Dataspill som skyttere og rpg, bringe barnet til prosessen med å tenke, ikke kreativ.
 Mange psykologiske tester har vist at de fleste dataspill gjør barn egoistisk, umoralsk og grusom. Men ikke alle spill har en negativ innvirkning på barn. Det er også pedagogiske spill, men de har en fireårig barn kan spille mer enn 20 minutter.  
Hvordan å lage et barns fødselsdag
 Alle barn tror på mirakler, og bursdag - dette er tiden da mirakler skje i virkeligheten! Hver min bursdag barn venter ivrig til den dagen han får mange gratulasjoner, oppmerksomhet og gaver, men det viktigste i denne tiden barna vente overraskelse at foreldre har plikt til å holde dem!

 Hvordan feire fødselen av barnets alder i betraktning


 •  Et lite barn. Før fylte tre bursdager av barn gjøres best hjemme som barn ikke fullt ut klar over betydningen av helligdager og trenger en spesiell modus, så feiringen bør organiseres for å reflektere disse nyansene. Feiringen bør være til stede kun nære slektninger og folk - slektninger og venner. På bordet må være en god kake og lys. Og gjort denne dagen bildene fortelle barnet om den store begivenheten i hans ganske korte liv.

 •  Den barn fra 3 til 5 år. I denne alderen, barn er sjenerte og isolert fordi deres bursdager også best gjøres hjemme, i kretsen av familie og venner. På festivalen kan du invitere kolleger og bursdag, mens barna tilbringer tid sammen morsomt og interessant.

 •  Barn fra 5 til 10 år. I 5-6 år bursdag barnet blir en spesiell dato, allerede forstår han sitt formål og innhold. Det er fra denne perioden bør være spesielt nøye med å jobbe med å organisere og holde barneselskap. Fra fylte ti barn sving forventer sin bursdag noe spesielt, så tilbringe bursdagen hans skal være uvanlig og interessant.

 •  Tenåringer allerede har sine egne interesser og dannet en sirkel av venner, slik at de bedre hold bursdag moro og fantasifull - utendørs i parken, kafeer, klubber og så videre.

 • Hvordan å lage et barns fødselsdag

   Et viktig poeng - organiseringen av barnets fødsel


   Når du planlegger en ferie for et barn bør ta hensyn til følgende problemer:
 •  Hvor og hvordan du skal tilbringe ferien? Sted og tid for å feire fødselen av barnet bør velges på grunnlag av alder, ønsker og temperament. Med fem år i ferd med å organisere feiringen bør involvere barnet, er det hans parti, og han har rett til å bestemme hvordan de skal bruke det.

 •  Hvem å invitere? Mange foreldre gjør samme feil - er invitert til en bursdagsfest for de som liker å se seg selv uten å spørre tanke barn bursdag. Den mest riktige alternativet - det er delt inn i to ferie for barn og voksne til å holde dem på ulike tidspunkter, for eksempel, blir barna har det gøy på ettermiddagen og om kvelden for voksne.

 •  Hva og hvordan du sender inn til bordet? Barnas bord bør omfatte salater, snacks, frukt, drikke, og selvfølgelig, godteri - kake og cookies. Prøv å holde alle rettene var vakkert dekorert, og porsjonene var små i størrelse og lett å spise.

 • Hvordan å lage et barns fødselsdag

   Varianter av barnets fødsel


   Til morgenen den bursdag eller bursdag jente var en festlig stemning før han eller hun sover, utfører rommet med ballonger og bannere. Selv med et lite budsjett kan bli mye moro, både barn og voksne.

 •  Fritidsbolig. I dette tilfellet, ansvaret for å organisere ferien, utarbeidelse og presentasjon av retter og rengjøring av rommet etter at partiet faller på skuldrene til foreldrene. Barn trenger å komme opp med en rekke spill, som de sitter ved et bord ikke lenge, men mesteparten av sin tid på farten.

 • Hvordan å lage et barns fødselsdag
   Kafeen eller klubb
  . I dette tilfellet, foreldre er unntatt fra ulike bekymringer og spørsmål om organiseringen og gjennomføringen av fødselen av deres barn, trenger de bare vurdere antall gjester å reservere bord og bok underholdning, og alle andre for en avgift vil være engasjert fagfolk.

 •  Feirer fanget av naturen. Barn født i den varme årstiden, kan du gå til naturen av hele selskapet inn i skogen, parken eller til landet. Underholdning i dette tilfellet kan være stor - svømming, utendørs spill, fiske, sykling, ritt, grilling og så videre - er at den skyldige eller gjerningsmennene sjel feiring.

 •  Aktiv bursdag. Å leve bursdag interessant og spennende - en drøm for alle barn. Aktiv ferie bowling på skøytebanen, badeland, yacht og så videre - er akkurat det du trenger, vil dette fødselsdag bli husket for alltid!
 • Яндекс.Метрика