Vakker, rosenrød i kinnene baby, dessverre, ikke alltid beundret av voksne, fordi den ikke beskriver sin utmerkede helse og tilstand.
 De fleste røde kinn - er den mest vanlige og velkjente syndrom slike forferdelige foreldre mange ord som diatese. Faktisk, hva vi mener med begrepet "diatese" i medisin kalt atopisk dermatitt, som innebærer en utilstrekkelig respons etter barnets kropp i de vanlige stimuli. Ja, disse er utslett, rødhet i kinnene og kløe, som ofte finnes i den minste alder.
 Alle foreldre tid til å innse at tendens - ikke er en sykdom, men heller den innledende reaksjon av organismen, noe som karakteriserer følsomhet for forskjellige inflammatoriske og allergiske sykdommer.
 Naturligvis, forsømmelse en så viktig manifestasjon av barnets kropp i alle fall kan ikke, fordi feil vare og mangel på riktig eksponering, kan føre til alvorlige hudsykdommer, for eksempel barn eksem, dermatitt, psoriasis eller atopisk eksem.
 Men panikk, ingen grunner, fordi diatese svært vanlig blant barn i visse aldre. Det kan skje i de første månedene av livet og vedvarer eller oppstår av og til, inntil 3-4 år og så bare avgrunnen.
Behandling av diatese hos små barn

 Selvfølgelig, dette skjer bare hvis betimelig og riktig behandling. Det er viktig å starte tidlig behandling fordi diatese i et barn truer ikke bare konsekvenser og ubehagelige symptomer, alt annet, kan barnet få en økt følsomhet for andre eksterne allergener som de tidligere ikke reagere.

 Hvorfor er det atopisk dermatitt?


 Dessverre, dette fenomenet fortsatt er ikke undersøkt fordi det er ukjente faktorer som kan fremkalle diatese, men hovedårsaken er fortsatt ukjent.
 Det faktum at ved fødselen barnet føles vill stress, hvoretter kroppen begynner å bli implementert store omstillinger som, i større grad, påvirker immunsystemet. Likevel, etter alle sine ni månedene av fosterutviklingen, ble barnet mates og forsvart mot ytre påvirkninger av moren, og nå han blir vant til å utføre sine egne levebrød.
 Mens hele denne prosessen er svært mottakelige barn til ulike allergiske sykdommer. I større grad, selvsagt gjelder dette stoffer inn i kroppen gjennom fordøyelsessystemet, som noen ganger ikke kan takle og ikke vedta dem.
 Husk at rødhet og kløe - bare en hudreaksjon prosesser som skjer inne i kroppen, så det første svaret på problemet må søkes der.
 Det antas at de manifestasjoner av allergisk dermatitt kan være arvelig ting, og mye avhenger av barnets mor. Brudd på diett i fremtiden eller ammende mødre, og medisiner under svangerskapet kan provosere slike ubehagelige konsekvenser.
 Forresten, kan utløse eksem hos barn ikke bare mate barnet eller moren, men også ulike eksterne faktorer - hypotermi, virussykdommer, mangel på vitaminer eller vaksinasjoner.

 De viktigste symptomene tendens hos barn


 Det er en risiko gruppe barn som er mest utsatt for dannelse av kutane manifestasjoner. De er vanligvis preget av ytre trekk av barn født med økt kroppsvekt, selv med den perfekte omsorg for barn i det minste overoppheting miliaria, det er bleie utslett, og i hodebunnen blir ofte seborrhea.
Behandling av diatese hos små barn

 Spedbarn utsatt for fremveksten av brune og gråtoner i form av en hårete cap på baksiden eller på toppen. Disse barna bør økes oppmerksomhet i tilfelle av de første symptomene - betimelig appellere til spesialist.
 De viktigste symptomene på allergiske dermatitt anses utdanning skrelle lyse kinnene, noen ganger kan være ledsaget av kløe, flassing og tørrhet i huden. Noen ganger er disse røde kan gå inn i sprekker og sår, er hele prosessen ledsaget av avføring, noen ganger hoste og kløe i halsen.
 Vær forsiktig, mangel på oppmerksomhet til dette problemet, kan små flekker utvikle seg eksem, og hun, i sin tur, atopisk dermatitt.

 Major produkter og mulig vysokoalerhenni


 Hvis diatese tydelig på kinnene svært små, månedlig barn, så det er mulig ved fravær eller mangel på morsmelk av moren.
 Det faktum at menneskemelkeproteiner helt blottet allergiske egenskaper, er det perfekt spaltes av enzymer baby. Derfor, hvis det gis tidlig i dietten til babyen Bait, oversette dem til en kunstig eller blandet mat kan provosere allergiske reaksjoner.
 Forresten, kan proteinet av kumelk også forårsake uventede reaksjoner barnets kropp, så du trenger så lenge som mulig for å forlate barnet ammet og nøyaktig som mulig, skriv tilpasset og anbefales mix.
Behandling av diatese hos små barn

 Eksemet fra ett år til tre år kan være forårsaket av: sitrus, korn, frukt, har rød farge, jordbær, kirsebær, bringebær og andre. Barn eldre enn tre år å svare på et utslett og rødhet på: peanøtter, valnøtter, reker, krabbe, sjokolade, krydret krydder, fisk, pickles, krabbe, meloner, fersken, honning, tørket frukt.

 Hvordan hjelpe barnet ditt?


 Først av alt, manifestasjon av symptomer, se en lege som opytaye deg om dine levekår, ernæringsmessige og sykdom, er det mulig at han kunne identifisere allergenet som bør utelukkes fra kostholdet.
 I tillegg trengte han foreskrive medisiner som ikke bør tas uten medisinsk spesialist, så de kan ikke bare være vellykket, men skade!
 For å redusere risikoen for diatese, er det nødvendig å organisere riktig kosthold og gradvis introduksjon av nye produkter i kostholdet til barnet. Best ikke inn mer enn ett produkt i 1-2 uker, slik at du vet nøyaktig hva som forårsaket den allergiske reaksjonen.
 Hvis du oppdager rødhet eller andre symptomer, så slå av produktet, kun ved hjelp av velprøvde mat ingredienser, og i en måned eller to, kan du prøve igjen.
 Husk at den viktigste måten å behandle diatese - er ikke en salve, men akkurat det samme, riktig organisering av mat og muligens interne medisiner, salver bidra til å redusere kløe og utslett.
 Og ikke glem, allergisk dermatitt - dette er midlertidig, som er normal vekst og utvikling av immun og fordøyelsessystemet, viktigst, for å gi forsvarlig omsorg til rett tid.
Metoder opphør av amming
 Til tross for verdien og betydningen av morsmelk nyttig, før eller senere kommer det en tid avvenning babyen fra brystet. I hjertet av vedtakelsen av denne beslutningen kan være basert på en vital nødvendighet, er plutselig sykdom av mor eller barnets alder, men det viktigste aspektet den psykologiske beredskap mor til denne vanskelige prosessen. World Wide Web er full av informasjon og diskusjoner om opphør av amming og avvenning et barn fra en hyggelig opplevelse. Du kan lese fjellstyrene og ta del i hundrevis av fora, men i det virkelige liv hadde mor ganske vanskelig å takle problemet med følelsesmessig og fysisk.
 Avvenning
 For nybegynnere vil være nyttig informasjon om alternativer clotting amming. VseTut anbefaler lytte til de som i dag stukket som periode. Tid glatting hjørner og sletter minner, så råd "opplevd" delen vil miste objektivitet. Etter flere måneder og kanskje år glemte minner om smerte, følelser, søvnløse netter og brukte nerver.

 Alder på barnet
Metoder opphør av amming
 Det viktigste problemet er å avgjøre ved hvilken alder mest optimalt opphør av amming. Ifølge den populære uttalelse, yngre barnet er, jo lettere prosessen. Moderne eksperter har en annen oppfatning og ringe amme barnet så lenge som mulig, noe som har en positiv effekt på helsen sin i fremtiden. Det er de som mener at langvarig fôring markert hemmer utviklingen av den voksende organisme. Alle de ovennevnte har sine grunnvoller, så ingen dommer kan ikke kalles falsk. Imidlertid bør hovedkriteriet være den interne tilstand av beredskap og mor. Ikke imitere venner og venninner, og slutte å mate bare fordi det er så i denne perioden gjorde noen. Ikke ta hensyn hvis mormor sier at ammingen ikke er nødvendig fordi barnet er stor, og slik at det kan gis til skolen selv. Dette hastverket til det ekstreme er også umulig. Etter fødselen av babyen leve sine egne liv, til tross for det nære energi forhold til hennes mor. Det bør ikke bli guidet bare flyktig tråder, for å ofre på alteret av amming. Klar mor gi henne tillit til at den mest positive måten innvirkning på barn. Mange uker før selve oppsigelsen av amming snakke med barna om selvhushold, trekke et vendepunkt. Bare besluttsomhet og indre overbevisning stand til å sette et fett punkt i et uendelig antall svingninger. 
 Metoder opphør av amming
Metoder opphør av amming
 Det bør virkelig prøve å lucidly forklare årsaken til forsvinningen av et lite barn melk. Denne vendepunkt er det vanskelig for de fleste mødre. Men hvis du ser på situasjonen av problemet usannsynlig. Det er ingen tvil ubevisst mødre føler seg redusert som energi kontakt med barnet. På det nåværende tidspunkt er det viktig ikke å bryte, og ikke å gjenoppta fôring. Vekselvis avvenning og gå tilbake til bryst gjøre nervøs kvinne og barn rastløs og humørsyk. Det var brystsmerter bør minne som til slutt må gå gjennom igjen. Og hvis du ikke har tålmodighet til å tåle en ubehagelig stadium, vil smerten være en trofast følgesvenn i flere måneder.
 For vellykket avvenning bør følge grunnleggende regler for oppførsel. Bør bære lukket klær med høy krage og lange ermer for å begrense tilgangen til brystet. Ved den minste forsøk bør forsiktig forklare barnet ditt at melken vil nå måtte drikke fra en kopp. Mat og drikke gitt på anmodning fra barnet til metning bidro til å dempe ambisjonene nå brystet. For mødre er fortsatt det mest populære alternativet når barnet går for et par dager før min bestemor for å unngå kontakt med moren. Det er vanskelig å si hvordan dette skillet tar mamma, men vi kan trygt si at ingen barn skal være mentalt forberedt på en slik vendingen. Den doble stress forårsaket av avvenning og lengter etter mamma. Vanligvis opptrer som rådgivere selv bestemor. Det er nødvendig å tenke på barnet og hans følelser og erfaringer. Avslutte på et øyeblikk og baby melk og mors varme - ikke for alvorlig test for denne alderen?
 Litt enklere er tilfelle med eldre barn, siden de kan allerede være enig. Ganske et apotek for å kjøpe gips kjøtt farge og forsegle glorier av brystvortene. Og når babyen bestemmer potrapezuvaty melk, rolig forklare at melk er ikke tatt fra. Et barn kan bli forvirret i starten og lunefulle, men vanligvis metoden fungerer perfekt. Med bruk av nyfødte noen du kjenner kan forklare at melk ga ham å vokse sunn og sterk.
 Til barnet har noen negative assosiasjoner med bryst, bør brystvorter spre sitronsaft eller noen bitter produkt. Bruk sennep er uønsket på grunn av dens alvorlighetsgrad. Etter flere forsøk baby vil ikke ønsker å føle seg dårlig smak. Pick "smøremiddel" for denne metoden skal være den mest harmløse til barnet som selges i apotek som spesielle salver. Det bør tas i betraktning i denne metoden, og den generelle tilstanden av brystet. Hvis det finnes sprekker på nipler prosedyren vil bringe ubehag og mor.
 Barnepsykologer fremme gradvis avvenning, som strekker seg hele prosessen i tre måneder. Første er tatt morgen fôring, deretter daglig. Intervallet mellom kontraksjoner bør være minst to uker. Det er, etter eksklusive morgenmåltid er to uker før dagen er tatt. Natt fôring utelukket det minste. Du må være klar over det faktum at du må overleve flere netter uten søvn gjennom nesten barnet gråter. Trinnvis metode gunstig innvirkning på mor siden melken sakte brent. En gradvis tilbaketrekking ungen vil redusere forekomsten av hysteri.
 Avvenningsperioden
 Ideelt avvenning babyen fra brystet tar ca tre dager til flere uker. Dette betyr ikke at barnet hele tiden det vil kreve. Han trengte bare litt tid til minner fra den dyre prosessen med gradvis slettet fra minnet. Og dette barnet trenger hjelp. For å unngå moter skal ikke vises før ham med nakne bryster i løpet av måneden. Knapt håndtere trukket til sitt bryst, straks gi å spise eller drikke. Ikke tillatt skarpe rop og oderhyvanyya, selv om barnet med negative følelser insisterer på sin egen måte. Perioden kan være ledsaget av hysteri og tårer som er lett å stoppe, barnets oppmerksomhet byttet til telefonen eller et leketøy.
 Første gang et barn kan våkne opp om natten. I dette tilfellet, bytt vann eller melk te. Tilby å være å drikke fra en kopp eller krus, eliminere flaske. Dette vil hjelpe barnet ditt vokse ut av jevn suge refleks. Skifte brystet flaske vil til slutt avvenne og vedlegget til det. Og natten foring vil fortsette, men med bruk av smokker.
 Som avsluttet amming
Metoder opphør av amming
 Som et barn, med brystene ikke blir enige. Det er usannsynlig at etter den "intime" samtale de innser at melk kroppen ikke lenger nødvendig. Og til tross for avvenning baby fra morsmelk kommer fortsatt. Bryst strukket, noe som resulterer i grov og smertefull ubehag. På dette stadiet bør du bruke stramme støttende BH laget av naturlige stoffer og pitted så lenge til det er helt brent melk. Kurset vil krasje inn i huden, forårsaker irritasjon og kløe. Du kan prøve å dra brystet ved hjelp av sengetøy, håndklær eller elastisk bandasje. Imidlertid vil dette valget bli enda mer ubehagelig. I tillegg er det økt risiko for brystsykdommer, noe som ville innebære mer alvorlig problem enn opphør av laktasjon.
 Den sterke tilsig av melk er observert på den andre dagen, og de neste trinnene avhenge av ønsker og velvære for kvinner. Trykket er dempet av kort pumping. Ztsidzhuvatysya kan være hånd eller ved hjelp av brystpumper til en tilstand av mild brystet, forlater det litt melk. Med en liten pumpe melk brent mye raskere og amming er gjennomført fem dager, men hele tiden vil irritere ubehag i brystet. Ved full pumping ingen smerter, men prosessen vil bli forsinket i noen dager eller uker.
 Gjennom hele perioden er bedre å forlate flytende og varm mat helt utelukket fra kostholdet te og supper eller redusere sitt forbruk til et minimum. Væsken bør inntas i små mengder inntil melken ikke er brent helt. Dette punktet er lett bestemmes fra størrelsen av det gjenopprettelse av brystet, som er mykt og uten pakninger. Ytterligere to måneder er ønskelig å unngå produkter som bidrar til restaurering av laktasjonen. Dette forbudet gjelder spesielt øl, hetetokter stimulerer melk.
 Ofte ved høyvann er det ikke smertefullt, men veldig ubehagelig følelse strukket hud. Dette betyr at utbrenning ledsages av såkalt "pull". Det kan være kribling, forsvinner i en uke.
 Ustabil emosjonell tilstand og uendelig smerte kan føre til et nervøst sammenbrudd, spesielt under fødselspermisjon hun er utsatt for anfall av depresjon. Ammende mor bør utvise tålmodighet, og andre familiemedlemmer til å ta vare på henne. Få mennesker vil like humørsvingninger, men avslutning fase av amming krever spesiell familie samhold. Etter samråd spesialist kan motta antidepressiva eller beroligende midler concoctions av urter.
 Som undertrykt amming
 I løpet av noen forbedring av amming, er det mange anbefalinger. Fremste eksperter på amming gjøres oppmerksom på at det er bedre å drikke og hva slags mat å spise. Noen mennesker tror at å undertrykke amming er mange effektive måter. Moderne Farmasi tilbyr en rekke medikamenter som reduserer til null melkeproduksjonen. Gjøre selv til noe godt vil ikke, så før du kjøper dette eller at stoffet bindes til legen. Du kan også bruke en påvist tradisjonelle metoder.
 Medisinering
Metoder opphør av amming
 Medisiner som undertrykker amming, har hormonell sammensetning. Under deres innflytelse, starter fremre hypofysen til litt hemmet modus, som reduserer melkeproduksjonen. Avhengig av den tiltenkte behandling kan variere fra en dag til to uker. De viktigste stoffene som er oppnevnt av legen inkluderer: kabergolin, prymolyuta-nor, bromokriptin, Utrozhestan, Parlodel, Duphaston, dostyneks, orhametryl, mikrofollin, atsetomeprehenol, turinal og norkolutom. I hjertet av disse tablettene er forskjellige hormoner i forskjellige konsentrasjoner. Dette er grunnen til at så forskjellige i sin mottaksområdet. Disse stoffene blir produsert ikke bare i pilleform, men også i løsninger for injeksjon. Og velger et rimeligere alternativ kan hver kvinne.
 I hormoner har sine bivirkninger som kan påvirke en kvinnes kropp. Det er derfor de blir brukt kun etter medisinsk konsultasjon under tilsyn av en spesialist. Blant de kontraindikasjoner er sykdommer som høyt blodtrykk, åreknuter, tromboflebitt, diabetes og sykdommer i lever og nyrer. Ved sykdommer i kvinnelige kjønns bruk av hormoner er strengt forbudt.
 Langvarig kontinuerlig smerte i brystet, samt sel i brystet under opphør av amming bør umiddelbart ta kontakt med din gynekolog eller mammologist. Disse symptomene kan tyde på tidlig mastitt, og ved første tegn på hormonelle legemidler godkjent for bruk.
 Folk rettsmidler
Metoder opphør av amming
 Sporadisk pille å undertrykke amming begynte relativt nylig, og problemet med avvenning skjedd i tidligere generasjoner. I tillegg til væskerestriksjon vedtatt ulike diuretika. Hvis mor er fôring motstander piller og kjemikalier til sine tjenester magisk effekt gunstige urter som har samme effekt som legemidler.
 Gjennomføring av amming bør ledsages av berøvelse av overflødig væske i kroppen. Samtidig opphører melkeproduksjonen, som løser opp og brenne. Opptakskrav vanndrivende urter bør begynne på den første dagen opphør av amming og fortsette kurset for en uke. Tidevann er ikke lenger bry et par timer, og en følelse av "utbrenthet" holdes innen utgangen av dagen. Brystsmerter mens svakere sel gå, men brystene er mykere.
 Diaphoretic og vanndrivende effekt har bjørnen ører, Oman, basilikum, sintere farging, kjerringrokk, tyttebær persille. Søke gress tok ikke lang tid som de er på alle apotek skranken eller i din egen hage.
 Det er de urter som fremmer målrettet avslutning av amming. Mesterskap blant disse er salvie, som brygget te. Folk healere tror at for å stoppe prosessen heller bare to eller tre dager. Suppen salvie positiv effekt på en kvinnes kropp, vil det styrke og gjenopprette helse. Andre urter som stopper amming, er jasmin, hvit mure og belladonna.
 Melkeproduksjon kan plutselig begynne innen seks måneder etter sammenbruddet av amming, så ingen skade vil drikke bort ekstra urter hemmer amming. VseTut rådes til å ta hensyn til utseendet på melk seks måneder etter opphør av amming og straks oppsøke spesialist for å utelukke muligheten for en alvorlig sykdom. Normalt ingen utslipp fra brystet å være lenger fordi den minste avvik krever medisinsk tilsyn.  
Яндекс.Метрика