Behandling av primære tenner hos barn

 Som det er trist, men karies hos barn der også. Vises det av samme årsaker som voksne - misbruk av oral mikroflora forårsaket av feil og ukontrollert forbruk av søtsaker. Viktig rolle, selvfølgelig, har arvelighet, som kan være en årsak til redusert motstand mot nedbrytning. Uansett hva det var noen ganger nødvendig å ty til slike prosedyrer som behandling av primære tenner hos barn.

 Dessuten er det nødvendig å herde og behandle melketenner, som denne prosessen kan negativt påvirke dannelse og vekst av bite tannsett. Dessuten vil fraværet av noe tenner påvirker tygging av maten som fører til problemer med fordøyelseskanalen.
 Behandling av primære tenner hos barn - en ganske vanskelig oppgave. Du må bruke spesielle teknikker for å behandle barnas tenner. I klinikker som omhandler behandling av primære tenner, er det nyeste utstyret, noe som gjør at du kan takle problemer uten smerte og frykt for tannlegen. Det er spesielt tilpasset barns dentale materialer for fyllinger. Disse tetninger, i tillegg til å være nært forbundet med tannemalje, er også beriket med fluor, kalsium og fosfat. Dette gjør det mulig å gjenopprette mangel på mineraler i melketenner. Det finnes også metoder som tillater behandling uten en drill som er også flott for barn som er redd for denne typen zhuzhzhaschey maskin. Dessverre er denne behandlingen av primære tenner hos barn ikke alltid mulig på grunn av vanskjøtsel karies.

 Forebygging av tannråte hos barn


 Og at behandling av primære tenner hos barn var ikke normal prosedyre for et barn bør betale mer oppmerksomhet til forebygging. Det må gjøres med stor forsiktighet, fordi på spill er nesten det mest dyrebare ting en person har - sunne tenner. Det starter med forebygging venne barnet til oral hygiene. Fornuftige restriksjoner søtsaker i løpet av dagen og på natten som det vil gi positive resultater og redusere risikoen for tidlig tannråte.  
Søvn, min glede, allerede!
 Sønn (3 år) veldig dårlig noen ganger jeg sovner må konkludere det flere timer. Selv når han klumpet seg øyne, slet han kjemper med seg selv, spinning, chatting og forbyr meg å forlate rommet. Jeg allerede hater dette vår kveld! Kanskje er det noen hemmeligheter "stable" spesielt sta barn?

 Spesielle hemmeligheter, selvfølgelig ikke, men kan gi deg noe. Babyen er normal søvn og hvile rolig hele natten, bør hver kveld bli gitt et par timer med forberedelser for "stabling". Gi nå fra mobilspill, grense ser på TV og lese bøker som kan opphisse gutten din. For eksempel, hvis han elsker historier om superhelter kjemper, leser dem til ham dag og natt, be om å høre historien quiet- eller langsom myk musikk. Den beste fremgangsmåten umiddelbart før du sovner vil være svømming, massasje og rolig samtale med min mor eller far til å sove. Det viktigste er at dine handlinger ble gjentatt på kvelden i kveld - barn elsker ritualer voksne føler når det er mulig å følge, og derfor begynne å oppføre seg annerledes.

 Michael Poluektov, lege somnoloh, MD, vice president for National Society of barnas søvn, medlem av Advisory Board Johnsons BABY  
Omtrentlig barn eller kjede av lydighet
 Heller, barna hodet ingen tvil om du skal gjøre dette eller prank
 de bare gjøre det eller ikke. Barn som foretrekker påfunn, kaller vi shkodnykamy, og de som gjør det, vil foreldrene ringe og anstendig poslushaykamy. Men spørsmålet kan oppstå - hva er best for barna, og hvordan disse to ulike naturtyper påvirke fremtidige liv? Prøv å forstå!

 Lydig barn eller shkodnyk
 Som et eksempel, ta opp av barn på vanlig lekeplass slitt under som ifølge moren, slitt ape. Stående i hjørnet for neste triks, gutten helt forstår hva og hvorfor han straffet. Men tørst vet hva han vil, ikke hva foreldrene gi det, råder i hodet til babyen. Igjen, åpne skuffer, swing gardiner på veggen vises enkle tegninger og melk helles på gulvet under den vakre vedlikeholdslading av tilfeldigheter eller når foreldre ikke følger. Det er den oppfatning av barnet, så interessant! På samme sted spiller lydig til horror av denne lille bøllete jevnaldrende, og sliter med å ikke bryte alle lære av sine mødre og fedre. Psykologi og credo av tihoni - vil lytte og mamma og pappa vil gjøre alt for meg. Men å se på hendelsene på bakken viser at bratty gutt fant raskt en likesinnede og har spilt med en pakke med barna, mens rolig poslushayka peering inn i mengden av barn og velger en partner for spillet fra refleksjoner basert på læren til foreldre. Mest tihoni fortrolighet med jevnaldrende begynner med ordene "ikke kjører" og "du kan ikke gjøre" som fraråder aktive barn fra en liten "lærere". Samtidig shkodnyk allerede kommet inn i sirkelen av vanlige besøkende sandkasse. Fra disse observasjonene viser at Tikhon hardere i forholdet og kommunikasjon med jevnaldrende, men lettere på foreldre og slem akkurat det motsatte. Hvordan påvirker dette voksenlivet?

 Når barn blitt ganske voksen, kan objektobservasjons bli arbeidet. Å se et barn som har vært slem og hvem som er anstendig kan observere og analysere atferden til både i trøbbel. Shkodnyk barndom, å innrømme en feil på jobben, basert på erfaringer fra barne straff umiddelbart forsøke å fikse forkledning eller skyve skylden på en annen ansatt. Forutsatt en lignende feil anstendig ærlig lå på bordet ordnede rapportere om fiaskoen. Plutselig streng forvaltning lært om shkodnyka feil, men led ingen straff for en spesiell moralsk byrde, fordi fra barndommen vant til å "stå i hjørnet" shkodnyk styrket en viss immunitet mot vыchytыvanyyam og moral.

 Etter en undersøkelse blant voksne også funnet ut at shkodnyky barndom ofte holder posisjonene til ledere, fordi de har uvanlig tilnærming basert på livserfaringer som aktivt samlet inn fra holderen. Også rampete ledende rating konversereFordi når du kommuniserer ofte føre sine ofte uvanlige meninger. Tihoni samme når man diskuterer noe ofte bruker tredjepartskilder som vant fra barndom til forordninger andre.

 Etter observasjon kan vi konkludereAt barnet shkodlyvost positiv innvirkning på menneskers liv som barn og i voksen alder. Ikke selvsagt oppmuntre sprell og påfunn av hans barn, men det er ikke nødvendig å bygge klare grenser rundt barnets lydighet.  
Teknologi Reading 1 (første) klasse

 Teknologien først leser (1) klasse foreldre bekymret for fremtiden og dagens første-klassinger. Noe som fører til at barn sitte og lese om dagen da min mors watch. Ikke bekymre deg så, men det betyr ikke at det ikke er behov for å fortsette treningen, bare ikke trenger å forandre utdanningen i pine. Det er ingen hemmelighet at utdanning er et seriøst arbeid, men det skal være morsomt, eller i det minste morsomt.
 Teknologi Reading 1 (første) klasse

 Husk dette ønsket barn 6-7 år - oppleve verden. Den kan brukes i opplæringsprosess for lesing. Ikke skli primere barn og uinteressant historie. Kan de finne en bok om eventyrene til skip eller dyr. Du trenger bare å finne interessant og gi nødvendig. Denne teknikken, sammen med lesing, beriker barnets vokabular og få ny kunnskap.
 Ikke i noe tilfelle bør ikke være barnet med ordene: rask, hast, ikke sovne, etc. Derfor kan det føre til negative lesing, bøker, og allmennutdanning.
 Særlig betydning bør gis muligheten til barnet for å gjenfortelle teksten. Ikke lære å lese uten å forstå i denne forstand. Tid for opplæring i teknikk av lesing skal velges basert på styrken av barnet. Etter en travel dag eller henrettet etter alle leksjonene, ikke barnet ikke finne krefter.
 Teksten bør være større og har større font. Du kan lese dårlig råd, puslespill og andre underholdende tekster. Det er viktig å oppfordre ansatte og ikke å insistere på hastighet, fordi barnet er under stress, "svelge" ord og er ikke redd for å komme inn.
 Denne teknikken var å lese en (første) klasse.  
Overgang alder jenter

 Overgangsalderen - en vanskelig fase i livet til enhver tenåring, spesielt for jenter. Overgang alder jenter krever oppmerksomhet, tålmodighet og forståelse fra foreldre. Dette vil bidra til å opprettholde kontroll og ikke gå glipp av forståelse av barnet. Hormonell utvikling begynner å minne meg selv i alderen 10-12 år, alt rent individuelle. I denne perioden ble jenta mer feminine som kan forårsake komplekser. Noen sjenerte voksende bryster som er misfornøyd med sin vekt og alle "vises på feltet" irriterende kviser.

 Overgang alder jenter krever en delikat tilnærming. Det er viktig å snakke med en jente på urovekkende tema, men veldig forsiktig og med forståelse. Mentaliteten er svært ustabil og enkelt endre stemningen. I løpet av denne perioden, jentene beundre forskjellige spådommer, Sonic, konspirasjoner, vind profiler, de prøver å gjøre et varig inntrykk på guttene. I forhold til råd og veiledning av voksne, finner de negativitet og utålmodighet. Det eneste alternativet - det er blitt eldre venn av hans datter, ikke en "dårlig" mor.
 Overgangsalderen hos jenter kjennetegnes av noen ytre tegn. Dette inkluderer tall som gradvis avrundet anskaffe form av en kvinne klar for fødselen av avkom. Videre er det hår på intime steder, og lette hår på ansiktet hans. Denne perioden er merket svetting, så er det viktig å observere god hygiene, iført klær laget av naturlige materialer. Dette hindrer tilstopping av talgkjertlene.
 Svært ofte keitete alder jenter ledsaget intime sekreter hvit.
 I denne perioden er det en rekke jenter stygge ulykker knyttet til det faktum at voksne ikke kan forstå og hjelpe en tenåring. Det er nødvendig å huske og forstå alle de som er involvert i utdanning av jenter.  
Яндекс.Метрика