Cap bading babyer

 Moderne foreldre prøver å oppdra et barn i et barn en kjærlighet til sport, gjøre kroppen hans herdet, revitaliserte det. Mange eksperter anbefaler svømming som spedbarn måte å håndtere problemene i det kardiovaskulære systemet.

 Svømming utvikler muskler, fremmer raskere tilpasning av muskelfysiologi raskere utvikling av barnet. Å utdanne et barn svømming er det flere måter, men fortsatt gjenstår det eneste målet - healing kroppen. Cap bading babyer - en viktig attributt.
 Legg merke til at svømme - er ikke bare en fremgangsmåte for bevegelse av barnet i vann, men også en måte for tempering. Denne metoden gjør det mulig å gradvis endre vanntemperaturen, noe som påvirker immunsystemet, noe som gjør den mer motstandsdyktig mot sykdom. Kontakt med vann barnet oppfatter som et spill, så for ham er det en måte å demonstrere positive følelser. Emosjonelle beste kontakt mellom foreldre og babyer. Dette er bare en liten dose av proffene som bringer svømming.
 Det blir ofte sagt at foreldre har en tendens til å lære barn å svømme raskere enn barnet lærer å gå. Det er virkelig, du nettopp har beslaglagt den nyfødte fra de første dagene av livet hans. Cap bading babyer hjelper foreldre holde hodet i en trygg posisjon over vannet. Du kan gjøre dette selv eller kjøpe en spesialitet butikken. Denne hatten ser ut som en cap med skuminnlegg. De støttes av en flåte til hodet. Til toppen festet tape som tjener forsikring for å stikke hodet over vannet baby. I begynnelsen må du kanskje få deg prytrymuvaly barnet tilbake, men snart det er ikke nødvendig, kan barnet håndtere selv. Likevel anbefales ved å stikke tape for forsikring.
 Flere voksne babyer svømme hetten kan erstattes med en vest eller oppblåsbare hylser som har funksjonen av å opprettholde vannet.  
Hva er fremtiden velge?

 Hvordan velge en fremtidig yrke?


 Valget av fremtiden - eller foreldrene dine?
 Dessverre, altfor ofte våre synspunkter avviker med de av foreldrene. Og dette gjelder ikke bare detaljer, men slike alvorlige ting som valg av yrke eller studiested.
 Kanskje i blader ikke du bare kommer over et brev der jentene klaget over at de ikke kan overbevise sine foreldre til å la dem gå til en annen by for å prøve å gå på universitetet, valgt. Faktisk, hvorfor foreldre forhindre at barna skal få en utdannelse? Hva du skal gjøre i denne situasjonen?
 Hva kan gi råd? Hvis du står overfor et lignende problem, for eksempel hvis du ønsker å bli kunstner, og foreldre er sikre på at du må gå i deres fotspor og velger regnskap yrke, prøver å overtale dem til å forstå deg. Hvis dette ikke fungerer, spør noen av dem til å gå med deg (hvis universitet som ligger i en annen by) og se på den utdanningsinstitusjonen og vandrerhjemmet. Kanskje de skjønner at det med deg vil være i orden. Et annet alternativ - å bestå opptaksprøver og presentere foreldre med det faktum at du har mottatt. Det er lite sannsynlig at de vil gjøre deg ta dokumenter!
 Det også denne situasjonen: foreldre bare drømme at du studert i et bestemt sted, og du går det ikke vil. Og deres valg kan være forårsaket av en rekke ting! Selv det faktum at universitetet de har valgt for deg, i nærheten av hjemmet. Og du ønsker å studere i en annen by!
 I dette tilfellet, for å bevise for foreldrene at noen ganger mye bedre å velge MSU enn for eksempel Agricultural Institute, og la den sistnevnte er i fem trinn fra huset.

 Fortsatt Family Dynasty


 Det er ingen hemmelighet, er det vanskelig å insistere på egen hånd, når de står overfor akkurat motsatt mening. I dette tilfellet, trenger bare å finne et kompromiss.
 Fortell foreldrene dine om hva du har planer og intensjoner om sin fremtid. Du bør mest omfattende måten å forklare hvorfor du ønsker å gå på denne institusjonen, og ikke en som de anbefaler. Ta med overbevisende argumenter: foreldre må forstå at dette er en voksen valg, ikke et minutt innfall. Si hva du vil oppnå sine mål og gjennomføre sine egne planer, i stedet for sine drømmer. Fraser som "på den tiden jeg ønsket å bli med det medisinske, men kunne ikke og gikk til handelsvare, og du kommer deg videre til der jeg ønsket å" viser at foreldre ser seg selv i deg fortsetter. De må forstå at du bor i dette livet og dine karrierevalg avhenger nesten alt: din sikkerhet i fremtiden, ditt humør, helse Få mennesker vil hver dag for å gå på jobb, noe som føles stabil aversjon. I tillegg kan du hjelpe foreldre i fremtiden, hvis du er god ekspert. Blir de bare ikke vil fungere, da trenger du en god utdannelse!
 Forklar til foreldrene at du ikke er en liten, og hun kan bestemme hva du skal gjøre i dette livet. Hvis mamma og pappa ivrig etter å se deg på samme videregående skole, som lærte seg selv, si at du og de er - ulike mennesker. De kan ha sine egne gode minner fra dette universitetet, men du ønsker å leve sitt eget liv og gå sin egen vei!
 Foreldre vanskelig å akseptere det faktum at du er vokst og ikke lenger et barn, de bare ønsker å beskytte deg og ta vare på deg. Men de forstår: du bør ikke være et helt liv å leve med dem, må du se for seg selv, sin
 yrke. Selvfølgelig, de er redd for at du vil være vanskelig å bo utenfor hjemmet. Så prøv å gjøre innrømmelser. Først kan du søke om et universitet nærmere. For eksempel, i det følgende, som du kan komme hjem for helgen. Et år senere, vil mamma og pappa skjønner at du kan leve ganske alene, og la deg i en annen skole.
 Men dette er absolutt ikke det beste alternativet. Hvis du ikke ønsker å kaste bort tid, spør mamma eller pappa til å gå med deg til byen hvor den institusjonen som du valgte, og bli der en stund. Som et resultat, vil foreldre se at du kan leve og alene. Så de er enige med ditt valg.

 Hva er fremtiden velge?


 Det hender også at foreldrene krever at du har studert et emne som du ikke liker. Selvfølgelig er denne situasjonen mye mer komplisert. For eksempel foreldre økonomer ønsker du å gå i deres fotspor. De kan forklare sitt ønske om at så vil det være lettere å hjelpe deg, og du kan oppnå høye lønninger og trenger å komme inn i sirkelen.
 Ja, du er fortsatt avhengig av sine foreldre, spesielt i materielle vilkår. Fordi de tror de kan forstyrre livet ditt. Der ute kan være bare ett: et kompromiss.
 Fortell foreldrene som matematiker av deg verdiløs og du ikke ønsker å være en dårlig økonom. For å bli en god spesialist bør forstå det valgte feltet. Du må studere hardt, men siden du er i tankesett humaniora, matematikk lære å elske deg svært problematisk. Så mye bedre hvis du blir en god filolog enn en dårlig økonom.
 Og for å bevise for dem at du bedre kjent med sine evner og tilbøyeligheter, prøve å melde deg på kurs. Hvis foreldrene virkelig forstå at du helt vet russisk språk og litteratur, vil de slutte å insistere på at du gikk telleren til dine preferanser. Det er neppe fornuftige mennesker vil hindre noen å få den ønskede yrke.
 For deg vil det også være nyttig: du skjønner det verdt å få til det valgte yrket, og hvis noe kan endre ditt valg.
 Husk: alltid være ærlig med sine foreldre! Etter universitetet - et meget stort ansvar, og valg av videregående skole så mye avhenger. Du bør seriøst du valgte motivet. Ellers vil det være helt latterlig bortkastet tid, krefter og foreldrestøtte. Det er de, og ikke noen andre, være den første til å støtte deg og hjelpe uansett hvilket yrke du velger.
 Du kan lese artikkelen: Som du velger et yrke.  
Hvordan sette et barn på en feil?


 •  Først må du ta hensyn til barnet selv. Nøkkelen til dette bo hos ham på samme nivå, sittende på huk, ser inn i øynene til et barn kan bli tatt i hånden og be om ymeny.Esly barn over 35, at han vil gjenta alt sa. Så det ser ut til å gjør jobben selv.

 •  Et lite barn kan aldri huske indikasjon som består av flere. Det er bedre å gi enkle oppgaver etter hvert som barnet takle den forrige.

 •  Barnet er kjent med morsmålet, mens ikke like bra som voksne. Derfor bør retningslinjene bli hørt tydelig. For eksempel, i stedet for "Ikke gå som en gris" heller "Wash! ".

 •  Faren skal ikke være hevngjerrig. Ikke minn barnet av hans gamle synder. Ingen nytte av dette, men for å utvikle et mindreverdighetskompleks skaper grobunn.

 •  Allerede vist at barn oppfatter voksne sa sakte. Så ikke forvent at barnet følger umiddelbart instruksjonene. Det meste av det er forebygges. For eksempel: "Se en annen tegneserie, og deretter gå til sengs." Så for å oppnå det forventede resultatet vil bli enklere.

 •  Barnet oppfatter forbud som en veiledning til handling. Fordi de fleste voksne bør avvenne seg fra uttalen av "ikke" og "kan ikke". Det bør bli omskrevet forespørsel.


 •  Også på vår side ikke gå glipp av en artikkel om "Hvordan å straffe barn? »

   Feil foreldre. 7 feil at foreldre gjør


  Regler for oppførsel ved bordet for studenter

   Bordskikk for barn. Tabell Etiquette for barn.

   Hvordan oppføre seg ved bordet


  ? Hvis du ringer bordet, ikke være for sent, ikke tving deg selv til å vente.
  ? Ikke begynne å spise før alle samles rundt bordet.
  ? Ikke prydvyhaytes nær bordet, men ikke sitte for langt unna. Ikke vidkydaytesya tilbake, ikke razvalyvaytes det.
  ? Ikke ører klut krage. Plassere servietter - på fanget. Ikke tørk ansiktet med en serviett. Det burde knapt få våte lepper.
  ? Sitt rett, ikke bøyd over tallerkenen.
  ? Ikke dra din nabo over platen for å få noe av bordet. Spør noen til å kommunisere hva du trenger.
  ? Ikke nakalыvayte brød på gaffelen. Brød bør ta armene.
  ? Ikke bite av et stykke brød eller hogge den i suppen. Brød brekke av små biter og deretter sendt til munnen. Bare ikke tatt et stykke smør spredning, bør smøre være en stykkene.
  ? Ikke dunk brød i sausen. I et ekstremt tilfelle, hold brød med en gaffel, men ikke blande seg i en bolle med fingrene! I alle fall ikke tørk tørt brød plate.
  ? Hvis ingen saltbøsse skje, bør salt ta spissen av kniven ren.
  ? Ikke chomps. Tygge med munnen lukket.
  ? Hold raping.
  ? Ikke snakk med din munn fylt.
  ? Zahlatыvayte ikke spise store biter. Først ser det ekkelt, og for det andre, skadelig for magen.
  ? Ikke utvide albuene og ikke sette dem på bordet. Albuene skal henge av bordet og bli presset til sidene.
  ? Ikke spis med skje som kan spises med en gaffel.
  ? Ikke spis suppe med en skje slutt, ikke pryhlebыvayte. Prochynit munn, hold skjeen side, litt vippe den mot munnen og stille bevegelse av lepper, fjerne maten fra skjeen.
  ? Ikke be om en andre servering.
  ? Ikke prøv å ta det siste stykke kjøtt, suppe skje til å øse opp det siste, og så videre. D.
  ? Ikke søke å bedre generell parabolen stykker: ta som ligger nærmere deg.
  ? Ikke vыplevыvayte bein, skinn og andre "ekstra" biter på en tallerken. Butt leppene og trekk benet hulrom, deretter plassere på en tallerken bestikk. Frukt frø bør komme seg ut av munnen med en skje.
  ? Ikke spill bestikk, servietter og annet bord ware.
  ? Hvis du er på en fest, ikke sitte ved bordet til du er invitert til å sitte ved bordet vert eller vertinne. Husk at gutter ikke trenger å sitte stille jenter.
  ? Hvis du opprettholder tabellen jente, gi den høyre armen. Tjene venstre venter.
  ? Dersom det på bordet ved siden av deg sitter en jente, til din plikt å snakke med henne, for å tilby hjelp.
  ? Hvis du sitter mellom to mennesker og ønsker å snakke med en av dem, eller gå tilbake til den andre tilbake. Ikke snakk til en annen person via en nabo.
  ? Sitter ved bordet, ikke kovыryaytes tannpirker i munnen. I det minste prøve å gjøre det raskt.
  ? Ikke kritisere retter som serveres til bordet.
  ? Hvis du ikke vil at en annen rett, kast det uten å forklare årsakene. Ikke si at du ikke liker det, det du fornærme vertskapet.
  ? Ikke la en teskje i en kopp. Forebygge drikke, sette skjeen på tallerkenen.  
  Яндекс.Метрика