Daglige omsorgen for barnet. Nyttige tips ung mor

 Når du arbeider med saker av barnepass tror at barn og flere tusen fødte oss, og menneskeheten har ikke dødd. Mest babyen trenger på grunn av overlevelse instinkter, hver av dem er egnet mor instinkt - ikke opyraytesya ham, stole på følelsene dine.
 Her er tips for å hjelpe deg å be før den daglige omsorgen for barnet:
 1. Opptak roligere holdning på alle sider tips objektivt vurdere dem samle andre meninger; tross alt, det er barnet ditt, og du bestemmer deg for hvordan du skal ta vare på den. Nei du ikke føler deg bedre baby. Etter råd fra den eldre generasjon av "Barn trenger å tett swaddle", "baby morsmelk kan ikke være fornøyd", "Alt du trenger å koke babyklær og jern", "Hvis du svare på alle henvendelser bryst baby, vokser han vilkårlig og lunefulle" du kan trygt svare at moderne forskning viser noe annet. Å skrive ut troverdigheten til den aktuelle artikkelen av online magasin eller bok.
 2. Hvis barnet ditt alltid ønsker å være med deg, noe som krever kroppskontakt, ikke nekte for det. Tidspunktet for når behovet er borte, kommer raskt.
 3. Ingen trenger å binde seg til leiligheten med fødselen av barnet. Den mest passende tidspunkt for å reise med et barn under ett år. I denne alderen han vil ikke og kan kjøre med ingen store problemer med mat, hvis du ammer.
 4. Ride rundt i byen, gå på utstillinger, gå til restauranter - alt du kan gjøre sammen med barnet ditt. Hvis for deg er det innvilget, så de andre også.
 5. Hvis du føler deg sjenert babyen amme offentlig, deretter skjule den under et skjerf eller en slynge. Deretter vil det bli fengslet hjemme.
 6. Barnet liker ikke å svømme? Ikke tving den. I Europa nå anses normal nyfødt vask ikke mer enn en gang i uken uten såpe betyr å unngå tørr hud. Face vaske bedre morsmelk.
 7. Hvis du ikke kan huske en eneste rim eller sang for babyen din, ikke bekymre deg: kjøpe en CD med barnesanger og synge sammen, tekster dikt henge rundt i leiligheten på de stedene der du spiller med barnet, og i hemmelighet spionere.
 8. Ikke opyraytesya ny, merkelig forespørsel om babyen. Bruk denne nye begjær og han selv bra. Han ikke lenger ønsker å ligge rolig til du endrer den en bleie? Gjør det mulig å motta og gi deg med pakking bleier og våtservietter. Han er gal etter vann? Det er på tide å lære å vaske hendene og vanne plantene. Den strekker seg for en tannbørste? Kjøpe ham barne tannbørste og tannkrem. Ungen vil gjenta seg dine bevegelser. Hvis barnet ditt viser interesse for uhemmet søppel, instruere ham til å kaste ut det tørr rusk.
 9. Hvis barnet ditt finne noe å gjøre, ikke er til hinder for det, spesielt hvis det er trygt og ikke krever din oppmerksomhet og din tid å rydde opp etter hans "underholdning" vil være mindre enn den tiden at han ga deg spillet hans.
 10. Bruk den rådende daglige rutine og ritualer ikke bare som en måte å "raskere dekk" av barnet, satte ham til sengs og ta vare på bedriften. Som tradisjonen har kommet inn og psykisk kommunikasjon med barnet under daglige rutiner. Hvis du ikke er bachytesya barn hele dagen, bruker ritual som en utmerket mulighet til å gi barnet den oppmerksomhet og kjærlighet, som han sikkert savnet. Dette gjelder spesielt for foreldre som ofte kommer sent. Selv om paven vil delta bare i bading eller lese godnatthistorie, ville barnet likevel være glad for at om natten hele familien kommer sammen. Med at søvn følelsen mye bedre!
 11. Det er ikke nødvendig å kjøpe en liten reduserte husholdningsartikler (retter, feiekoster, sovochki). Mest sannsynlig, vil de fortsette å strekke seg etter de du bruker. Mens rengjøring dele med ham, vil presentere en liten klut eller svamp, som han gjerne ville rydde på badet speil eller la ham beholde scoop. Kan også være støvsugd sammen.
 12. Du kan lære barnet ditt til å gi deg nyttige elementer. Dette i stor grad berike hans vokabular og lagre din styrke.
 13. Hvis du kommer tilbake fra butikken med babyen udovolstvuem vil gi deg produkter med poser. Hvis en av dem er hans tur, har du sikkert finne noe å gjøre.
 14. Permisjon for bruk i hjemmet eller innenfor rekkevidde av barn bare de mest enkle ting som ikke ville skade barnet hvis de brytes.
 Interessant faktum
 Ett forsikringsselskap vurdering liste var de mest hyppige tilfeller av feil babyer elektriske apparater:
 • Bading mobiltelefon i toalettet;
 • vask bærbare rester av babyen juice;
 • forsøk på å undervise elektronisk enhet for å fly (med balkong);
 • begrave kamera i sandkassen.
 I Vest-Europa og Amerika lang forskanset praksis å forsikre foreldrene ansvarlig for skade på et barn tredjepart. Spør en lokal forsikringsselskap. Kanskje tjenesten er allerede tilgjengelig i Russland.
 På temaet som han er interessert, er det tre mulige alternativer:
 • Vis barnet hvordan et objekt funksjoner (kamera, tv), og av og til komme tilbake til denne prosessen sammen, men ikke la barnet alene kast dem.
 • Gi barnet ditt en gjenstand i sin disposisjon (f.eks, solid telefon låseknapp). Etter å ha spilt masse, baby mister interessen for ham.
 • skjul emnet. Fortrinnsvis før han er interessert i dem.
 Andre nyttige tips, inkludert hvordan å forenkle prosessen med rengjøring og matlaging, vil du finne denne artikkelen.  
Fordelene ved amming for barn

 Hvorfor er det nødvendig i det hele tatt å si at amming har noen spesielle fordeler?
 Fordi, dessverre, blir ofte møtt med en stilling som: "Vi og våre venner i blandingen økt, og ingenting! "Denne bestemmelsen er aktivt støttet av reklame for morsmelkerstatninger at alle magasiner for foreldre overbeviser oss om at en blanding av flasken om ikke bedre, så absolutt ikke verre enn morens bryst.
 Det viktigste du bør vite om kunstig ernæring for barn - dette standardisert kunstig mat ikke er beregnet på din eneste barn, så hun gjør det vitale systemer fungerer i nødmodus. Morsmelk Vikarer er basert på kumelk, som ikke er som et menneske, produserer kumelk for å mate sin egen baby, og herbivore klovdyr dyr trenger for optimal utvikling er ikke noe som en menneskebaby. Dermed produsenter av kunstig ernæring hevder at deres produkt inneholder 40 eller flere komponenter som må tilpasses kumelk for ernæring, men mors melk, det inkluderer hundrevis av komponenter, hvorav mange er ikke engang ordentlig undersøkt, enn si kunstig reproduseres!
 Sammensetningen av morsmelk er ikke bare for en måned eller dag, men ved hver fôring, avhengig av individuelle behov hos barn.
 Spørsmålet helsen til barnet - det er det som er viktigst for de fleste kvinner. Hva gjør et barn min mors melk og kan ikke gi den beste blandingen?
 Thymus (thymus, kroppen er ansvarlig for utvikling av immunitet) i yskusstvennykov mindre enn hos spedbarn.
 Morsmelk lett fordøyd og absorbert av barnet, og bidra til utvikling og bevaring av en sunn tarm. Byfydusfaktor støtter veksten av gunstige bakterier, laktoferrin og stopper veksten av skadelige bakterier som bruker jern. Det er derfor morsmelk er meget lange opphold rent og sunt for barnet: ztsidzhenym ved romtemperatur, deksel og sterilisert beholder er plassert i 10 timer. Blandingen er på grunn av den aktive vekst av bakterier hver tid å koke på nytt.
? Melk gir et barn som kalles passiv immunitet: barnet fra moren sendte henne til stede i blodet hos antistoffer mot mange vanlige sykdommer. Hvis mor er syk kid-smittsom sykdom får sin melk forsvar før han har tid til å bli syk. Det er derfor det anbefales å fortsette ammingen under mors sykdom.
 Vekstfaktorer gi optimal barns utvikling, modning av immunsystemet, sentralnervesystemet og andre organer. Aminosyrer er nødvendig for den aktive hjernens utvikling av nyfødte, ingen dyr i melk og kunstige blandinger.
 Morsmelk gir den beste lett usvayvayuscheesya barnet forholdet mellom proteiner, fett, vitaminer og mineraler. For å oppnå dette forhold ved industrien svikter, og til og med blandingen, sammensetningen av hvilke produsenter søker å forbedre barns mye mer vanskelig å fordøye.
 For å illustrere disse forskjellene - resultatene av noen medisinsk forskning.
 Risikoen for sykdom ører og forkjølelse hos barn kunstig matet fire ganger; risikoen for mage - tarmforstyrrelser - 11 ganger høyere i løpet av de to første årene av livet.
 En amerikansk samfunnet etter program gjennomføring stimulerende amming forekomst av barn med lungebetennelse redusert med bare 32%. Kostnaden for behandling barn- "yskusstvennykov" bare tre typer sykdommer, bronkitt og lungebetennelse, mellomørebetennelse, og gastrointestinale forstyrrelser oversteg kostnadene ved behandling av barn som ammes på $ 311-475 for bare det første året av livet.
 Spesiell studie fant at kunstig vskarmlyvaemыe barn 17 ganger mer utsatt diarésykdommer enn barn vskarmlyvaemыe utelukkende ammer. Barn som i tillegg til morsmelk fikk bare vann eller te, led tre ganger mer sannsynlig enn barna i fullt amming; Barn delvis ammet - 12 ganger mer sannsynlig enn full amming (men fortsatt 15 ganger mindre enn fullt "de kunstige").
 - I Volgograd, der en full-skala program for å støtte amming studien var viktig type fôring spedbarn, blandet eller kunstige. Her er noen av resultatene, den totale forekomsten av spedbarn var 70% lavere enn den "yskusstvennykov", og 30% mindre enn blandet fôring. Spedbarn var syk infeksjonssykdommer og parasittsykdommer 32 ganger mindre enn "de kunstige", og 12 ganger mindre enn med blandet fôring; sykdommer i det endokrine systemet og metabolske sykdommer - 27 og 17 ganger, henholdsvis; sykdommer i fordøyelsessystemet -
 52 og 16 ganger henholdsvis. Forsinkelser i utviklingen til ett års alder viste 1% av spedbarn og 14 ganger mer "yskusstvennykov"! (Art. Abolyan L. et al, 2005).
 Ifølge Verdens helseorganisasjon, kan en optimal beskyttelse av amming i landet årlig spare to millioner barns liv. Selv i utviklede land (som, uten tvil, omfatter USA) amming har en direkte innvirkning på spedbarnsdødelighet. Dr. Linda Folden Palmer Våre egne studier de vanligste årsakene til spedbarnsdødelighet, fant at spedbarnsdødeligheten i kunstig fôring ganger høyere enn dødsfall fra de samme årsakene til spedbarn. Det var en av forskerne som ikke er redd for å si høyt om den økte risikoen for sykdom og tidlig død for mennesker som kunstig vskarmlyvalys. Fra en tidlig overføring til kunstig fôring er assosiert hos voksne er mer høyt blodtrykk, hjertesykdommer, fedme, diabetes, to ganger mer vanlig i tidligere "yskusstvennykov" kronisk betennelse i tarmen og tre mer - cøliaki (intoleranse til protein korn - gluten). 
 En viktig risikofaktor for helsen til barnet kan være enda en flaske formel. Dette er nok til å forstyrre balansen av sunne gastrointestinale flora; og i familier med allergi, kan barnet etter første fôring intoleranse avsløre en blanding av kumelk protein, som legene kaller det første skritt til diabetes
 Konklusjonen er enkel: selv om nivået av foreldrene er høy, er amming fortsatt den beste starten at min mor kan gi barnet. Ja, amming - bare en av helsedeterminanter - men veldig viktig. Og ikke slippe det fra kontoene hvis kvinnen i utgangspunktet har et valg.
 Forfatter: Irina Ryuhova, seniorkonsulent i den russiske grenen av Association of Consultants for amming  
Яндекс.Метрика