Datter Marousi Broadcasting Jeg har venner som har det samme som meg, for et år siden barnet ble født. Bare jeg - den første, og de - den tredje. Ærlig jeg innrømme, noen ganger ser jeg på min venn og tenke: "Her er det, den perfekte mor. Alt i rute, tydelig, ingen pads - barn er alltid full, rent og ingen rot ".
 Du har alt annet?
 Jeg har litt kaos. Eller - bedre sagt - et kreativt rot. Selv nå alt var mye bedre. Faktisk, for å organisere livet ditt etter fødselen av min datter, jeg trengte et år.
 Du - arbeider aktivt mamma. Føler du deg en følelse av skyld datter når hun ikke kan ses hen?
 Jeg tror at en eller annen måte føler skyld alle arbeidende mødre. Og dessuten, ingen vet nøyaktig hvor mye du trenger å ta hensyn til barnet.
 Og du trodde ikke å ta permisjon for en stund å fordype deg i morsrollen?
 Jeg tror dette spørsmålet hver kvinne må bestemme selv, universelle oppskrifter og jern er ingen regler. Selvfølgelig, det er kvinner som er i stand til å ofre for å få til deres barns karriere interesser. På den annen side, kanskje disse kvinnene rett og slett ikke har store krav på deres egen gjennomføring, fordi de ønsker å vie meg helt til barn
 Men dette handler ikke om deg?
 Ikke om meg. Jeg kan ikke råd til det - jeg bare gjøre sitt viktige arbeidet, vet at jeg har det. R
 Selvfølgelig, jeg prøver å få min datter glede å dele følelser, ta vare på henne.
 Mary, fødselen av Myrra du tenke deg å være en mor?
 Som det er nå jeg forstår, jeg gjør i denne forbindelse ingen anelse om det var: hva vil min mor, da jeg skal få opp re -
 Behnke. Nå, selvfølgelig, noe som allerede forstår, og fortsatt kalle seg en perfekt mor, dessverre, det kan jeg ikke.
 Hvorfor?
 Du vet, i går tok meg i å tenke at en litt sliten, jeg ønsket å ha "frihet" til å snakke med voksne
 Det er vanskelig å kombinere arbeid morsrollen?
 Noen ganger vanskelig. Oftere fysisk. Mannen som jobbet for et par endringer dvenadtsatychasovыh rad i helgen jeg ønsker å sove pobaydykuvaty, men år gammelt barn med slike planer er ikke kompatible. Det morer henne hele dagen. For eksempel når jeg planlagt en helg, jeg slipper min mor (barnepiker vi ikke gjør det), og hun gjør hele dagen baby.
 I dag i mote tidlig intellektuell utvikling. Du følger trendene?
 Jeg legger merke til hva som er moderne travel mamma. Mange, for eksempel, blir "Zaitseva kuber" som bidrar til å lære å lese. Og selv hun ønsket å kjøpe dem. Og da jeg innså at så lenge vi ikke trenger. Likevel, de to første årene av livet er mer emosjonell utvikling bakgrunn.
 Du godtar at i denne alderen for et barn ikke bør være noen restriksjoner?
 Vi har dem eller ikke. Men i arsenal er ordet "tilbake" - hans Mirra allerede godt studert, vet om noe er tatt, så er det nødvendig å returnere leketøy (ting) på plass. Et forbud Snarere sikkerhetsspørsmål, kan ikke stakk fingrene i stikkontakten.
 Hva er "barn" er forskanset tradisjoner i familien din?
 En tradisjon kom hit nesten fra fødselen myrra. Vi kjøpte en barnestol med en "utsatt posisjon", slik at når frokost eller kveldsmat, hele familien var sammen. I fjor sommer gikk på for en måned på sjøen, etterfulgt av går det igjen - den samme tradisjonen. Og nyttår øve dans stasjonen.
 Hvorfor den siste gangen hun ble overrasket deg Mirra?
 Det forundrer meg hver dag. Vi har nylig kjøpt en barnebok og underviste utviklings dikt-sang: "Vi kuttet kål, kuttet." Når snakkes verb bør gjøre visse bevegelser, selv jeg er ikke første gang alle husker. Og to uker vi kutte denne kål, men til ingen nytte: den Myrra eventuelle endringer. Og jeg har nylig begynt å uttale ordene som hun begynte å gest! Og høyre. Vel, jeg ble overrasket også!
 Hva kan være frustrerende?
 Du vet, når jeg var gravid, jeg tenkte: "Herre, når, endelig, min baby er født! Så var det min datter og jeg fant ut at det viser seg, barn sover ikke om natten, blinket meg denne uttalelsen: "Hvis barn er rask sover hele natten, ville jeg sannsynligvis har nettopp gjort og som fødte." Så søvnløse netter for meg - den største skuffelsen. Men vi, heldigvis, overlevde.
 Hvilke bøker leser datter?
 Oh, elsker Mirra bøker! Ved første elsket hun dem rive nå liker å vurdere, undersøke bildene. For ikke lenge siden kjøpte jeg to bøker: Majakovskij "Hva er bra og hva er dårlig" og en samling av barns poeter Worth, Marshak Så den andre boken som Mira mye mer. Majakovskij før vi ingen respekt. Sannsynligvis ikke tonen.
 Er du for eller omsorg hjemme utdanning barnehage?
 Allerede ivaretatt, selv om det selvsagt vi fortsatt for tidlig å tenke på det. For å begynne, jeg ønsker å gjennomføre en datter i noen baby klubb - for barn i sirkelen av jevnaldrende er mye bedre utviklet, sosialisert.
 En far med verden tilbringer sin fritid?
 Pave Myrushe spiller gitar, og hun danser vanvittig glad denne tidsfordriv. Vi gjør, forresten, veldig morsomt datter.
 Allerede tenker om hennes fremtid? Tenk deg at datteren vil gjøre, som vil?
 Jeg vil virkelig at det skal bli mottatt tilfredshet fra sine liv. Etter min mening, det viktigste!  

Te for barnet. Hva å forberede barnet ditt til lunsj
 Hva å forberede barnet ditt til lunsj


 Kjærlig mor alltid ønsker å skjemme bort barnet ditt - mate den nærende, velsmakende og sunn. Selv når det kommer til lunsj for et barn - den minste av de viktigste måltidene, men ikke mindre viktig enn frokost, lunsj og middag. Hovedmålet med middag for et barn - barnet gi energi for aktiv våkenhet etter en lur! Riktig vare på et barn rammer for produkter poludenka barne ost, yoghurt, frukt pureer, kjeks eller knekkebrød. Så mange mammaer og spør: hva du skal lage lunsj for barnet ditt, hvordan å diversifisere dette måltidet? Tross alt, det ideelle valget, ifølge mødre - deilige, trygge og raske å tilberede. De to siste kriteriene tilsvarer bare mat produsert i industrielle forholdene på fabrikkene babymat. Så, hva du skal lage mat babyen sørover?

 Te for barn


 Selskapet "Kolynska felle" i over 30 år produserer babymat under navnet "Baby", igjen i en hast for å behage moms og barn! Sammen med den Research Institute of Nutrition ernæringsfysiologer utviklet unik poludenky for et barn - "Kashgar til middag." Dette dessert for barn i appetittvekkende og nyttig kombinasjon: melk, kjeks og naturlige fruktjuicer og pureer for barn. De omfatter alle tre hovedkomponentene i en hel ettermiddag for et barn: proteiner, fett, karbohydrater. Tilstedeværelsen av 12 vitaminer, jern, tillater jod forebygging av hypovitaminosis, jern - og jod mangeltilstander. Dette er spesielt viktig for den intellektuelle utvikling av barnet.

 Hva å forberede barnet ditt til lunsj
 Disse produktene er presentert i to versjoner, slik at å diversifisere og utvide diett smak inntrykk av barnet: "Cookies med bringebær og kirsebær" og "Cookies med pære" (anbefales for barn med mat til måneder). "Grøt for middag" er enkel og rask å tilberede rett som gjør mamma for å spare tid og energi til å kommunisere med babyen. En god matbit for barnet ditt! Bare tilsett vann og morsomt å spise!
 Nå vet du hva du skal lage lunsj for barnet ditt.  
Barnet ønsker ikke å gå på skolen: hva du skal gjøre

 Mammaer og pappaer som står overfor problemet med "Jeg ønsker ikke å gå på skolen," bokstavelig talt midt hender: hva du skal gjøre? Skolen valgte barn på syv år for å lære, og at han ikke vil! Hver morgen, tårer og hysteri, og det gjorde i går med temperaturen kom ned (som få ned temperaturen på barnet), måtte ringe en lege hvordan å være? For å starte, kan du prøve å analysere situasjonen. Kanskje den motvilje mot å sitte ved en pult på grunn av det faktum at et barn som snakket til dette punktet bare foreldre og besteforeldre - bestefedre og vant til universell kjærlighet og toleranse, ikke er moralsk klar til å gå på et strengt regime av skolen - 45 minutter å sitte rolig for skrivebord og lytte nøye til læreren. I dette tilfellet, ikke noe dårlig vil skje, men noen ganger når slike handlinger er forankret mer alvorlige grunner.
 Barnet ønsker ikke å gå på skolen: hva du skal gjøre
 Omtrent 5% av samtaler til en barnepsykolog forbundet med alvorlig angst oppleves av et barn å gå på skolen. Enhver atskillelse fra foreldre er i sin protest (som tåle separasjon fra barnet), føler han komfortabel bare blant kjente mennesker og ting, som krever spesiell oppmerksomhet fra foreldrene. Han gjentar speilet hver bevegelse mamma eller pappa. Et slikt barn kan ikke sove alene, er det vanskelig å løpe ærend foreldre når det er behov for å gå utenfor frustrerende å gå på skole, gå til sommerleiren eller være hjemme med en barnepike. Over tid kan barnet trekke seg inn i seg selv, for å føle en konstant angst. Det viktigste - ikke gå glipp av problemet, skriving av alle alder eller lat barnet.

 Årsaken "Jeg ønsker ikke å school" kan oppleves stressende situasjon


 Det kan skje at før 1 september barn har opplevd noen tragedie, ulykke, død av en kjær eller kjæledyr, og så videre. D. Nå er han i dyp stress, og det er ingen motivasjon for læring (hvorfor gå på skole for å lære hvorfor, som i livet ting til å skje hvis alt vi noensinne dø?). I dette tilfellet ikke vondt å konsultere psykolog og foreldre trenger ytterste for å sette barnets oppmerksomhet på mer positive ting. Ettersom tiden går, legger sorg litt, og han vil ta opp læring.
 Konsultere legen din dersom:
 - Bekymring manifestert, er bare et barn permisjon hjemme;
 - Barnet føler en sterk tilknytning til foreldre, atskillelse fra dem fører til et raserianfall;

 - Barnet føler ofte frykt å bli tapt eller bli stjålet;
 - Barnet opplever overdreven bekymring for kjære; - Barnet nekter å bli hjemme alene;
 - Han ser gjentakende mareritt.

 Barnet ønsker ikke å gå på skolen: hva du skal gjøre


 Frykt for skolen kan være delvis forårsaket av behovet for å følge de regler som er annerledes enn hjemme. De er uvanlig for et barn. Plus, vil barnet kanskje frykter at være omgitt av ukjente jevnaldrende som behandler ham malevolently vil le av ham hvis han ikke er veldig bra, for eksempel, leser eller tenker. Barnet, særlig en som brukes til å bli ledende. Nå er han - en av mange i klassen. Det kan være et annet problem: frykt viser dårlig resultat. Mange skoler score i første klasse ikke gjør i det hele tatt - det er riktig. 50% av barn ikke vet hvordan de skal takle sin angst når de venter på offentlig fremføring eller demonstrasjon av kunnskap, og det er derfor de viser betydelig lavere resultater enn sine rolige venner. Hvis dette problemet, kan du prøve å møte med læreren og er enige om at kanskje babyen mens det er nødvendig å pålegge noen svar på brettet. Når han osvoyitsya, få venner, etablere kontakt med klassekamerater, holdninger til skole endring. 

 Note


 Og det er særlig nødvendig å behandle et barn som lider av oppmerksomhetssvikt og hyperaktivitet. Denne sykdommen forekommer i 5% av barn, for det meste gutter. Uoppmerksomhet, impulsivitet, manglende evne til å konsentrere seg under noen omstendigheter - alt dette indikerer tilstedeværelse av dette syndromet.
 Attention Deficit Disorder:
 - Meningsløst fysisk aktivitet. Disse barna prøver hele tiden å klatre et sted (spill for barn i sommer), og i de situasjoner hvor det er uakseptabelt;
 - Den vane å svare på spørsmål uten å nøle, uten å høre dem gjennom;
 - Barnet kan ikke vente på sin tur i ulike situasjoner, ofte hindrer den andre holde seg til andre;
 - Han kan ikke sitte stille i en stol, stadig spinner; - Overdreven pratsomhet; - Barnet er ikke i stand til å takle ytelsen ved utgangen av leksjoner, lekser eller oppgaver på arbeidsplassen (som ikke har noe å gjøre med negativ eller protest atferd);
 - Lett distrahert av utenforliggende ting.
 Barnet ønsker ikke å gå på skolen: hva du skal gjøre
 Hvis barnet ditt er iboende i de ovennevnte kvaliteter, og læreren stadig klager over at det forstyrrer deres atferd klasser, ikke forsinkelse å gå til legen.

 Hans beslutning: Jeg ønsker eller ikke ønsker å skolen


 Unn med å forstå problemene med barn. Motvilje mot å gå på skolen - en urovekkende symptom, bør det definitivt ta hensyn. Ta kontakt med en psykolog - han kan råde barnet å bo midlertidig hos familie eller plukke opp en tilsvarende type trening. For eksempel kan du ta i barnas klinikk sertifikat sparing modus. Sertifikatet gir rett offisielt gå glipp av en skoledag i uken. Hva ville det være for en dag, bør diskuteres med læreren si at du vil bli engasjert i dag hjemme, og sørg for å følge din løsning. Barnet må vite at han ikke er bare "gjøre ingenting" og studere hjemme, lære å lære. Hvis det er nødvendig og ønskelig, kan du overføre barnet til familielæring. Så du lærer barnet ditt hjemme alene, er det bare på slutten av hvert kvartal pass eksamener og prøver på skolen. Du må sende inn en søknad rettes til direktør for institusjonen. 
 Og viktigst av alt - sørge for at barnet var sikkert: du representerer hans interesser, uansett hva som skjer, er du alltid ved hans side. Da vil du være mye lettere å løse alle nye problemer.  
Яндекс.Метрика