Fra tegneserier alle mennesker assosiert lys, snill og oppriktige minner som går dypt inn i barndommen, ro og glede tid. For små barn, sannsynligvis ikke verre straff enn forby ur favoritt tegneserier, fordi de bærer babyer inn i verden av fantasi, magi og eventyr, en verden der alt er mulig.
 Moderne animert skapning så endres med jevne mellomrom lage en verdig konkurranse film, som på bakgrunn av fargerike og realistiske bilder kan slappe av, midt i en verden av skjønnhet.
De beste tegneserier for våre små barn

 De fleste tegneserier gode vinner godbiter alltid finne styrke og evner som hjelper dem med å håndtere vanskelighetene og tryllestaver og magiske skapninger enkelt bære vår fantasi utover virkeligheten.
 Men så enkelt? Det bør være fullt kreditert skaperne av animerte mesterverk, og la hans daze sitte i timevis foran TV-skjermer og skjermer? Det viser seg at ikke alle tegneserier har en positiv innvirkning på utviklingen av en liten person, og noen individuelle tilfeller helt i stand til å riste den allerede skjøre psyke av barnet.
 For å beskytte ditt barn mot skadelige effekter, er det nødvendig å velge de beste tegneserier for små barn, der de kan trekke ut fra en enkel historie leksjoner for å lære alvoret av moralske og åndelige verdier, for å trekke konklusjoner som er rett og slett nødvendig for en bestemt alder.
 Tid bør ikke gå forgjeves, fordi selv ser på din favoritt tegneserie ungen har å lære og utvikle seg.
 Det antas at den første tegneserie som luftes verden er "Phantasmagoria", angitt med Gaumont tilbake i 1908. Denne tegnefilm er absolutt ikke å bli sammenlignet med moderne tvilling, primitive lys linje på en mørk bakgrunn likner kritt tegnede figurer.
 Denne kopien er usannsynlig å glede din lille barnet, men på den tiden var det en virkelig revolusjon som forvandlet til realistisk seg, fargerike og attraktive malerier, hver gang gjenopplive skjermene og hjemmekino TV.

 Hvordan tegneserier påvirke bevissthets barna?


 Tanker fra foreldre for lange og hyppige revisjon tegnefilm barn avviker dramatisk, noen mener at dette er en reell mulighet til å gjøre sin virksomhet, vel vitende om at barnet "i tilfelle".
De beste tegneserier for våre små barn

 Andre er vel klar over at hyppig visning visjon forverres, er barnet mindre kommuniserer med foreldre og medelever, fullstendig oppslukt i sin egen fiktive fantasiverden.
 Se interessante barns tegneserier som nesten alle som bidrar til å beskytte barnet ditt mot uønskede scener som er tvunget til å bære eller en annen, ikke så nahnetennыy karakter.
 For dette nok foreldre først lese historien i filmen, og deretter gi det til barnet ditt. Forresten, at disse synspunktene virkelig brakte glede, er det nødvendig å innføre visse timer eller dager tillatt.
 De fleste moderne psykologer har kommet til den konklusjon som må være svært oppmerksomme på hva barna ser på, fordi, dessverre, ikke alle tegneserier er harmløse, og enda mer nyttig for barns sinn.
De beste tegneserier for våre små barn

 Ifølge statistikk, dagens barn er svært vanskelig start å skille forskjellen mellom godt og ondt, gjør de ikke ser nytten av godbitene, så ofte som ikke vinne tegneserier mot, godhet og visdom og styrke, utholdenhet, og noen ganger også arroganse.
 Små barn er av stor innsats stående tegn, fordi stedet for den grå kanin på skjermen går oransje hybrid som er eksternt minner om hvem som ringte. Det bør bemerkes at pedagogisk innflytelse i moderne malerier og fullstendig mistet sin tidligere styrke, livløse og tomme tomter historie bare tette fritiden din baby.

 For å gardere seg mot slikt?


 Selvfølgelig, ting er ikke så ille, det er mange verdige fungerer som det forrige århundre og den nåværende, som ikke bare underholde, men også lære godhet, rettferdighet, viser betydningen av vennskap og kjærlighet, lå det grunnleggende riktig oppførsel og moral.
 Et godt eksempel på slike verk er sovjetiske tegneserier for barn i sin karakteristiske måte lære barn ideologi som bør vokse hvert anstendig menneske. Alle sovjetiske tegneserier ekstremt varierte over dem jobbet beste artister, skuespillere og musikere i hans verker skapt mesterverk verdig et århundre.
 Det er alltid opplagt konfrontasjon mellom godt og ondt, som alltid ender positivt onde karakterer uttrykkes ikke blodtørstig, men heller komisk og svak. Det er i disse scenene helter lære å få venner, medfølelse, motstå ondskap og svik.
De beste tegneserier for våre små barn

 Alle sovjetiske tegneserier kjennetegnes av ett fellestrekk: "teatralsk" stemme innstillingen, kan tegn være bevisst følelsesmessig, slik at lite publikum kan lett forstå de enkle sannheter som ikke alltid diskutert i moderne verk.
 Men gjør ikke så mye vidhreschuvatysya av samtidskunst, fordi det skjer veldig høy kvalitet, god og dype tegneserier.
 Mange av dem er basert på nyeste datateknologi, er bildet ikke tegnet for hånd og behandlet ved hjelp av grafer, til slutt, slår primitive natur til enestående skjønnhet slott og landskap og tegn begavet med utrolige krefter og eksterne kvaliteter.

 Liste over kvalitet og interessant tegneserie


 Selvfølgelig, er det svært vanskelig i et hav av ulike arbeider for å velge den beste og den beste, men vi likevel besluttet å lage en liste over de beste tegneserier for barn. Selvfølgelig, noe han var ikke inkludert, bare ikke passer, og noen ikke liker noen bilder, fordi alle har sin egen smak.
 Likevel presenterer vi deg en liste over 20 tegneserier, noe som vil bestå av halvt om halvt med sovjetiske moderne malerier som vi mener er verdig oppmerksomhet for barn.
 •  "Ole Brumm og alle alle alle»

 •  "The Kid og Carlson"

 •  "Tre av Prostokvashino"

 •  "Cheburashka og Crocodile Gena"

 •  "The Bremen Town Musicians"

 •  "Flying Ship"

 •  "Chypollino"

 •  "The Adventures of Pinocchio"

 •  "Umka"

 •  "Mamma til mammut"

 •  "WALL-E"

 •  "Dragetreneren"

 •  "The Little Mermaid"

 •  "Ice Age"

 •  "Pippi Langstrømpe"

 •  "The Lion King"

 •  "Piken med svovelstikkene"

 •  "Anastasia"

 •  "Rapunzel, Tangled"

 •  "Madagaskar"


 •  Typisk er den kvinnelige kroppen hemmelighets og, på den annen side, interessant. Etter det smukke kjønn påvirker ikke bare enestående skjønnhet, men jentas kropp gir nytt liv, fullstendig endre den perioden av graviditet og amming. Men disse uvanlige forhold som forårsaker stresset kroppen. Vi har en tendens til forstyrrelser og redusert immunitet, som skal fylle andre mangler på hånden. Til vår legeme benyttes for virkningene av eksterne og interne endringer, er det viktig å vite at det er viktig å gjøre for å styrke motstanden mot sykdommer og problemer.
  Sprekker i brystvorten under fôring og deres behandling

   En av de sykdommer som kan føre til svært alvorlige sykdommer og skader er åpenbare sprekker i brystvorten under fôring. De forekommer oftest på hva sykepleie mødre sette sine barn dårlig og sen start av behandling.
   En annen viktig årsak til dette fenomenet kan kalles feil renslighet og stell av fôring seg direkte i amming. Slike fenomener er ikke bare i stand til å skape mange problemer for mødre, men også sette ytterligere fôring.
   Den sprekker provosere stort og alvorlig smerte under digitalisering babyen bryst. Så uutholdelig og veldig ubehag kan føre til overføring av barnet bare fullføre kunstig fôring. Selvfølgelig vil en slik handling være en stor proyulemoy ikke bare for mor som vil kjempe med konstant stagnasjon av melk, men også for helsen til barnet. Som kjent kan amming oppnå varig immunitet mot fremtidig voksen.

   Hvorfor har jeg sprekker?


   Selvsagt opptrer disse sprekker av forskjellige grunner:
   1. I det første tilfellet, kan vi si at en kvinne er galt å se på deres fôring, følge reglene er ikke nok bare grunnleggende hygiene.
   2. En annen årsak kan være et middel som er valgt er ineffektiv. Etter mange kremer og geleer kan ikke fukte, men heller tørr hud. Huden blir, mens stramt.
   3. utilstrekkelig amming babyen griper brystet hans, og dermed såre henne.
   4. Hvis mor tar barnet fra tidlig bryst når barnet ennå ikke var fylt, kan også provosere sprekker og mindre skader på overflaten av brystvorten.
   5. Mangel på essensielle vitaminer som er nødvendig for et normalt liv, kan føre til at hele kroppen vil signalisere følgende metoder for problem.

   Problemer og betennelse under fôring


   Av alle disse faktorene, selvfølgelig, kan identifiseres foring. Tross alt, det kan bare føre til de hyppigste tilfeller av betennelse på overflaten av nippelen. Først av alt, en ung mor bare å lære å sette sine barn. Fordi huden er ikke vant til slike tester, begynner umiddelbart å reagere negativt. Men ikke vær redd for at det vil hele tiden.
   Smerten vil gradvis avta, og skaden vil innhalere på som du blir ekskludert fra livet ditt all risiko og vil få erfaring i grunnleggende amming.
  Sprekker i brystvorten under fôring og deres behandling

   Hvis den direkte fôring deg prosessen leverer uutholdelig smerte, ikke holde det. Det bør kjøpes på apoteket dekselet og fortsette ammingen med deres hjelp. Best av alt, absolutt nekter å klinke en baby på noen gang. Mens alle sår har grodd helt. I alvorlige tilfeller kan det skje at du bare nødt til å utsette anvendelsen av barnet hvis sprukne brystvorter bryst vil føre til fare for helsen din.

   Hvordan bli kvitt sykdommen


   Håndtere problemet, selvfølgelig mulig. Det er nødvendig å bruke forskjellige kremer og er ganske passende appell til folk rettsmidler. Mange mødre snakke om effektiviteten av tindved olje, som ikke bare er svært effektive fuktighetsgivende, men også beskytter sart hud.
   Blant moderne metoder inkluderer anvendelse av pantenol, som raskt hjelper forsinkelse helbredelse. Generelt kan vi si at en kvinne trengte geleer og kremer og hjelpestoffer som inneholder vitaminer som en del av en viktig gruppe B.
  Sprekker i brystvorten under fôring og deres behandling

   Selvfølgelig, sprekker i brystvorten er ikke veldig hyggelige hendelser. Tross alt, kan de true muligheten for den mest nær kontakt med barnet sitt ved konstant amming. Slik at kvinner bør gjennomføre en trygg og nøyaktig forebygging lenge før perioden av laktasjonen.
   Det bare forebygge sykdom kan være den mest effektive måten ikke bare legge til rette grunnleggende allmenntilstand, men også for å mest nøyaktig kvitte seg med forferdelige problemer og betennelsestilstander.

   Forhindring av sprekker på nippelen


   Det er kjent at under graviditet kroppen din gjennomgår store og alvorlige endringer er svært viktig ikke bare inne, men også utenfor. Huden bør være forberedt på å gjøre på kortest hun var i stand til å strekke ut.
   Bryst er flere ganger mer. Så her er absolutt verdt å tenke på hva slags klær å velge for faste situasjoner. Husk at BH skal være laget av naturlige bomull stoff. Dette vil gi beskyttelse og støtte for brystene under svangerskapet.
   Unngå stramme og små størrelser. Ingenting skulle bringe ubehag. Prøv å gi opp skum kopper.
   Helst i siste trimester av svangerskapet og postpartum bryst og brystvortene fritatt fra alle klær. La huden puste fritt. Dette vil komme og legge til rette for din tilstand. Fordi klær kan også skade brystvorter og forverre tilstanden, hvis det sprekker.
   Etter en dusj for å vaske brystene helst kaldt vann, krydder, mens huden og selv så vel som økende motstand på alle problemer og sykdommer i brystet.
   Husk at etter levering du ikke engang kan kontrollere melken, noe som vil helle store mengder i deg bryst. Prøv å bruke spesielle pads å ikke tillate klær vymoknuty. Nettingfôr i den grad soaking. Dermed vil den maksimale tørr hud bare bidra fordi du ikke vil ha farlige betennelsesreaksjoner.
   Ikke ta barnet før han kan få nok melk. Prøv å vente til avvenning. Hvis du trenger å stoppe sykepleie, bare sette i munnviken babyen finger.
  Яндекс.Метрика