Overgang alder, oppvekst kan si, ild, vann og kobberrør, å gå og vinne kampen for et anstendig fremtid av barnet sitt, fordi det bare ikke trenger å gå gjennom denne perioden, og det er virkelig hardt arbeid, for de fleste foreldre, og tidligere barn.
 Bare i går var mors favoritt datter assistent, unge talenter og en fantastisk gutt, og nå er hun frekk, sint over ingenting, kastet favoritt aktiviteter og hobbyer, men kjøpte uformell og venner overtalte foreldrene til å pierce en leppe.
De vanligste problemene med moderne tenåringer

 Elskede sønn som aldri drakk noe sterkere enn pivkelyha champagne på nyttårs kom hjem sent og gjennomvåt gjennom tunge alkohol smaker. Hva er det som skjer? Er det begynne? Overgangsalderen i all sin prakt.
 Hver av oss tok denne vanskelige tiden, noen han manifestert i kompleks form, og noen nesten ikke merke til problemer, men likevel vanskelig alder, og vil kjempe det hver forvaltes annerledes.
 Det er uheldig at nesten alle foreldre en ny periode i livet til hennes barn blir noe helt uventet og uforståelig følelse at dypt nede alle sier, og plutselig kostet, men det var det.
 Ikke alle foreldre er klar til å innse at hans lille favoritt barn og vokste, og selv om det kommer til den erkjennelse at oppfører seg ordentlig for ikke å skade den psykologiske og følelsesmessige tilstand av den nylig tenåring klarer enheter.
De vanligste problemene med moderne tenåringer

 Et annet problem ligger i det faktum at nesten alle foreldre i uttrykket "en vanskelig oppvekst" ser selvfølgelig sine egne problemer, glemmer at barnet er enda vanskeligere.
 Problemer med moderne tenåringer, de fleste, kroyatsya i grunnlaget for moderne samfunn, et stort bidrag gitt til utdannelse hjemme og i familien atmosfæren inne. Barn som vokser opp i en lykkelig, oppriktig og kjærlig familie mye lettere å gå gjennom en krise av ungdomsårene, men det er uheldige unntak, men hvis du lære å oppføre seg, kan du unngå dem.
 Ungdomstiden er alltid preget av kraftige hopp i humør tenåring, det er økt oppmerksomhet til deres utseende og ønsket om å være spesiell, blandet med et ønske om å "være som alle andre" er noen ganger økt stahet og ufølsomhet overfor sine egen familie, uforsvarlig aggresjon og arroganse angrep - også ikke noe unntak.

 Aktuelle spørsmål og problemer. Hvordan å takle?


 Det begynner å arbeide på en direkte foreldrene må innse at barn, uansett hvor han elsket og dermed menighet ble ikke skille fra deg person som har rett til selvbestemmelse, for å løse spesifikke problemer og problemer.
 Hovedproblemet med de fleste foreldre i denne viktige perioden og skjelven - de kan ikke forstå at deres "baby" har vokst, så for en tenåring fortsatt holdt barn ansvar og dermed lov.
 Hva er verre - de forpliktelser som foreldre fortsatt periodevis endring og forbedring i alder, men med alle rettigheter forblir den samme, noe som er utrolig irriterende voksen "barn".
 Men hva du skal gjøre rett? Rush inn i malstrømmen, og slipper barnet til full og uavhengig svømming? Ikke akkurat, men noen sannheten ligger et sted her, forstår at du ikke kan styre hele livet baby, den tid kommer når du må gi ham muligheten til å leve ditt eget liv, med det, akkurat slik han liker.
 Men samtidig, hvis du kan leve sin parallell fylt, fargerik og harmonisk liv, blir du det beste eksempelet, som kan orientere barnet ditt.
 Men hvordan du kan hjelpe, hva du skal gjøre til psykologisk og fysisk ferd med å vokse opp i denne perioden fant sted, så enkelt som mulig? Når du har akseptert det faktum av å vokse opp barnet ditt, bør du gå videre til det andre punktet: hva kan og hva kan ikke?

 "Jeg er ikke lite! »


 Samle familierådet, som distribuerer alle forpliktelser og rettigheter som vil passe alle. Det totale innholdet av dette: Hvis du er en voksen nå, så ja, du kan komme hjem senere, for å løse sine problemer selv, og velge seksjoner og beundring.
 Men, som alle voksne, må du: gjøre noen nødvendige innkjøp, overvåke renhold av rommet mitt, og kanskje gjøre av pengene i familien budsjett.
De vanligste problemene med moderne tenåringer

 Det hele avhenger selvfølgelig begynner alder av tenåring vanskelig periode vanligvis fra 12-13 år til 16-18 og slutter alle individuelt. I løpet av denne tiden barnet går gjennom flere stadier, og at kraften av 16-åringer, for tidlig for 12-tyrichnoho som et system av "rettigheter og plikter" å redigere flyten av alder.
 I dette scenariet, vil barnet begynne å se hvordan alt er ordnet innen familien, og hvordan familien budsjett, og det viser seg at det var fylt opp, og trenger mye hardt arbeid.
 Det som teller er at du jobber regler og skikker holdt helt som barnet og far, ikke avhengig av hvilken stemning du i dag.
 Hvis foreldrene ikke følger sine egne regler, hvordan de vil følge med barnet? Det er riktig, ingenting. En annen - en personlig eksempel på foreldre. Du liker ikke at barnet ditt kommer sent og ikke advare deg om dette? Og dere alle i familien gjør? Hvis ja, så barnet er raskt innser at det er dette mønsteret av atferd - riktig og normal.

 Jeg har vokst opp, men jeg la ikke merke til!


 Et annet punkt hvorfor det er problemer med ungdom alder, er det forbundet med sosiale grunnlaget for vårt samfunn er 12-15 år gammelt barnet er fullt dannet personlighet, føler han en voksen og i stand til å gjøre noe, men å innse behovet for det no.
 La tenår føle din hånd, kan du prøve deg et sted utenfor hjemmet, for eksempel, er ideelle leir eller utflukt som vil finne sted borte fra hjemmet.
De vanligste problemene med moderne tenåringer

 En annen flott mulighet til å gi en tenåring å føle viktigheten og "voksenlivet", invitere ham å fake: det kan være en del år, som involverer familien arbeidstid eller etter skolen i tjenestene.
 En god en alternativ når foreldrene utgitt en mer voksen ungdom til å arbeide et sted i en annen by, slik som noen utvei, det er alltid et behov personale.
 Ekspertene fant at barn fra en tidlig alder er aktivt koblet til voksenlivet, i det minste delvis, mye lettere å gå gjennom denne vanskelige perioden, eller er den slettet seg selv. Etter tenåring kan tjene, vil det respekterer meg selv, og du kan se på din "baby" i et noe annet perspektiv.

 Seksuelle problemer


 Det er i ungdomsårene tidligere barne plutselig innser at han ikke har noen barn, det forandrer fysisk, det libido og de første tegn til "voksen" første kjærlighet og sex.
 All noe, det måtte skje en dag, det er det eneste problemet er at fysiologisk kan vi bære barn selv i 15 år, men den moralske til dette behovet for å vokse og vokse.
 Plikt for foreldre i denne situasjonen ikke blir kjedelig og kløe skapninger som bare forvirret og ikke forstår (og dette vurderes ungdom).
 Du er nødt til å handle subtilt, prøver å se tematiske filmer, diskutere eksempel på en kjent sak (uplanlagt graviditet, sykdom, etc.). Husk at snakk om "head-on" sjelden føre til noe bra, igjen et personlig eksempel - den beste måten å vise hva ekte følelser, kjærlighet og romantikk.
 De gamle kineserne var helt sikker på at barnets kjønn kan beregnes og programmert. De mente at sannsynligheten for å ha en gutt er høyest hvis unnfangelsen sto for høst eller vinter måneder av året. For vellykket konsept jenter kom om våren og sommeren.
 Japanerne mente noe annet, de er avhengige av måneden av unnfangelse og fødsel foreldre. De oppfant en spesiell bord hvor "beregnet" fremtidig jente og gutt. Japansk og fortsatt tro på denne metoden og forventer kjønn på babyen på den. Men som er bevist av vitenskapen og moderne medisin beskrevet metoder har en lav grad av pålitelighet og tilby bedre alternativer.
Å avansere til å planlegge kjønnet på babyen din?

 Den mest vanlige og populære metoden for å planlegge kjønn på barnet er - justere frekvensen av seksuelle handlinger. Ifølge denne metoden, leger anbefaler sex dobbelt så sannsynlig hvis foreldrene ønsker å gjenskape en verden av gutten. Hvis du vil ha en jente, bør du avstå fra amorøse nytelser for uker. Dette er enkelt forklart.
 Det finnes også ulike online kalkulatorer for å bestemme kjønn på babyen. For eksempel, området http://nebolet.com/services/pol-rebenka du kan finne ut kjønnet på babyen fire måter: til ved eggløsning oppdatere blod, kinesisk og japansk tabellen.
 Alle vet kjønnet på barnet bestemmes av de mannlige kromosomer X og Y. Hvis X kromosom kombinerer mannlige og kvinnelige X, så vil verden være en jente, og hvis den kvinnelige X fusjonere med den mannlige Y, da foreldrene vil mennesket maskuline.
 Kontinuerlig mann avsto fra sex, antistoffer som blokkerer produksjonen av sædceller og Y-kromosomer. Derfor er de kvinnelige X-kromosomet mer sannsynlig. Oppholdstid varierer fra 2-3 uker til seks måneder, og dette gjelder ikke bare for seksuelle handlinger, men også alle typer kyss, kjærtegn, erotiske tanker og fantasier. Såvidt vedlikehold påvirker bursdag jentas vanskelig å si, leger mener denne metoden er effektiv bare 60%.
Å avansere til å planlegge kjønnet på babyen din?

 Men i tilfellet med fødselen av en gutt og en økning i antall seksuelle handlinger, er satsen 70%. Metoden for å øke hyppigheten av samleie mellom ektefeller svært individuelle. Hvis paret "nytes" med hverandre et par ganger i uken, nå er de nødt til å gjøre det to ganger oftere.
 Mange leger og helsearbeidere mener at kjønn på barnet kan bli påvirket av en spesiell diett, som foreldre holde i flere måneder før unnfangelse.
 Foreldre som ønsker å føde en jente, er det anbefalt å spise mat rik på kalsium og magnesium (rødbeter, poteter, agurk, frukt unntatt bananer, appelsiner, plommer og aprikoser). Spise færre saltet fisk og kjøtt. For fremkomsten av gutten tvert imot, er det anbefalt å bli brukt sammen med kalium- og natrium-mat (kjøtt, pølse, fersken, appelsiner, bananer, fisk). Sannsynligheten for en slik diett er 55%. Uansett metode eller diett du bruker, må du huske på at metoden med å planlegge kjønn på barnet bør bringe bare glede.
Å avansere til å planlegge kjønnet på babyen din?

 Det skjer ofte at kjønn på barnet til hans foreldre har stor betydning. Dette omfatter sykdommer som overføres ved arv (hemofili overføres bare gjennom den mannlige linje), så foreldre må snarest datter. I så fall bør du kontakte senteret doimplantatsiynoyi fosterdiagnostikk (bestemme kjønn på fosteret er in vitro). Leger for DNA-analyse er nødvendig kromosomer separert og sprøytet inn i livmoren av fremtiden mor. Effektiviteten av denne fremgangsmåte er 90%.
 Foreldre selv bestemme hvor viktig for deres babyens kjønn. I antikken, konger og konger ønsket å første barn i familien var bare en gutt, at all makt, forplantning og rikdom gått over til ham ved arv. Slike menn der og i dag, de kategorisk tilpasset bare for gutter og jenter ved fødsel er villige til å skille seg. For kvinner er kjønn på babyen problemet ikke så akutt, ofte kvinner opplever at kjønn på babyen er ikke så viktig at barnet var i god helse.
 Psykologer rådes til ikke å justere seg til fremveksten av et bestemt kjønn på babyen, ellers kan det skje at siden de biologiske foreldre og deres barn nevzlyubyat vil føre ham skade fra de første minuttene av fødselen. Ikke gi dette mye betydning, fordi ingen kan gi deg 100% garanti og noen gave fra himmelen - en lykke og et mirakel.
 Informasjon fra medisinsk leksikon  NeBolet.  com
Яндекс.Метрика