Desember, januar, februar kvinnelige navn

 Fødselen av en baby - en ferie for familien, men det er mye å diskutere. Det kan være forskjeller over tid fôring, diapering, pedagogiske og sanitære poeng, og navnet er valgt. Noen ønsker å gi navn til babyen i ære av noen fra familien, faktisk, ikke en god idé. Alle bør leve livet ditt og få en annens navn er en fare for andres skjebne. Andre prøver å finne en lang liste med navn på noen sjeldne, uvanlig. Det er ikke dårlig, men det er viktig ikke nå ytterpunktene. Etter altfor ekstravagant navn kan føre til latterliggjøring av sine jevnaldrende. Atter andre tar som utgangspunkt den interessante verdi som bør påvirke skjebnen til menneskelig påvirkning.

 Orientalske navn


 For eksempel, i noen østlige kulturer jentene gi disse navnene Hehetskuy - vakker, Amest - beskjedne, Nazan - milde, grasiøs, Makruy - rene, Astghik - stjerne, Alsou - vakker, vakker, Amir - Princess, Bar - utmerket, Ward - Rose , gå - blomst, Jameel - og så vakker.
 Desember, januar, februar kvinnelige navn kan være symbolsk, for eksempel, Snezana, Dzuman - sølv perle Delfuza - sølv sjel Nayryyat - høydepunkter, skinner, Rabab - hvit sky.

 Slaviske navn


 Noen følger den gamle tradisjonen, da ble valgt navnene for kalenderen. I denne forbindelse, kan desember, januar, februar kvinnelige navn inkludere Ahlayda, Agnes, Amma, Aquila, Anastasia, Anastasia, Agatha, Onesimus, Anthony Vavylo, Vasilisa, Domna, Domnika, Eugene, zosima, Zina, Irina, Inessa, Inna, Claudia, Xenia, Louise, Martin, Martha, Mary, Maryonylla, Melanie, Olympyodora, Paul Pymma, Rima, Tatiana, Theophilus, Theodora, Theodosia, Felicia, Feodotiya, Christine, Emily, Yulianiya.
 Mange tror at vinteren bringer til barske naturen, så prøv å velge et navn som vil legge mykhet. Derfor, desember, januar, februar kvinnelige navn valgt fra følgende: Asya, Alain, Ariadne, Alice, Amir, Anna, Bell, Bogdan, Barbara, Victoria, Faith, Veta, Vitali, Gretta, Gayane, Galina, Julia Dean, Gemma, Eve, Zoe, Iwona, Irina, Oia, Leah Kjærlighet Leo, Larissa, Marianne, Marina Mykhailyna, Mirra, Natalie, Nick, Natella, Nora, Nonna, Oksana, Olesya, Paul, Pauline, Rosa Raisa, Svetlana, Snezana, Sylvia, Stella, Faina, Kristus, Ed, Ella, Elmira, Yaroslav.
 Valg av desember, januar, februar kvinnelige navn, må du ta vare på det navnet, etternavn harmonisk sammen.  
Beroligende nyfødt

 Hva hvis barnet gråter? Hvordan å roe en baby?
 Crying spiller en viktig rolle i barns utvikling. Faktum er at mens gråt han trener stemmen hans, prøver hans styrke. Selvfølgelig, ikke "nyte" disse rop om en lang tid, men gi en liten shout tid - nyttig. I alle andre tilfeller er det viktig å skille mellom de ulike typer og årsakene til gråtende baby.

 Hvorfor babyen gråter?


 Lær å skille mellom ulike typer gråt!
 Pass på å se barnet. Hvis du lærer å skille sine klagesanger, er dette i stor grad beholde makten og forbedre din forståelse:
? smerter i magen (kolikk) - en skarp gråte av å strekke og bøye bena;
? med sult - stiger fra stille til høye rop: jo lenger fôring er forsinket, desto høyere rop;
? tretthet og ønske om å sove - ensformig, ofte med øynene lukket;
 bitterhet eller sinne - høyt, krevende og litt fornærmet gråte av harme;
? stemmeprøver - i dette tilfellet booty med babyen. Dette er en veldig nyttig "sang".

 Hvordan å roe en baby?


 Beste komfort for barnet ditt - det er deg. Ta det så mye oppmerksomhet som trengs. Prøv å være rolig og tålmodig, prøv å forstå hva han vil.
 1. Den fysiske kontakt. Brette babyen til ham, for å få ham til å føle deg komfortabel, praktisk og sikker. La hodet på skulderen hans, klapp på skulderen. Eller sette den til knærne og pokachayte.
 2. Aktiv bevegelse. Høres ut som ham rundt i rommet sakte Shake It Up, pokachayte diaré på hånden hjemme eller flytte til frisk luft.
 3. Lyder. Slå allerede kjent for ham rolig musikk eller barnas melodi. Noen ganger hjelper det støy apparater (utskrifts tastaturer, støvsuger, vaskemaskin).
 4. Bading. Skriv inn et varmt bad og fordype deg i det sammen: Vann kan vel distrahere deg fra både opplevelser.
 5. Entertainment. Leke med babyen din, la leketøy posmotrytes i speilet sosialisere.
 Generelt, må du kanskje noe som kan distrahere barnet fra erfaringer. Bruke enhver anledning!

 Hvis et barn gråter for en lang tid, og ikke roe ned?


 Dersom alle de vanlige metodene ikke hjelper og barnet fortsetter å gråte og juble, og nervene er på kanten, og deretter:
? forlate baby for en stund en hvis du føler at din styrke oppbrukt. Ikke bli testet med skyldfølelse! Plassere barnet i en krybbe, avkjøring inn i et annet rom og lukk døren. Lyd, prøv å roe deg selv, kan du ringe noen som du kan høre på dette punktet. Når du kommer til seg selv, gå tilbake til babyen;
? gi barnet til en annen person-assistent, hvis du har mulighet til å gjøre en pause på denne måten. På denne tiden, gå utenfor, gå raskt tempo eller sitte i den nærmeste kafé - ikke bare vil du ha nytte, men også gi deg nødvendig styrke. Endringen har alltid en positiv situasjon.
 For å ha styrke til å tåle langvarig gråtende baby, er det viktig at du ikke er for trøtt. Så ta hensyn til hvor mye du sover, hvile og nok til å hjelpe deg hjem?  
Tilpasning av et barn i barnehage

 Hvordan hjelpe barnet ditt å tilpasse og justere til barnehagen. Tips for foreldre.

 Tilpasning til hagen (sykdom, nektet å gå i hagen, hagen av uvilje til tårer i morgen)


 Tilpasningen til barnehage for alle barn er forskjellige. Noen lett skilles fra foreldrene, trenger noen mer tid.
 Men lærere alltid anbefale til foreldre minst den første uken til å ta et barn før. Det er fornuftig å starte med et par timer, gradvis øke tiden tilbrakt i gruppen. Vanskelig i utlandet kan være naps, slik at barnet han er ikke annerledes enn natten og våkner barna ofte ikke huske at de ikke er hjemme, og kan bli redd. Små barn lever en dag, begrepet "i morgen" eller "går" de er ennå ikke tilgjengelig, som etter en lur for dem begynner neste dag. Så noen ganger er det viktig å ta barnet fra barnehagen rett etter søvn.
 En annen ting som vi må huske å gi et barn i barnehage - en sykdom. Kommer til et nytt team, vil barnet sannsynligvis begynne å skade mer enn før. Og dette er forståelig: atskillelse fra hjemmet, restrukturering regime av dagen, møte med mange andre barn med sine mikroflora. Så ikke bekymre deg og bare begynne å tro at gruppen er noe galt. Kanskje ditt barns sykdom bare en naturlig del av tilpasning og utviklingstrinn og styrke immunforsvaret.
 Noen ganger barnet begynner å gå i barnehagen med glede og så plutselig alt forandrer seg: et barn som roper i morgen, nekter å stå opp, kjole, dress raserianfall ved avskjed. På dette punktet er det viktig å forstå hva som forårsaket dette problemet, kan du se hvordan den oppfører seg etter avreise (det skjer at barnet roer seg nesten umiddelbart etter å ha forlatt foreldre) for å se hvordan han utviklet relasjoner med barna i gruppen og med læreren. Kanskje dette er også scenen tilpasning - øyeblikk bevissthet om at barnehagen er ikke bare moro tidsfordriv, men daglig tjeneste. I tillegg, først når barnet blir kun brukt til nye omgivelser, rabatt lærere gjør dette for ham og myke opp krav og forskrifter til barnet selv eller gjør noe som går utover det. Når han mestret reglene begynne å opptre for ham med full styrke eller barn i sine eksperimenter kan nå et punkt med nybegynnere restriksjoner. Da barnet står overfor restriksjoner som ikke kan skade den lille mannen. 
 Hvis du bestemmer deg for å sende sine barn til barnehagen, være konsekvent. Dette kan være vanskelig, men barnas innfall og overvinne negative følelser bedre i starten, så du og barnet ditt enklere. I tillegg er sekvensen av oppførselen til foreldre gir barnet en følelse av stabilitet og forutsigbarhet av verden. Lille mann føles grensene for sine evner, i denne alderen er svært viktig, fordi foreldrene er garantisten for sin sikkerhet og lede et par voksen - barn. Ikke la barnet ditt manipulere deg, er det viktig for deg og for ham. Et barn som vet at foreldre kan få gjøre som han vil, føles veldig sårbar. Ja, det synes at ingen til å beskytte ham fra hans utbrudd, han fortsatt ikke kan kontrollere, og verden, som han ikke hadde nok kunnskap.
 Etter vårt syn er det én ting som kan forvirre foreldre. Dette tilbakeslag, for eksempel overforbruk hage motvilje hjem om kvelden. Det kan synes at foreldre ikke lenger trenger et barn, men det er det ikke. Dette er et veldig godt tegn som sier at barnet stoler på deg. Han vet at du gjør mer enn å overleve med livet sitt mens han er opptatt med å forske rundt om i verden. Dersom barnet elsker henne lærer - er det helt greit. Husk, dette er bare en lærer, og han vil aldri bli viktigere enn mamma og pappa, så sjalusi kan helt ubrukelig, det kan bare gjøre livet vanskelig for barnet.
 Omtrentlige tips for å lette tilpasningen av barnet til barnehagen:
? Snakk med barnet om barnehagen bare bra, det skaper et positivt bilde. Du kan snakke om noen av hans behagelig opplevelse, eller hva du har hørt om hagen, som skal betale. Vår oppfatning av hendelsene ofte avhengig av humør, så hvis barnet vil vite om den kommende hendelsen like bra, vil han være mer sannsynlig til å oppfatte det positivt. "Snakk med barnet om hvordan hans liv vil bli holdt i barnehagen, hvordan og hva du kan gjøre når du har til å spørre læreren om hjelp, hva du skal gjøre i en vanskelig situasjon. Knowing detaljer forsikrer, virker det som situasjonen er ikke ny, og meget godt forstått og kjent.
? Fortell barnet at han vil gjøre i barnehagen (for å leke med andre barn, tegne, forme, spille leker, bygge med klosser eller L).
? Prøv å sørge for at du kan i prøveperioden, i hvert fall den første uken, ta babyen før. Deretter å bli vant til den nye situasjonen, og med den uunngåelige stress vil bli opplevd dem lettere.
? Skyv barnet ditt til barnehagen hele tiden. Han trenger å bli vant til den nye rytmen av liv og forstå at det vil vare evig. Ikke kjør det gjennom dagen, det gjør barnet en følelse av ustabilitet og mangel på forståelse når og hva som vil skje. Bare sykdom kan føre til ikke går i barnehage.
? Hvis et barn hadde problemer med å sovne, er enig med læreren og la barnet få noe å sove med hans favoritt ting eller leker. Dette vil være for et lite stykke hjem, og babyen roer seg raskt i et ukjent miljø.
? Spør et barn som var i hagen. Prøv å finne de gode minnene og diskutere dem. Dette vil sette en positiv følelse. Noen ganger er det bedre å spørre læreren hva som var på denne dagen i en gruppe, og likte din daze fordi han gutt kan glemme det og ikke være i stand til å forklare.
? Siden alle enkeltsituasjoner, være i kontakt med læreren og psykolog. Hvis noen tilpasningsvansker, kan disse ekspertene hjelpe deg, vel vitende om hele situasjonen helt.
? Og, selvfølgelig, viktig at du tror at et barn i barnehage vil bli bra.
 En av de viktigste øyeblikkene i prosessen med tilpasning er, merkelig nok, barnets tillit til deg. Gutten trenger å vite at du er på hans side, og vil beskytte det hvis noe skjer, noe han ikke kunne håndtere. Han må være sikker på at du kan dele dine gleder og sorger og håper på støtte og hjelpe ham i en vanskelig situasjon.  
Яндекс.Метрика