Desytyn baby

 Desytyn Baby er den salve eller krem ​​som inneholder utgangspunktet lanolin og petrolatum, og de i sin tur perfekt mykgjøre huden til barnet. Det er også store komponenter som gir antiseptisk og healing. Huden hos spedbarn er svært delikat, så betimelig hudpleie er svært nødvendig og viktig. Bleie utslett - dette er trygt ingen baby.
 Mødre er ofte så utslett leverer mange bekymringer og problemer. Rødhet og hevelse, bidrar alt dette til å bli kvitt desytyn for babyer. Om natten, kan barnet sove lenge i våte bleier for å forhindre problemer du kan bruke salven om natten. Desytyn behandling av neonatal skader på huden, ikke bare fra å ha våte bleier, men også brenner, kutt, sår og andre skader. Det er ikke anbefalt å bruke det bare purulent morgen. Disse skader forårsaket av bakterier, og med dem dekar baby vil mislykkes.

 Desytyn Baby: Bruksanvisning


Desytyn baby

 For behandling av skadet hud desytyn festes på ren, tørr hud, sørg for å tynne lag, avhengig av antall søknader økt skade. Minimum tre ganger om dagen mulig. Desytyn Baby: instruksjon sier ingenting om kontraindikasjoner og tilfeller av overdose. Denne salven lukt, hun dårlig vasket med vann. Derfor bruker tienden, utflytende på huden bedre toppen for å sette gasbind eller en ren, tørr klut. Desytyn Barn kan også brukes under graviditet og umiddelbart etter fødselen.

 Babyen Desytyn pris


 Desytyn Baby: pris i ulike regioner varierer fra 170 til to hundre rubler.

 Desytyn Infant, anmeldelser


Desytyn baby

 Jeg vil anbefale å lese en kommentar om baby desytyn vurderinger og anbefaler alle foreldre å bruke salven. Of course, i denne salven ikke veldig behagelig lukt, men resultatene er gode.
 «Min datter kan ikke engang helle huden var normal babyen talkum, men siden vi bor i landsbyen, og vi bare er han (talkum) og ofte selges i apotek, er det svært vanskelig å forlate det i det hele tatt. Jeg prøvde å smøre huden desytynom, og han klarat problemet, nå er vi trygt bruke talkum. brukt det hver dag flere ganger, og talkum nytes bare etter den ukentlige bading. Ingen arr, huden ren og glatt, som skal være hos friske barn. " Om desytyn baby meste gode anmeldelser.  
 Matforgiftning hos barn med behandling fører ofte mange spørsmål, et alvorlig problem, som stadig skjer nesten hver forelder. Det viktigste å gjøre - er å ringe hjem lege, fordi noen ganger lett å skille intestinal lidelse fra en alvorlig sykdom eller infeksjon kan bare oppleves lege.
Matforgiftning hos barn - Behandling

 Før du kommer til legen barnet bør prøve å sette i sengen. Du kan slå din favoritt tegneserie eller TV-show, lese en bok, leke med den avdøde til å tilby spillet. Mange tarminfeksjoner spre seg raskt og forårsake alvorlig forgiftning, slik at ankomsten av legen barnet må være maksimalt hvile og bevege seg så lite som mulig. Du må gi en fin kjølig romtemperatur, blir barnet ikke svett. Sørg for å gi barnet ditt å gå til potten, slik infeksjon og skadelige giftstoffer forlater kroppen raskere og slektninger en sjanse for ikke å bli smittet av et sykt barn.
Matforgiftning hos barn - Behandling

 Den viktigste behandlingen av barnet - vanning, dvs. hvert 10-15 minutter et barn skal fôres en spesiell barne glukose-saltvannsoppløsning i en mengde på 1 ts. Hvis løsningen til rett tid var ikke (men alltid bedre å holde et førstehjelpsskrin i veien), så du kan utføre denne prosedyren rehydronom, alternerende det med stuet frukt eller søt saft. Å gi medisinsk væske i større grad meningsløst, fordi det ikke vil bli fordøyd og vil oppkast eller løs avføring.
 Når temperaturen kan brukes antipyretiske siruper, tabletter. Bruk stearinlys latterlig. Å gi barnet medisiner uten resept kan ikke i alle fall, fordi det kan bare forverre situasjonen eller maskere symptomene. Også Ave utseende temperatur kan brukes fysikalske metoder for å redusere den, slik som eddik eller alkohol rubdown.
 Måltider i løpet av forgiftning må være forsiktig, bedre medisinsk følge en diett. Vanligvis barn lider av mangel på matlyst, men hvis barnet er sulten, må du mate. La det være en liten del av småretter. Godt egnet klissete rot, svak buljong, dampede grønnsaker, kjeks. Melk drikking er ikke nødvendig, det er bedre å erstatte den med yoghurt eller kefir. Supercharge kroppsfett eller stekt mat kan ikke la maten kokes eller dampes.
Matforgiftning hos barn - Behandling

 Moderne leger rådes til ikke å følge en sulteforing og spise et lett måltid og ofte i små porsjoner. Stikker bedre terapeutisk diett i 3 dager. Etter utvinning prinsipper du må følge et riktig kosthold hele tiden. Husk å gå tilbake til normalt kosthold bør gradvis i ca en uke.
 Det er noen regler for å bryte det absolutt ikke kan. Vi merker oss i detalj hva matforgiftet under behandling hos barn ikke gjør det!
 •  Det er strengt forbudt å gi barnet selvmedisinering med effekten av anestesi. Ofte under dekke av tarmsykdommer kan skjule symptomer på mer alvorlige tilstander som krever for eksempel umiddelbar kirurgisk behandling. I dette tilfellet kan smertelindring sterkt forsinkelsestid og uopprettelig skade.

 •  Det er strengt forbudt å bruke en varmepute eller is magen, slik som temperatur påvirkninger kan føre til alvorlige problemer i nærvær av betennelse i vedlegg, et angrep av pankreatitt, etc.

 •  Det er strengt forbudt å bruke sin egen voksen medisin for diaré eller gi drikke en løsning av kaliumpermanganat, kan slike feil føre til alvorlig overvekst.

 •  Unngå forgiftning i varmt vær kan være, hvis bare å holde maten i kjøleskapet, nøye sjekke utløpsdatoen og selve produktene som tilhører det forgjengelige, ta mindre mat med konserveringsmidler. Førstehjelp ved forgiftning et barn - årsak oppkast og begynner å vann. Også hver 2 timer bør tas sorbent, slik som aktivert karbon.  
  Hva om barnet har en sår hals

   Alle foreldre står overfor problemet med hvordan sår hals hos barn. Det er ganske vanlig, spesielt i ung alder. Selvfølgelig bør utseendet på denne betingelsen gjelder for paediatrician, men enkelte trinn kan utføres uavhengig av hverandre.


   Årsaker til smerter i halsen av et barn


   Denne tilstanden kan være et symptom på mange sykdommer. Vurdere de vanligste:

 •  Angina. Det er en sykdom mistanke faller først når barnet begynner å klage over ubehag.


 •  Cyrus. Hvis et barn er fanget meslinger, med unntak av en sår hals, kan du legge merke til et utslett på hennes panne og ører.


 •  Difteri hals. Dette er en alvorlig sykdom ledsaget av alvorlig svakhet, feber og rikelig gul blomst dypt i munnen.
  Hva om barnet har en sår hals


 •  Postherpetisk angina er tydelig utseende av små blemmer i halsen, noe som over tid kan passere på mandlene og svelget.


 •  Skarlagensfeber. Andre symptomer hennes er utslett på kinnene og sterk rødhet språk.


 •  Laryngitt unntatt smerte manifesterer som tørrhoste og føler kløe i halsen.


 •  De fleste mennesker smittet med kyssesyke, blant andre symptomer føler en sår hals.


 •  Influensa og akutt luftveissykdom - de vanligste sykdommene som er ledsaget av den beskrevne symptom.


 •  Viral faryngitt er en betennelse i halsen og er uttrykt i sin rødhet samt slim.


 •  Sår hals kan være en av allergier.


 • Hva om barnet har en sår hals


   Hva om barnet har en sår hals


   Selvfølgelig, først må du oppsøke lege eller ringe hjem, avhengig av ditt barns helse. I denne behandlingen spesialist kan du også gjennomføre en rekke tiltak for å lindre pasientens tilstand:

 •  Gi barnet ditt en god hvile. Noen dager barnet skal tilbringe i sengen uten å gå på skole eller barnehage. Ikke glem å jevnlig lufte ut rommet for å sikre en konstant strøm av frisk luft.


 •  Overdrevent alkoholinntak er viktig for en hvilken som helst sykdom. Jo mer væske kommer inn i kroppen, jo raskere det stammer fra giftstoffer. Under hans sykdom liberal babyen varm te, juice eller kjøttkraft hofter. For å forbedre immunitet god hjelpe disse drikkene:

 •  te med kamille og lind;


 •  avkok av blader av bringebær eller rips;


 •  myntete;


 •  timian sjy og Hypericum. •  Et sykt barn bør ikke tvinge mat ting. Hvis han har ingen appetitt vente en stund fordi han ber for babyen å spise. Merk at noen sår hals ubehag leverer mat. Unngå å gi barnet ditt varmt, kaldt, surt, salt og skarp. Fast føde kan også irritere betent slimhinne. Som retter i dette tilfellet ideell frokostblandinger, frukt eller grønnsak puré, melkeprodukter.
  Hva om barnet har en sår hals


 •  Hvis babyens alder tillater det, kan du skylle. Som en flytende skylle godt egnet Furacilinum, ulike urtete, brus eller saltløsninger. Implementere prosedyrer trenger minst fem ganger om dagen i en time før måltider.


 •  Vanning hals kan kjøpes på apoteket forskjellige spray. Husk at barn under tre år skal sprayes på overflaten av kinnet måte. Også, spør på apoteket forhånd hvilken alder kan gjelde et bestemt legemiddel.


 •  I denne artikkelen fremhevet vi de vanligste grunnene til at et barn kan skade halsen. Du kan lette tilstanden til barnet og fremskynde helbredelsesprosessen på grunn av de ovennevnte råd.
  Яндекс.Метрика