DåpDåp - er først og fremst en ferie for din baby. Etter all høytidelighet døpt barnet er et vakkert mål - den åndelige fødselen av lille ortodokse kristne.
Dåpen er styrt av kirkelov og er den samme i nesten alle menigheter. Men dåp ofte bekymringer og spørsmål. Prøve å forstå dem til barnets dåp ble holdt i glede.
Hva du trenger for å forberede seg på forhånd for å kjøpe og lære før du utfører ritualer som dåp?
Selvfølgelig det viktigste er ikke mulig enten å kjøpe eller låne - dette er ditt hellige tro på Gud, Jesus Kristus og hans vilje.
Hvis du er ortodokse rent formelt, vil dåp være en flott anledning til å snakke med presten, lese Bibelen, lære noen bønner.
DåpGudmor og gudfar skal churched mer enn blod foreldre. Dåpen av et barn - en flott sakrament hvor Den hellige far overlater barnet i omsorgen for sin åndelige mentor. Moderne dåpen er preget av både døpt, men ikke nødvendigvis. Ideell dåp er når en jente tar med skrift gudmor, og gutten - hans far. Men selv om du ikke kan velge en etterfølger av samme kjønn med barnet, er det ingen grunn til å avbryte dåp av barnet. Det er bedre enn om dåpen kommer Belial: ateister, hedninger eller fører en ond liv. Den grunnleggende regelen: dåp kan ikke utføre gift med hverandre eller å inngå ekteskap, slektninger eller fosterforeldre. I alle andre tilfeller barnet døpt to ortodokse akseptabelt.
Det er viktig at foreldre og faddere før du utfører ritualer som dåp, besøkte tempelet. Det kan ikke bare bli beskattet, men også for å finne ut alle de åndelige og praktiske aspekter. Døpt tilbringe hver dag, uavhengig av faster og festivaler. Det må imidlertid spesifisere oppførsel dåp av barnet i dette huset i den valgte dagen. Noen ganger dåpen rett og slett ikke har tid til å bruke på grunn av den travle timeplan av tjenester.
Nå sjelden døpt barnet før han får offisielle navnet. Men noen ganger det ikke er inkludert i listen over ortodokse navn. I dette tilfellet, vil barnet ha et annet navn ved dåpen. De kan være mest på bølgelengde med de ortodokse versjoner. Eller velge et navn ved dåpen og bruker kalenderen og Mesjatseslov som nærmest fødselsdato.
Det er en påminnelse som følger med dåpen av et barn - tegn. Så du og forbudet mot dåp gravide og tilstedeværelsen av mor, barnets fremtidige forholdet med flytende voks i skriften, og selv loven under hvilke kvinner bør være den første gutten dåp. Dette konverterer døpt i en hedensk rituale. Men Kirken har alltid vært mot kjetteri og hekseri. Men selvfølgelig alle nasjoner i deres kultur interweaves sammen dåpen av barnet, skilt, fest, gaver.
Snakker av gaver og tradisjoner. Det forutsettes at seremonien betaler gudfar. Alle medgift krever dåp, gir gudmor.
DåpDøpe satt for jenter er ikke mye forskjellig fra hlopchykovoho. Det inkluderer en skjorte, bleie, kryzhma - det er alt du trenger for dåp. Men produsenter tilbyr kjoler, dresser, luer og hjørner. Dåpen ikke sørger for sine barns umiddelbar bruk, men skjønnhet kan razodet baby. Kom og satt til å bli utskrevet fra sykehuset.  
Hvordan velge en tablett for barnet ditt?Det moderne mennesket, særlig vellykket, må være i stand til å bruke de nyeste kommunikasjonsmidler: telefoner, smarttelefoner, tabletter. Som alt annet, bruk av gadgets trenger å lære, og læring bør begynne så snart som mulig.
Hvordan velge en tablett for barnet ditt? 1 Om å lære barnet å bruke tabletten med barndommen begynner å tenke mange foreldre, men poenget i å kjøpe en smarttelefon ingen barn, fordi funksjonaliteten er for stor og vil ikke bli brukt, men den tablet PC - akkurat det. Samtidig er det en rekke spørsmål. Hvilken tablet er best å velge? Betyr ikke det vondt barnet mitt? Hvor mye tid per dag de kan bruke, og mange andre.
Avanserte foreldre forstår at behovet for utvikling av slike "leker" stor innretning og kjøpe på egen risiko. Så hvordan kan du velge en tablet PC for barnet ditt?
Kjennetegn tablett
For barnas tablett er den viktigste ligament matrise prosessor. Matrisen skal gi mest mulig bildekvalitet (oppløsning, lysstyrke, antyblik, naturlig farge, innsynsvinkel) for de pengene du har råd til. Prosessorer (normale og grafikk) er ansvarlig for avspillingshastighet, jevn bevegelse, komfort spillet. Svake prosessorer skamløst ødelegge spillet, spesielt hvis det er mange "finheten" flytte stadig snakker stemme. Noen plater bygget inn i spillet podtormazhyvaetsya filmen under avspilling. Barnet var alvorlig bekymret hvis noe ubehagelig skjer med hans favorittfigurer - de krasjer, beveger seg rykkvis eller starte tungpustethet.
Displayet skal være av høy kvalitet på bildet og visningsvinkler. Mer viktig å vurdere når du klikker de små fingrene var tilstrekkelig - raskt og nøyaktig plassert.
Prøv å spille puslespill på tabletten matrise med billig - du mister "en brikke i puslespillet, og deretter trekke fragment hakkete og enda verre - tenk som setter rett og det er plassert nøyaktig. Barnet vil være motvillige til å spille hvis spillet er ikke lett hvis han ikke føler seg "verktøy". Og verst av alt, hvis det ikke oppnår ønsket resultat, og vil vurdere seg selv tilstrekkelig dyktige og ressurssterke. Deretter prøver å forklare ham at han ikke er skyldig, og at "hemmer" eller "svak svarer" til selve enheten.
Hvordan sjekke platen?
Tar tabletten, se på skjermen fra ulike vinkler, sjekk for refleksjoner (gå til vinduet), kjøre noen spill med fin grafikk, helst med bevegelige figurer og prøve å spille selv. Hvis ingenting hindrer - bra. Hvis du føler at det er en liten mismatch mellom handling og reaksjon spill - vente gadget til side.
Hvis du ikke allerede har kjøpt enheten ikke kan takle leker, hva som vil skje med ham når du setter ham på en rekke nyttige programmer som for øvrig kan kjøre i stealth mode, og du selv vet om det vil ikke. Spill blir toppet - når maskinen bremser ned nå, med nye spill i seks måneder eller et år er situasjonen fortsatt beklagelig.
Som for boliger, gummistropper, lyse farger, store knapper (visstnok lettere å finne og trykk) og andre attributter, det er alt bra, men sekundært. Hvis du kjøper en digital enhet, er det de digitale mulighetene må være på topp, eller du risikere det viktigste - barnet vil være ubehagelig og ubehagelig å spille med enheten. Enig i at, enten det er med denne fargen vil være helt uviktig.
Tablet PCer tillate barnet å ikke bare ha det gøy. I motsetning til det mange tror, ​​er det også en svært kraftig middel for kommunikasjon og utvikling gjennom mange treningsprogrammer, ordbøker, nyhetslesere, puslespill og så videre. I spill barna kan konkurrere og oppnå noen høyder, la ikke dette en form for konkurranse, og som vi er vant til. Barnet i skolepliktig alder som kreves full funksjonalitet gadget: kamera, evnen til å kommunisere med andre enheter, hastighet enhet, skjermkvalitet, styli - kort sagt, alt som er i stand til engineering vil være nyttig. Det som teller er at du og din mirakel visste det var ikke bare en fancy fasjonable leketøy, men en måte å lære å spille!
Sikkerhets tablett
Som for timers bruk og, her, som i tilfelle av TV - bedre ikke misbrukt. Selv om tabletten og svært attraktive som sykepleier, men det er fortsatt og Internett-tilgang, slik at foreldrene ikke glem om sikkerhet. Her har vi mange lumske feller liggende på lur: det er reklame og vulgært språk og seksuelt innhold er ikke alltid ved første blikk forskjellig fra barn.
Gi barnet ditt i hendene på et vell av informasjon og ikke følger det han ser og gjør det uakseptabelt. Dermed kommer vi til det viktigste utvalgskriterium tablett - en fleksibel, passelig operativsystem med evnen til å blokkere uønsket innhold på alle mulige måter. Vanlige foreldre komme til unnsetning IT-foreldre. De er de første som innså at true barn og hvordan dette kan håndteres. I dag er det gratis tjenester som lar deg ikke bare blokkere all uønsket innhold uten å la barnet ditt til selvstendig slå den av, men å lede sin virksomhet til høyre pedagogisk spor, og dermed gi barn noen handlefrihet (for eksempel familiens tjeneste Frolik). Mens hele barnet "sitter" i tabletten, kan foreldre få alle statistikker og rapportere om hva barnet (i alderen 2 til 9 år), interessen, og om hva du skal se etter.  
Family Budget: planlegging familien budsjett

 En måte å opprettholde finansiell disiplin er å holde familien budsjett. Du kan spørre, hva gjør det? Svaret er enkelt. Du tjent noen penger går forgjeves, for løpende utgifter, og tar sikte på å oppnå økonomisk trivsel. I tillegg vil du og din familie bli utstyrt med standard komfort, at pengene vil bli brukt på noe viktig og nødvendig.
 Planlegg din familie budsjett bør inkludere i vaner av moderne mennesker som ønsker å lykkes på minst mulig tid. Men ikke alle gir dette aspektet neglisjert. Årsakene kan være to. Først, det er feil holdning til det. Og for det andre, er det hans manglende evne til å lede. Og det er for disse årsakene til at for de som ikke vet hvordan du skal fordele familiebudsjett, er det noen anbefalinger.
 Hvordan lære å redde familien budsjett:
 1. Riktig holdning til familien budsjett
 Under dyktig ledelse av budsjettet nøysomhet forstå mye alt. Dette er misvisende. Faktisk, bør det ikke være. Det faktum at folk ofte tilbringe en del av sine midler riktig, ingenting. For eksempel, spise på kafeer, Kan betale for mye for klær, mobiltelefoner og så videre. D. gjøre mye billigere.
 Det er ingen hemmelighet at mye avhenger av kvinnen. Slik at familien budsjett klok kvinne i slike tilfeller vil ikke bli berørt. Hun vet at en sunn hjemmelaget måltid og vil være mye mer økonomisk turer i restauranter, kafeer og rask service punkt. Mange produkter er tilgjengelig på gunstige vilkår i sesongen rabatter. Penger spart kan brukes på ferie, gaver til venner og favoritt hobby.
 2. Family Budget bør ikke bli overbelastet med unødvendige detaljer
 Spesifiserte utgifter opptil gram produkt spist for en måned, ubrukelig. Denne prosessen har ingen fordel og tar mye tid og krefter. Inntekter og utgifter anbefales å bruke en enkel regneark.
 Snakker direkte, holde familien budsjett og økonomi klasser er ikke interessant. Men å ta disse estimatene minst din tid i nær fremtid vil du oppnå maksimal nytte og fordel.
 3. Først betale selv og deretter andre
 Vi alle brukt til å forsinke de midlene som var her på utgifter. Men penger er alltid forsinket umiddelbar bruk. Dette er feil.
 Å begynne å utsette en del av lønnen som vi planla opprinnelig å øke vår verdiskaping og personlig kapital og tilbringe resten med fred i sinnet. Så vil du gradvis flytte til den planlagte høyt mål.
 4. Lagre alle
 Mange foreldre ofte skjemme bort sine barn, ikke nekte dem ingenting, og samtidig redusere deres behov. Dette er også feil. I hver familie, som er en klar planlegging familien budsjett, foreldrene trenger å illustrere og lære barna hvordan du kan spare. Kun felles innsats kan oppnå noe større.
 5. Ikke spart på detaljene
 Har ikke spart på detaljene. I stedet søker å redusere de høye kostnadene.
 For eksempel, hvis du er sent, du bør ikke gi opp turen med taxi for reise med buss bare fordi det er billigere. Tror det verdt besparelser av din tid og nerver?
 Som et resultat, kjent med disse enkle reglene, vil du forstå hvordan å redde familiens budsjett.
 Ofte, mangel på kunnskap om hvordan du skal og uten fordommer å distribuere sin inntekt, fører til stadige krangler i familien. Derfor, for å fullføre idyll par trenger å forstå hvordan du skal familiebudsjett.  
Яндекс.Метрика