Dårlig, mangelfull oppførsel av barnet i barnehagen

 Utilstrekkelig dårlig oppførsel av barnet i barnehagen - mest sannsynlig et resultat av utdanning. Hvis foreldrene ikke betaler nok oppmerksomhet til barnet, så det er på grunn av dette vil det være en mangel på oppmerksomhet, og kanskje dette hans utilstrekkelig oppførsel han ønsker å tiltrekke seg oppmerksomhet. Men i barnehagen ikke kan se bare for ett barn. Mange barn og hver bør gis tid.

 Dårlig, mangelfull oppførsel av barnet i barnehagen fører til forstyrrelse av den daglige rutinen. Et barn med en slik oppførsel kan ødelegge sine jevnaldrende og forårsake skade på seg selv, kan ødelegge møbler og andre husholdningsartikler. Noen barn splid i et miljø der det ligger, glad og fornøyd. Dette viser at er dette miljøet for et barn normalt, så det er hjemme i dette miljøet.

 Hvordan håndtere dårlig oppførsel av barnet i barnehagen


 Kjempe med dårlig oppførsel av barnet i barnehagen på flere måter. Du kan prøve å fange den i den pedagogiske prosessen eller leke med ham i å utvikle spill. For å forstå og årsaken til mangelfull atferd, må du snakke med foreldrene og finne ut hvilken familie barnet vokser. Det skjer slik at familien godt, men for noen grunn barnet oppfører seg unormalt. Men de fleste foreldrene til disse barna ikke gå til kontakten med lærerne og dermed bare forverre situasjonen. Foreldre finner seg, hengi barn og ingen handling berolige barnet deres ikke er i bruk. Du kan prøve å finne den mest felles språk med barnet. Bør snakke sakte, i alle fall ikke skjelle og ikke gråte. Barnet skal føle at du er hans venn og ikke vil ham ondt. Generelt, det viktigste i utdanning av barn - er en del av deres liv foreldre. Barn trenger å vite at vi trenger deres fedre og mødre.

 Hva truer dårlig oppførsel av barnet i barnehagen


 På grunn av mangelfull, dårlig barnets atferd i barnehagen det kan utelukke fra barnehagen. Men uten god sak barnet vil ikke bli slettet. Årsaken skal være betydelig.
 Imidlertid gjorde foreldrene ikke har mye innflytelse på fradrag for slike barn. Det kan bare utelukke pre-school, som det er inngått en avtale med barnets foreldre for tjenester. En slik rettsstaten må være forankret i kommunene.  
Rødhet navlen av nyfødt

 Unge foreldre etter fødselen er det mange problemer. En er pupochkom nyfødt omsorg.
 Selv i livmoren babyen får alle de viktige stoffer i kroppen gjennom navlestrengen, som han knyttet til mor. Beskjæring ledning - en slags operasjon, om enn små. Vanligvis restene av navlestrengen etter 4-10 dager tørke opp og faller av seg selv.

 Rødhet navle en baby på grunn rastertosty


 Rødhet navlen hos spedbarn kan være grunn til å gni av bleier og babyklær. Å ikke gni bleie og det var ingen rødhet, bør du sette en bleie like nedenfor eller bruke engangsbleier. De er praktisk fordi de har spesielle plasser for pupochka.

 Det var ikke rødt navlen ledningen etter å ha falt


 Hvis rødhet navle av nyfødt navlestreng etter avhopp er bedre ikke å ta kontakt med barnelege. Han kan foreskrive du tørke pupochka eller til og med noen midler for å regenerere.

 Gul utflod fra navlen av et barn


 Imidlertid kan rødhet være gulaktig utflod. Dette betyr at, mest sannsynlig, babyen betennelse. I dette tilfellet er det nødvendig å slå til barnelege og i alle fall ikke behandlet av navlen. Betennelse - en konsekvens av bakterier på huden som er barne var inne i navlen. I vitenskapelige termer kalles dette Omphalitis.

 Hvordan å behandle en baby rød navle


 Å hindre en baby rød navle kan tørke av området rundt navlen navlen selv isopropylalkohol. Du kan også gjenskape bleie, slik at de ikke berører ledningen til barnet.
 Hvis du oppdager at navlen lyse røde og varme til touch, må du kontakte legen din. Også hvis navlen sluppet væske med en ubehagelig lukt, også bør se en lege. Generelt, er den uavhengige handling av behandlingen bedre ikke å holde.
 Pass på at barnet ikke er plukket navlen. Mange barn liker å plukke pupochke, ikke bare meg selv, men andre.  
Babyen sover ikke i løpet av dagen: hva du skal gjøre

 Uansett barn, voksen eller liten, det krever alltid sin varme og omsorgsfulle foreldre. Fra foreldrenes oppmerksomhet er avhengig av både fysisk og psykisk helse for barnet. For eksempel, hvis barnet var syk søvn i løpet av dagen, da noen foreldre kan det føre til panikk, mens andre - ønsket om å ta kontakt med noen om dette. Dermed blir barnet ikke sove i løpet av dagen: hva du skal gjøre i dette tilfellet.
 Og det faktum at barnet var en dag med dårlig søvn kan være svært forskjellige. Vurdere den viktigste av dem.

 En av de viktigste årsakene til dårlig søvn er komfort. Hvis babyen er helt frisk, kan den viktigste årsaken til dårlig søvn være pinlig, sult eller enda en full bleie. Så når en baby ikke sover i løpet av dagen om natten, må du først sette barnet mer komfortabel eller bleieskift.
 En annen viktig årsak er at temperaturen i huset. Den optimale temperaturen for babyen din er 18-20 s?. Mange mødre heller varmt hjørne av barnet, og selv drukne i huset som i badekaret. Babyen sover ikke, og når rommet er en masse tepper, leker, bøker og andre ting, som samler støv. Søvn er dårlig og når barnet sover med sine foreldre. Han er ikke vant til å sove alene. Og foreldrene trodde at barnet i et privat rom og barneseng settes til side ved en feiltakelse.
 Du må også ta hensyn til det faktum at drømmen - er et individuelt konsept for hver av foreldrene. Det er alle foreldre forstår dårlig drøm annerledes. Derfor, hvis barnet ikke sover i løpet av dagen, i alle barn, uavhengig av synspunktene til foreldrene må være satt til å sove.
 Babyen sover ikke i løpet av dagen: hva du skal gjøre
 Du bør spesielt sagt om innfall av barn som er helt avhengig av sine foreldre. Alle foreldre bør huske på at det er lettere å avvenne et barn fra noe, som han eier vaner har ennå ikke dannet. For eksempel, hvis et barn sovner bare til musikk eller en vuggesang, umiddelbart vekker det opp så snart musikken lull. Vel, at når foreldrene begynner å innprente de riktige vaner av barnet siden fødselen.
 Drømmen babyen kommer an på hva han var forlovet før søvn om natten. Leger rundt om i verden anbefaler å ikke bry babyen om natten, ikke leke med den emosjonelle spill, men heller å skape en atmosfære av ro før sengetid.  
Spill for barn å utforske

 Et barn fra de første dagene av livet hans begynner å samhandle med omgivelsene og menneskene. Først det foreldre, søsken, besteforeldre. Men det kommer en tid når et barn begynner å samhandle med andre barn. Festet første kortet og den første vennskap. Først foreldre hjelpe ham møtes og finne venner først, så skal han ha for å gjøre det selv, eller med hjelp av eldste.
 For hensikten med rask kort skapelsen og vennlig personale, og det er spill for barn å utforske.

 For de små


 Det første kortet for barn - denne bakken. Det barn bringe mor tilhører dem og lære barna de første reglene for dating.
 Det første trinnet er å oppdage, dele leker. Til å begynne med styrer kortet prosessen. Begynnelsen av spillet du har å tilby, og barna selv vtyahnutsya spillet, og de vil være lettere å kommunisere.

 Ta et par kvartaler og viser hvordan å bygge en pyramide eller tårn. Oppfordre barna til å bygge en by.
 Vis hvordan du kan ri maskinen på kanten av sandkassen. Oppfordre barna til å organisere en campingvogn av biler.
 Disse enkle spill som involverer andre barn hjelpe barnet ditt raskt få nye bekjentskaper.
 Felles turer med venner som også har barn - en veldig god tilnærming faktor og vennskap mellom barn.

 Spill bekjent av barn i barnehage


 Barn kommer til barnehagen. Hvor raskt introdusere dem for hverandre? Selvfølgelig, med spill for barn å utforske.
 Barna stå i en sirkel, en av dem er gitt en ball av garn. Et barn gir hans navn og sender en ball av en nabo, som skal oppgi navn og gjenta navnet først. Følgende er, men hans navn skal kalles navnene på alle som hadde vært før ham. Slik at barn raskt huske navnene på sine venner.
 Dette spillet kan variere i henhold til dine ønsker. Du kan gjøre uten glomerulus. Det første barnet hans navn og gjøre noen bevegelse, klapper i hendene, knebøy, løfte hendene opp. Alle barna gjenta navnet og bevegelse. Det neste barnet hans navn og gjør en annen bevegelse. Alle barn gjentar sitt navn og bevegelse, og det første navnet og den første bevegelsen.

 Spill for studenter til å utforske


 Spill bekjent for grunnskoleelever tilbringe utendørs. For eksempel kan du bruke spillet med ballen. Bly kaster ballen og kalte en av spillerne. Noen som har navnet kalles, må fange ballen. Så kalte han det navnet og kaster ballen hvis et barn med det navnet der, fortsetter det å kaste ballen til den gjetter navnet.
 Får barna alltid best gjøres i form av et spill, slik at de er sannsynlig å huske sine venner og raskt finne en felles plattform.  
Psykologiske egenskaper oppvekst

 Hver alder i sin bra og i alle aldre har sin egen kompleksitet. Fra perspektivet til foreldre, det vanskeligste - er ungdomsårene. Hva skjer med et barn i ungdomsårene at de psykologiske karakteristikker av ungdomsårene?

 Tenårings komplekser: Psykologi


 Psykologiske egenskaper i denne alderen som heter "tenåringskomplekset. I det som ser ut Tenåring kompleks?
 Først, er barnet veldig sensitiv holdning til å vurdere sitt utseende. Dernest, en manifestasjon av "voksenlivet". Barnet alt har en mening, og veldig modig. Denne alders skarp polene, oppmerksomhet og omsorg tatt med grusomhet og brutalitet utrolig skyhet - med sprade, slåss sjefer tidligere generasjoner - og tilbedelse "avguder".
 Grunnen til denne oppførselen er puberteten. Guttene jag ungdom psykiske ustabilitet står for 11-13 år, og jenter - 13-15 år.

 Manifestasjoner tenåringskomplekset hos barn


 Barnet har en følelse av "voksenlivet". På ekte "voksenlivet", selvfølgelig, altfor tidlig. Babyen er bare prøver å spille rollen som en voksen. Han mangler fortsatt en følelse av ansvar, som er iboende i voksen, men holdningen til deg selv som voksen medlem av samfunnet, blir barnet allerede begynt å kreve.
 At dette er den viktigste konflikten, og dermed alle de resulterende psykologiske egenskaper oppvekst.
 Gårsdagens barnet var "voksen" og krever voksent forhold, er det ikke flau av det faktum at han ønsker å få rett, absolutt ingen nøling mens på vakt. Foreldre må leve og lære en tenåring som han må svare for sine handlinger.
 Det viktige ideen er den gruppen som tenåring. Tilhørighet til en gruppe tenåringer gir trygghet. Ønsket om å fusjonere med gruppen, ikke skiller seg ut er den emosjonelle beskyttelse for ungdom. Og denne gruppen ofte har større myndighet enn foreldrene.

 Hvordan redde barnet forstå oppvekst


 Psykologiske egenskaper unge foreldre krever spesielle oppførsel. Her er noen tips for å hjelpe unngå konflikt.
 Ikke pålegge sine synspunkter, la oss råd, men ikke krever dem til å adlyde.
 Aldri gjøre narr av emosjonelle tilstand, utseende eller kle sine barn.
 Du er nødt til å venne seg til å kommunisere med en tenåring som voksen. Husker ikke hans barndom frykt eller hans favoritt rosa bamse.
 Lær å lytte til barnet ditt som voksen og prøver å være hans venn.  
Яндекс.Метрика