Duphalac Infant, instruksjon

 De fleste nye foreldre må forholde seg ikke bare med diaré, men spedbarn med forstoppelse. Ikke håndtere problemet selv, koble barnelege. Han foreskrive medisiner som normaliserer tarmen, og dermed eliminere forstoppelse. Siden det er ofte møtt av barn som er blandet eller kunstig ernæring når blandingen er ganske egnet for dette baby eller foreldrene ikke følger fremgangsmåten for fremstilling. Å bekjempe ordensforstyrrelser kan oppnevnes Duphalac Baby, instruksjon, vedlagt i en boks, veldig lett å forstå og gir enkel applikasjon.

 Stoffet er tilgjengelig i engangsposer av 15 ml eller plastflasker med en kapasitet på 200 ml, 500 ml, 1 liter.

 Instruksjon


 Instruksjoner Duphalac baby beskriver ham som et stoff om lav absorpsjon, er absorpsjon lav, slik at medisiner nå problemområdet, ikke ødelagt "på veien", og på å nå ønsket plassering, vil det raschyplyat mikrofloraen i tarmen. Med ansettelsen i store doser kan være utgang uendret. Til tross for dette, er det ikke nødvendig å selvmedisinering, som beregner den nødvendige dose kan en lege.
 Duphalac Baby, instruksjon, selvfølgelig, mange måter å hjelpe deg, men tilgang til en lege er fortsatt nødvendig fordi feil bruk eller overskredet dose kan føre til et tilbakeslag - diaré. Riktig programmet gjenoppretter tarmfunksjonen, normal peristaltikk.
 Inkludert i laktulose utløser utviklingen av gunstige mikroflora som kreves for normal funksjon av tarmen. Samtidig er det hemmer veksten av patogene bakterier.
 Duphalac Infant, har instruksjon noen kontraindikasjoner, så avtalen er gjort i samsvar med alle avklaringer for å unngå negative effekter. Pluss det er at det er ikke vanedannende og ikke hindre opptaket av vitaminer. I begynnelsen av mai erfaring økt flatulens og kolikk, men dette er forbigående, fordi tilstedeværelsen av disse symptomene bør du ikke avbryte stoffet.  
Græfe syndrom

 Barn født som et resultat av keisersnitt er mer utsatt for problemer som syndrom Græfe. Det andre navnet på sykdommen - "syndromet av solnedgangen", som kommer fra det synlig effekt: når barnet begynner å senke ned i øynene, øvre øyelokk exfoliate.

 Grunner syndrom Græfe


 Det er nødvendig for å avklare om det som skjer når du endrer posisjon, derfor, etter hvert kan gå alene, men hvis det skjer hele tiden, bør du konsultere legen din umiddelbart. I det første tilfelle, er problemet knyttet til umodenhet av nervesystemet, kan den andre være forbundet med intrakranialt trykk, eller rettere sagt til sin øke.

 Også fra Indra Græfe kan true babyer berørt med generativ prosess. Hvis du hadde en mistanke om tilstedeværelse av denne sykdommen, kan du ikke til én, men flere nevrologer.
 Ikke gi opp på et barn, spesielt ikke undervurder denne sykdommen. Det er, som alle andre, krever behandling. I mildere former kan gjøre milde midler, og i mer kompleks uten intens er nødvendig.

 Hvilken lege kontakt


 Du må heller ikke bli hengt opp på dette også. Faktisk, i de fleste tilfeller er dette en alder når modne nervesystemet syndrom Græfe tapt. Ta kontakt med en nevrolog, kan han henvise deg til tester, listen over som inkluderer ultralyd hjernen. Etter det kan du endelig si hvor dårlige ting.
 Husk at å få en lege kurs for å bli frisk, ikke avbryte det minst er et positivt resultat. Den første endringen - ikke det endelige resultatet, så prøv å se det gjennom. Ikke glem at øynene dine kan bare arvelighet ble overført til store.
 Gjør alle nødvendige tester og er med legen vil beregne påfølgende behandling med en stasjonær eller tilsyn vil være under mitt tilsyn. Intrakranielt trykk, selvfølgelig, en veldig farlig ting, men Græfe syndrom - dette er ikke en 100 prosent garanti for sin tilgjengelighet. Ungen - det er din mirakel som du er ansvarlig, men være fornuftig, ikke donymayte lege hvis det er bare din spekulasjon.  
Neonatal BCG-vaksinasjon, dynamikken i BCG arr

 Den tidligste vaksine møtt kid - en vaksine mot tuberkulose, BCG-vaksinasjon eller nyfødte. Den er laget allerede på sykehuset, vanligvis på den fjerde dagen livet til en nyfødt baby. Framtidige mammaer og pappaer verdt mer kjent med det faktum at dette er en vaksine som dynamikken i BCG arr og omsorg som krever vaksinasjon sted i løpet av infeksjon.

 Betydningen av BCG-vaksinasjon


 BCG-vaksine - en levende vaksine fordi den inneholder levende, men svekket storfe mykobakterier. Tilgjengelig i det tørre, sterile deler Phys. oppløsning umiddelbart før bruk. Vi introduserer vaksinen intrakutant bare mellom lag av huden venstre skulder.
 Neonatal BCG-vaksinasjon bør gjøres så tidlig som mulig, slik at barnet har mulighet til å bli infisert infeksjon hvor som helst. Og dette betyr ikke nødvendigvis kontakt med tuberkulosepasienter, fordi patogener kan være lenge på en hvilken som helst overflate, støv, vann, jord og være levedyktig. Det er derfor det er viktig tidlig forsvar av hennes nyfødte.

 BCG arr dynamikken i utvikling.


 I gjennomsnitt, dynamikken i BCG arr slik at for ca 5-6 måneder etter vaksinasjon foreldre må hele tiden overvåke endringer i den aktive injeksjonsstedet, selv om de er vanligvis snakker om normal løpet av prosessen.
 Etter ca 4-6 uker etter den første vaksinen kan merke flekk på injeksjonsstedet. Da vil det være en tetning, litt hevet over huden, som likner et myggstikk. Diameteren av "bite" på ca 5 - 10 mm. Etter en stund blir til et hetteglass fylt med klar væske som til slutt pomutneet. Boble sprekker opp til 3-4 måneder, og i stedet dannet en skorpe. Det kan endre seg flere ganger.
 Seks måneder senere, de fleste barn etter hvert stigende skorpe, slik at i stedet arret lengde på 3 - 10 mm, som er dannet ved slutten av tilnærmet 1 år.

 Sted vaksinasjon: reglene for omsorg


 Etter dynamikken i BCG arr, ikke prøv å fremskynde prosessen, eller å "hjelpe" ham i drift på noen måte.
 Plasser aldri Mast vaksinasjons desinfeksjonsmidler, enten strålende grønn, jod salve eller noe annet desinfeksjonsmiddel.
 Ikke forsøk å åpne sin egen boble. Hvis blæren blir åpnet igjen, betyr det ikke fungerer, kan du danne en skorpe.
 Ikke prøv å fjerne skorpe. Hvis jordskorpen og monteres i stedet for vaksinering dannet et åpent sår, avstå fra svømming den dagen.
 Ikke plasser namylyuyte vaksinasjon, gni det under bading baby. Husk at enhver intervensjon kan bryte under denne viktige infeksjon - neonatal BCG-vaksinasjon.  
Gang barn fra fødsel til tre år med vinter, vår, sommer, høst

 Hver mor prøver å betale full oppmerksomhet til barnet ditt, leke med ham i å utvikle spill og lese et eventyr. Dette er alle viktige tiltak for utvikling. Men for harmonisk utvikling er også nødvendig frisk luft og sollys, så gå for barn under 3 er obligatorisk i alle utviklings program.
 I hver av årstidene vandre med barn har sine quirks og særegenheter.

 I vinter


 Den vanligste feilen mødre turer i vinter er overoppheting barn. Det synes at gaten frost og bør vikle babyen i en haug av varme klær. Tro meg, mye mer farlig overoppheting - og pakket barnet svettet, og når du endrer hans obdast kjølig luft. Hvis et barn er kledd for været, vil vinter turer bringe ham bare nytte kroppen og temperament.

 Gang barn fra fødsel til tre år med vinter kan vare opptil 3 timer. Selvfølgelig, jo yngre barnet er, desto mindre tid på å gå. Alternativt kan den totale tiden gang deles inn i to tilnærminger: den første - før eller under middagen søvn, den andre - om kvelden før sengetid. Du må også huske at den sarte babyens hud bør beskyttes mot eksponering for vind og frost spesiell krem.
 Walking barn fra fødsel til 3 år kan passere vinteren i all slags vær, bortsett fra bare en sterk snøstorm.

 Vår


 I løpet av våren, som vi vet, er været veldig villedende, som om solen var varmt og men en kjølig bris ikke engang ta av baby varme jakker og kjeledresser. Og minst om vinteren er det en risiko for å overopphetes babyen. For å unngå overoppheting skjedde med våren turer vil bli valgt demi typer klær.
 Walking barn fra fødsel til 3 år i løpet av våren kan vare opptil 3-4 timer, avhengig av aktivitet og ønske baby. Tross alt, våren utflukt så mange interessante ting som ikke er lenket stor trafikk samlet, og er i en rullestol for barn økte gjennomgang.
 Gang barn fra fødsel til 3 år i våren skal også vyperedzhatysya påføre beskyttende krem, nå på aktiv sollys.

 Sommer


 Gang barn fra fødsel til 3 år i sommer er det ønskelig å arrangere i morgen og kveld timer. Den mest egnet for denne timen - 800-1000 og 1800-2000 løpet av disse timene er bedre ikke å gå i åpen sol og gjemme seg i skyggen av trærne. Klærne skal være laget av naturlige stoffer la huden puste og tillate fuktighet på hodet - lys lys lue eller Panama. Og ikke glem solkrem, er det mer relevant enn noensinne.
 Overskygge gleden over gang barn fra fødsel til tre år med sommer kan være ulike insekter. Men dette problemet er løst ved å bruke spesielle verne spray på klær baby.

 Høst


 Som i noen annen tid på året, er det viktigste å gå barn fra fødsel til tre års høst riktig valg av klær. Siden høstregnet ofte nødvendig for å gi babyen vanntette klær som vil komfortabelt tilbringe tid utendørs. Mens vandre barna kan snakke om de endringene som skjer i naturen. Vis gulnede og rødhet blader, eikenøtter og kastanjer samle.
 Overall, gang barn fra fødsel til tre år med fall like interessant og informativ enn resten av året.  
Яндекс.Метрика