Dysbacteriosis symptomer hos barnDessverre, dysbiose - en svært vanlig sykdom, som er utsatt for alle aldersgrupper. Dysbiosis - en endring i den normale tarmfloraen. I mellomtiden er tarmfloraen avgjørende. Balansen av bakterier som definerer sin formasjon, og gir fordøyelsen og kroppens motstandskraft mot infeksjoner.
Dysbiosis hos barn er kjennetegnet ved en reduksjon i antallet av gunstige bakterier, noe som resulterer i tarmen avgjøre skadelige mikroorganismer.
Årsaker til dysbiosis
De fleste overvekst er et resultat av den underliggende sykdommen. Årsaker til dysbiosis hos barn er:

- Når amming - dårlig ernæring av mor, feil eller sent søknad til brystet,
- Intoleranse for melkeproteiner,
- Brå avvenning, feil innføringen av komplementære matvarer,
- Smittsomme sykdommer, først og fremst tarm,
- Allergiske reaksjoner, eksem
- Ugunstige miljøforhold.

Symptomer på dysbiosis hos barn
Dysbacteriosis påvirker fordøyelsessystemet fordi symptomene ligner på symptomene som følger med sykdom i mage-tarmkanalen. Dysbacteriosis mistenkes dersom bakgrunn av redusert appetitt barnet har forstoppelse og diaré, muligens på grunn av oppblåsthet flatulens og kramper magesmerter.
Fingeravtrykk dysbiosis - slip måltid når barnet blir bedt om etter måltidet på potten i avføringen kan være slim, ufordøyd mat, avføring, og de har en ubehagelig lukt.
Dysbiosis kan vise allergiske reaksjoner: ulike utslett på huden og dens peeling. Barnet kan bryte hår, negler stratify, noen ganger er det blødende tannkjøtt. Dette skyldes det faktum at absorpsjonen av intestinale forstyrrelser som involverer kroppen utvikler mangel på vitaminer og mineraler.
Dysbacteriosis negativ innvirkning på immunsystemet av barnet, så det er lett å "berører" og virusinfeksjoner.
Analyse av dysbiosis
For diagnostisering av sykdommer gjennomført mikrobiologisk analyse av avføring. Den lar deg bestemme antall normale og sykdomsfremkallende mikroorganismer i tarmen, kvalitet mikroflora og vurdere hvordan organismer er følsomme for visse stoffer. I fremtiden vil dette tallet plukke opp medikamenter for behandling av dysbiosis. For denne analysen krever cal morgen.
Coprogram tarmfunksjonen kan du evaluere og bestemme sannsynligheten for dysbiosis, og evnen av tarmen for å fordøye mat.
Behandling av dysbiosis hos barn
Restaurering av normale tarmfloraen mandater kosthold og medisinering. Behandling alltid tildelt en spesialist, barnelege, smittsomme sykdommer, gastroenterolog eller allergolog. Dette skyldes det faktum at overvekst sjelden en selvstendig sykdom, slik at en lege kan fastslå den virkelige årsak til problemet, og å velge det enkelte behandlingsregime.
Tilordne enzymer kan være nødvendig enterosorbents som fremmer utskillelse av skadelige bakterier. I alvorlige tilfeller, er antibiotika foreskrevet.
Forebygging dysbiosis
Forebygging er nødvendig i planleggingsfasen av svangerskapet. Steder å besøke gynekolog og evaluere genital flora og motta behandling om nødvendig. I perioden av svangerskapet må følge en viss diett for å sikre normal drift av tarmen.
Etter fødselen av babyen viktig tiltak for forebygging - tidlig start og påfølgende amming amming. Denne perioden er også viktig å følge dietten.
Som de blir eldre barnet nær oppmerksomhet bør rettes mot de riktige matvarene. Sørg for å gi melkeprodukter inneholder bifidobakterier. Sykelig barn anbefales tilskudd av probiotika.
Det er like viktig å se på som et barn, som å bytte sin krakk, vekt. Hvis noen tviler på at du bør rådføre deg med legen din.
Diett dysbacteriosis
En av de viktigste forutsetningene for effektiv behandling av dysbiosis - en spesiell diett, en eliminering av visse matvarer og håndhevelse av klinisk ernæring.
Barn ammet diett mandater bruk av probiotika som finnes i meieriprodukter. Det er spesiell terapeutisk blanding. Hvis du bryter produksjon eller absorpsjon av næringsstoffer utnevnt vitaminer og mineraler.
Dietten av ungdommer bør delta kosttilskudd fiber matvarer - korn, frukt og grønnsaker. Nyttige korn, særlig bokhvete, havre, hirse, ris. Grønnsaker er de beste valg gresskar, squash, gulrøtter, blomkål, rødbeter. Opp til tre år bør grønnsaker dampet, kokt eller lapskaus. Bare tre år etter visse typer grønnsaker kan gi barnet ditt rå.
Når dysbacteriosis nyttige bakte epler, vil de bidra til å fylle kalium balanse. Aprikos, tranebær, vill rose, bjørnebær har antibakterielle egenskaper. Med dem kan du forberede kompott eller gelé, healing te.
Den proteinkilde i behandlingen av dysbiosis bør være damp omeletter, magert kjøtt og fisk. Obligatoriske meieriprodukter som bidrar til å gjenopprette normale tarmfloraen.  
Otitis barnEn av de vanligste sykdommene hos barn - otitt eller otitis media. Mest sykdommen forekommer hos barn 6-18 måneder, for det meste gutter. Fremveksten av otitis media på grunn av de fysiologiske egenskapene til strukturen i barnas ører og svekket immunforsvar. Hos barn øretrompeten er bredt og kort, det øker risikoen for infeksjon og betennelse av SARS, influensa og andre plager i øvre luftveier. Opp til seks år, nesten nitti prosent av barn gjenopprette fra mellomørebetennelse.

Årsakene til mellomørebetennelse hos barn
Ørebetennelse er en komplikasjon av luftveisinfeksjoner og luftveier oppstår ved sykdommer i nese og bihuler, adenoids. Ørebetennelse kan føre til virus, pneumokokker og Haemophilus influenzae.
På de strukturelle trekk ved den øretrompet har vi nevnt. I tillegg er den utløsende faktoren hovedsakelig horisontal stilling av babyen, på grunn av slim som lett flyter inn i den auditive røret. Derfor anbefales det å mate babyen i poluvertykalnom posisjon og andre ganger for å holde oppreist, spesielt hvis sykdommen dukket opp.
I eldre barn ørebetennelse kan resultere fra alle sykdommer det er problemer med nese puste (rennende nese, sår hals, laryngitt, bihulebetennelse, Adenoids) der. Viktig rolle i immunsystemet.
Symptomene på mellomørebetennelse hos barn
I de fleste tilfeller, akutt otitis starter og plutselig. Temperaturen kan stige til førti grader. Ved svelging, tygging, ble smerte vysyakuvanni forbedret som et resultat av disse tiltak øker trykket i mellomøret hulrom.
Tegn på mellomørebetennelse hos spedbarn. Gutten blir rastløs, stadig gråt, dårlig søvn og suger når du trykker på tragus i smerte. Dersom sår øret presset til brystet hans, kan han spise og sove. Fra fylte fire barn prøver å røre en sår øret eller gni dem på en pute. Alvorlig mellomørebetennelse kan føre til oppkast, svulmende fontanel, kaster hodet, noen ganger i form av dårlig fordøyelse diaré. Betennelse i øret, vanligvis bilateral, trommehinnen brudd ikke forekommer, er det ingen puss.
Eldre barn klager over sterke smerter som gir et tempel, en følelse av trykk og fylde i ørene, hørselstap. Akutte ørebetennelse manifestert faktorer som høy feber, tap av matlyst, avslag på barn fra søvn, svakhet. Pus antyder perforering, da smerten reduseres, synker kroppstemperaturen. Med de samme symptomene oppstår forverring av kronisk mellomørebetennelse.
Diagnostisering av ørebetennelse
Hvis du ser et barn beskrev symptomene på mellomørebetennelse, bør umiddelbart søke legehjelp. Vanligvis, en barnelege forårsake hjem. Etter en gjennomgang av barnet kan han foreslå akutte mellomørebetennelse. Men audiograf setter en definitiv diagnose. Årsaken er kjennemerket på mellomørebetennelse, gjennomgang trommehinnen ved hjelp av en spesiell enhet som gjør det mulig å se tegn på betennelse.
Behandling av mellomørebetennelse hos barn
Behandlingen bør starte umiddelbart med de første symptomene på mellomørebetennelse. Faktum er at betennelse kan spre seg til hjernehinnene og føre til hjernehinnebetennelse, facialisparese, syhmovydnыy sinus, bak ørene abscesser, cellulitt av halsen.
Det er viktig å kurere et barns rennende nese. For å gjøre dette, før fôring og sove nese vasokonstriktor dråper drypper. Bør også fjerne slim fra nesen med en gummipære. I den innledende fasen av ørebetennelse utnevnt paracetamol for smerte. Effektiv øredråper Otypaks, Otynum. Etter drypping inn i øret innsatsen bomull babyens hode i noen minutter for å holde tilbøyelig den andre veien. Men dråper kan bli innpodet bare hvis du er sikker på integriteten til trommehinnen. Dersom øret puss strømmer, kan dråper ikke brukes.
Når ørebetennelse hjelpe oppvarming komprimerer øret eller medisinsk blå lampe. Før du kommer til legen kan legges inn i øret med en bomullspinne fuktet oppvarmet borsyre alkohol. Gode ​​gi effekt komprimerer som gjør øret. Det bør ta noen gasbind vattpinner, foldet og kuttet et hull i mellomøret. Deretter fukte dem kamfer olje eller alkohol, fortynnet med vann og påføres på pasientens øre og sikker. Disse pakkene gjør to ganger om dagen ved sengetid. Du kan ikke sette dem ved høye temperaturer.
Barn under to år med tegn på bakteriell infeksjon, immunsupprimerte, samt gjennomsnitt og alvorlig ørebetennelse utnevnt antibiotika. Behandling av barn over to år i fravær av klare tegn på beruselse, smerte, kroppstemperatur over trettiåtte grader kan være begrenset til symptomatisk behandling. Men hvis den positive effekten ikke oppstår, oppnevnt av antibiotika. Varigheten av behandlingen av mellomørebetennelse er vanligvis fem til ti dager. Må medisinsk tilsyn.
Valget av medikamentet er avhengig av stadium av inflammasjon. Det er også nødvendig å bestemme hvordan mikrober er følsomme for det. Hvis mellomørebetennelse ikke er fjernet, symptomene vedvarer, stoffet bør erstattes av mer effektiv. Egenbehandling av mellomørebetennelse kan føre til bivirkninger eller maske prosess, kompliserende diagnose. I noen tilfeller kan du trenger akutt kirurgisk behandling på sykehus.
Akutte mellomørebetennelse kan gå kronisk. Dette kan være en reduksjon i lokal og hele kroppen motstand som fremkom i patologi av organer og systemer. I tillegg utløsende faktor er uttrykt rakitt, adenoids, diabetes, krumning av nasal septum, hyppig kalde. For kronisk otitt preget av purulent utflod fra øret. De kan med jevne mellomrom stoppe og deretter gjenopprette. Det bemerkes også perforasjon av trommehinnen og progressiv tuhovuhist. Kronisk mellomørebetennelse er vanligvis årsaken hørselstap.
Forebygging av mellomørebetennelse hos barn
Forhindre otitis enklere enn kur. For å redusere risikoen for mellomørebetennelse kan følge enkle regler. For nyfødt ernæring er viktig i morsmelk, desto lengre jo bedre. Med melk babyen får de nødvendige næringsstoffene, noe som gjør det motstandsdyktig mot smittsomme sykdommer. Øker kroppens motstand bidrar til herding.
Hvis barnet er kald, må behandlingen husket at i liggende stilling er sannsynlig å ha en mellomøret infeksjon på grunn av stagnasjon i nasopharynx. Det er viktig å få nasal utflod, fra tid til annen å endre posisjonen til barnet.
I noen tilfeller, foreldre selv fremkalle utvikling av otitis media. For eksempel, hvis feil vysyakuvanni dukket opp når klemmes begge neseborene, ører alltid lagt. Dette kan ikke gjøres, må du blåse nesen igjen. En annen vanlig feil - utsuging slim fra nesen ved hjelp av en pære. Dette bør gjøres forsiktig. I skarp bevegelse er det mottrykk, noe som resulterer i blødning i trommehulen og slimhinne løsgjøring.
Prøv å holde slim forble væske for SARS. For dette mer liberal baby, holde leiligheten optimal temperatur og fuktighet. Når temperaturen over trettiåtte og en halv grader å bruke antipyretika. Feber øker væsketapet og fremmer tørking av slimhinner. Derfor er det også riktig fjerning forebyggelse av otitis media.
Hyppig mellomørebetennelse hos barn kan være forårsaket av allergi. Hennes bakgrunn er lett det er hevelse ørebetennelse i trengende og utvikle ørebetennelse. I dette tilfellet, må du fjerne allergener.  
Яндекс.Метрика