Effektiv behandling osyploho stemmen til et barn

 Barns helse - det første som begeistrer noen omsorgsfull mor. Vi kjører fly til legen ved første tegn på en kald, hoste eller se en mistenkelig utslett. Om natten, ikke sove hvis barnet har feber, magesmerter eller lagt nese. Det er en rekke grunner som gjør ganske bekymret for å være den mest barnet.

 Men hva om den generelle helsen til barnet er normal, og sier stemmen helt motsatt? Hvordan å behandle heshet og stemme heshet i barndommen? Hva er årsakene til sykdom og årsaken til dette? Alle disse spørsmålene vi prøver å svare på i denne artikkelen.


 Hvilke sykdommer er den hyppigste årsaken osyplosti stemme i barn


 Den vanligste årsaken er en liten stemme fikk allergisk nasal hevelse, noen betennelse i halsen, adenoids, eller munn. Ofte problemet er ledsaget av en generell økning i temperatur og et snev av tungen og mandlene.
 I tillegg bør du vite at noen stoffer kan også føre til irritasjon av stemmebåndene, noe som igjen vil resultere i en hes stemme. Det kan være alkoholbaserte hostemiksturer, suspensjoner medisiner, urte tinkturer, etc.
Effektiv behandling osyploho stemmen til et barn


 Hvordan å behandle heshet i stemmen til en baby?


 Før du tar fatt på behandlingen hes stemme barnet ditt, bør du se en otolaryngologist for sin spesielle finne årsaken til problemet. Ved alvorlige brudd eller sykdom lege kan innleggelse behandling med antibiotika. Det faktum at systemet "hals-nese-øre" - dette, og hvis jeg går betennelse i en avdeling, det kan spre seg til andre og føre til komplikasjoner.
 Hvis legen ikke fant noe alvorlig, er det fornuftig å gi barnet spesielle cocktailer gjenopprette båndene. Laget hovedsakelig fra melk og smør med honning og propolis. Forberedt cocktails som dette: i en forvarmet temperatur på varm melk (250 ml) ble tilsatt 1 ss smør eller olivenolje, og deretter sette blandingen en spiseskje honning og en klype propolis. Etter å legge honning sammensetning bør rør godt for å løse opp og biter, bare så du kan gi barnet en cocktail. Slike blandinger er anbefalt å drikke daglig i to uker.
Effektiv behandling osyploho stemmen til et barn

 Veldig nyttig i dette tilfellet er oppvarming spesielle bandasjer med havsalt. Alt du trenger er å sy en liten pose, hell salt der, og hver dag det varme i en stekepanne til varm tilstand, så bandasje eller skjerf rundt halsen hans for å ta opp barnet. Å gå med dette bandasje må fylle kjøling.
 I tillegg vil ingen skade være hver kveld før sengetid babyen tørke mandel og base av tungen fiskeolje. Det faktum at dette fettet kan ikke bare reparere skadede relasjoner, men også fjerne mindre sår hals og munn.
 Hvis disse metodene ikke gir ønsket effekt, er det fornuftig å se en lege avtale for en mer detaljert undersøkelse. Det er ikke nødvendig å medisinere seg selv, da dette kan føre til uønskede konsekvenser og komplikasjoner, la dette problemet spesialist.
 Som du vet, er behandling osyplosti stemmen til et barn ikke en spøk. Ved første tegn på misbruk stemme bør kontakte sykehuset eller du risikere helsen til barnet ditt. Vi håper at denne artikkelen vil være en veiledning til handling oppmuntrer og snart barnet ditt snakker munter ringing stemme. Ha det gøy og lykke til!
Effektiv behandling osyploho stemmen til et barn

Juni, juli, august mannlige navn

 Hver person er forskjellig og har sine egne egenskaper og trekk. Men navnet kan spille en betydelig rolle i dannelsen av personligheten. Derfor vil valget av navnet følge menneskeliv, kompleks og interessant prosess. Noen hevder, andre bruker forordninger, andre oppkalt etter slektninger og kjente mennesker. Å gi barnet et navn til ære for hans bestefar, far eller onkel, ikke insistere på det i minnet. Du kan bare gi navnet og punkt. Tross alt, er tradisjon noe negativt, er det antatt at det kan ha en dårlig innflytelse på skjebnen til mannen, hvis han lever skjebnen til sine slektninger.
 Juni, juli, august mannlige navnene du kan velge mellom foreslått: Alfred, Anatoly, Adrian Arnold, Augustine, Adam Aron, Allan Avtondila, Bohumír, Bogdan, Vyacheslav, Willie, Walter, Vaja, Waldemar, Hleb, stolt, Herman Gordon, Guram, Herald, George, Damian, Dmitry, Jean Georges, Ignat, Casimir, Kim, Constantine, Makar, Mark, Mstislav, Murat, Nikita, Oscar, Rodion, Radomir, Rolland, Ratmir, Roman, Robert, Rostislav, Renata, Raphael, Ruslan, Telman, Tigran, Taras, Thaddeus, Felix, Christian, Caesar, Ewald Svjatoslav Solomon, Stanislav, Ernest, Emmanuel, Emil, Edward, Joseph, Julian, Jacob.

 Hvis du tar de av juni, juli, august mannlige navn etter måned:

 Juni


 Valery, Dmitry, Igor, Constantine, Roman. Dette valget er begrunnet i det faktum at denne måneden er født god, men malodushnы glad, men sårbar.

 Juli


 For juli: Adrian, Anatoly, Vyacheslav, George, Ignat, Makar, Maxim, Nicholas, Nikita, Edward. Juli-barn stolt, egoistisk, hensynsløs og uavhengig.

 August


 August gir et utvalg av navnet Alexander, Boris, Guri, Hleb, Yelyzar Ephraim, Evdokim, Zahar, Isak, Moses, Nicholas, Prokhorov, Julian. Født i august, gode mennesker, energisk, viser funksjonene i en leder.
 Juni, juli, august mannlige navn valgt ved skjønn foreldre, besteforeldre, eller la et valg. Dette er en familie tradisjon eller mennesker. Juni, juli, august mannlige navnene bør passe perfekt barnets foreldre og familie. Harmony gir balanse vegne sjel.  
Meny 11 måneder gamle baby på 11 måneder

 Til tross for at et barn i alderen 11 måneder fortsetter å motta morsmelk suge refleks reduseres gradvis til brystet eller det kan ikke søke eller begrense morgen, eller snarere kveld fôring (for å sove bedre).
 Dietten for barnet er fortsatt til stede produkter som bidrar til utviklingen av den voksende organisme. Dette er produkter som utgjør byggemateriale for de fremtidige mann, proteiner, mineraler, sporstoffer.
 Byggevarer økende forutsatt at de inkluderer en 11-måneders fall i 11 måneder baby dyr mat, kjøtt og fisk, melk, egg.

 Men vi bør ikke tro at jo mer barnets kroppen proteiner bli bedre. Proteiner ikke akkumuleres i kroppen. Og for å fjerne overflødig proteiner fra kroppen krever energi. Energi produsert fett og karbohydrater som er brennbart materiale. Ved forbrenning av kjemisk energi fett og karbohydrater omdannes til mekanisk, der barnet vårt er stadig i bevegelse, gjennomgang, klatring, gåing, løping. I tillegg, brenning av fett og karbohydrater som dannes og varme legemet av den lille mannen.
 Karbohydrater finnes i plantebaserte matvarer - frukt og grønnsaker samt korn og mel.
 Derfor bør når kompilering menyen 11 måneders barn ved 11 måneders oppfølging proporsjonene av mat som inneholder protein og mat som inneholder fett og karbohydrater.
 Meny 11 måneder gamle baby på 11 måneder må bestå av produkter av animalsk og vegetabilsk opprinnelse, omfatter et bredt spekter. Matlaging bør brukes ikke bare kokt, men rå.
 Ferdigmat trenger ikke å bli kokt i en flytende puré. Gitt at denne alderen barnet har nok fortennene og fortenner, maten bør være slik at barnet kan tygge den, fortsetter å utvikle kusatelnuyu og tygge funksjon.
 Etter den tid når et barn vil heie tenner, vil han måtte vite hvordan å tygge mat.
 Til tross for at fallet i månedlig barnet 11 måneder med et bredt spekter av produkter i sin diett bør ikke være til stede kjøtt, pickles, pickles, hermetisert vanlig, pølser, krydder, te, kaffe, sjokolade, søtsaker.
 Kosthold er fortsatt fem ganger. Denne spesifikke fôring skal utsettes for, men intervallet mellom måltidene bør følges.  
Meny 12 måneder (år) av barnet i løpet av 12 måneder (år)

 Barnet, som har slått 12 måneder, fortsetter å spise fem ganger om dagen. Intervallene mellom feedings inntil følge den samme som under 12 måneder. Bare gradvis, i løpet av de neste seks månedene, barnet vil bli oversatt til fire måltider med intervaller på fire timer. I en alder av 12 måneder barnet er helt avvent fra amming.
 Meny 12 måneder (år) av barnet i løpet av 12 måneder (år) inkluderer også produkter som inneholder proteiner, fett, karbohydrater, mineraler.
 Volum av mat til barn under 12 måneder bør ikke være mindre enn 1200 gram per dag, eller - 240-250 gram i hver fôring.
 På denne tiden, må du helt forlate bryst gjennom brystvorten og mate babyen alene med en skje og drikke - en kopp.

 Når mate babyen med en skje fortsetter å utvikle tygge funksjon, evne til å svelge fast føde.
 Menyen 12 måneder (år) av barnet i løpet av 12 måneder (år) en av de viktigste rollene spilles av melk og melkeprodukter.
 Melk ren barnet skal spise i en mengde på 700 ml per dag. Må Oppladbart batteri er ost, som også kan gis i en ren form eller i en gryte eller pudding.
 Egg, får barna bare kylling. De må enten være en hardkokt, eller lagt til mat, slik som pudding.
 Kjøtt helst gitt i morgen, fordi det lengre tid å fordøye. Barnet ditt kan gi buljong, kok med kjøtt koteletter damp. Barnet er svært nyttig for leveren, er det godt å gi som et lim.
 Fisken kan gis 1-2 ganger i uken. Man må huske at elv og innsjø fisk kan forårsake eksem. Derfor bør den fordel gi marin fisk. De mest lettfordøyelige chips. Fra fisk som kjøtt, kan potetmos kokes eller damp burgere.
 Vegetabilsk olje er bedre å gi rå, og legger den til klar grønnsakspuré.
 Menyen 12 måneder (år) av barnet i løpet av 12 måneder (år) er allerede mulig å legge til en liten mengde ost.
 Vegetabilske puréer kan kombineres for å gjøre, gitt smak av barnet. Denne potet bør gis ikke mer enn 150 gram per dag på grunn av dårlig absorpsjon av stivelse.
 Havregryn er en mettende rett, så gir det til et barn bør bare en gang om dagen - i morgen. Videre korn redusere kalsiumopptak og hindrer byggingen av skjelettet. Grøt kan gis både i ren form og i kombinasjon med grønnsaker.
 Menyen 12 måneder (år) av barnet i løpet av 12 måneder (år) det første og siste fôring bør bestå av frukt og grønnsaksretter. Å vaske ned disse rettene kan være melk eller yoghurt.  
Яндекс.Метрика