Eksamen i grunnskolen: dikt

 Eksamen i grunnskolen etter den tredje eller fjerde klasse - en veldig viktig og betydningsfull hendelse. For alle studenter betyr det slutten av skoleåret, overgangen til en ny klasse av mer voksne liv. Det nye skoleåret vil i alle fall en ny begynnelse av voksenlivet.
 Mye avhenger av nøyaktig hvordan den endelige skal feire i grunnskole. Det må være en positiv ladning for ytterligere erobrede topper bidra til å bevare og styrke vennskap med klassekamerater, lærere vet bedre.

 For alle elever i grunnskolen er ansett som en svært viktig liten, ubetydelig seier, noen positiv vurdering. Det er derfor i barneskolen konfirmasjonen dikt fortelle alle barna og deres ros for det. Totalt sett slutten av den første fasen av utdanning oppfattes som voksne fly til månen.

 Organisasjon eksamen i grunnskolen


 Det er derfor bryr seg om helligdager, slik at barnet er det viktigste hvis du ikke gjør det, så absolutt hyggelig og imponerende.
 Denne eksamen i grunnskolen må være omfattende og tidkrevende. For et barn den viktigste manifestasjon av seg selv for foreldre og lærere. Vanligvis disse hellig vare ikke mer enn to timer.
 Til vellykket gjennomført i barneskolen konfirmasjonen dikt neobhodymы.Sleduet foreta en foreløpig grundig forberedelse. De fleste kommer opp med et scenario som det var dikt, sanger og danser. Interessant er temakvelder. Du kan tenke på et scenario pålagt, for eksempel i noen eventyr.
 Det viktigste i slike hendelser - til interesse og involvere barn i prosessen med innlevering. Pre-behov for å komme opp med kostymer som passer fagene kveld. Koselig og festlig atmosfære vil skape den riktige utformingen av hallen.

 Awards for studenter


 Siden barna er svært nær vedta all suksess og fiasko Behandle dem små belønninger i form av brev, medaljer og diplomer for spesielle tjenester. Men det er viktig å belønne alt dette understreker det unike i hvert enkelt barn.
 Hvis du synes det er vanskelig å komme opp med et skript eller ikke har tid til å organisere ferien, kan du alltids slå til fagfolk som kommer opp, organisere og holde en fest, og du og barna dine vil bare nyte ferien.  
Foreldre forskjellige mennesker

 Child Care - en komplisert prosess. Til tross for den store mengden av litteratur eller lærerutdanning er vanskelig å si med sikkerhet hva du skal gjøre og hva som kreves. Praksisen har flyttet langt fra teori. Hver familie har sine egne tradisjoner og skikker i utdanning av den yngre generasjon, men for bestemte personer er for det meste alene.
 Foreldre i forskjellige nasjoner har betydelige forskjeller enn vi er enig med dette, men et sted metoder for utdanning ikke får vår støtte. For medlemmer rundt metoder for utdanning kan være lik eller vesentlig variere.

 Japan


 For eksempel, den japanske har sine barn under fem år er bortskjemt, de finnes forbud og straffer. Men etter at "kritisk" alder, får barnet i en svært konkurransedyktig og utvalg på fortjeneste.

 Great Britain


 Den britiske imidlertid oppdra barn i alvorlighetsgrad, tillater ikke utsatt følelser, forberedt på de harde realitetene i livet. De er moderat i uttrykk for følelser, men full av generøsitet.

 USA


 Men amerikanerne er svært lik den slavere, i saker av utdanning. De mener at barn bør være nær sine foreldre, enten det er en spasertur eller en fest. I USA, dette alle forhold, er det også spesielle rom hvor foreldrene kan mate eller å kle sine barn.

 Afrika


 Afrikanere fra oldtiden er barna selv, ved hjelp av å kutte stoff, som er stamfar slynge. Men dette er mer nødvendighet enn en måte å bli kjent med verden.

 Deltakelse i foreldre besteforeldre i ulike land


 Foreldre forskjellige mennesker med hjelp av besteforeldre, også har sine egne særtrekk. Aktiv deltakelse i utviklingen av det enkelte barn ta kloke pensjonert slavere, italienere og muslimer. For den franske og amerikanerne karakteristisk avstand fra den eldre generasjonen. De er vanligvis basert på en pensjon, en reise eller engasjert i personlige liv. Kombinert familie bare under store helligdager.
 Foreldre forskjellige mennesker avhengig skikker, historiske øyeblikk, tradisjoner og mentalitet av nasjonen og hver familie fra hverandre.  
Litt melk - hva du skal gjøre hvis det ikke er morsmelk
 De vanligste bekymringene ung mor om jeg har nok melk, litt morsmelk - hva gjør jeg? Hvordan øke amming?
 Typisk mangel på melk mor tar falske tegn på mangel. For eksempel når pumping til en svært lite melk - hva du skal gjøre etter at barnet gråter eller fôring ofte brukt. Tro meg, gjør alt dette betyr ikke at du har nok melk! Først Ekspress morsmelk som den suger babyen, ikke engang en veldig god brystpumpe.
 Babyen fremdeles suger mye mer, spesielt når han kommer tilbake melk - det er produsert under fôring respons på stimulering av suger. Lekkasje av melk fra det andre brystet under fôring eller mangel på det har ingenting å gjøre med hvor mye melk i brystet - en refleks oxytocin, og etablere en moden amming lekkasjen kan stanses for å unngå å kaste bort dyrebare dråper melk. For det andre, hvis brystene mellom feedings var myk, og det er ingen uttrykke tidevann - er heller ikke snakk om mangel på melk.
 Denne moden amming når melken kommer som svar på stimulering, så det er ingen overproduksjon og redusert risiko hyperlaktatsyy (overflødig melk) og laktostazov (smertefulle sel i brystet på grunn av overbelastning). For det tredje kan barna på visse perioder ofte brukes på brystet, slik som når den er varm, sår buk eller trist. Dette betyr ikke at min mor var litt melk - et barn er å regulere låsen. I tillegg morens bryst - det er ikke bare mat og drikke, det er beroligende, smertebehandling, kommunikasjon og hengivenhet. Send forespørsel fra barnet, og alt vil bli bra. Long-fôring ikke snakker om mangel på melk - melk akkumuleres i fram brystene mellom feedings, suger sin baby raskt, tamuyuchy tørst. Så kommer det tur til å spise, begynner å stå bakre delen av melk - det er treg, som syntetiseres under fôring. Derfor barnet til å spise store, lange hengende på brystet. I tillegg sove på mor (drømme nyfødt baby), suger bryst og lytte til hjertet - det er så fint!

 Ingen morsmelk - hva de skal gjøre. Tegn


 Det er fire hovedtrekkene, kombinasjonen av noe som antyder at mangelen på melken, og dermed anvendelse av tiltak for å forbedre amming. Først av alt, dette vektøkning - det må være mer enn 500 gram per måned. Den andre funksjonen - antall vannlating om natten, teller antall våte bleier en dag. Når en tilstrekkelig mengde av melk må være minst 12 stykker. Det tredje kriterium - en stol, må det være daglig, velling og gult. "Hungry stol" fattige, slimete, blandet greener. I tillegg estimert fjerde kriterium - trivsel og aktivitet baby, sine ferdigheter og generelle utseende, utvinne det visuelt. Til sammen gir alt dette et riktig bilde - litt morsmelk og hva de skal gjøre. Men hvis du fortsatt er usikker på om å iverksette tiltak for å øke amming.

 Ikke bare brystmelk - hva de skal gjøre. Øker amming


 Det finnes mange metoder og måter å effektivt stimulere amming. Først og fremst - er fôring på etterspørsel og baby opphold på brystet så mye som han ønsker. Å øke mengden melk hjelper pumping, en felles sove med babyen, slynge og andre metoder. Det første du må se opp for min mor - et riktig kosthold. Ikke i noe tilfelle skal ikke sulte følge en spesiell diett, men spiser "for to" er heller ikke nødvendig. Drikk minst 2 liter væske om dagen.

 Å øke amming krever:
 - Hyppig og langvarig bruk av babyen til brystet;
 - Sover sammen, hudkontakt, kommunisere med babyen;
 - Konsultasjon med lege eller spesialist ammingen for å korrigere eventuelle feil - feil låsen, feilaktig påføring, dårlig suge;
 - Bruk av ulike virkemidler for å stimulere melkeproduksjonen - Kosttilskudd, spesiell blanding for sykepleie, urteteer eller te, drinker.
 Ingen morsmelk: hva du skal gjøre:
 Overflødig væske dreneres gjennom kraften av kvinner, dessverre, ikke øker og minker amming. Hva å drikke? Selv våre forfedre i antikken bemerket at bruk av visse urter eller ekstrakter ernærings ammende mødre øker melkeproduksjonen. I dagens verden av vitenskap har gått langt fremover, og i infusjoner og decoctions av urter produkter på markedet i dag for ammende mødre, det er mange forskjellige produkter for å bidra til å øke amming. Selvfølgelig, til valg av midler nødvendig avtale med en spesialist, ikke alle av dem er like effektive i alle kvinner som har sine fordeler og ulemper. Mange mødre etter fødselen er mangelfull i mineraler og vitaminer, så mottar vitamin og mineral kompleks for sykepleie har positive effekter på amming. En annen gruppe av de såkalte korrigerende tilsetningsstoffer eller næringsblanding for ammende mødre. De optimalisere mengden av proteiner, fett, vitaminer og mineraler, har en behagelig smak og bidra til å forbedre amming. Den tredje gruppen - en rekke kosttilskudd og homøopatiske produkter som gir lactogenic effekt. 
 Vanligvis er dette komplekse kosttilskudd som inneholder noen form for vitaminer, mineraler, aminosyrer og gunstige urteekstrakter blir noen ganger brukt og bee produkter. De gir en styrkende effekt, stimulerer kroppen, herunder disponering av melk. Men vi må være veldig nøye med de kvinnene som lider av allergi, siden noen komponenter (f.eks bee produkter) kan føre til uønsket reaksjon i kroppen. Den fjerde og største gruppen, som på en eller annen måte bruker nesten hver mor som feeds - en urte komplekser, te, juice eller ekstrakter av medisinske urter og planter. Det har lenge vært observert laktohennoe handling av litt gress på en kvinnes kropp under amming. I tillegg er det noen som bidrar til å forbedre amming på grunn av beroligende effekt, regulering av fordøyelsen eller tonic effekt. Moderne produsenter har gått videre - for å gjøre livet lettere for ammende mødre, de forberedt for sine teposer med et sett av urter for å brygge en kopp granulert eller spesielle drinker med planteekstrakter nyttig for å forberede drinker. 
Litt melk - hva du skal gjøre hvis det ikke er morsmelk

 Te å øke amming


 Sammensetningen av te for å øke amming kan inkludere søt, gulrøtter, salat blad, reddik, spisskummen, fennikel, nesle, løvetann, fennikel, oregano, sitronmelisse, anis, ryllik, villrose, valnøtt, hassel. Vanligvis skrevet på pakken, hvordan søke denne drinken. Men hvis det er en blanding av urter, vanligvis tatt en spiseskje eller filter pakke midler helte et glass med kokende vann og la stå i 20 minutter. Det er viktig å drikke varm drikke, som det er varmt drikke av seg selv stimulerer melk som kommer, og i kombinasjon med urter Effekten forsterkes. Og når samtalen slått til urter, er det verdt å merke seg at blant dem er det de som har bruk under amming et barn er uønsket, som de har effekt av å undertrykke amming. Dette salvie, p, geitved, mor og stemor, høy, sedertre, muskat, rabarbra, reinfann, estragon. Nå bør du unngå bruk av disse urter eller medisiner som inneholder dem. Les derfor nøye sammensetningen av narkotika på pakken før du bruker konsultere legen din. 
 Selvfølgelig, noen urteblandinger for ammende mødre eller te for polvыshenyya amming amming helt normalisert, hjelpemidler det, men de bare gir mer selvtillit og hjelpe moren med å styrke kvinners helse, som er utvilsomt en av de viktigste faktorene i lykkelig fôring.
 Nå vet du hva du skal gjøre hvis en litt morsmelk.  
Яндекс.Метрика