Noen 100-200 år siden, hjemme skolegang - det var kanskje den eneste utdanningssystem som eksisterte i tsarens Russland, Europa og USA, men dette falt under ris bare barn av edle, rike og velstående familier som hadde råd til å ansette utdannede veiledere.
 Gradvis har hjemme skolegang blitt en levning fra fortiden, det var prestisjefylt å studere i offentlige skoler og kostskoler, men som vi vet, alle nye - vel glemt gamle. Foreløpig trening system hjemme igjen finne sin tidligere popularitet, i dag er det ikke noe nytt, er det et økende antall barn og foreldre som forlater sine skikk å studere i skolene.
Enkelte barns utdannelse hjemme: fordeler og ulemper

 Hva har endret seg? Hvorfor mange foreldre ikke lenger stole på det tradisjonelle mønsteret for utdanning, noe som førte våre besteforeldre, foreldre og fortsette å lære de fleste barn og unge? Kan individuell trening hjemme for å forberede barnet er ikke verre enn det ville ha gjort i en videregående skole lærer?
 La oss prøve å finne ut om å frata barnet en slags "livets skole" i videregående skoler og tar fullt ansvar for utdanning av hans barn hjemme.
 For de som ikke vet, lære hjemme, kan du ikke bare på grunn av de helsemessige problemer som ikke lar barnet ditt til å delta på videregående skoler, men også av sine egne foreldre. Hvis det første tilfellet er klart, den nest mest reiser mange spørsmål: hvordan i denne saken, overgangen til familien utdanning?
 Faktisk, dette er ingen big deal, det har lenge vært den loven som gjør at du kan velge den mest hensiktsmessige form for utdanning for barnet, men skolene er motvillige til det, fordi hver så skolegutt som bestemte seg for å studere hjemme, mister det en viss prosentandel av finansiering bevilget av staten for hvert barn.
Enkelte barns utdannelse hjemme: fordeler og ulemper

 For dette formål, bør foreldrene skrive skolen en uttalelse som sier grunnen til at barnet vil forbli i familien utdanning. Følgelig grunnene som skal undervise deres barn individuelt eller som å bestemme selv hva barnet ditt ikke er designet for det generelle utdanningssystemet og daglige turer til skolen.
 •  Barnet ditt er langt fremme i utviklingen av sine jevnaldrende. Det skjer ofte at et barn, etter å ha lært alt det han ble tilbudt leksjonen begynner lei, alle andre klassekamerater har absorbert prosessen med oppmerksomhet, og dette spinner og spinner unik person rundt, uten å vite hva de skal gjøre med seg selv, distraherende andre. Lærere, merker denne trenden begynner å gi dem i oppgave å "forward", som tilbyr hoppe over et år eller to i en annen klasse. Her er bare noen få tenker på at på en måte selv de mest hardtarbeidende gutt kan gå tapt ønske om å lære og komme sammen med klassekamerater voksne også kan ikke alle, fordi den psykologiske og fysiske utvikling av avkommet ditt er på din biologiske alder.

 •  Hvis barnet ditt er faglig engasjert i noen-school hobbyer, for eksempel sport, dans, musikk. Kombinere kvalitetsutdanning og profesjonell idrett (dans, musikk) er noen ganger ikke har råd til selv de mest talentfulle barn.

 •  Hvis arbeidet ditt innebærer konstant flytter fra by til by, på grunn av hva barnet har å stadig bytte skole. Denne typen konstant forandring skade psyken til barnet, noe som kan påvirke ytelsen og emosjonelle tilstand.

 •  Noen ganger foreldre nekter å lære barnet ditt i videregående skoler for ideologiske og religiøse grunner.

 •  Alle fordeler og ulemper med hjem skolegang


   For å gjøre sine valg i favør av et skjema, må du nøye veie fordeler og ulemper som er tilstede i en individuell barns utdanning.
   De fleste foreldre ved valg hjem skolegang for deres avkom, oppriktig tror at de er i stand til å lære barnet alene, fungerer som en lærer i noen disiplin. Men ikke alle tar hensyn til at det er nødt til å bruke mye tid på studiet av litteratur, valg av lærebøker og studere utdanningsprogrammer som barnet ditt vil lære.
  Enkelte barns utdannelse hjemme: fordeler og ulemper

   Hvis grunnskolen nesten alle foreldre er i stand til å lære barnet ditt, vitenskapen videregående skole ofte uutholdelig og de fleste foreldre. Selvfølgelig kan du leie for formålet av betalte lærere og veiledere, men vær oppmerksom på at privattimer - ikke billig, til noe som må bruke en stor del av familiens budsjett. Gratis opplæring i skolen - kanskje ikke den beste, men minst akseptabelt for alle.
   Det finnes positive sider, for eksempel valgfrihet. Du kan alltid bestemme på egen hånd hva disiplin bør studeres nå, noe som er verdt å vente, avhengig av alder og interesser til barnet ditt.
   En annen fin ting - det er ikke nødvendig å tvinge barnet til å sitte ved bordet straks på 8 om morgenen og stå opp fra de 13 det nøyaktig du kan alltid stille ut den menneskelige biologiske klokke som fremmer aktivt arbeid av hjernen.
   På den annen side, hva om begrepet disiplin og organisasjon som fortsatt trenger å legges i små hodene til våre barn? På jobb, på kontoret eller i par ved instituttet, vil ingen vente på din biologiske klokke og må jobbe på timeplanen. Forbered deg på en slik "virkedager" voksenlivet, fortsatt bør gradvis.
   Det neste punktet - spørsmålet om tilpasning og evne til å samhandle i samfunnet, få venner, finne sine "allierte", og vise utilslørt angrep konkurranse ". Selvfølgelig, en fantastisk opplevelse du kan få på de samme idrettslag eller andre grupper, som også er jevnaldrende og hans vennekrets, men likevel, de fleste psykologer mener at gjennomgå denne slags "livets skole" skal være tatt.
   Barn bør zahartovuvatysya, oppsøke fra ulike situasjoner, absorberer ikke bare positive, men også negative erfaringer, som i teorien ikke er nøyaktig undervise.
   Når barnet ditt, inngjerdet hjemme alle de vanskeligheter og problemer fortsatt "gå ut i verden", og møte de fleste av dem ("tunge hodet", "studentlivet", "grå virkedager", etc.), kan det falle deprimert, uten å vite hvordan dette alle lever.
   På den annen side, har lenge vært observert at barn som studerer individuelle system mye raskere absorberer informasjon. Emner og oppgaver som er flink på skolen i flere uker kan sendes barnet en dag eller to av hjemme skolegang, fordi barnet i slike forhold mer konsentrert, betyr det ikke distrahere klassekamerater, er det ikke nødvendig å oppfatte ved øret som kan være gjentatte ganger lese og forklart.
   Det har lenge vært observert at kunnskapen om slike barn med en tredjedel over sine jevnaldrende, pluss at de er ikke lastet lekser omfang og tidsplan, slik at du kan bruke tiden til andre vitenskaper som ikke er adressert i skolesammenheng - maleri, kunst, hagearbeid, håndverk og andre.
   God skriftlig er ikke gitt oss av naturen. Denne ferdigheten bør kjøpe. Å skrive vakkert, for å jobbe, for å trene. Men hvordan gjennomføre slik opplæring? Hva du skal se etter?

   Når du skal begynne?


   I hvilken alder bør foreldre begynne å tenke på å skrive barnet mitt? Faktisk, bør det gjøres så snart som mulig. Men dette betyr ikke at du bør gi barnet ett år blyant og be ham noe. Men syv års forsinkelse er ikke nødvendig.
  Hvordan lære barnet å skrive fin?

   Nå er alt bør avklares. Klasser kan starte så tidlig som 3-4 år, men de bør ikke være for vanskelig. I denne alderen er det mulig å lære en baby å holde en blyant, tegne, skrive ut linje. Denne lille mannen vil være interessant. Men bokstavene i så ung alder for å lære enda.
   Men i 5-6 år kan du navigere til dem. Fortsatt ikke krever mye av et barn. Husk også at alle barn er forskjellige. Hvis man klarer med problemer for første-klassinger, resten de er gitt med store vanskeligheter. Så ta barnet som det er. Vær tålmodig, fordi innsatsen er også nødvendig.

   Hva påvirker barns håndskrift?


   Mange tror at god skriftlig - et talent. Faktisk, hvorfor noen godt skrevet og klar, og den andre brevet er ganske forskjellig fra den andre, ordet "dans"? Faktisk kan dårlig skriving lage fin og ryddig, hvis trent. Men det er noen faktorer som kan ha en negativ innvirkning på evnen til å skrive. Vi liste dem:
   Dårlig utviklet finmotorikk. Hva er det? Disse inkluderer bevegelser av hånden og fingrene. Hvis mamma og pappa ikke utvikle motoriske ferdigheter fra en tidlig alder (med spesielle spill og leker), senere i livet vil gjøre det mye vanskeligere.
  Hvordan lære barnet å skrive fin?

   Den andre grunnen - feil håndtak posisjon. Hvis det er tatt feil, vil det komplisere prosessen med å skrive. Men hvordan å holde en penn? Du må plassere det i den øverste tredjedel (nærmere til venstre side, hvis du ser på håndflaten) langfinger.
   Pekefinger bør holde elementet ovenfor. Og mens tommelen holder håndtaket (hvis fjernet, bør faget ikke falle). Alle tre Fingrene skal være litt bøyd, men avslappet (for mye stress vil i stor grad påvirke). De andre fingrene kan også bøye mot håndflaten. Håndtaket bevegelig.
   Den tredje grunnen - feil posisjon. Hvis et barn sitter ikke som nødvendig, og til ham vil være ubehagelig. Tabellen bør plasseres på om brystet (men ikke presse det!), Bør Albuene ligge på bordet. Tilbake med rett, hodet litt på skrå.
   Den fjerde grunnen - feil posisjon eller bærbare papir. Til å begynne, plasserer den bærbare direkte, og skyv den slik at den nedre venstre hjørne ligger omtrent i midten av brystet baby. Deretter løfter forsiktig øverste hjørne. Så mye lettere å skrive.
   Og den siste grunnen - temperament. Hvis et barn er aktiv, energisk, alltid kjører et sted i en hast, og utsatt for humørsvingninger, og deretter skrive pent ham vil være vanskelig. Brev vil "hoppe" som han selv. A skrivekunst klasser for slike barn kan være bokstavelig talt smertefullt.

   Hvordan hjelpe barnet ditt?


   Så hvordan å lære barn å skrive fin? Fortsett kompleks, i dette tilfellet er det viktig at all-round utvikling. Og, selvfølgelig, viktig å tenke at barnet er et barn, så det er best å gjennomføre studier av lys i form av spill. Vi tilbyr deg flere alternativer.

   Tegning, color


   Ja, en favoritt mange klasser hjelpe barna lære det grunnleggende av kalligrafi.
   Det finnes flere alternativer:
 •  Mest la barnet fargestifter og papir. Tegne selv, viser hvordan å male visse fag, la ungen følger deg. Start med enkle ting og deretter gå videre til mer komplekse (med små deler).

 •  Du kan tegne noe diktat. Å gi dette barnet et stykke i boksen og blyant. Satt i hjørnet av en av cellene utgangspunkt for bildet vil begynne. Nå fortelle barnet at han skulle gjøre. For eksempel, spør du ham til å tilbringe to ruter til høyre, deretter en ned, tre opp, ett på diagonalen. Slike øvelser er egnet for ungdommer som allerede vet hvordan å telle (minst fem). Og for å lette oppgaven, kan du tilby barnet tegne en bane på pilene som forbinder punkt. Det er enklere.

 •  Kjøpe mer farge. Hvorfor gjøre det? Fargelegging bidrar til å forbedre koordinasjon, fordi komme på blyant skisserer ikke. Så la barnet Maling. Som snart vil han forlate det perfekt!

 •  Utvikle finmotorikk


   Dette alternativet er egnet for små barn (3-4 år).
   Her er noen alternativer:
 •  Gi barnet ditt hyssing og perler. La ham i perlene på snøret. Hvis de er forskjellige størrelser, er det enda bedre!

 •  Formet av leire fingrene også vil utvikle og styrke musklene. La barnet sculpts første ballen, deretter noen enkle ting, så dyr og mennesker.

 •  Spille ball


   Overraskende, ballspill også bidra til å utvikle og forbedre koordinasjon. Og hvis du tar en liten ball, vil det også utvikle finmotorikken.
   Vi tilbyr flere spill:
 •  La ungen ta ballen i hans høyre hånd og slo ham på gulvet. Fange ballen bør være med den andre. Da har barnet gjør det samme, skiftet hender.

 •  Barnet skal stå rett opp, bena spredt fra hverandre. I den ene hånden er det nødvendig å ta ballen tok det for et spill. Be et barn å kaste ballen slik at den fløy over skulderen. La barnet prøve å fange fingrene på den andre hånden. Trening er ganske komplisert, det er egnet for eldre barn.

 •  Trenuyemosya


  Hvordan lære barnet å skrive fin?

   Å lære barn å skrive riktig og vakkert, å regelmessig gjennomføre opplæring.
   Et par alternativer:
 •  For yngre barn passer dette alternativet, tegne på papir noen rette horisontale linjer. Spør ungen i hver trekning linjer eller sirkler dash. La barnet gjør det med visse intervall. Når barnet lærer å gjøre alt det gode han vil begynne å gjøre det raskt å sikre dyktighet. Denne øvelsen vil bidra til å bedre mestre plass og bli vant til å skrive ned linjen.

 •  Trekke mange par av parallelle linjer, spør barnet ditt til å trekke mellom hvert par av samme linje. Deretter kan du tegne en avrundet, ødelagte eller bølgete linjer (babyen mellom dem må trekke nøyaktig det samme).

 •  Kjøpe oppskriften, engasjert med et barn med ham.

 •  På et ark, skrive brev (fin og riktig, selvfølgelig). Plasser tracing papir på toppen og be barnet å spore alle bokstavene.

 •  Nyttige tips


   Hvis du følger de enkle retningslinjene, vil læringsprosessen være smertefullt og vanskelig:
 •  Ikke overdriv det. 2-4 økter per uke vil være nok.

 •  Hvis du bestemmer deg for å lære en ny øvelse, start med det, og deretter gjenta passert.

 •  Hver økt bør vare mer enn en halv time, da barnet bare mister interessen.

 •  Prøv å invitere gjester til et barn. Men engasjere seg i interessant og produktiv (selv barn posorevnuyutsya).

 •  Hvis barnets fingre blir lei, la dem hvile.

 •  Hjelper gymnastikk. Du kan bøye og unbend fingre samtidig, og deretter en etter en.

 •  Du kan massere babyen fingrene. Litt poschypыvayte dem, gni, pohlopыvayte, stryke.

 •  Tålmodighet til deg og barnet ditt! La alt ut og skriving vil være bra!
  Яндекс.Метрика